HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (109 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X VI. Értékeld a témát: -----

#1001 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 30. 15:55

Sziasztok!

Nos, sok szépet és jót hallottam már a Mac OS-ről, és most elérkezettnek láttam az időt, hogy tegyek vele egy próbát. Sajna elég hosszú a topic (már az elődöket is tekintve - azért harminc-x oldallal még megbirkózom :) ), ezért egy olyan kérdésem lenne, hogy hol találok nekem való infókat a telepítéssel kapcsolatban? Ja igen, nem Mac-re szeretném felvarázsolni...  :D  Csak sima Intel procis gépre. Nagyon alapoknál járok, nem igazán tudom hol kezdjem az ismerkedést, egyáltalán hardverkövetelményekkel, stb-vel kapcsolatban. Ha dobna valaki egy linket, hogy hol kezdődik az érdemi rész a totyikon belül/máshol ezzel kapcsolatban, azt megköszönném. :)
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#1002 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 16:09

Idézet: Misi_D - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 16:55

Sziasztok!

Nos, sok szépet és jót hallottam már a Mac OS-ről, és most elérkezettnek láttam az időt, hogy tegyek vele egy próbát. Sajna elég hosszú a topic (már az elődöket is tekintve - azért harminc-x oldallal még megbirkózom :) ), ezért egy olyan kérdésem lenne, hogy hol találok nekem való infókat a telepítéssel kapcsolatban? Ja igen, nem Mac-re szeretném felvarázsolni...  :D  Csak sima Intel procis gépre. Nagyon alapoknál járok, nem igazán tudom hol kezdjem az ismerkedést, egyáltalán hardverkövetelményekkel, stb-vel kapcsolatban. Ha dobna valaki egy linket, hogy hol kezdődik az érdemi rész a totyikon belül/máshol ezzel kapcsolatban, azt megköszönném. :)

privi ment
macbook air 2014

#1003 Felhasználó inaktív   Krinyo 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 16:24

Akkor rossz helyen kopogtatsz, masik tema...

Krinyo
72792 óra, 6649 anyag, 11 376 878 karakter (6772 A4-es oldal) = az én HWSW-m

#1004 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 16:27

Idézet: Krinyo - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 16:24

Akkor rossz helyen kopogtatsz, masik tema...

Krinyo

Lehet bele kellene írni a topic címében, hogy ez nem a warezolós..
I don't believe it.
Prove it to me and I still won't believe it.
-- DNA

#1005 Felhasználó inaktív   Misi_D 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 30. 16:28

Huh, most világosítottak föl, h elmentem warez irányba. Sorry, sorry, sorry! Tényleg nem tudtam, azt hittem lehet telepíteni az Inteles gépekre az "összefonódás" óta! Na ebből is látszik, hogy tényleg nem vagyok képben.  :)

Mondjuk jobban belegondolva teljesen jogos, h hülyeséget akartam.  :omg:
A katonai behívó azt jelenti, hogy a fehér ember elküldi a feketét a sárga ellen harcolni azért a földért, amit a vörösbőrűtől lopott el.

A halott Jedi a jó Jedi!  (Sith közmondás)

#1006 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 23:01

Idézet: hybris - Dátum: 2007. okt. 30., kedd - 17:27

Lehet bele kellene írni a topic címében, hogy ez nem a warezolós..

Hát pedig nagyon sok macin warez tiggerek rohangálnak.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1007 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 31. 23:13

Idézet: JonesC - Dátum: 2007. okt. 31., szerda - 23:01

Hát pedig nagyon sok macin warez tiggerek rohangálnak.

Ez most hogy jön ide?
I don't believe it.
Prove it to me and I still won't believe it.
-- DNA

#1008 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 01. 00:03

Szerintem pedig az InsanelyMAC project nem esik bele a "warezolás" témakörbe... igaz hogy maga az OSX project védett, de ha másik oldalról nézzük, maga a BSD ugye lehet free, a grafikus projectet pedig ha jól tudom igyenesen is elérhetővé tették. de ha emlékezetem nem csal erről már folyt eszmecsere ezen a fórumon, és akkor semmi akadálya nem volt, hogy erről beszélgessünk. Mivel konkrétan nem közöltünk "elérési utvonalakt" ezért szerintem megengedhető az OSX86 projetct megvitatása itt. Amennyiben nagy az érdeklődés ez iránt ezen a fórumon, nyithatunk neki uj topikot, bár a magam részéről jobban ajánlom mindenkinek az eredeti angol nyelvű fórumot.

BTW: az OSX86 project telepitéséhez elengedhetetlen lesz az angol tudás, tehát mindenkinek javaslom hogy  tanulmányozza a külföldi fórumot!

Szerkesztette: Bird-Of-Prey 2007. 11. 01. 00:04 -kor

Nem állhatunk meg, ez denevérország....

#1009 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 01. 11:24

Van sajat topikja az osx86nak itt a hwswn, letoltesi forrasokat ott sem lehet megadni. Szepiteni meg nem kell a dolgot, az egesz osx86 kezdemenyezes instabil labakon all, hiaba BSD alapu az OS X, tul sok "kereskedelmi" kodot rakott hozza az Apple, a grafikus felulet pedig az OS X legfontosabb resze - ha a Mac operacios rendszer is Gnome-mal vagy KDE-vel mukodne, akkor senkit nem erdekelne az egesz.

Beszelgetni pedig mindenrol szabad, ezert leteznek ezek a kozossegek, mint pl az InsanelyMac. Ha csak filecsererol szolna, akkor mar reg bezartak volna. A lenyeg, hogy ez a topik az Apple termekeirol, elsosorban a Mac OS X-rol szol. Az osx86 avagy hackintosh alias Hac OS X - ki hogy becezi, nem ide valo. (hybris kisse nyersen fogalmazott, amikor azt irta, hogy a warez verziorol itt ne essek szo, mert mar egy ideje megallapodtak a topik torzsvendegei, hogy itt csak az eredetirol folyik diskurzus). Na.

#1010 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 01. 11:28

2 napja itt az MBP-m. Fincsi nagyon. :)

#1011 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 01. 11:42

Apple's MacBook and MacBook Pro quietly updated  :up:

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1012 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 01. 13:05

Idézet: Samott - Dátum: 2007. nov. 1., csütörtök - 12:42

GPU-nak volt procinak nem sok értelme volt.
Kivancsi leszek ezekre az új intel csodákra. Remélhetőleg nem mennek le alfába minden Pro alkalmazástól.

#1013 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 01. 13:15

szvsz ha valkinek sikerül afeltelepiteni PC-re az OSX86-ot és vannak megfelelő driverei, onnantől a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy milyen gépen fut, és még csak memondani sem tudja  a fórumon senki, ugyanis tökéletesen ugy működik, mintha Apple vason menne. (ez nem levegőbe beszélés, ugyanis van MacBookProm-is és dekstop PC-m is mindkettőn OSX. egyiken ilyen másikon olyan.) hangsúlyozom, ha PC-n  vannak megfelelő driverei... ugyhogy nyugodtan folyhat OSX-ezés, ugysem tudja senki milyen vason tekered...

#1014 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 01. 14:14

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2007. nov. 1., csütörtök - 14:15

szvsz ha valkinek sikerül afeltelepiteni PC-re az OSX86-ot és vannak megfelelő driverei, onnantől a lőtéri kutyát nem érdekli, hogy milyen gépen fut, és még csak memondani sem tudja  a fórumon senki, ugyanis tökéletesen ugy működik, mintha Apple vason menne. (ez nem levegőbe beszélés, ugyanis van MacBookProm-is és dekstop PC-m is mindkettőn OSX. egyiken ilyen másikon olyan.) hangsúlyozom, ha PC-n  vannak megfelelő driverei... ugyhogy nyugodtan folyhat OSX-ezés, ugysem tudja senki milyen vason tekered...

Software update hibátlan?

#1015 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 01. 14:32

igen, az EFI update ugye nem megy, dehát na : )  kernel update a megadott csomagokból legujabbra tokeletesen mukodik, minden mas auto update-je hibatlan, de mar postoltam errol screeneket a Desktopos topikba.

#1016 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 01. 14:36

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2007. nov. 1., csütörtök - 15:32

igen, az EFI update ugye nem megy, dehát na : )  kernel update a megadott csomagokból legujabbra tokeletesen mukodik, minden mas auto update-je hibatlan, de mar postoltam errol screeneket a Desktopos topikba.

Nah az pozitív. Csak ugye ehez válogatott HW kell ami nem mindig kivitelehzető.

#1017 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 01. 14:57

akinek sok penze van kivitelezheti, csak akkor annak mar mind1 hogyha vesz egy macet :)
macbook air 2014

#1018 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 01. 15:04

Idézet: evone - Dátum: 2007. nov. 1., csütörtök - 15:57

akinek sok penze van kivitelezheti, csak akkor annak mar mind1 hogyha vesz egy macet :)

azert ez nem egeszen igy van, errol mar vitaztam a beszeljukmac-en is. maga a vas cca.300k (C2D 2GBRAM AB9Pro 22"TFT 7950GT) (softozva) igy egy masfelszer nagyobb teljesitmenyu gepet epitettem fele arbol. de ezt nem oltaskent mondom, csak arra,  hogy nagy tevedes hogy csak ugyanni $$$ert lehet epiteni Mac clone-t..

#1019 Felhasználó inaktív   Bird-Of-Prey 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 11. 01. 15:05

es ezek nem igazan valogatott HW elemek, szinte minden HW boltban beszerezheto vasak..

Szerkesztette: Bird-Of-Prey 2007. 11. 01. 15:05 -kor

#1020 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 01. 15:11

Idézet: Bird-Of-Prey - Dátum: 2007. nov. 1., csütörtök - 16:05

es ezek nem igazan valogatott HW elemek, szinte minden HW boltban beszerezheto vasak..

A hangsúly a szintén van. :)
Amúgy szabad tudnom az a 22-es tft milyen paneles?:D
Jó a mostani 20-as is TN paneles de az előző P-MVA volt ami azért nagy különbség. :)

Téma megosztása:

• (109 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 49
  • 50
  • 51
  • 52
  • 53
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.