HWSW Informatikai Kerekasztal: TVNET ADSL II. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124
  • 125
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

TVNET ADSL II. Értékeld a témát: -----

#2481 Felhasználó inaktív   pascal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 21. 08:43

Idézet: butch3r - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 22:56

jaja és 17h után is nekem pl 60k ha megvan örülök... ha a tvnetwork nem fog jól szolgáltatni, nem tudom kihez megyek... (kábel nálunk kilőve, a patak másik feléig jönnek el...)

itt mióta visszajött nincs panasz a sebességre, a ping idők is gyorsultak. Szerintem ha még fennáll a probléma akkor jelentsd be.
In Flames We Trust

#2482 Felhasználó inaktív   Fulmi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 08:52

Idézet: ohej - Dátum: 2008. jún. 21., szombat - 1:58

Kiváncsi vagyok, hogy hány 3G-s user kapott levelet a fentiekkel kapcsolatban a TVnetől vagy a TvNetWorktól mert én ugyan nemkaptam semmit. :(

Nem kaptam en sem e-mailt, de levelet biztos fogsz kapni. En szerintem ezt a hirt akkor fogom megtudni nyomtatott level formajaban, amikor kuldik majd a szamlat, mellekelnek valami szoveget hogy koszontunk a tvnetworknel bla bla bla... :)

#2483 Felhasználó inaktív   butch3r 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 06. 21. 12:16

vmi olyasmi volt a gond hogy a központban lévő eszköz elfelejette a beálításaim és vissza állt 8mb-re amit meg nem bírt a vonolam, mert miután írtam rá egy órára ilyen 900k-kat mértem. 10percenkénti szakadozással... betelefonáltam, vissza tettek 5mbre most jó...

#2484 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 12:39

Idézet: Fulmi - Dátum: 2008. jún. 20., péntek - 23:50

ezek gyorsabban cselekednek mint gondoltam, nalam is mar tvnetwork halozatan megy az adatfolyam

kulfoldet mar a het elejen atraktak tvnetworkos gerincre... lett is lassulas rogton.

#2485 Felhasználó inaktív   Fulmi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 20:06

Idézet: Goodman - Dátum: 2008. jún. 21., szombat - 12:39

kulfoldet mar a het elejen atraktak tvnetworkos gerincre... lett is lassulas rogton.

ez lehetseges, mondjuk en csak csutortokon kerultem haza ehhez a tvnetes nethez, azert csak akkor irtam meg elottem amr valaki irta szoval gyorsan en is megneztem hogy tenyleg ugy van-e. :p

egyebkent nem tudom h van-e lassulas nem igazan hasznalom kulfoldre max torrentezesre ott meg jon minden rendesen maxxal

#2486 Felhasználó inaktív   Nezelodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 21. 22:34

Azert a szamlaleveles trukk nem olyan smafu, mert ugyan _en_ nem kaptam ticketet, de a szamlazos (eszerint munkahelyet vesztett) lanyka viszont ticketre valaszolt :)))

Najo, hat meglatjuk, en meglehetosen szkeptikus vagyok a tvnetworkkel kapcsolatban. Anno akartam ismerosenk szervalni toluk adsl-t, online megrendeltem, aztan hetekig nem erkezett semmi, aztan erdeklodes UF-n, ja telleg, mintha valami lenne, de ize, akarjuk meg? Mondtam, hogy kosz, nem.

Ugyhogy nagylevegot vettem, kukkerozom a szamlat, ha 1 Ft-tal elter, akkor maris szerzodest bontok, es viszlat :)

Telleg csak igy provizorikusan: valaki tudja, hogy mivan ha reszhurok-atengedett szerzodest bontok? Egybol visszaszipkazza maganak a trekom vagy log a levegoben kiado reszhurokkent tovabb?

Egyebkent (magyarhonban) termeszetesen sem a tvnet nem szolt, hogy lepasszol, sem a tvnetwork, hogy atvett. Most ugyan nem nyalazom fel az ASZF-t, de gyanitom, hogy kellene egyedileg tajekoztatniuk ilyen aprosagokrol...

Szerkesztette: Nezelodo 2008. 06. 21. 22:36 -kor

Udv: Nezelodo

#2487 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 23. 23:54

nemtom ti hogy vagytok vele de en nem erek el semmit ami t-online bix node mogott van

#2488 Felhasználó inaktív   Fulmi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 04:33

Idézet: Goodman - Dátum: 2008. jún. 23., hétfő - 23:54

nemtom ti hogy vagytok vele de en nem erek el semmit ami t-online bix node mogott van

max t-com bix node nem? egyebkent nekem mennek

#2489 Felhasználó inaktív   rendszergazda 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 10:04

Kezd ez a TVNET - Externet ügyfél átadás/átvétel egy hosszabb tragikomédiához hasonlítani, ez találtam most, a "sem a közös levelet nem kaptuk meg, semmilyen más hivatalos tájékoztatást, sőt a mai napon [u]arról tájékoztattak minket hogy mégsem vagyunk externetes ügyfelek[/u]" rész érdekes nagyon, akkor most végül mégsem lettek a TVNET ADSL előfizetői Externet ügyfelek?!

[quote name='http://www.fogyasztok.hu/cikk/20080624/problema_az_ugyintezes_frontjan_az_internetszolgaltatokkal']Kinek vagyunk most az ügyfelei?

2008 január 27 -én ADSL szolgáltatás igénybevételére szerződést kötöttünk a TVNET Számítástechnikai Kft.-vel. A kedvező ára miatt forgalmi díjas csomagot választottunk (1 Gb benne folgalt adatforgalommal),de szerződéskötés előtt a 1258-as ügyfélszolgálati telefonszámon az ügyintézőtől azért megkérdeztük hogy ha esetleg később az 1Gb kevésnek bizonyulna, tudunk-e majd díjcsomagot váltani. A válasz "természetesen igen" volt. Ennek tudatában aztán nyugodtan kötöttük meg a szerződést.

Február végére már világossá vált számunkra, hogy az 1 Gb kevés lesz, nincs baj - gondoltuk - díjcsomagot váltunk. Felhívtuk tehát az ügyfélszolgálatot, ahol közölték, hogy az adsl értékesítés szünetel, mert a TVNET Kft. megszünteti az ADSL üzletágátát, illetve annak üzemeltetését márciustól az Externet Kft. veszi át, így jelenleg nem lehet díjcsomagot váltani, legyünk türelemmel, majd később keressük fel az Externetet. Felhívtuk az Externetet, ahol azt közölték velünk, hogy a TVNET-es azonosítónkkal március elsejétől be tudunk lépni az Externet online ügyfélszolgálatára, ahol egy regisztrációt követően online tudjuk majd kezdeményezni a díjcsomagváltást. Március elseje után sem tudtunk belépni az online ügyfélszolgálatra, ezután újra felhívtuk az Externet ügyfélszolgálatát, ahol március 15-ét jelölték meg dátumként, amikor majd be tudunk lépni. Akkor sem sikerült, majd újabb telefonálás és újabb határidő: Április elseje. Sajnos ez sem működött.

Időközben, hogy kézzelfogható bizonyíték is legyen a kezünkben a minősíthetetlen ügyfélkezelésről, írásban is lefolytattuk a tájékozódást. A fordulat akkor állt be a már kilátástalan határidőtologatásban, amikor az Externet a sokadik határidő után végül azt közölte velünk, hogy mégis a TVNET-tel kell intéznünk a díjcsomagváltást. Ekkor felhívtuk a TVNET 1258 ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a munkatárs azt közölte velünk, hogy nem válthatunk díjcsomagot, mivel nincs ADSL akciójuk és valószínűleg már nem is lesz. Így ki kell várnunk a hűségidőszak végét( 2008 dec. 31.) vagy felmondhatjuk a szerződést. Ez számunkra elfogadhatatlan, mivel ennek tudatában nem kötöttük volna meg a szerződést a TVNET-tel.

Azt sem tudjuk tulajdonképpen, hogy kinek vagyunk most az ügyfelei, ki kezeli az adsl szolgáltatást, ugyanis a TVNET Kft hírek internetoldalának tájékoztatása szerint (http://tvnet.hu/index.php?page=hirek&id=49) Externetes ügyfelek vagyunk. Az abban foglaltakkal elentétben sem a közös levelet nem kaptuk meg, semmilyen más hivatalos tájékoztatást, sőt a mai napon arról tájékoztattak minket hogy mégsem vagyunk externetes ügyfelek.

Úgy érezzük tehát hogy megtévesztettek minket annak érdekében hogy szerződést kössünk. Számunkra rendkívül hátrányos hogy nem válthatunk díjcsomagot, mert a forgalmi korlát túllépése esetén lényegesen nagyobb összeget kell kifizetni havonta, mintha eleve egy korlátmentes csomagot használnánk. Ha pedig a hűségidőszak alatt felmondjuk a szerződést, akkor a teljes szerződött időszakra vonatkozó igénybevett kedvezményeket egyben ki kellene fizetnünk , ami a TVNET tájékoztatása szerint minimum hetvenötezer forint, számításaink szerint azonban a forgalmi díjak figyelembevételével legalább százezer forint lenne ( amivel egyébként szerződéskötéskor tisztában voltunk, mégis a kétezernyolc forintos havidíjhoz képest aránytalan, és jelentős megterhelést jelentene háztartásunknak.)

Szerződéskötés előtt természetesen áttanulmányoztuk az ASZF-et, és az Egyedi Előfizetői Szerződést is, majd óvatosságból rákérdeztünk a díjcsomagváltás lehetőségére is. Ha ígéretének megfelelően a szolgáltató lehetővé tenné a díjcsomagváltást, akkor az így előre megismert feltételekkel nem kényszerülnénk a hűségidőszak alatt a szerződés felmondásra. Némiképp úgy tűnik azonban, hogy a szolgáltató rugalmatlanságával éppen a gyors haszon reményében, egyenesen kiprovokálja ügyfeleitől hűségidőszak alatti felmondásukat. [/quote]
Olyan világban élünk, ahol a limonádé mesterséges aromákat tartalmaz, a bútorápolószerek viszont valódi citromot

#2490 Felhasználó inaktív   NeoPampalini 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 06. 24. 17:27

Számlát legalább kapott? :D Mert ha nem, pofonegyszerű a dolog, írni kell mind a két ISP-nek, hogy "hahó, fizetnék, de kinek?", mindjárt rend lesz (vagy mindkettő tartani fogja a markát, fene tudja)... :p

#2491 Felhasználó inaktív   Nezelodo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 19:12

|3G|

Ma jott egy postai level a "tvnettol" bar inkabb a tvnetworkre tippelek, mert a feladoban nincs a tvnethez cim vagy barmi megadva, csak a neve es szegeden adtak fel.

Benne egy papir, hogy natessek, at vagyunk adva, isten velunk, jo volt velunk, stb...

Ez eddig oke, azt is irjak hogy a juniusi szamlat mar a tvnetwork allitja ki. Ehhez kepest a fentebb idezett tvnet szamlazasi valasz eleg hazug.
Udv: Nezelodo

#2492 Felhasználó inaktív   Goodman 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 21:14

Idézet: Fulmi - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 5:33

max t-com bix node nem? egyebkent nekem mennek

ja, t-com. egyhulyeseg ;)

nekem fixip-s es nem ment reggel se. telefonaltam a tvnetworknek, a tvnethez iranyitottak, 1258 felhiv, valamikor napkozben megoldottak mert most mar jo :)

#2493 Felhasználó inaktív   Fulmi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 21:22

Idézet: Goodman - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 21:14

ja, t-com. egyhulyeseg ;)

nekem fixip-s es nem ment reggel se. telefonaltam a tvnetworknek, a tvnethez iranyitottak, 1258 felhiv, valamikor napkozben megoldottak mert most mar jo :)

na legalabb meg foglalkoznak ugyfelekkel :D

#2494 Felhasználó inaktív   ohej 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 24. 23:48

Idézet: Nezelodo - Dátum: 2008. jún. 24., kedd - 20:12

Ez eddig oke, azt is irjak hogy a juniusi szamlat mar a tvnetwork allitja ki. Ehhez kepest a fentebb idezett tvnet szamlazasi valasz eleg hazug.

Tegnap délelött mentem a lehelpiacra, és mivel ott van nemmessze a TVnet ügyfélszolgálata gondoltam, benézek hozzájuk azt megkédem, hogy a 9-én írt számlázással kapcsolatos levelemre miért nem válaszoltak meg mi lesz a sorsa a 13-án átutalt júniusi havidíjamnak.Az érdeklődő emailal kapcsolatban csak őőőő hát nemtudom miért nem válaszoltak.... volt a válasz, a havidíjátutalásal kapcsolatban meg a válasz az volt, hogy háááát nem kellett volna... mondom én ha a levelemre válaszoltak volna akkor nem lett volna utalás.Kérdezem.... és miért csak 20-án tették fel a honlapjukra az eladásal és a  számlázásal kapcsolatos infót?...háát mert a tvnetwork óhaja ez volt... volt a válasz  :think: de az átutalásommal nincs semmi gond mert úgy is egy ideig ők álítják ki a számlákat és át küldik a tvnetworknak és majd ők küldik a csekket.Amúgy még most is kötnek szerződéseket csak gondolom nem a saját hanem a tvnetwork részére,az ügyfél várakozóban most is 5-6 emberke várakozott.Valamint érdekes, hogy mire hazaértem már ott volt az email postafiókomban a számlázásal kapcsolatos kérdésemre a válasz, hasonló szöveggel mint amit neked írtak.

#2495 Felhasználó inaktív   FCs 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 06. 25. 10:53

folytatás itt

Téma megosztása:

• (125 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 123
  • 124