HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXVIII - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXVIII Vagyis offol a világ Értékeld a témát: -----

#1621 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 22. 17:33

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. Jan. 22., Monday - 17:29

Ndrew: Terrorelhárítás: befogdossuk tesztalanynak mindazon természetes személyeket, akik a Bioterror Zrt.-t terprizálni akarják :D

Bizodalmam enyhülni látszik irányodban. Remélem aggodalmam hiábavaló erőfeszítés csupán.  :Đ Figyellek halandó! :look: :gyanakvó: :összeesküvéselmélet:

Szerkesztette: Ndrew 2007. 01. 22. 17:34 -kor

#1622 Felhasználó inaktív   Hasse 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 17:33

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 17:24

Ez engem max akkor vigasztalna, ha kikapnék egy ilyen jól kereső pl. közgazdász pasit :D

Bájitalkeverést nem tanítottak? :D  :D

#1623 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 17:36

Idézet: Hasse - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 17:33

Bájitalkeverést nem tanítottak? :D  :D

Azt a boszorkányképzőben tanulom. :D Mit gondolsz, miért bioszboszi felirat van a megjegyzésnél?  :Đ
Jelenleg még csak rézgálicot tudok kotyvasztani. Szerelmes ugyan ettől senki nem lesz belém, de legalább peronoszpórás sem lesz :lol:

Szerkesztette: OnLány 2007. 01. 22. 17:37 -kor

Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1624 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 17:36

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. Jan. 22., Monday - 17:32

Nemrégiben szerepelt a hírekben, hogy az igényekhez fogják igazítani, hogy a különböző szakokra mennyi embert vesznek fel. Nos ezen jót "röhögtem", mert ha már most túlképzés van, akkor ha 10 évig nem vesznek fel embereket bizonyos szakokra, akkor is lesz bőven munkaerő az adott szakterület(ek)en.

Szerk: A közgazdászokról meg csak annyit, hogy túlképzés van ugyan belőlük, sírdogálnak is, hogy jaj, nem találnak munkát. nos lehet, hogy szakmájukon belül nem, de szakmájukhoz közelálló területen igen, és a fizetésre sem lehet panaszuk. Hogy a fizetésen felülijuttatásokról már ne is szóljunk. Ezt első kézből tudom, közgazdász ismerősöktől :smoker:

Üdvözlöm a törekvést. :)

#1625 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 17:56

Idézet: Ndrew - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 17:29

Ígyis rengeteg szakon van szerintem túlképzés, pl.: Közgazdász...

Nem a túlképzéssel van a gond. Hanem az, hogy a végzettek nagy százaléka továbbra is hülye marad. :bolond:
No sacrifice, no victory.
Yeaah we'll shine like stars in the summer night...

#1626 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 18:00

Idézet: banditos - Dátum: 2007. Jan. 22., Monday - 17:56

Nem a túlképzéssel van a gond. Hanem az, hogy a végzettek nagy százaléka továbbra is hülye marad. :bolond:

Az nembaj, vagy kiszűrődik, vagy amúgyis megkapná a szuper állást.

#1627 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 18:04

Idézet: banditos - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 17:56

Akkor tudod mit magyarázz meg nekem? Ha hülye, hogy kap munkát? Vagy ha kap is, előbb-utóbb kiderül, hogy hülye. Akkor miért maradhat meg mégis a jól fizető állásában?

Egyik volt osztálytársam közgazdásznak ment a Közgázra (néha beszélünk MSN-en, tőle tudom mindezt). '98-ban kezdte, de még mindig nem végezte el. Helyesbítek: a vizsgái már megvannak (8 év alatt minő dícséretes dolog), a diplomammunkája, az államvizsgája, meg az egyik nyelvvizsgája még nincs meg. A sulit végigbulizta, alig tanult (persze sírt (szó szerint), mikor a matek szigón kivágták, úgy, hogy egy délutánt tanult rá). Ehhez képest, egy-másfél éve dolgozik, nem is akárhol, sőt, még válogathat is a munkák közt. Diploma nélkül többszázezres nettó fizu, plusz egyéb juttatások. Jah, és mindezt protekciók nélkül.

Vagy ez csak szerintem nem fer? :think:
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#1628 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 18:09

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. Jan. 22., Monday - 18:04

Akkor tudod mit magyarázz meg nekem? Ha hülye, hogy kap munkát? Vagy ha kap is, előbb-utóbb kiderül, hogy hülye. Akkor miért maradhat meg mégis a jól fizető állásában?

Egyik volt osztálytársam közgazdásznak ment a Közgázra (néha beszélünk MSN-en, tőle tudom mindezt). '98-ban kezdte, de még mindig nem végezte el. Helyesbítek: a vizsgái már megvannak (8 év alatt minő dícséretes dolog), a diplomammunkája, az államvizsgája, meg az egyik nyelvvizsgája még nincs meg. A sulit végigbulizta, alig tanult (persze sírt (szó szerint), mikor a matek szigón kivágták, úgy, hogy egy délutánt tanult rá). Ehhez képest, egy-másfél éve dolgozik, nem is akárhol, sőt, még válogathat is a munkák közt. Diploma nélkül többszázezres nettó fizu, plusz egyéb juttatások. Jah, és mindezt protekciók nélkül.

Vagy ez csak szerintem nem fer? :think:

Nincs igazság, nem is lesz. Kár ezen idegesíteni magad. Majdha már legalább a fél galaxist mi irányítjuk akkor majd az nem lesz fair. :p  :Đ

Szerkesztette: Ndrew 2007. 01. 22. 18:10 -kor

#1629 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 18:13

AFSZ.HU
:p

#1630 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 18:19

Utalom a hetfoket, meg masfel ora melo.... :reklamacio:  :reklamacio:  :mad:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#1631 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 18:49

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 18:04

Drágám. Te is tudod milyen a világ. A hülyéknek mindig szerencséjük van.  :down:

Vígasztaljon az, hogy Te okos vagy, csini vagy, cseresznye vagy.  :D

#1632 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 18:56

Kanizsaiaktól kérdem, akik sokat autóznak mint én.
A Csengery út / Kisfaludy utca, illetve a Csengery út / Zrínyi utca kereszteződését nem érzitek enyhén szólva csúszósnak? Az előbbin nyomtam egy driftet elsőkerekes kocsival ma, jobbra kisívben (40km/h, lehet picit gyors de most ne ezzel foglalkozzunk, belátható volt a terep), az utóbbin meg esőben nem lehet dinamikusan felindulni a dombon, mert félgázas kigyorsításnál is kipörög a kerék.

:think:
(A tűzoltóság/temető tükrös kereszteződése is gyanús, kórház felől balra nagyívben temető irányába is csúsztam valamelyik nap -a sebességtől itt is tekintsünk el, régen nem volt ilyen.)

Köszi a válaszokat.

#1633 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 18:57

Idézet: banditos - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 18:49

Drágám. Te is tudod milyen a világ. A hülyéknek mindig szerencséjük van.  :down:

Vígasztaljon az, hogy Te okos vagy, csini vagy, cseresznye vagy.  :D

Akkor vígasztal már az is, hogy egyre jobban elhülyülök a tanulástól. Ezek szerint cseresznyém, izé, szerencsém lesz :D

Hogy csini vok azt honnan veszed? Nem is láttál még :p De egyébként jól gondolod Kép

#1634 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 18:58

Idézet: somafero - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 18:13

AFSZ.HU
:p

Közben bejött a honlap, köszi :) Megnéztem az állásokat, egy van, ami szóba jöhetne... :rolleyes:

#1635 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 18:59

Idézet: Ndrew - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 18:09

Nincs igazság, nem is lesz. Kár ezen idegesíteni magad. Majdha már legalább a fél galaxist mi irányítjuk akkor majd az nem lesz fair. :p  :Đ

:evil2: És leigázzuk a replikátorokat is? :D

#1636 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 19:04

Ndrew, terrorelhárításról jut eszembe. Szóval alakítunk a Bioterror Zrt.-n belül egy Terrorelhárító részleget, de ezt a világ nem tudhatja meg, hogy tulajdonképpen ez a Bioterror Zrt. leányvállalata. Na már most, megfenyegetünk mindenkit bioterrorizmuskodással, hogy fizessenek, hajtsanak fejt előttünk stb. Mindeközben a terrorelhárítóink is megkeresik őket, és felajánlják, hogy jó pénzért elhárítják a bioterrorkodásunkat. Szal ha fejet hajtanak, ha ellenállnak, akkor is hozzánk folyik be a nagy zsé. :D
Közgaszdászok lesznek az elsődleges célpontok :]

#1637 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 19:07

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. Jan. 22., Monday - 18:59

:evil2: És leigázzuk a replikátorokat is? :D

Javaslatodnak helyt adok. :Đ

#1638 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 19:19

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 18:56

Köszi a válaszokat.

Még nem tapasztaltam. Bár, olyan sokat nem is vezetek.  :)

#1639 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 19:21

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 18:57

Hogy csini vok azt honnan veszed? Nem is láttál még :p De egyébként jól gondolod Kép

Női megérzés.  :Đ Azon pedig könnyen segíthetünk, hogy még nem láttalak. :p

#1640 Felhasználó inaktív   somafero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 22. 19:22

Idézet: Omega - Dátum: 2007. jan. 22., hétfő - 18:56

mert félgázas kigyorsításnál is kipörög a kerék.

Használj kipörgésgátlót  :Đ

Komolyan szólva nem tapasztaltam semmi különöst.  :think:

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 80
  • 81
  • 82
  • 83
  • 84
  • Utolsó »