HWSW Informatikai Kerekasztal: GeForce 7600 II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

GeForce 7600 II. G73 Értékeld a témát: -----

#541 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 04. 10. 07:41

Az videókártya hiba, hogy mikor bekapcsolom a gépet, akkor ugye kiírja, hogy "Inno3D...", stb. a bal felső sarokba, még jó a kép. Amikor átvált a memória kiírási részre (ahol a bios-ba is be lehet lépni) már a háttér feketéből pirosra vált! :blink: Amikor ismét képet vált és töltődne a Win, akkor megint jó a kép és egész nap is jó lesz, semmi gond. Nem minden bekapcsolásnál jelentkezik, csak amikor úgy gondolja. A TV-t bekapcsolva adásokkal soha nem jelentkezik ez, ezért gyanakszom inkább a kártyára és esetleg a kábelre. Szerintetek mi lehet? :confused: :think:

Szerkesztette: Csokis 2008. 04. 10. 07:41 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#542 Felhasználó inaktív   eVoodoo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 10. 18:08

sziasztok!

van nekem egy Inno3D 7600gs DDR3 AGP videotrágyám. alapórajelei 500/1000 MHz. na most 500-on fagy a gpu test drive és stalker alatt is, 400on még stabil. oké, ide hűtés kell. bementem a legközelebbi boltba, adtak egy zalman vf700alcu-t, hogy ez biztosan jó lesz. hazaviszem, nem megy rá. máshol vannak a nyákon a lyukak. az eredeti kocka alakú gyatra hűtést pokolgéppel letávolítottam róla, így azt visszatenni nem tudni (a két kis fehér pöckött elnyisszantottam, máshogy nem tudtam kihúzni)
a kérdésem az lenne, hogyan oldjam meg ennek a ganéra való kártyának a hűtését? van-e bármiféle hűtő ami rámegy (nem referencia a nyák, mint ahogy a zalmanos kudrac során kiderült), vagy ha gyártanék rá egy kisebb és egy nagyobb bordából hűtést (HSI csipre kell?) az megtenné e?
köszi, írjatok, holnap ilyenkorra ha nem megy áthajtok a kártyán.
Ha nem tetszik ahogy vezetek, akkor tűnés a járdáról!
             --== Ments meg egy Életet!--==
Radio TDT 96kbps - DjG3R1 ->OFF!

#543 Felhasználó inaktív   M@Xtreme 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 05:53

Idézet: Csokis - Dátum: 2008. ápr. 10., csütörtök - 8:41

Az videókártya hiba, hogy mikor bekapcsolom a gépet, akkor ugye kiírja, hogy "Inno3D...", stb. a bal felső sarokba, még jó a kép. Amikor átvált a memória kiírási részre (ahol a bios-ba is be lehet lépni) már a háttér feketéből pirosra vált! :blink: Amikor ismét képet vált és töltődne a Win, akkor megint jó a kép és egész nap is jó lesz, semmi gond. Nem minden bekapcsolásnál jelentkezik, csak amikor úgy gondolja. A TV-t bekapcsolva adásokkal soha nem jelentkezik ez, ezért gyanakszom inkább a kártyára és esetleg a kábelre. Szerintetek mi lehet? :confused: :think:

Hát ez érdekes  :think:
Én elsőre a kábelre tippelnék, de akkor miért nem random csinálja (na meg win alatt hogyhogy jó )  :think:
Próbálj meg elindulni a géppel karakteres üzemmóddal (pl Hirens boot cd/dos)  hogy arra mit lép.

#544 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 11. 09:47

Idézet: M@Xtreme - Dátum: 2008. ápr. 11., péntek - 6:53

Hát ez érdekes  :think:
Én elsőre a kábelre tippelnék, de akkor miért nem random csinálja (na meg win alatt hogyhogy jó )  :think:
Próbálj meg elindulni a géppel karakteres üzemmóddal (pl Hirens boot cd/dos)  hogy arra mit lép.

Megnéztem, ott nincs gond. Én is kábelre tippelek már, mert majdnem 90 fokban állt a kábel a videókártyánál! :eek: :blink: Este megigazítottam (most olyan 15 fokban hajlik), eddig nem jött elő. Remélem ezután se fog (kopp-kopp). :think: Mondjuk lehet, hogy vennem kell egy másik kábelt, mert ez megtört. :rolleyes: Sebaj, kibírom azt a 2500HUF-ot, ez legyen a legnagyobb gond. :)

Szerkesztette: Csokis 2008. 04. 11. 09:49 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

#545 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 04. 30. 12:55

Hol lehet beállítani a 2D és a 3D ódajeleket?

#546 Felhasználó inaktív   Lipton 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 05. 25. 14:29

Idézet: Lipton - Dátum: 2008. ápr. 30., szerda - 13:55

Hol lehet beállítani a 2D és a 3D ódajeleket?

Senki? :)
Nekem szerintem nem veszi le az  órajeleket 2D-ben. Hol lehet ezt bekapcsolni?

#547 Felhasználó inaktív   MikE016 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2009. 08. 13. 19:51

sziasztok!

Abban szeretnék segítséget kérni hogy van nekem egy nvidia geforce 7600as vgam
felraktama  vistát és egy 22"os samsung syncmaster 2243NW tipusó monitorom van ami ugyebár 1680×1050es felbontásba jó na de vistán nincs aza az isten h engedélyezze ezt a felbontást felraktam a monitor driverét is de semmit :s ha valaki tudna ebben segíteni nekem nagyon megköszönném :)

Előre is köszi a segítséget!

#548 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 22. 15:07

Sziasztok! Milyen gond lehet abból hogyha a videokártyát anélkül a tápkábel csatlakoztatása nélkül használom, ami a kártyán van? Sajnos egy hétig így használtam,akitől kaptam a videokártyát nem mondta hogy szükséges lenne rákötni a tápkábelt. Ma játék közben elment a kép, újrainditásnál meg sípolt a gép a videokártya miatt :( Másik videokártyával meg rendben van. Mi lehetett a videokártyával? Köszi, üdv.

#549 Felhasználó inaktív   Chabi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 22. 15:36

Idézet: lehella - Dátum: 2009. okt. 22., csütörtök - 16:07

Sziasztok! Milyen gond lehet abból hogyha a videokártyát anélkül a tápkábel csatlakoztatása nélkül használom, ami a kártyán van? Sajnos egy hétig így használtam,akitől kaptam a videokártyát nem mondta hogy szükséges lenne rákötni a tápkábelt. Ma játék közben elment a kép, újrainditásnál meg sípolt a gép a videokártya miatt :( Másik videokártyával meg rendben van. Mi lehetett a videokártyával? Köszi, üdv.

Valószínűleg megadta magát rajta egy-két ellenállás vagy kondi.

Tök jó hogy ugyanezzel a problémával írtál másik topikba is csak nem ugyanígy írtad le mint itt és én meg válaszoltam arra mert azt elöbb olvatam el mint ezt.  :Đ
Az igazi mazochista az, aki közúti ellenőrzésnél leáll mögéd, pedig le se intették!
Nem jött össze neki, továbbküldték...

#550 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 10. 22. 16:29

Elvileg ha könnyen javítható akkor szervízelve lesz a kártya, meglátjuk. Didyman azt mondta hogy lehet nem attól sérült meg mert nem kapott tápot a tápegységről  :(

#551 Felhasználó inaktív   lehella 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2009. 11. 03. 08:21

Idézet: Chabi - Dátum: 2009. okt. 22., csütörtök - 15:36

Valószínűleg megadta magát rajta egy-két ellenállás vagy kondi.

Megadta magát a "HSI" a kártyán, máshol sem müködött, ugyhogy új videokártya keresés lesz  :(

Téma megosztása:

• (28 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 26
  • 27
  • 28
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó