HWSW Informatikai Kerekasztal: ADSL sávszélességemelés 2007 III. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

ADSL sávszélességemelés 2007 III. Értékeld a témát: -----

#2021 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 19. 18:07

Idézet: Danika123 - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 18:01

milyen 64ről beszélsz?

DSLAM kemeny 64 vegpont fogadasara... Es ez van... Tobb mint negyed eve varjuk a fejlesztest mar lassan... Es nagy szar... Semmit se kapunk, holott itt van mar 20 megrendelo megint...

#2022 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 18:08

Idézet: jozsef85 - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 18:05

mondjuk nem sok közöd van hozzád de pl 128kbit-es webrádió+DC+böngészés mellett szeretem ha gyorsan  elmegy az outlook-ban a levelem is :p

Hiaba magyarazod emberek tobbsege nem fogja ezt megerteni mert a teljes netezes kimerul a downloadban ami az esetek tobbsegeben annyi, hogy warez warez warez...

#2023 Felhasználó inaktív   iNTi 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 18:11

Idézet: McLaca - Dátum: 2007. febr. 18., vasárnap - 21:14

Az nem biztos, hogy a modem hibája.
Töltsd le (legalábbis indítsd el) az idokep.hu oldalról a viharvadász videók valamelyikét, és ha azok közel maximummal jönnek, és 5%-nál nagyobb ingás nincs (vagy az se), akkor a modem okés.
Nekem is sokszor ingadozó a sebesség, de ilyen sávszélességnél ez már mondhatni természetes, a kiszolgáló szerverek nem bírják az iramot.
Az időképről egyébként nekem a videók betonstabilan maximummal jöttek, azért ajánlgatom azt a oldalt.

Üdv!

Ez az oldal tényleg jó. Én sok oldalt próbálgattam, de ez a legstabilabb, ráadásul a letöltés sebessége alapján megbízhatóbb, mint a speedtest, mert nekem most innen max. 772kb/s-re megy fel a letöltés, miközben a speedtest max. 5Mbit-et mond a vonalra. Egyébként ez a 770kb már nem is lenne rossz, viszont itt is megvan az a jelenség, hogy szépen lassan felkúszik 772kb-ra, aztán egy pillanatra megakad, és visszazuhan 100kb-t, és onnan újra kezdi feltornászni magát. Ezt minden nagyobb letöltésnél észrevettem, bárhonnan szedem le, és nem hiszem, hogy ez csak a hálózat hibája. Ráadásul ahogy nézem a letöltés közben növekedett is a CRC Errors. Ezek szerint ahogy írták is itt, tényleg lehetséges, hogy nem bírja a Dialcom modem már ezt a sebességet annyira stabilan ?
Nem az a baj, hogy nagy az Isten állatkertje, hanem hogy alacsony a kerítés.

#2024 Felhasználó inaktív   Danika123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 18:11

Idézet: Piton - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 17:07

DSLAM kemeny 64 vegpont fogadasara... Es ez van... Tobb mint negyed eve varjuk a fejlesztest mar lassan... Es nagy szar... Semmit se kapunk, holott itt van mar 20 megrendelo megint...

hát igen, de nekem van csak most az utóbbi 2 hónapban 6 ismerősöm aki adslre fizetett a 8megáscsomagra... szval eszik a sávszélt, aztán múltkor voltunk bent a központba megkérdeztük h lesz e véletlen karbantartás aztmondja h szte nem, megkérdeztem h mikor volt de arra ő már nem emléxik pedig 8éve ott dolgozik de mondta h 5-6 éve lehetett :D
aztán gogglében rákerestem és voltak ütemtervek a karbantartásról de h hol meg mindt aztán legutolsónak 2002esben láttam...
<Gigabyte G31-S2L><E5200@3666mhz><2*2gb@889><HD4770><X-fi Xtreme gamer>

#2025 Felhasználó inaktív   truth 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 18:16

Idézet: jozsef85 - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 19:05

mondjuk nem sok közöd van hozzád de pl 128kbit-es webrádió+DC+böngészés mellett szeretem ha gyorsan  elmegy az outlook-ban a levelem is :p

Aha, értem.  :omg:
És ebben segíteni fog, ha 8mbps lesz a letöltésed és nem csak 3 ugye?

Szerkesztette: truth 2007. 02. 19. 18:21 -kor

#2026 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 18:16

Idézet: Danika123 - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 18:11

hát igen, de nekem van csak most az utóbbi 2 hónapban 6 ismerősöm aki adslre fizetett a 8megáscsomagra... szval eszik a sávszélt, aztán múltkor voltunk bent a központba megkérdeztük h lesz e véletlen karbantartás aztmondja h szte nem, megkérdeztem h mikor volt de arra ő már nem emléxik pedig 8éve ott dolgozik de mondta h 5-6 éve lehetett :D
aztán gogglében rákerestem és voltak ütemtervek a karbantartásról de h hol meg mindt aztán legutolsónak 2002esben láttam...

Hja es akkor ez alapjan szeritned az korerkt, hogy kb 1000 embernek adnak kistelepulesen 64et mert a hulye parasztnak ugyse kell? Nalatok legalabb vmi lehet, de itt semmi... Es itt alternativa sincs... Semmi... na jo bocs, lehet mobil meg dialup ami ha megnezzuk meg az 512es dsl-nel is sokkal szarabb es lassabb... Es itt mire ezt megcsinaltak telt majd 10 evbe... Es ennyi ido alatt egy kis 64es szarra futotta csak... Amivel most elegedjunk meg mondjuk... Ugy kb 50 evre megint... hat igen... Es mivel ugye kistelepulesekrol van szo, hat nem is lesz alternativa sem... szoval igen...

#2027 Felhasználó inaktív   tommiking 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 18:27

Idézet: Piton - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 18:16

Hja es akkor ez alapjan szeritned az korerkt, hogy kb 1000 embernek adnak kistelepulesen 64et mert a hulye parasztnak ugyse kell? Nalatok legalabb vmi lehet, de itt semmi... Es itt alternativa sincs... Semmi... na jo bocs, lehet mobil meg dialup ami ha megnezzuk meg az 512es dsl-nel is sokkal szarabb es lassabb... Es itt mire ezt megcsinaltak telt majd 10 evbe... Es ennyi ido alatt egy kis 64es szarra futotta csak... Amivel most elegedjunk meg mondjuk... Ugy kb 50 evre megint... hat igen... Es mivel ugye kistelepulesekrol van szo, hat nem is lesz alternativa sem... szoval igen...

Piton megadod a dslam helyét (falu kellene) nem tuti hogy 64 kari van benne.de nincs kizárva.ettől függetlenül neked nagyon jó vonalad van(nekem ennél rosszabbon megy a 8M szakadés nélkül)

#2028 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 18:34

Idézet: tommiking - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 18:27

Piton megadod a dslam helyét (falu kellene) nem tuti hogy 64 kari van benne.de nincs kizárva.ettől függetlenül neked nagyon jó vonalad van(nekem ennél rosszabbon megy a 8M szakadés nélkül)

dslam tuti ennyi... :) Szerelovel is beszeltem mar miatta, fejlesztesi igazgatoval is... Ez van... :)
Vonalam szerintem is jo, de sajnos fejlesztes meg nem ert el engem...
Jelenleg fejlesztes mar nem is aggaszt annyira, kezdek beletorodni...
De az mar kicsit igen, h mindenkinek emeltek itt a korzetemben nekem meg lofax se... Es nem azert mert a vonal nem birna, mint ahogy a modem is mutogatta... hanem csak ugy nem... igen tudom van meg ido hatra... de azert akkor is kicist csuf a dolog...

#2029 Felhasználó inaktív   tommiking 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 18:35

Idézet: Piton - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 18:34

dslam tuti ennyi... :) Szerelovel is beszeltem mar miatta, fejlesztesi igazgatoval is... Ez van... :)
De az mar kicsit igen, h mindenkinek emeltek itt a korzetemben nekem meg lofax se... Es nem azert mert a vonal nem birna, mint ahogy a modem is mutogatta... hanem csak ugy nem... igen tudom van meg ido hatra... de azert akkor is kicist csuf a dolog...

ha jól emléxewm te is számtechben utazol mint én.szerezz be egy D-link 380T-t ..

#2030 Felhasználó inaktív   nyunyu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 18:36

Idézet: Peetie - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 17:54

Nekünk a cégnél kb 2 év után kinyiffant a siemens modem, akkor azt mondta a tcomos, ez típushiba, szal esetleg várhatod te is mikor murdál meg, aztán hoznak újat helyette :D

Egyszer mar megdoglott, erre hoztak egy ugyanolyat.

Kellett nekem emlegetni hibabejelenteskor, hogy Siemens van... :omg:

#2031 Felhasználó inaktív   tommiking 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 18:38

Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 18:36

a siemens modemnél más a dslam prot beállítás ezért is azt hoztal,de amúgy csak rákatt a előfizura és már mondja is milyen modemed van:)

#2032 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 18:39

Idézet: tommiking - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 18:35

ha jól emléxewm te is számtechben utazol mint én.szerezz be egy D-link 380T-t ..

Szerinted ha 2 askey es 1 dlink modem ezt adta erdemes meg jatszani? :) mindegyik pontosan ezt az erteket adja... :(
Szerintem amig tenyleg nem megy vegbe az emeles feleslegesen jatszom mar...

#2033 Felhasználó inaktív   kigyi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 19. 18:39

Idézet: Piton - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 18:34

Ne aggódj itt is már mindenkinek emeltek a környékemen, nekem meg csökkentettek :(
Ezek nagyon rottyon vannak és hiába hívnám fel őket csak azt a választ kapom, hogy febr 28-ig fejlesztések vannak majd utána szóljak ha még mindig nemjó hát hogy a fenes vinné el őket eddig ment most nem megy :(

#2034 Felhasználó inaktív   Danika123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 18:41

Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 17:36

Szimenszt hoztak megint? :D lol :Đ

#2035 Felhasználó inaktív   tommiking 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 18:41

Idézet: Piton - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 18:39

Szerinted ha 2 askey es 1 dlink modem ezt adta erdemes meg jatszani? :) mindegyik pontosan ezt az erteket adja... :(
Szerintem amig tenyleg nem megy vegbe az emeles feleslegesen jatszom mar...

milyen Dlink? 360R?

#2036 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 18:45

Idézet: kigyi - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 18:39

Ne aggódj itt is már mindenkinek emeltek a környékemen, nekem meg csökkentettek :(
Ezek nagyon rottyon vannak és hiába hívnám fel őket csak azt a választ kapom, hogy febr 28-ig fejlesztések vannak majd utána szóljak ha még mindig nemjó hát hogy a fenes vinné el őket eddig ment most nem megy :(

Miota megvan a netem nem volt gond... Mikor 1megasom volt stabilan tartotta 1 mega, sot felette... De total stabilan!!!
Mikor valtottam 2 megara stabilan jott 2 mega, sot felette... miota ez a faxsag van ott tartok, hogy 1 es 2 mega kozott vagyok atlagba kb 1 es negyed... most toltok 270 es 90 kozott ugralok... asszem ez mar kurvara nem normalis azert... 180kilos csuszasok... nehogy mar normalisak legyenek mikor meg noveles nem tortent... foleg, hogy ugye vonal 8 megara alkalmas... es elotte semmi nem volt mindig fullon jott...
es igen mivel 28 a hatarido, sot marcius elejere varhato ezert turjunk kussban....

#2037 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 18:47

Idézet: tommiking - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 18:41

milyen Dlink? 360R?

dlink r-es meg asszem t-s vagy mit osztottak egy ideig t-nel

#2038 Felhasználó inaktív   Danika123 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 18:51

Amúgy elnézve a telós dobozt a falon hát eléggé szarul kötötték be, nézegettem a vezetékeket, megdörzsöltem zsiszolópapírral, aztán nézem, h az egyik vezeték félig el van vágva, modnom mi a fax, nézem forgatom erre ottamradt a kezembe a bevágás utánni rész :D aztán most meg van oldva egy kis összetódással :D és sebességbeli különbség nincs, nincs több crc se...

#2039 Felhasználó inaktív   tommiking 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 18:51

Idézet: Piton - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 18:47

dlink r-es meg asszem t-s vagy mit osztottak egy ideig t-nel

a T-s mit mutatott? csillapítás/snr

#2040 Felhasználó inaktív   Piton 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 19. 18:53

Idézet: tommiking - Dátum: 2007. febr. 19., hétfő - 18:51

a T-s mit mutatott? csillapítás/snr

Oszinte leszek konkret aratot mar nem tudok, de hasonlo ertekek jottek ki mindegyikkel... Nem volt tul nagy elteres... De amint lesz lehetoseg + ido csinalok scrn shot is...
Csak marha keves ido volt meg rohantam es modem sem tudtak hagyni :(

Téma megosztása:

• (124 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 100
  • 101
  • 102
  • 103
  • 104
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.