HWSW Informatikai Kerekasztal: Digitális fényképezőgépek VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digitális fényképezőgépek VI.

#2481 Felhasználó inaktív   RDaneel_hu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 09. 22. 07:50

Idézet: szeder - Dátum: 2007. szept. 21., péntek - 16:54

:omg:

klikk

Pffff... köszi. :D
Ki nem találtam volna.  :respect:
RDaneel_hu

#2482 Felhasználó inaktív   Snakeiboy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 22. 08:39

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2007. szept. 21., péntek - 20:33

hát végül is mondasz vmit, a pixinfo.hu-s 6500fd teszt engem naon meggyőzött. lehet hogy lesz belőle vmi. :cool:

és mi a helyzet a pana lumix tz-3-mal? az jobb vagy rosszabb mint a fuji 6500fd? :confused:

Hat szigoruan a tesztkepek alapjan a kepminosege az S6500-asnak jobb(zajosodas szempontjabol legalabb is) Viszont az TZ3 asban jo kis kepstabi van ami azert nem elhanyagolhato es joval kissebb mint a Fuji(valakinel ez elony valkinel hatrany mert nincs olyan jo fogasa mint a Fujinak). Viszont a Pana is egy egesz jo gep de a ketto nem nagyon osszehasonlithato. Figyelembe kell venni azt is hogy a Fuji objektive 28mmrol indul ami elony. Ja es a legfontossabb a Pana meg a Fujinal is dragabb ha jo tudom  :think:
Egyszo mint szaz en a 6500ast valasztam (nekem az van  :D ), de a pana sem rossz. Ezt neked kell eldontened hogy neked melyik felel meg jobb aszerint hogy melyik tulajdonsagot tartod tobre(amiket fent leirtam).

U.I. Erossen kiemelem hogy meg az eletben nem volt a kezemben a Pana gep szoval en is csak a latott tesztkepek es tesztek alapjan alkottam meg a velemenyem. A dontes a tied, bar ketlem hogy barmelyiket megbanad  :)

#2483 Felhasználó inaktív   DLL 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 22. 10:46

Idézet: Blackdeath - Dátum: 2007. szept. 21., péntek - 22:33

hát végül is mondasz vmit, a pixinfo.hu-s 6500fd teszt engem naon meggyőzött. lehet hogy lesz belőle vmi. :cool:

és mi a helyzet a pana lumix tz-3-mal? az jobb vagy rosszabb mint a fuji 6500fd? :confused:

A Pana TZ-3 (de inkább a TZ-2 ) is 28mm-től indul ez nagy előny beltérben és épületek fotózásánál, de járműveknél is elég jó perspektívát adhat. Azért a TZ-2 mondom inkább mert kisebb felbontású, 6 MPx-es csakúgy mint a Fuji 6500fd, ha már hasonlítgatunk, és ez a zajnak is jobbat tesz szerintem. De a döntés valóban a tied, mindkettőt próbáld ki egy üzletben. ;)
Szerk: én is a Fujit választanám a manuális beállításai miatt, több lehetőséget tartogat.

Szerkesztette: DLL 2007. 09. 22. 10:52 -kor

#2484 Felhasználó inaktív   Blackdeath 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 22. 23:20

ohh, thx a válaszokat!  :respect: 

hát akkor szinte már biztos hogy az fuji 6500fd lesz, a pana túl drága és sztem nem igazán ér annyit, mint amennyibe kerül.

nekem végül is bőven elég a 6 mpixel, sztem nincs is szükség sokkal többre. legalábbis nekem. :)

a fotózz.hu-n is körülnéztem 1 kicst a 6500fd által készített képeknél, és az állam koppant a földön! egyesek olyan képeket képesek készíteni vele, mintha egy tükörreflexes gép lenne. le a kalappal ezelőtt a masina előtt! :cool: (nemtom hogy jól írtam-e le, mindegy! :D )
gigabyte ga-p55-us3l, intel core i5-750 + ac freezer 7 pro rev.2, apacer 4096mb (2*2gb) ddr3 golden cover 1333mhz kit, wdc blue 320 + 640gb, powercolor hd5850 1gb gddr5, sb audigy2 zs, tp-link tl-wn651g, nec ad-7203a, aerocool s9 pro + ac af12025l fan + corsair cx400w, 17" samsung syncmaster 730bf, win7 ultimate x64

#2485 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 09. 23. 10:01

Nagy fejvakarásban vagyok. :think:  :)
Nem értek sem a fényképezéshez, sem a fényképezőgépekhez (se hagyományos, se digitális technológiához).
Viszont be kellene szereznem egy alapvetően házi használatra való digitális gépet, aminek alkalmasnak kellene lennei pl szülinapi partihoz és kiránduláson emlékek megörkítéséhez.
Nézelődök egy ideje a neten (gyártók oldala, fórumok, stb), beszéltem hozzám hasonló hozzáértő ismerősökkel, de egyre tanácstalanabb vagyok - a bőség zavara miatt.

Hosszas böngészés után, többek mellett, szimpatikusnak tűnik ez (is):
KODAK Easyshare Z710
http://www.kodak.com...pq-locale=en_GB

Esetleg valami jót/rosszat, javaslatot/ellenjavaslatot tud valaki mondani?
Hasonló árban (kb 50.000,-Ft), vagy max bruttó 80.000,-Ft-ig esetleg egy jobb ár/érték arányú gép?

Előre is köszönöm: scaurus

Szerkesztette: scaurus 2007. 09. 23. 10:02 -kor

"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#2486 Felhasználó inaktív   RiCS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 23. 13:33

Fuji 6500, Pudvaszonik TZ3

#2487 Felhasználó inaktív   czaki 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 09. 24. 14:25

Íme a hetedik rész. :)
Caution: objects in mirror are closer than they appear.

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó