HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXIX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXIX. Off - mondta a néma indián :) Értékeld a témát: -----

#21 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 01. 27. 12:53

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 27., szombat - 13:46

...

Másrészt, te alig jársz ebbe a topikba, úgyhogy ha megkérhetlek, az önjelölt moderátorkodást ne itt gyakorold. Ha meg mégis szeretnél rendet tartani, kérj egy moderátori címet magadnak, akkor a zárás is megoldódna.

Ezt jólmegaszontad!

Ma nem is kötkednék veled. Majd holna amikor kialudtad magad! :Đ
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#22 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 12:55

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 27., szombat - 12:46

Nézd, legalább egy órája jeleztem a modok felé, két módon is, hogy zárni kéne. Hogy azóta egy mod sem járt a fórumon, azt kétlem.
A régi topikban kértem, h oda már ne írjanak. Egy vki írt csak, nem hinném, hogy szándékosan tette volna, csak hogy direkt keresztbe tegyen. Szóval szó nincs arról, hogy párhuzamosan irogatnánk mindkét topikba.
Mellesleg tudtommal a kérés úgy szól, hogy zárás előtt az új topikot nyitó egyén linkelje be az új topikot. Ha a zárás megtörténtét meg kell várni, szted hogy tudom belinkelni az új topikot? Ez kicsit ellentmondásos, nem? Sajnálom, hogy voltam olyan jóhiszemű, és azt hittem, hogy ha az új topik belinkelése megtörténik, akkor majd jön egy mod és zár, és minderre nem kell, csak pár percet várni.

Másrészt, te alig jársz ebbe a topikba, úgyhogy ha megkérhetlek, az önjelölt moderátorkodást ne itt gyakorold. Ha meg mégis szeretnél rendet tartani, kérj egy moderátori címet magadnak, akkor a zárás is megoldódna.

Flamóóóóóóóóóó. :flame: :box:

A téteket kérem megtenni.  :smoker:

Idézet

Egy vki írt csak, nem hinném, hogy szándékosan tette volna, csak hogy direkt keresztbe tegyen.
Papáról ilyet mondani...hát...őőő...nemtom.  :o  :think:  :Đ
Bocsi, nem hagyhattam ki. :D

Szerkesztette: banditos 2007. 01. 27. 12:56 -kor

No sacrifice, no victory.
Yeaah we'll shine like stars in the summer night...

#23 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 13:00

Idézet: banditos - Dátum: 2007. jan. 27., szombat - 12:55

Flamóóóóóóóóóó. :flame: :box:

Papáról ilyet mondani...hát...őőő...nemtom.  :o  :think:  :Đ
Bocsi, nem hagyhattam ki. :D

ikrisztának azért írtam, amit írtam, mert korábban szólt nekem egy másik topikban, hogy mivel én alig járok oda, ne szóljak bele, hogy merre hány méter. Gondolom a saját elvei önmagára is érvényesek. Flamszándék nem volt abban, amit írtam.

Abból gondolom, hogy Papa nem direkt tette, hogy egy fél órával korábbi hsz-re reagált, ami még az utolsó előtti oldalon van, és így nem látta valószínűleg az utolsó hsz-emet az utolsó oldalon, amiben azt kértem, hogy a régi topikba már ne írjatok (mert feltélezem időrendben olvassa a hsz-eket, és nem hátulról előre).

Szerkesztette: OnLány 2007. 01. 27. 13:00 -kor

Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#24 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 13:00

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 27., szombat - 12:46

Nézd, legalább egy órája jeleztem a modok felé, két módon is, hogy zárni kéne. Hogy azóta egy mod sem járt a fórumon, azt kétlem.
A régi topikban kértem, h oda már ne írjanak. Egy vki írt csak, nem hinném, hogy szándékosan tette volna, csak hogy direkt keresztbe tegyen. Szóval szó nincs arról, hogy párhuzamosan irogatnánk mindkét topikba.
Mellesleg tudtommal a kérés úgy szól, hogy zárás előtt az új topikot nyitó egyén linkelje be az új topikot. Ha a zárás megtörténtét meg kell várni, szted hogy tudom belinkelni az új topikot? Ez kicsit ellentmondásos, nem? Sajnálom, hogy voltam olyan jóhiszemű, és azt hittem, hogy ha az új topik belinkelése megtörténik, akkor majd jön egy mod és zár, és minderre nem kell, csak pár percet várni.

Nézd én szóltam, hogy mi a megbeszélés és ha te vagy bárki más nem tartja be, akkor az más topikokra is kihat. Ez egy szabad fórum tehát oda ír az ember ahova akar és nem oda ahova te szeretnéd. ;)

A topikot három ember zárhatja nem várható el, hogy szombat délben itt legyenek. ;) A megállapodás úgy szól, hogy ide jönnen szólnak, új topik nyitás, link berakás a régibe és akkor EGYBŐL zárják. ;)  Ezt szerintem nem olyan nehéz megérteni.  :think:

Az más kérdés, hogy te mindenáron topikot akartál nyitni. De a szabály akkor is szabály.
Azután ha már nem mi nyitjuk a topikokat akkor meg lehet menni sírni, hogy milyen diktartúra van itt közben meg a legalapvetőbb megbeszélést sem képesek betartani a felhasználok. :(

Én a békesség érdekében szóltam. :)
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#25 Felhasználó inaktív   ikriszta 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 13:01

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 27., szombat - 13:00

ikrisztának azért írtam, amit írtam, mert korábban szólt nekem egy másik topikban, hogy mivel én alig járok oda, ne szóljak bele, hogy merre hány méter. Gondolom a saját elvei önmagára is érvényesek. Flamszándék nem volt abban, amit írtam.

Na, erre kíváncsi vagyok.  :confused:
Az élet egy rajz radírgumi nélkül.    Ha nem lenne utolsó pillanat, akkor semmi sem készülne el.   Ne ess kétszer ugyanabba a hibába! Kövess el újakat! 
A tapasztalat jó iskola, csak a tandíj magas.

#26 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 13:04

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 27., szombat - 13:00

ikrisztának...

Nyugi. Minden hibád ellenére én szeretlek. És a többiek is.  :)

#27 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 13:11

Idézet: ikriszta - Dátum: 2007. jan. 27., szombat - 13:00

A topikot három ember zárhatja nem várható el, hogy szombat délben itt legyenek. ;) A megállapodás úgy szól, hogy ide jönnen szólnak, új topik nyitás, link berakás a régibe és akkor EGYBŐL zárják. ;)  Ezt szerintem nem olyan nehéz megérteni.  :think:

Tudom, hogy hogy szól a megállapodás. De nem szoktam azt lesni, hogy vajon melyik alkalmas mod hol jrá, mit csinál, mikorra várható az érkezése.
Meg ha jól tudom, 2500 körül szokás topikot zárni. A régi topik meg kettőezernégyszázkilencvenvalamennyinél tartott, mikor szóltam, h zárni kéne.

Szerkesztette: OnLány 2007. 01. 27. 13:16 -kor

Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#28 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 13:21

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 27., szombat - 13:11

Tudom, hogy hogy szól a megállapodás. De nem szoktam azt lesni, hogy vajon melyik alkalmas mod hol jrá, mit csinál, mikorra várható az érkezése.
Meg ha jól tudom, 2500 körül szokás topikot zárni. A régi topik meg kettőezernégyszázkilencvenvalamennyinél tartott, mikor szóltam, h zárni kéne.

A másik topic még mindig nem érte el a 2500-at.  :think: Tartok tőle, hogy még nem kellett volna újat nyitni.

Szerkesztette: Brianm74 2007. 01. 27. 13:22 -kor

© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#29 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 13:24

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2007. jan. 27., szombat - 13:21

A másik topic még mindig nem érte el a 2500-at.  :think: Tartok tőle, hogy még nem kellett volna újat nyitni.

Hát ezen ne múljon, írjunk akkor még oda, hogy meglegyen a 2500 :D A belinkelős hsz-emet meg kiszerkesztem :D

#30 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 13:26

Most nem tökmind1 hogy ki és mikor nyit új topicot? Mé kell ebből ekkora ügyet csinálni. Volt már hogy a házigazdik is előbb zárták mint 2500 hsz.

#31 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 13:28

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2007. jan. 27., szombat - 13:26

Most nem tökmind1 hogy ki és mikor nyit új topicot? Mé kell ebből ekkora ügyet csinálni. Volt már hogy a házigazdik is előbb zárták mint 2500 hsz.

Jah. :up:

Beszéljük meg inkább, mikor és hova megyünk ZSUpsszal partizni. :dj:

#32 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 13:30

Egyébként Omegával értek egyet, hogy tökfelesleges ez a szinte már bürokratikus cécó a topiknyitásokat illetően. Sokkal egyszerűbb lenne, ha úgy működne a dolog a hosszú ideje létező, sorszámozgatott topikokkal, hogy 2500 hsz körül újat nyitunk, a régit ott hagyjuk, az újba irunk tovább, a régit meg zárja egy mod, mikor ideje engedi. :smoker:

De legyen nektek igazatok, hülye vagyok, meg direkt vétek a szabályok ellen, meg kisnyúlfüle. Megyek is és megkövezem magam. :p

#33 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 13:30

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2007. jan. 27., szombat - 13:26

Köszönöm. Én is erre céloztam :up:

#34 Felhasználó inaktív   Lufinyul 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 13:38

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. jan. 27., szombat - 13:30

Köszönöm. Én is erre céloztam :up:

;)

#35 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 13:47

Idézet: ikriszta - Dátum: 2007. jan. 27., szombat - 13:36

Miért nehéz megtanulni, hogy addig nem nyitunk új topikot amíg nem jelenik meg egy hg/mod, mert most két topik van párhuzamosan nyitva és minkettőbe írnak.  :think:  Onlány ha annyira akartál új topikot nyitni a többiek biztosan átruházták volna rád.  :omg: Nem, az nem elég, hogy jelezzük, hogy zárják be a régit mert nyitva az új, hiszen ki tudja mikor jár erre egy hg/mod?  :think:
Nem egyszer kértek minket, hogy nincs önkéntes topiknyitás, ez volt a feltétele annak, hogy mi nyissuk meg a topikokat és ne egy hg/mod.  :(

Calm down miss leendő moderátor néni ;) OnLány még új itt, meg cuki is, majd elintézik Carmageddel :D
"Every time i see an automatic door i feel like i'm a Jedi"

>>Egészség és Harmónia<<

#36 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 13:47

Sok hűhó semmiért!

Ennyi betűt elpazarolni egy nemlétező problémára...  :omg:
Samsung 940BF - Asus P5W DH Deluxe - Intel Core2 Duo E6300 - 2x 1GB Geil PC6400 ULTRA - Sapphire X1800XL - Creative Audigy4 - 2x WD SataII 250GB Raid edition - MSI DVD-ROM - NEC 4751 - Enermax mobilerack - Logitech Z640 5.1 - Logitech G5 - Logitch Cordless Desctop Wave bill egér - Thermaltake Tsunami Dream+vízhűtés

#37 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 13:51

Szerintem is hüleség, annyi hüle szabályt alkottak már meg hogy soxor ha betartod az egyiket, megszegsz egy másikat.

Hozzátenném: attól még hogy valakinek magas a postszáma, még nem felsőbbrendű ;) Akire vonatkozik az érteni fogja :)

>>Egészség és Harmónia<<

#38 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 13:55

Idézet

Letenyét a határral összekötő M70-esre

Forrás

Ha valaki veszi a fáradtságot és leír valamit legalább nézne utána  :omg:  Főleg, hogy már másodszor írják le ezt a baromságot.
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#39 Felhasználó inaktív   Martinka 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 13:55

Idézet: M_Stipee - Dátum: 2007. jan. 27., szombat - 14:51

...

Hozzátenném: attól még hogy valakinek magas a postszáma, még nem felsőbbrendű ;) Akire vonatkozik az érteni fogja :)

Értem ám! Jóóóvaaan!  :reklamacio:

:D

#40 Felhasználó inaktív   MStipee 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 01. 27. 13:57

Idézet: Martinka - Dátum: 2007. jan. 27., szombat - 14:55

Értem ám! Jóóóvaaan!  :reklamacio:

:D

:D :D :D :p

>>Egészség és Harmónia<<

Téma megosztása: