HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (109 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X VI. Értékeld a témát: -----

#1721 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 02. 10:49

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 11:37

Nézegettem mostanában beszmacet, mert ipod touchot szeretnék venni. Röhej, mennyi pézeket kérnek több mint féléves 1gen touchokért, az új 2gen 58, és 40-45-öket akarnának a karcos 1genért  :omg:

ha tudsz olcsobban akkor szolj :)
macbook air 2014

#1722 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 11:14

Idézet: evone - Dátum: 2008. dec. 2., kedd - 10:49

ha tudsz olcsobban akkor szolj :)

33-ért ment el egy 7 hónap garival.

Annyi a reális ára egy tiptop darabnak sok garival.

Te adnál 40-45-öt egy karcos 2-5 hónapos garival rendelkező darabért, amikor az új, sokkal jobb 58?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1723 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 11:33

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 12:14

Te adnál 40-45-öt egy karcos 2-5 hónapos garival rendelkező darabért, amikor az új, sokkal jobb 58?

nem, de 30at pont megert volna. :) amugy tokmind1, mertha nincs rajta vedelem, akkor igyis-ugyis osszekarcolodik, olyan szar. hiaba szep
macbook air 2014

#1724 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 11:49

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 11:14

Adnék, de csak abban az alternatív dimenzióban, ahol az összes többi használt terméknek is hasonló alacsony mértékkel zuhan az ára. Valamiért az Apple termékeket vásárlók azt hiszik, hogy az ő prémiumkategóriás cuccaik lassabban évülnek el, de ami még megdöbbentőbb, hogy mégis találnak vevőt. Vagy ezt már csak hozzáképzelem?

#1725 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 11:49

Az a baj, hogy a maces piac nagyon túl van árazva. Régi beragadt hirdetések alapján árazódik sok cucc. Ha csórikám lát egy hirdetést valami ősrégi iPodról harmincért, akkor a Touchot sem fogja gharmincháromért felrakni. A következő meg látja az ő hirdetését, touch gari nélkül, karcosan negyvenért, akkor én felrakom a garisat, karcmenteset ötvenért. Az utolsó szériás Powerbookok már két-három éve folyamatosan tartják az átlag 160-180 ezres árszintet, G4-es iBook se nagyon van 100-120 alatt, közben a Macbookok már 140-150 körül vihetők.

A legdurvább hirdetést, amit láttam, egy Macbookról tették fel, a tulaja másfél éve vette félmillióért, négyszázezerért óhajtott túladni rajta (mert hogy ő is drágán vette), a boltban meg háromszázezerért kaptál egy újabb szériás, vacsiúj gépet, számlával, garival.

#1726 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 11:52

Idézet: ion - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 11:49

de ami még megdöbbentőbb, hogy mégis találnak vevőt.

Tájékozatlan vásárló egy halom ötvenötezres hirdetés mellett azonnal megveszi a negyvenötezerért kínáltat. Kicsi, drága használtpiac mellett elég nehéz megállapítani valaminek a reális árát.

#1727 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 12:27

Idézet: debaj - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 11:49

Az a baj, hogy a maces piac nagyon túl van árazva. Régi beragadt hirdetések alapján árazódik sok cucc. Ha csórikám lát egy hirdetést valami ősrégi iPodról harmincért, akkor a Touchot sem fogja gharmincháromért felrakni. A következő meg látja az ő hirdetését, touch gari nélkül, karcosan negyvenért, akkor én felrakom a garisat, karcmenteset ötvenért. Az utolsó szériás Powerbookok már két-három éve folyamatosan tartják az átlag 160-180 ezres árszintet, G4-es iBook se nagyon van 100-120 alatt, közben a Macbookok már 140-150 körül vihetők.

A legdurvább hirdetést, amit láttam, egy Macbookról tették fel, a tulaja másfél éve vette félmillióért, négyszázezerért óhajtott túladni rajta (mert hogy ő is drágán vette), a boltban meg háromszázezerért kaptál egy újabb szériás, vacsiúj gépet, számlával, garival.

Pontosan, szánalom  :cool:

Egyetlen apple termék ami érdekel, az az ipod touch, de akkor veszek inkább újat, 58-ért, hangszóróval, hangerőszabályzó gombokkal, makulátlant, teljes garival, új akksival. Védelem meg, eszembe nem jutna zsbrevágni simán. Most is van sony videólejátszóm, kezdettől fogva beraktam egy avanglionos napszemüveg tokba, használatra előveszem, oszt jónapot. Se egy karc, se egy hiba a krómozáson.

Ipod különben is túl nagy zsebben hordani szerintem.

Mondjuk ebayen is vannak elszállt árak.

Szerkesztette: JonesC 2008. 12. 03. 12:29 -kor

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1728 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 12:52

JonesC, nem tudom, volt-e mar ipodod, de mindenkeppen ossze fog karcolodni a hatulja. Talan az egyetlen vedelem a folia lehet.

#1729 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 13:04

Idézet: ion - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 12:52

JonesC, nem tudom, volt-e mar ipodod, de mindenkeppen ossze fog karcolodni a hatulja. Talan az egyetlen vedelem a folia lehet.

Nem volt még. Majd meglátjuk. De ha össze is, biztos nem annyira, mintha direktben a hátsó zsebembe tolnám be.

Idézet

#1730 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 13:14

Felkukkantottam beszmacre, a legelső okos egy ezressel drágábban adja az egy hónapos podot, mint eggyel alatta a vadi újat.  :omg:  :)

Idézet

#1731 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 13:18

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 13:04

Nem volt még. Majd meglátjuk. De ha össze is, biztos nem annyira, mintha direktben a hátsó zsebembe tolnám be.

En megis ajanlanam a foliat.

#1732 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 13:55

Idézet: JonesC - Dátum: 2008. dec. 3., szerda - 14:04

1x lerakod az asztalra , veletlenul leesik , valaki mas nem vigyaz ra , por megy a napszumegtartodba es telilesz karcal a hatulja. csak azert mondom mert nekem mar volt
macbook air 2014

#1733 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 03. 14:00

Akit én kérdeztem, mielőtt úgy döntöttem, hogy újat veszek küldött képet, és ő maga mondta, hogy zsebben hordástól olyan amilyen a hátulja. Mondjuk az maga, hogy karcos a hátulja kicsit, az nem zavar, de pl látom a különbséget a telefonjaim amiket zsebben hordok, meg a médialejátszóm, amit napszemüvegtokban közt. Annyi belefér, amennyit a tokban karcolódik :)

Idézet

#1734 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 04. 21:16

Idézet: hybris - Dátum: 2008. nov. 4., kedd - 12:53

Az emulaciot kb felejtsd el, nagyon rossz performanciaju rendszert fogsz kapni, ahhoz jobban jarsz egy olcso macbookkal.

Helyzetjelentés: VPC 7, nLite-tal lebutított XP, Symbian 3rd edition, fp2 emulátor. Ebben a felállásban az emulátor éledési idején kívül nagyjából ugyanolyan gyors a működés, mint az asztali gépemen volt AMD Athlon64 3200+ processzorral, 2 GB DDR-400 memóriával, 64 bites angol Vista alatt. (Persze ez nem a gépet minősíti, hanem az emulátort. :) )

Mivel az éledési idő lényegtelen ("hibernálni" szoktam az XP-t, tehát nem kell minden alkalommal indítani az emulátort), és ez az egy program köt egyedül a Windowshoz, ezért már két hete az ágyam mellett figyel az asztali gép, megy majd haza a karácsonyfa alá, édesanyám már úgyis rágja a fülemet, hogy lassú a gépe, csináljak vele valamit :) Jópofa kis gép ez a Powerbook, az én teljesítményigényemet tökéletesen kielégíti.

Szerkesztette: debaj 2008. 12. 04. 21:17 -kor

#1735 Felhasználó inaktív   kisvakond 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 05. 09:01

Szerbusztok!

Kérem a segítségeteket, ehhez a konfigurációhoz, mert kernel pánikba fulladok.
Segítségeteket előre is köszönöm.

Az  iDeneb v1.3 10.5.5 leo-t próbálom rakni a gépre, a lehetséges kernelleket próbáltam, BIOS reset megvolt.

Manufacturer NEC Computers SAS
Model      ECS-945G

North Bridge Intel i945G/GZ Revision A2
South Bridge Intel 82801GB (ICH7/R) Revision A2

CPU        Intel® Pentium® D CPU 3.00GHz
Cpu Socket Socket 775 LGA

System Slots 3 PCI, 1 AGP

Memory Summary 2048 MBytes

A CPU bővebben, eree a procira próbálta valaki?

Number of CPU(s) One Physical Processor / 2 Cores / 2 Logical Processors / 64 bits
Vendor GenuineIntel
CPU Name Intel Pentium D 925
CPU Code Name Presler
Platform Name Socket 775 LGA
CPU Full Name Intel® Pentium® D CPU 3.00GHz
Revision D0
Technology 65 nm
Instructions MMX, SSE, SSE2, SSE3, ET64, XD, EST
Original Clock 3000 MHz
Original System Clock 200 MHz
Original Multiplier 15.0
CPU Clock 2992 MHz
System Clock 199.5 MHz
FSB 798.0 MHz
L1 Data Cache 2 x 16 KBytes
L1 Trace Cache 2 x 12 Kuops
L2 Cache 2 x 2048 KBytes

#1736 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 05. 09:51

Idézet: kisvakond - Dátum: 2008. dec. 5., péntek - 9:01

Az  iDeneb v1.3 10.5.5 leo-t próbálom rakni a gépre, a lehetséges kernelleket próbáltam, BIOS reset megvolt.

Ugyan elég régen jártak arrafelé, de szerintem ezzel a topiccal jobban jársz.

#1737 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 19:14

macbookra xp simán felmegy, vagy készüljek valami szopásra?
(inteles, utolsó szériás fehér macbook)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#1738 Felhasználó inaktív   lugosi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 19:32

Idézet: WiZARD - Dátum: 2008. dec. 6., szombat - 20:14

macbookra xp simán felmegy, vagy készüljek valami szopásra?
(inteles, utolsó szériás fehér macbook)

A windows önmagában nem az?  :D

De valószínű semmi gond nem lehet. A beszeljukmac.com oldalt ismered? Nagyon jó a fóruma és nagyon segítőkészek az emberek.

#1739 Felhasználó inaktív   WiZARD 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 19:38

thx ismerem.
dehogy szopás, végre lesz valami jó is abba a macbookba :D

(szakdolgozatot ír barátnőm (na meg én is), és amit munkahelyén win office 2003 alatt megcsinált, az maces office alatt más/szar. és win office 2007 alatt is szar. éljen a kompatibilitás)
Soha ne vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#1740 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 06. 20:02

A szó, amit keresel, a BootCamp, vagy a Parallels Desktop. :) Én közelről a Parallels Desktopot ismerem, egy Macbook Pro-n nézegettem. Egész szépen beépül a rendszerbe, például a futó windowsos programokat is el lehet érni a Dockon. Egész jó teljesítményt nyújt (a srác Visual Studio 2008-ot futtatott). A BootCamp lehetővé teszi, hogy eleve XP-t vagy Vistát bootolj OSX helyett, viszont az a hátránya, hogy oprendszert váltogatni csak újraindítással lehet. Cserébe ingyenes (a Leopard része), a Parallels Desktop 80 dollárba fáj.

http://www.apple.com...s/bootcamp.html
http://www.parallels...oducts/desktop/

Téma megosztása:

• (109 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Utolsó »