HWSW Informatikai Kerekasztal: Apple Mac OS X VI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (109 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Apple Mac OS X VI. Értékeld a témát: -----

#611 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 07. 07. 15:21

Idézet: -=(Chrystopher)=- - Dátum: 2007. júl. 7., szombat - 15:39

iPhone hacked

Idézet: www.insanelymac.com

Yesterday, Jon Lech Johansen (DVD Jon) reported that he successfully activated the iPhone by bypassing iTunes' subscription process, without having to sign on to a two year contract with AT&T. This allows him to use the iPhone in his homeland (Norway), one of many countries where the iPhone is currently unavailable.

Using his method, most of the phones features aren't available, however, using the iPhone as an iPod and WiFi-enabled device is fully functional. Whilst this is one step closer to a completely unlocked iPhone, it still does not have the capability to register itself with other networks (such as T-Mobile or Verizon Centennial Wireless), but where there's a will there's a way.

Volt már? Vagy én vagyok lemaradva?  :confused:  :think:

Szerintem itt még nem szerepelt..
Én nem tartom nagy dolognak. Majd ha lehet telefonálni is vele akkor lesz érdekes. Másik dolog pedig a sok funkció ami hálózat függő tehát nem sok értelme van a hackelgetésnek!

#612 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 09. 07:29

http://www.youtube.c...h?v=bjgXnMVMimg

#613 Felhasználó inaktív   simcax 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 09. 18:23

Idézet: evone - Dátum: 2007. júl. 6., péntek - 14:31

mien csalodottsag?

http://gizmodo.com/gadgets/apple/no-bs-iph...view-276116.php
"Really, I'm not out to destroy Microsoft. That will just be a completely unintentional side effect. "
-- Linus Torvalds

#614 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 09. 18:31

Idézet: simcax - Dátum: 2007. júl. 9., hétfő - 19:23

Nem azért de ez összeségében pozitív.
Megállapítja a vége felé hogy sok apró dolog hiányzik amit 1-2 frissítés megoldhat, de olyan előnyei vannak a Windows Mobile-al szemben amit az nem tud csak így behozni! :)

#615 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 09. 18:50

Idézet: Xero - Dátum: 2007. júl. 9., hétfő - 19:31

Nem azért de ez összeségében pozitív.
Megállapítja a vége felé hogy sok apró dolog hiányzik amit 1-2 frissítés megoldhat, de olyan előnyei vannak a Windows Mobile-al szemben amit az nem tud csak így behozni! :)

pl 3rd party appok futtatása? :) megint milyen jól konkludáltad a lényeget, xero :)
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#616 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 09. 19:39

Idézet: kAy - Dátum: 2007. júl. 9., hétfő - 19:50

pl 3rd party appok futtatása? :) megint milyen jól konkludáltad a lényeget, xero :)

Nem. Ez tény.
Ettől függetlenül én azt nem értem hogy miért sír itt mindenki ennyire  3rd party appokért. Itt ül előttem a w810-es SE-om és sosem éreztem szükségét olyan húde sok appnak. Nyilván aki Symbian-t vagy WM-t használ annak érdekes lehet, de nekem egyáltalán nem szempont.

#617 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 09. 19:44

nem a sírás a lényeg. én azt nem értem inkább, miért kell ezt a winmobile-hoz hasonlitani (a fanboyságot meg a winsuxxolást leszámitva), amikor totál nem egy kategória a kettő.

főleg ha az iphone tényleg egy osx-et futtat és csak mesterségesen van kiherélve :)
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#618 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 09. 21:41

Idézet: kAy - Dátum: 2007. júl. 9., hétfő - 20:44

nem a sírás a lényeg. én azt nem értem inkább, miért kell ezt a winmobile-hoz hasonlitani (a fanboyságot meg a winsuxxolást leszámitva), amikor totál nem egy kategória a kettő.

főleg ha az iphone tényleg egy osx-et futtat és csak mesterségesen van kiherélve :)

ezt speciel en sem ertem.. ott indul hogy szvsz ez nem okostelefon egyszeruen csak egy sokat tudo telefon. Tehat semmi 3rd party app meg kutyafule.

#619 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 10. 07:45

Nem okostelefon, hanem szépdebutatelefon avagy szőketelefon vagy amit akartok.

#620 Felhasználó inaktív   hybris 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 10. 08:08

Idézet: ion - Dátum: 2007. júl. 10., kedd - 7:45

Nem okostelefon, hanem szépdebutatelefon avagy szőketelefon vagy amit akartok.

Majd ha lesz rajt terminal.app is, mondd ezt el újra plz, szeretnék őszintén ahaházni majd :)
I don't believe it.
Prove it to me and I still won't believe it.
-- DNA

#621 Felhasználó inaktív   evone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 10. 11:20

epp itt ulok xmsbe :) eleg gyors ez a mac pro :) nagyon nagy elmeny, csak rohadtul elesz nagyon a ramot ez az osx :)
macbook air 2014

#622 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 10. 12:17

Hat a melohelyemen G5-rol inteles gepekre valtottunk, de vicces, hogy egyik gepen sem erzek gyorsulast :) Ez a rohadek OS X total visszafogja a hardvereket. 2 GB memoria nem eleg neki vagy most mi van? Eskuszom a Pista jobban megy az otthoni P4-es 1GB-os gepemen.

#623 Felhasználó inaktív   Naranek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 10. 13:26

"Hat a melohelyemen G5-rol inteles gepekre valtottunk, de vicces, hogy egyik gepen sem erzek gyorsulast :) "

Ugye nem csak hardvert váltottatok, hanem a használt programokat is cseréltétek Unibin verzióra?
Mert ha nem, akkor ne csodálkozz..

#624 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 10. 13:43

Az Office-t kiveve nincs regi program ezeken a gepeken, de en szemelyszerint azt nem is hasznalom. Egyebirant 100%-osan vadonatuj rendszerek vannak feltelepitve, nincs 4 napos az egesz felszereles.
Nincs itt semmi kulonlegesseg egyebkent, csak akadozik az egesz gui munka kozben (bar ez az elozo gepeken sem volt kulonb). A strandlabdat tobbet latom, mint egesz eletemben nyaralas kozben.

#625 Felhasználó inaktív   Naranek 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 10. 14:36

"akadozik az egesz gui munka kozben (bar ez az elozo gepeken sem volt kulonb). A strandlabdat tobbet latom, mint egesz eletemben nyaralas kozben."

Ezt már írtad régebben is és tényleg kíváncsi vagyok (már ha nem titok), hogy milyen alkalmazásokat használsz és mit dolgozol a gépekkel, mert nem tudom elképzelni mitöl lehet ez nálad..
Nálam egy iMac CoreDuo 2 GHz-es 2 GB rammal és egy 2 GHz-es Mac Pro szintén 2 GB rammal ducog, de strandlabdát nem igazán szoktam látni, pedig akár több száz megás képekkel, dokumentumokkal dolgozom, amiken egy hasonló PC XP-vel behal..

#626 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 10. 15:20

Nem a FUD miatt csinalom, nekem tenyleg szokatlan ez a "lassusag", pedig mar egy eve dolgozom mac-en.
Photoshopot, html szerkesztot, Virtual PC-t / Parallels-t, Safari-t, Firefox-ot hasznalok rendszeresen.

#627 Felhasználó inaktív   doszy 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 07. 10. 16:16

Megjött az iMac-em, meg rögtön egy csalódás. Nem adnak hozzá billentyűzetet.

Már nem azért, de milyen hülyeség az, hogy az apple.hu-n jár billentyűzet (akár az online shop-ot, akár a specifikációt nézem), ha felhívom a HDSys-t, és megrendelem, akkor meg ugyanazon a cikkszámon kihagyják belőle?! :reklamacio:
"1 db francia II. VH-s karabély eladó, megkímélt állapotban, kis esztétikai hibával. Még sosem lőttek vele, egyszer leejtették."

#628 Felhasználó inaktív   ion 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 10. 16:24

doszy, a mac-ekhez nem kell billentyuzet, egerrel kell hasznalni :)

Legalabbis ugy vettem eszre, hogy tok feleslegesen szenvedek a billentyuzettel, mert egy csomo mindent csak egerrel lehet vezerelni.

#629 Felhasználó inaktív   Xero 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 10. 16:32

Ez sajnos magyar mentalitás... kint nem igy mukodik.
szerk: mármint hogy nem jár hozzá bill

Szerkesztette: Xero 2007. 07. 10. 16:32 -kor

#630 Felhasználó inaktív   ANTIpc 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 10. 17:10

Idézet: doszy - Dátum: 2007. júl. 10., kedd - 15:16

Megjött az iMac-em, meg rögtön egy csalódás. Nem adnak hozzá billentyűzetet.

Már nem azért, de milyen hülyeség az, hogy az apple.hu-n jár billentyűzet (akár az online shop-ot, akár a specifikációt nézem), ha felhívom a HDSys-t, és megrendelem, akkor meg ugyanazon a cikkszámon kihagyják belőle?! :reklamacio:

Naluk derult ki, vagy otthon?
Atvetted igy is?
(amugy ugy tudom, hogy boltfuggo hogy hol adnak hozza billt, es hol nem....applecornerben pl. nem adnak hozza, iJoe meg ad - a franc sem erti ezt)

Téma megosztása:

• (109 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.