HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások VIII - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások VIII Értékeld a témát: -----

#1481 Felhasználó inaktív   Kaitooo 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 01. 15:49

Idézet: PallR - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:46

Aki meg nem a kozszferaban dolgozik gyartja neked a kenyeret, meg a virslit illetve szereli meg az autot amin az oviba viszed a kolkod, vagy eppen szolgaltatja a mobilodat.
Melyik mondatombol vetted ki a gyerek dolgot
Kezdhetunk szemelyeskedni bar sok ertelmet nem latom

PallR

En ettol egy sokkal elesebb megfogalmazasu hozzaszolast irtam, de kitoroltem, nem lattam ertelmet.
Becsulom a higgadtsagod.

#1482 Felhasználó inaktív   LesiaLovag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 15:49

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 15:38

???
Előző oldal lap alján ez van:

És? Mi a kérdés?

Ez vóót és nem kérdés hanem hozzászólás még a témában:

Igazad van Dömpi, rápörögtünk a kérdésre, de nézd el nekünk . Nyilván a köznetes előfizető is olyan mint bármelyik, kíváncsi arra mi várható a szolgáltatásával kapcsolatban. És nem feltétlenül esik jól, ha vagy ez lesz vagy az lesz, majd jól meg mondjuk, amikor a többi már vitustáncot lejt. Nekem például a már leírt munkám miatt nem mind1, hogy 5 vagy 10 a downom, mert már előre tervezném a munkabeosztásomat, ami az utóbbi variációnál azt jelenti, hogy többet dolgozhatok itthon, több időt töltök a családom közelében. Ha pedig az 5 mega műkszik lépni akarok időben a csomagváltással.

de ennyit nem ért ez az egész macera
" az élet egy ritka szar játék, de a grafikája nagyon ott van!"

#1483 Felhasználó inaktív   PallR 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 01. 15:50

Mondjuk nem tudom melyik mondatombol vetted ki hgoy en a kozalkalmazottak ellen vagyok, csak idejonni obegatni hgoy "csak" 5 megara emelik a netedet ingyen csak ugy es meg a korlatodat is eltorlik ( vagy megemelik nezopont kerdese ) szerintem eleg gaz.
Entolem aztan ingyen is adhatjak nektek kit erdekel en akkor is megvennem mert hasznalom.
PallR

#1484 Felhasználó inaktív   LesiaLovag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 15:54

Idézet: PallR - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 15:46

Aki meg nem a kozszferaban dolgozik gyartja neked a kenyeret, meg a virslit illetve szereli meg az autot amin az oviba viszed a kolkod, vagy eppen szolgaltatja a mobilodat.
Melyik mondatombol vetted ki a gyerek dolgot
Kezdhetunk szemelyeskedni bar sok ertelmet nem latom

PallR

Uccsó hozzászólásom a témakörben:

Van akinek az állambácsi fizet (igen szarul) meg van aki a maga szerencséjének pogácsa (vállalkozó, alkalmazott, cégtulaj stb) az meg eldönti hova megy (pékeknél 30%-al kevesebb ember van mint kéne pl.). Szerinted a jelenlegi (a most egyetemről kijötteknél is) tanárokat mennyire készítik fel arra, hogy mondjuk ha hip-hop megszüntetnek 20.000 tanári állást máshol egyáltalán esélyük legyen bármire. Elárulom semennyire.  :offtopic:  end  bocsánat mindenkitől akit zavart.

"Orujje mint ahgoy en is
thx UPC "  :confused:

#1485 Felhasználó inaktív   alex1989 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 15:59

álandóan oltogatjátok egymást és tiszta off a topic

így fogalmam sincs, és nem lehet kivenni a topicból a sok oltástól a lényeget.

Megkérdezem:

Ha most közalkalmazotti kedvezményt kapok a chello classicra akkor márciusban mi lesz ? (2007. májusig tart a 2 éves hűség)

a - chello extreme 10M/1M és hó végén jön a 9900 Ft-os számla

b - chello extreme 10M/1M és hó végén jön a 7900 Ft-os számla (pontosan
nemtom mennyi)

c - chello medium 5M/768K és hó végén jön a 7900 Ft-os számla?
c2, ha ezt a verziót kapjuk meg akkor hol itt a kedvezmény?

#1486 Felhasználó inaktív   PallR 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:00

Idézet: LesiaLovag - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:54

Van akinek az állambácsi fizet (igen szarul) meg van aki a maga szerencséjének pogácsa (vállalkozó, alkalmazott, cégtulaj stb) az meg eldönti hova megy (pékeknél 30%-al kevesebb ember van mint kéne pl.). Szerinted a jelenlegi (a most egyetemről kijötteknél is) tanárokat mennyire készítik fel arra, hogy mondjuk ha hip-hop megszüntetnek 20.000 tanári állást máshol egyáltalán esélyük legyen bármire. Elárulom semennyire.  :offtopic:  end  bocsánat mindenkitől akit zavart.

"Orujje mint ahgoy en is

offkent nekem is utso,
Az a baj hgoy frissen kikerul a tanar meg a sok tanito es csak azert mentek el tanarnak meg tanitonak mivel mashova nem vettek fel oket es/vagy azt sem tudtak mit akarnak az elettol.
Tanarokat/tanitokat mar jo regen jo par eve epitik lefele akkor ekrdem en minek megyek el szociologia-nepneveles szakos tanarnak? es meg sajnaljam is utana?
Huu most ezzel meg tobb ember fog utalni nade ez egy ilyen vilag
PallR

#1487 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Idézet: LesiaLovag - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 15:49

Ez vóót és nem kérdés hanem hozzászólás még a témában:

Igazad van Dömpi, rápörögtünk a kérdésre, de nézd el nekünk . Nyilván a köznetes előfizető is olyan mint bármelyik, kíváncsi arra mi várható a szolgáltatásával kapcsolatban. És nem feltétlenül esik jól, ha vagy ez lesz vagy az lesz, majd jól meg mondjuk, amikor a többi már vitustáncot lejt. Nekem például a már leírt munkám miatt nem mind1, hogy 5 vagy 10 a downom, mert már előre tervezném a munkabeosztásomat, ami az utóbbi variációnál azt jelenti, hogy többet dolgozhatok itthon, több időt töltök a családom közelében. Ha pedig az 5 mega műkszik lépni akarok időben a csomagváltással.

de ennyit nem ért ez az egész macera

Ebben sem látok kérdőjelet ;)
A csomagmódosítást ne pörögd túl, papucsban-köntösben beslattyogsz az üszire, aláírod, átraknak, mire hazaérsz, már a modemed is rebootolt és nagyobb sebességen netezel.

#1488 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Idézet: alex1989 - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:59

Megkérdezem:

Ha most közalkalmazotti kedvezményt kapok a chello classicra akkor márciusban mi lesz ? (2007. májusig tart a 2 éves hűség)

nemtom mennyi)

Senki nem tiudja, de irogat mindenki :D

ászfben az van, hogy utolsó medium - 10% ( a 10% a kedvezmény)

Szerkesztette: BoGab 2007. 02. 01. 16:03 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#1489 Felhasználó inaktív   Kicsiati 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:06

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 5:11

Ez is tipikus hunagrikum egyébként :)

nekem elég, másnak is annak kell lennie :D Ha én nem tudok filmet nézni, más se tegye :D Nehogy más többet tudjon tölteni, ha lehet :D DÖGÖLJÖN MEG A SZOMSZÉD TEHENE IS!!! adjatok még kissebb 5leteket a UPCnek, mert ugye minek érezze magát jobban valaki, ha nekem ez is elég :) Veszünk mind a ketten 1-1 ferrarit, de szabályozzák le a tied is 130-ra, mert én sose megyek többel :D Az ilyen korlátolt emberektől, szerintem még most is a modemes netnél tartanánk. Szerintetek miért emelik folyton a sávszélt? Mert igény van rá. Egyre nagyobb. Fejlődik a világ, nőnek az igények és elvárások. Persze majd egyszer ez itt is eljut pár ember tudatáig, még ha vannak is ilyen tárcsafékek.

Álj már le. És arra nem is gondolsz, hogy akik éjjel-nappal töltenek úgy lefoglalják majd a sávszélt, hogy mezei user mint én meg majd szívok, mert állandóan ledobál a hálóról, meg majd úgy fog ingadozni a sebesség, hogy öröm lesz azt nézni.
Ez volt hajdanán a Chello kezdetén is.

A másik. Mi a fenét lehet saját célra 3-400 gigát letölteni havonta? Az majdnem 100 DVD film. Tudom, online tv is van meg ilyesmi.
Na, mindegy, szerintem aki saját célra használja a netet, annak elég kellene lennie a 250GB-nak.

De ha tudsz egy olyan lehetőséget, ahol HDTV minőségben tudok online tévézni, akkor szólj, mert rácsatlakozom én is a netes tévére. Lehet, hogy akkor nekem sem lesz elég a 250GB.
Kiváló minőségű ruhára vasalható matricák!
Saját képekről is!
http://matrica.try.hu

#1490 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Idézet: zergelo - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:00

Eleg nagy szemetsegnek tartom hogy 'lesajnalnak' azert mert a kozszferaban dolgozom.
Miert kell kulonbseget tenni most egyik es masik kozott, ha eddig se volt.
Nagyon derek dolog, hogy eltoroltek a korlatot, de inkabb a korlat mint a diszkriminácio.

Es megegyszer, nem a sebessegnovekedessel van bajom, hanem azzal hogy relative semmibevesznek....

Ez már azért odab.sz.  :mad:

Nem sajnál le senki. Nincs itt semilyen diszkrimináció. (Hacsak eddig nem volt pozitív irányban.)

Eddig volt egy bizonyos mértékű kedevzmény a közalkalmazottaknak, ami megmarad, csak a többi csomaghoz mérten "relatíve" szerényebb lesz. Míg a dolgozónetnél semmiféle kedvezményt nem adott az UPC, hisz amennyivel kevesebbet fizetett az user, azt a munkáltató becsengette. Tehát itt a kedvezményt tulajdonképpen a munkáltató adta és adja. A közalkalmazottak "relatíve" szerényebb kedvezményét továbbra is a UPC fizeti. Így szerintem érvényesülhetne inkább az "Ajándék lónak ne nézd a fogát!" elv.
Mondom ezt úgy, hogy bár nem közalkalmazotti netem van, de nyugodtan lehetne, mert a nejem óvónő és önkormányzati alkalmazott. De én köszönettel veszem a UPC kevezményét és inkább nem élek vele, hanem fizetek többet az emelt szintű szolgáltatásért, mert tisztában vagyok vele, hogy nekem arra van szükségem.

#1491 Felhasználó inaktív   -=nfs=- 

• Tag
  • PipaPipa

Idézet: LesiaLovag - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 15:54

"Orujje mint ahgoy en is

nem mész inkább egy kis műsort vágni, ha már olyan jól fizet az állami TV? Szerintem mindenki jobban járna :D

Ez a közalmazottak szembeni kedvezményezés mosrt már kimondottan kezd ingerelni. Waze még a windowst sem kell, vagy kellett megvenniük, mert valami röhelyes összegért kapták meg anno, vagy még most is. Szerencsétlen pékek, meg virsligyártók meg kénytelenek letölteni azt is warez oldalakról, ha nem linuxot akarnak használni, mert megvenni nem tudják. :offtopic:

#1492 Felhasználó inaktív   mozesapo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:08

Ahogy én értelmezem pl.
1. hónap - 400GB
2. hónap - 200GB
3. hónap - 151GB - ugye itt már korlátoznak a hónapban.
De a 4. hónapban ismét lehet pl 399GB mert így nem lépem át az utolsó 3 hónapban a 250GB/hónapot.
:think:  :think:  :think:  :think:
Érdekes lesz, főleg a mérő mostani állapotát tekintve.  :eek:
-Egész biztosan nem fogtok örülni - jegyezte meg Bölcs Elme.
-Ki vele! -Jó - mondta Bölcs Elme. - A Válasz a Nagy Kérdésre. . . -Nos?. . . -Az Élet, a Világmindenség Meg Minden. . . - mondta Bölcs Elme.
-Tehát?. . . -A Válasz. . . - mondta Bölcs Elme, és megállt.
-Igen?... -A Válasz. . .
-Igen???... -Negyvenkettõ - mondta Bölcs Elme végtelen méltósággal és hidegvérrel.

#1493 Felhasználó inaktív   PallR 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:10

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 17:06

nem mész inkább egy kis műsort vágni, ha már olyan jól fizet az állami TV? Szerintem mindenki jobban járna :D

Ez a közalmazottak szembeni kedvezményezés mosrt már kimondottan kezd ingerelni. Waze még a windowst sem kell, vagy kellett megvenniük, mert valami röhelyes összegért kapták meg anno, vagy még most is. Szerencsétlen pékek, meg virsligyártók meg kénytelenek letölteni azt is warez oldalakról, ha nem linuxot akarnak használni, mert megvenni nem tudják.   :offtopic:

Oh yee  :up:

#1494 Felhasználó inaktív   LesiaLovag 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:12

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:06

Ez a közalmazottak szembeni kedvezményezés mosrt már kimondottan kezd ingerelni. Waze még a windowst sem kell, vagy kellett megvenniük, mert valami röhelyes összegért kapták meg anno, vagy még most is. Szerencsétlen pékek, meg virsligyártók meg kénytelenek letölteni azt is warez oldalakról, ha nem linuxot akarnak használni, mert megvenni nem tudják.   :offtopic:

A hozzászólás színvonala nem ígényel magyarázatot.

Szerkesztette: LesiaLovag 2007. 02. 01. 16:15 -kor

#1495 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:12

Idézet: mozesapo - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 17:08

Ahogy én értelmezem pl.
1. hónap - 400GB
2. hónap - 200GB
3. hónap - 151GB - ugye itt már korlátoznak a hónapban.
De a 4. hónapban ismét lehet pl 399GB mert így nem lépem át az utolsó 3 hónapban a 250GB/hónapot.
:think:  :think:  :think:  :think:
Érdekes lesz, főleg a mérő mostani állapotát tekintve.  :eek:

Szerintem nem. Sztem ha átlápted a 750G-t külön figyelnek rád.

Szal ha utána átcseréled a számokat:
200
151
400

akkor nem fognak szerződést bontani.

De ha újra 400 a 4. hónap, akkor igen.

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

#1496 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:15

Idézet: alex1989 - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 15:59

Megkérdezem:

nemtom mennyi)

a, kicsukva
b, szép lenne, de nem valószínű (kiváncsi lennék, hogy melyek azok  a nagy cégek, amik tényleg fizetnek is valamit a dolgozók után. Szerintem gyakorlatilag egy sem. A Dolgozónet mint béren kivüli adómentes juttatási lehetőség volt/van, amivel valószínűleg a korábbiakban részletezett okokból csak nagyon kevesen élnek ebben a formában). Sőt, a Dolgozónetes leírásban sem látom a hivatkozást, hogy a cég vmit még csengetne
c, bingó, de lejön a "minimum 10%", ami 7110 Ft.

Még olcsóbb is lett, nem értem, mi itt a porbléma :)
Igazából úgy lenne "passzentos" a kedvezmény, hogy ha a két éves akciós árhoz kapcsolódóan csak egy éves hűségciklus lenne. (Idáig nagyjából így volt a Dolgozónet.)

http://www.upc.hu/in...=111924&&R=8906

Idézet

A DolgozóNet programban akkor is érdemes részt venni, ha a cég nem rendelkezik cafetéria rendszerrel, vagy nem akarja fizetni a dolgozók otthoni internet-használatát, ebben az esetben is tudjuk a fenti sávos kedvezményeket biztosítani a dolgozók részére és így nekik ezeket a kedvezményes havidíjakat kell csak fizetni. Ilyen konstrukció esetén a cégnek szerződést kell kötnie a UPC Magyarország Kft-vel és a dolgozónak csak egy 1 hónapnál nem régebbi munkáltatói igazolást kell bemutatni szerződéskötéskor. A szerződést közvetlenül a dolgozóval kötjük a kedvezményes havidíjra.

Szerkesztette: llamada 2007. 02. 01. 16:19 -kor

#1497 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:17

Idézet: LesiaLovag - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:12

A hozzászólás színvonala nem ígényel magyarázatot.

off:
Tekintettel arra, hogy az ember legalább a fele munkaidejében az állam számára keres, ezért minimum 50%-ban mindenki közalkalmazott...
(A biztonság kedvéért:  :)  :)  :)  :)  )

Szerkesztette: llamada 2007. 02. 01. 16:29 -kor

#1498 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:23

Idézet: llamada - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 17:17

off:
Tekintettel arra, hogy az ember legalább a fele munkaidejében az állam számára keres, ezért minimum 50%-ban mindenki közalkalmazott...

Nem attól közalkalmazott valaki, hogy az állam számára keres, hanem attól, hogy tőle kapja a fizetését, de mindegy :)

Szal, ha valaki tesco alkalmazott az semmilyen mértékben nem tekinthető közalkalmazottnak, hiszen a fizut a tesco globaltól kapja, kifizeti a sarcot a Feriéknek, akik meg elköltik lakhatási jutatásra a ogyi képviselőkre számla nélkül...

#1499 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:25

Idézet: BoGab - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 16:12

Szerintem nem. Sztem ha átlápted a 750G-t külön figyelnek rád.

Szal ha utána átcseréled a számokat:
200
151
400

akkor nem fognak szerződést bontani.

De ha újra 400 a 4. hónap, akkor igen.

Tehát akkor a lényeg, hogy az egymást követő 3 hónapba ne lépd át a 250Gb-ot, azaz legalább az egyik hónapban legyen 250Gb alatt a forgamad?

Ha elkezdted 400Gb-tal de a következő hónapba már csak 100GB, akkor ismét lehet 400GB a forgalmad a 3. hónapba, mert a kutyát se érdekli?

Ha jól vettem ki az írásodból.
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#1500 Felhasználó inaktív   unixservice 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 01. 16:27

Idézet: -=nfs=- - Dátum: 2007. febr. 1., csütörtök - 7:17

tikva, te ritka ellentmondásos egy ember lehetsz. Így hozzászólásaid alapján :) kicsit olvasgasd vissza magad :) jókat lehet rajtad mulatni. Eccer 125Mega a legvérgőzösebb karácsonyi forgalmad, eccer meg business csomagot vennél :D Legalább döntenéd már eccer, hogy mit is akarsz. Mert ha csak hülyeségeket irogatni, azért felesleges megszólalnod is.

Ha figyelmesen olvasol azóta 2 darab otthoni internetkapcsolat van igy gyakorlatilag a külföldi sávszél miatt chellozok.
Örülök ha mulatsz és érdekes embernek tartasz EZ JÓ.
De kérlek olvasd végig az össze hozzászólást és rájössz ,hogy az én i8gényeim már hamarabb orvosolva lettek igaz nem UPC által.Mindezek mellett megtartottam a chellot is.
Ez nem ellentmondás hanem anyagi biztonság.
MEGTEHETTEM.  :Đ
-- UNIX/Linux System Administrator
az egyszerűség a végső kifinomultság, amely a dolgok bonyolultságának leküzdéséből, nem pedig figyelmen kívül hagyásából származik

Téma megosztása:

• (128 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 73
  • 74
  • 75
  • 76
  • 77
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.