HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (109 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X VI. Értékeld a témát: -----

#1161 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 01. 20. 09:28

Idézet: Samott - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 9:16

Nincs azzal semmi baj, leszamitva a  t-rozsaszin kockat (nem ertem mi visz ra egy joizlesu embert, hogy ezt a szint a barbi kiegeszitokon kivul mashol is hasznalja).

Samott

Magenta :)
Btw egyéni preferencia, nekem tetszik, gyakran használom.
Meg ugy ezek szerint az ateisták is rossz ízlésűek: http://www.invisiblepinkunicorn.com/ :)
I don't believe it.
Prove it to me and I still won't believe it.
-- DNA

#1162 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 09:51

Idézet: hybris - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 9:28

Magenta :)

Ezen nem nyitok vitat, ilyen szint csak akkor ismer egy egeszseges heteroszexualis ferfiember, ha nyomdasz. ;) A tobbieknek ez rozsaszin. :Đ

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#1163 Felhasználó inaktív   HaZeX 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 11:20

Idézet: hybris - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 5:43

Nyilván, másrészt vicces, hogy mindig így viselkednek az emberek designváltáskor :)

Az emberek nem szeretik a design váltásokat. Ha valahol kezelhetetlenné válik a tartalom mennyisége a régi szerkezetben, akkor persze megértem, de a beszmek -en mi szükség volt rá? Az a heti 2 hír eddig se okozott information overload -ot, a fórumokból pedig most még kevesebb látszik, mint korábban.

#1164 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 11:38

Idézet: Samott - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 9:16

Nincs azzal semmi baj, leszamitva a  t-rozsaszin kockat ...

Meg leszámítva azt, hogy RSS-ről rákattintva egy engem érdeklő hírre, az egész képernyőt elfoglalta ez az új csilivili menü, de annyira, hogy a cikk főcíme már nem fért ki a képernyőre. (1024x768, Safari 3.0.4).

Ez nem ellenkezés, engem nem érdekel, hogy ki hogy dizányolja a saját oldalát, de azért ne foglaljon már el egy teljes képernyőt az oldal fejléce.

#1165 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 11:49

Idézet: debaj - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 0:42

A beszeljukmacen komolyan gondolják ezt az új dizájnt?

mutyiország whatever. a creative design-nak gondolom nagyon kellett egykis meló....
νιψονανωμηματαμημωνανοψιν

What do stars do? They shine.(Yvaine)

#1166 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 14:49

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 11:49

mutyiország whatever. a creative design-nak gondolom nagyon kellett egykis meló....

Inkább csak az ingyenreklám, btw annyira azért nem rossz az oldal, az előzőnél legalábbis jobban tetszik, a fórum eddig is kuka volt, legalábbis a színvonala, a híreket meg rss-ben sem néztem, mert úgy sem volt jó, így meg nincs gáz vele :)
I don't believe it.
-- DNA

#1167 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 15:35

Idézet: hybris - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 14:49

Inkább csak az ingyenreklám, btw annyira azért nem rossz az oldal, az előzőnél legalábbis jobban tetszik, a fórum eddig is kuka volt, legalábbis a színvonala, a híreket meg rss-ben sem néztem, mert úgy sem volt jó, így meg nincs gáz vele :)

tanult kollégám leírta, hogy a header mérete miatt nagyjából használhatatlan az oldal. oké ezt én kibírom a wuxga moncsimmal, de pölö special az ultraportable 1024x768-as ernyőjével tutira anyázik :D felhozhatnám még a jellegtelenséget, a csúf szinösszeállítást. ha klattyolsz a készítő veboldalára, arról meg egyenesen süt a lammerség - még használhatalanabb az oldaluk...

Szerkesztette: SFIJ 2008. 01. 20. 15:36 -kor

#1168 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 01. 20. 16:01

special nem olvas beszmacet, mert magasrol hugyozik a temara, viszont a design akkora visszhangot kavart, hogy ellatogattam oda. tényleg nem látni 768-as monitoron a fejlécen kívül semmit, de az irodában van egy 1080-as (wsxga+) monitor, azon az első néhány sort el tudom olvasni.:)

de megérte, mert találtam anyagot az omfg blogba: http://beszeljukmac.com/index.php/weblog/c..._a_macbook_air/

#1169 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 16:34

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 15:35

tanult kollégám leírta, hogy a header mérete miatt nagyjából használhatatlan az oldal. oké ezt én kibírom a wuxga moncsimmal, de pölö special az ultraportable 1024x768-as ernyőjével tutira anyázik :D felhozhatnám még a jellegtelenséget, a csúf szinösszeállítást. ha klattyolsz a készítő veboldalára, arról meg egyenesen süt a lammerség - még használhatalanabb az oldaluk...

Eddig se nagyon használtam, pedig régen a mac.hu-ra minden nap benéztem, aztán a mymac.hu után én is regisztráltam bm-re, de sajnos teljesen más társaság gyűlt ott már össze.. az egyedüli dolog amit átmentettek az adás-vétel.. az pörögni fog ezután is, rss-ben nézegetem is, néha lehet jó dolgokat vadászni.

Szerkesztette: hybris 2008. 01. 20. 17:07 -kor

I don't believe it.
-- DNA

#1170 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 16:38

Idézet: special - Dátum: 2008. jan. 20., vasárnap - 16:01

special nem olvas beszmacet, mert magasrol hugyozik a temara, viszont a design akkora visszhangot kavart, hogy ellatogattam oda. tényleg nem látni 768-as monitoron a fejlécen kívül semmit, de az irodában van egy 1080-as (wsxga+) monitor, azon az első néhány sort el tudom olvasni.:)

de megérte, mert találtam anyagot az omfg blogba: http://beszeljukmac.com/index.php/weblog/c..._a_macbook_air/

jézusom  :omg: az egy dolog hogy valaki angolul nem ért meg dolgokat. de az hogy az anyanyelvén értelmetlen, értelmezhetetlen és nyelvtanilag súlyosan hibás mondatokat ír, ráadásul még kolumnista is, na ez már kicsit több a sokknál :Đ

#1171 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 20. 16:39

Jó ez a desing, csak finomítani kell rajta. Amúgy ingyen meló.. mindig érdekes. :D

:offtopic: Jah és van 2 rózsaszín felsőm. :D Ezzel nyomom el a tesztoszteron túltengést :p

#1172 Felhasználó inaktív   Gallagher 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 21. 21:54

En mar ott felhuztam magam, hogy nehol a szoveg 90 fokkal balra el van forgatva --> olvashatatlan. kossz. Eddig se rajongtam beszmac-ert, de most vegkepp not need, thx. :down:
Képand on the sixth day, God created ManchesterMotherboard:Gigabyte GA-H61M-D2-B3 | CPU:Intel i3-2120 3.30Ghz | VGA:VTX3D Radeon HD5670/1GB
RAM:4GB 1333Mhz/DDR3 | Power:Chieftec 400W | Display: Fujitsu Siemens 19" Wide-LCD & LG 42" LED TV
HDD/SSD: Transcend 128GB[SandForce SF-2281VB1] no HDD. Only Cloud-storage
Operating System: Windows 8.1/64 & OSX 10.8.2

#1173 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 16:35

lenyomjuk az iPhone-t, wazze :Đ

Szerkesztette: SFIJ 2008. 02. 11. 16:37 -kor

#1174 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 16:52

Idézet: SFIJ - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 16:35

Ez a szétcsúsztatható megoldás kb annyira tűnik életképesnek, mint papírrepülőkkel üzengetni, btw ennek a telefonnak semmi köze az os x-hez ;)
I don't believe it.
-- DNA

#1175 Felhasználó inaktív   sityak 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 17:09

Idézet: hybris - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 16:52

Ez a szétcsúsztatható megoldás kb annyira tűnik életképesnek, mint papírrepülőkkel üzengetni, btw ennek a telefonnak semmi köze az os x-hez ;)

főleg, hogy windows mobile 6 fut rajta
..és a nyolcadik napon isten megteremté a TV-t!
egyszerű internet tesztelő
Panorámák

#1176 Felhasználó inaktív   SFIJ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 11. 17:10

Idézet: hybris - Dátum: 2008. febr. 11., hétfő - 16:52

Ez a szétcsúsztatható megoldás kb annyira tűnik életképesnek, mint papírrepülőkkel üzengetni,

volt psion 5mx-em, sajnos orok pihenore szenderult. eletkepes dolog ez, hidd el :)

Szerkesztette: SFIJ 2008. 02. 11. 17:11 -kor

#1177 Felhasználó inaktív   critical_source 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 27. 22:06

Tervezem MacMini vételét. Megéri az árát? A teljesítménye tényleg annyira jó mint amilyennek mondják? Csak Internetre, wordprocessre, meg egy kis játékra, de nem a legújabb játékok (cs, max. wow)

#1178 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 02:07

Idézet: critical_source - Dátum: 2008. febr. 27., szerda - 22:06

Tervezem MacMini vételét. Megéri az árát? A teljesítménye tényleg annyira jó mint amilyennek mondják? Csak Internetre, wordprocessre, meg egy kis játékra, de nem a legújabb játékok (cs, max. wow)

Counter strike nemigen van mac os-en, de ha core2-es minit veszel, azon win alatt tudod tolni. WoW az van osxen is.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1179 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 06:51

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. febr. 28., csütörtök - 2:07

Counter strike nemigen van mac os-en, de ha core2-es minit veszel, azon win alatt tudod tolni. WoW az van osxen is.

crossoverrel tokeletesen megy a cs, a hl2 is rendesen fut vele. wow nativ de az nem fog annyira hiper szuperul menni minin. viszont netezesre stb stb nagyon jo cucc
macbook air 2014

#1180 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 02. 28. 08:57

cs 1.6 valamiért nem szereti az intel gma950-et. Nekem legalábbis anno macbookkal gondok voltak.
1.5 és steam viszont ment vidáman. Ne kérdezzétek miért, de többen is megírták nemzetközi fórumon is, ez van.
Wow viszont vidáman elfutkorászik rajta. :) Amúgy én picit kivárnék. Szerintem hamarosan megkapja a macbook speckóit. :)

Téma megosztása:

• (109 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 57
  • 58
  • 59
  • 60
  • 61
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.