Lehet, hogy mégiscsak érdemes szólni a T-comnak?
Mik vannak na szóval tegnap hívtam a T-t hogy mi is van akkor most a 2Mb-ből mikor lesz újra 8?
Mivel szegény ügyfélszolgálatos nem tudott válaszolni így továbbkapcsolt aztán a következő sem tudott választ adni és így tovább az 5. végre adott egy számot de mivel ement az idő így mondta már csak holnap napközben hívhatom.....
Na mindegy így ma felhívtam a számot az illető meglepődve kérdezi miért őt hívom na mondom azért mert tagnap egy kedves kolléga ezt a számot adta meg!
Semmi gond kaptam mégegy számot na már tele volt a tö....m
Miután felhívtam a legújabb immár 7. telszámot amit kaptam egy rendes ember végre megkérdezte a telszámunkat na lol mondom ez akar valamit csinálni

Szépen lediktálta a kollégájának (jól hallottam miről beszélgettek: mennyin megy most? kolléga: 2536-on hmmmm és menne többel is? k: simán vinné a 8Mb-et)
Na kis idő múlva beleszól a telefonba hogy sajnos nem fog többel menni mert régi DSLAM porton vagyok és ez tök gagyi így nem visz többet na mondom hát szép, de mit lehet tenni?
Aztmondja semmit hehh mondom kikerekedett szemekkel szépen elbeszélgettünk aztán udvariasan elköszöntem.
Felhívtam a szolgáltatómat (externet) mondom nekik rossz porton vagyok hát az meg hogy lehet na de mi a problem nekik is elmondom és mondja kellene tesztmérés mondom van diktálom mindjárt

Felírták és leadták hibajelentésbe

Max egy óra múlva már Mb-t jött lol
Szóval most már megy:
SNR Margin
11
26
dB
Line Attenuation
13
7
dB
Data Rate
8096
512
kbps
Érdemes felhívni őket bár aztmondják nemfog menni de segítenek!
Bocs hogy hosszú lett és tele hibákkal, de nem érek rá mert mennem kell vissza melózni

Talán segítettem azoknak akik hasonló cipőben járnak!
Sok sikert a többieknek is ja és ne hagyjátok annyiban a dolgot viszont szépen udvariasan nyugodt hangon beszéljetek az ÜFSZ-el ők nem tehetnek róla hogy bugyirózsaszín a nagy T.
Szerkesztette: kigyi 2007. 03. 07. 14:05 -kor