Elküldve: 2007. 02. 13. 02:12
most jut eszembe hogy meg egy olyan problema van az erosebb kartyak kiserletezesevel hogy plusz tapcsatit nem tudsz raaggatni a VGA ra mivel en csak SATA tapcsatit lattam. es meg nem lattam olyan atalakitot hogy a sata tapot normal tapcsatira atalakitson. bar elvileg nem nehez osszeutni egy ilyet de attol meg keznel nincs ilyen. amugy azt sem tudom hogy vajon hany wattos tap lehet egy macproban , hogy mennyire birna a bika VGAkat de ha abba gondolok hogy fel van keszitve sok winyo sok ram sok vga fogadasara akkor azert csak nem egy 350W ost raktak bele:D
amugy egy tortenetet megosztok veletek ami egy par percre leizzasztott minket es massal is elofordulhat:
ugyebar miutan fel lett rakva a winxp ez a nyamvadt gep a cd rol akar bootolni, es ha veletlenul a dvd meghajtoban benne hagyunk egy DOS bootos cdt vagy dvdt akkor egy olyan problemaba utkozik az ember hogy hiaba inditja ujra az ember a gepet mindig a cd rol fog bootolni es mivel nincsen cd kiado gomb a macpron es a billentyuzeten levo dvd kiado gomb sem mukodik ezert igazcsak meg lehet ijedni. vegul ugy sikerult megoldanunk hogy kiszedtuk a helyerol a dvd olvasot es azon volt egy tunek egy lyuk amivel ki lehetett nyitni a dvd talcajat es ki lehetett venni a cdt ami a bosszusagot okozta.
amugy erdekes ez a dvd iro ami benne van mert normal IDE kabel megy ra es sata tap
amugy az egesz ugy jott elo hogy a videokartyanak a cdje volt bootos es rogton fimwaret akart frissiteni a cdrol bootolas folyaman
ASUS P5K, C2D E4300 1800@2700MHz, 2X1GB/800 Kingmax ram,Gainward GTX 460 1GB,1db 200GB Maxtor+1db 400GB WD Sata+1db 500GB Sata WD+1db 500GB Sata Samsung,1500GB Sata Samsung, 500W Chieftech táp, Benq FP222Wa TFT , Logitech mouseman Dual Optical mouse, Delux slim billentyuzet