Nem tudom kinek mennyire ismerős a ház, nekem nagyon bejött. (Gigabyte Poseidon)
:o
A hangzás vizsont kicsit lehangolt... Ahogy látjátok 4 venti van benne( 12cm-es Gigabyte, az FSP táp szintén 12es, és a prockón lévő venti). Bekapcsoláskor nem túl halk, de ha bios is felkelt, akkor lehúzza őket, s csendesebb lesz az egész. De így sem vagyok teljesen elégedett vele... A vinyó hangja egyenesen elkeserítő... ha dolgozik akkor rázza az egéz házat (majdnem...)

A beépítő keret műanyag, valószinű, hogy az lesz a ludas...bekenem az alját egy kis gumián pasztával, hátha segít, csitítani...

A prockók (ikrekről beszélünk ugyebár)

egész kellemesen elvannak cca 35C on. Terheléskor felkúsznak nagyjából 43c ra... Bár az a régebbi speefan ami volt otthon(4.32) nem jelezte külön-külön a procikat, csak a %os kihasználtságot.
BIOS frissítést eszközölni kell rajta, úgy remélem oké lesz a gép. Most Van benne 1 Virge/DX kemény 2 MB Vrammal...
De amin meglepődtem, h nagyjából majdnem telejsen 2 géppel dolgozik aki ilyet használ. Nem kell várni gykorlatilag semmire. Minden akkor jön amikor akarom. Állat.

Van egy ~190MB méretű jpg kép, azt betöltöttem. És kb 1/4 annyi időt kellett várnom mint a régi konfiggal... Csak ott volt még plusz 126 MB Vram... meg GF6800...
Itt meg sima PCI S3.
Szerkesztette: carr 2007. 09. 03. 15:55 -kor