HWSW Informatikai Kerekasztal: Számlázó program ajánlást szeretnék - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Számlázó program ajánlást szeretnék

#21 Felhasználó inaktív   scaurus 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 09. 14. 19:46

Jó pár demo verziót kipróbáltunk, a végleges megoldás a Kulcs-Soft-os program lett, a célnak teljesen megfelelő, bár az igények nem nagyok: egy gépen egy felhasználó, mindösszesen négyféle (ebből három fix áras) szolgáltatás számlázása szükséges.
A számla is áttekinthető, kultúrált kinézetű, más kérdés, hogy nem környezetbarát: A/4 méretű számlát nyomtat, elég lenne a fele is, meg kéne nézni, hogy ezen nem lehetne-e állítani...
"Nem érzem a számban az eper ízét", de már nem is akarom...

#22 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 14:26

Idézet: Lala9 - Dátum: 2007. febr. 7., szerda - 18:37

Egy cégtől óva intelek: Diamond Stúdió. Minden bőrt lehúznak a felhasználókról. A múltkor új nyomtatót akartam betenni a rendszerünkbe és a beállításáért is fizeteni kell egy óra munkadíjjat. Átettem a programot másik gépre, a kódokat 10k+ÁFA-ért adták meg(ennyi 1 óra meló díj). Katasztórófa!

Nekem van egy kuncsaftom, naluk majd -koltozes miatt- cegadatokat kell atallitani incash programjukban (cegnev, szekhely csak installkor adhato meg, utana mar csak ok irjak at, 5-6-7-8 ezer penzert). Egy lesz az erdekes, egy gepen van 6 incash, kulonbozo cegnevekre :) Kivancsi vagyok, mi lesz ennek a vegszamlaja, mondjuk valami barati ar, vagy 6* az adott osszeg, neadjisten 6* az adott osszeg + 6 db. kiszallas :D

Szerkesztette: asdf 2007. 10. 06. 14:31 -kor

Archív:
Akár 3*-os összegbe is kerülhet egy SMS elküldése egyes újabb telefonokon!
Info, kérdőív, petíció:  http://unicodesms.freeweb.hu

#23 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2007. 10. 06. 14:32

Idézet: asdf - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 15:26

Nekem van egy kuncsaftom, naluk majd -koltozes miatt- cegadatokat kell atallitani incash programjukban

Kivancsi vagyok, mi lesz ennek a vegszamlaja, mondjuk valami barati ar, vagy 6* az adott osszeg, neadjisten 6* az adott osszeg + 6 db. kiszallas :D

Mindenképpen írd meg.
Make love not Wor.

#24 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 14:38

Sokara lesz meg az, fel eve folyamatosan tolodik az idopont...

Magunknak(szamtech kiskerfele de ceges ugyfelekkel) viszont nezegettem anno szamlazoprogramot, eleg nevetseges volt, hogy ugy 10-et letoltottem, abbol ugy 8 nem ert meg 5 percet a gepen uninstallig :). A maradek ketto meg halal draga nekunk, es meg igy is vannak olyan funkcioi, ami kellene, de nincs.

Szerkesztette: asdf 2007. 10. 06. 14:40 -kor

Archív:

#25 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 14:58

Idézet: asdf - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 15:38

Magunknak(szamtech kiskerfele de ceges ugyfelekkel) viszont nezegettem anno szamlazoprogramot, eleg nevetseges volt, hogy ugy 10-et letoltottem, abbol ugy 8 nem ert meg 5 percet a gepen uninstallig :)

Digiszámla volt közte? Eddig mindenkinek elég volt, a drágább verziójában van raktárkezelés is, meg végre külön kezeli a szolgáltatásokat, mert régebben a "számítógép karbantartás"-t is levonta, majd szólt, ha elfogyot raktárról  :Đ

Amúgy már 6 éve használom, meg páran itt a topikról  :cool:
Make love not Wor.

#26 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 15:56

Mindjart kiprobalom, de szerintem nekunk egy kulon megirt lenne az igazi :)
Mindenesetre alapkovetelmenyek lennenek:
-bevetelezes szamlarol a kovetkezo modon (szamlaszam, szamlavegosszeg, majd tetelek felvetele beszerzesi osszeggel, EAN/UPC kod alapjan, gyari szamokkal -cikktorzsben valaszhatoan, hogy adott termeknel kell-e gyari szam, vagy sem)
-halozatos mukodes (nalunk egyszerre 3 felhasznalo egyideju hasznalata kene de 6 kulon gepen)
-eladas/munkalapra vetel gyari szam alapjan (tehat nem cikkszam alapjan), es rogton szoljon is be, ha van ugyanilyen termek regebbi beszerzessel :)
-megrendeles felvetelenel/szallito keszitesekor illetekes es/vagy telephely (van olyan kuncsaftunk, ahol szamla ugyanoda keszul, de a cucc maga akar 3 kulon varosba megy)
-termekgyartas funkcio
-garis ugyintezes esetleg
-szamla szallitolevelbol
-tobb raktar kezelese (min 3)

Meg biztos van meg, amit kihagytam, ezek igy elso blikkre...
Archív:

#27 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 16:02

Idézet: asdf - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 16:56

osszeggel, EAN/UPC kod alapjan, gyari szamokkal -

egyideju hasznalata kene de 6 kulon gepen)
-eladas/munkalapra vetel gyari szam alapjan (tehat nem

Ilyenből egyet tudok, ami pár boltban már használnak, de nem lesz occsó. Asszem ilyen 50-80 beugrót kér a csávó, aztán havi törlesztésjelleggel 10-20 küvecseket, amiben ugye upgrade, meg support is van. Ami sok gépen fut, meg több raktárt kezel, azok már komolyabb cuccok, számtechboltok kérései alapján évekig fejlesztődnek.

De tényleg jó benne, ha lecsippantasz egy serialt, akkor évekre visszamenőleg ot a lista, kitől vettük, mennyiért, kinek adtuk el, egyéb. Ha közben garicsere volt, akkor nyomon követhető mikor küldte vissza a bolt a disztribnek, mikor j9ött vissza, mellette ha más seriallal jött, aztán júzer mikor vette át, meg milyen konstrukcióval, mint mellé lóvé, nagyobbra upgrade plusz pénzért, ilyenek. De itt már 100ezres nagyságrendben lehet matekozni, azt hittem egyszerűbb kell.
Make love not Wor.

#28 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 16:30

Megneztem ezt a digiszamlat, atutalasos szamlanal csak annyit lehet, hogy rabokok a fizetve gombra, es akkor kivalasztott datum alapjan fizetve van. Azt, hogy melyik szamlakivonat szerint van fizetve (pl 2007/145), azt nem lehet eltarolni, ezen a ponton mar el is bukott. De egyszerubb hasznalatra valoban kellemesnek tunik szolid aron. Nekunk a provimax szamkisker volt majdnem mindenben megfelelo (bar pl ezt a gyari szamos eladast pont nem tudja, ezt csak a mistralnak adtak oda), de egy negyfos cegnel fel millat (oke, most akcios, csak 360k) szamlazoprogramra kolteni eros luxus, foleg ha csak majdnem mindent tud, ami kene...
Archív:

#29 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 19:32

Idézet: asdf - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 17:30

de egy negyfos cegnel fel millat (oke, most akcios, csak 360k) szamlazoprogramra kolteni eros luxus, foleg ha csak majdnem mindent tud, ami kene...

Számlakivonatrot meg kell írni, ha páran kérjük, akkor belerakják. 4 fős cégnek még akár jó is lehet, csak nemtom mennyire tobzódtok 1 gép előtt a raktárkészlet miatt.
Make love not Wor.

#30 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 06. 19:40

Kozben amugy rajottem, hogy szamlakivonat szama, vagy a fizetes (egyben a szamlakivonat) datuma egykutya :)
De ha csak egyetlen gepen lehet hasznalni, akkor ez a program semmikepp nem tud nekunk bejonni. Csak most 3 geprol hasznaljuk a mostanit... Ha ossze lenne kotve a bevetelezes es a szamlazas (mert ez ubercool modon nalunk ket kulon program viszi :)), akkor meg meg tobbon kene, mert akkor nem papiroson tolnank a munkalapot, aztan egyszercsak majd kiszamlazzuk, hogy x ugyfelnek kivittem ezt, hanem elbol mindenki a sajat gepen csinalna szallitot belole.
Archív:

#31 Felhasználó inaktív   KS Ügyfélszolgálat 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 29. 11:04

Idézet: scaurus - Dátum: 2007. szept. 14., péntek - 19:46

Jó pár demo verziót kipróbáltunk, a végleges megoldás a Kulcs-Soft-os program lett, a célnak teljesen megfelelő, bár az igények nem nagyok: egy gépen egy felhasználó, mindösszesen négyféle (ebből három fix áras) szolgáltatás számlázása szükséges.
A számla is áttekinthető, kultúrált kinézetű, más kérdés, hogy nem környezetbarát: A/4 méretű számlát nyomtat, elég lenne a fele is, meg kéne nézni, hogy ezen nem lehetne-e állítani...

Kedves scaurus!

Nagyon örülünk, hogy programunk elnyerte tetszését.

Sajnos a számla méretnének módosítására nincs lehetőség a programban.

Amennyiben további kérdése van a programmal kapcsolatban, állunk rendelkezésére a 1/ 336 5322 telefonszámon, illetve az ugyfelszolgalat@ks.hu címen.

Üdvözlettel: Kulcs-Soft Ügyfélszolgálat.

#32 Felhasználó inaktív   KS Ügyfélszolgálat 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 11:05

Kedves scaurus!

Amennyiben további kérdése van a programmal kapcsolatban, állunk rendelkezésére a 1/ 336 5322 telefonszámon, illetve az ugyfelszolgalat@ks.hu címen.

#33 Felhasználó inaktív   KS Ügyfélszolgálat 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 11:06

Kedves scaurus!

#34 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 29. 12:47

Idézet: KS Ügyfélszolgálat - Dátum: 2007. okt. 29., hétfő - 11:06

Amennyiben további kérdése van a programmal kapcsolatban, állunk rendelkezésére a

Egyes, leülhetsz, ez gondolom benne van a súgóban is.
Make love not Wor.

#35 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 08:38

Ez a kulcssoftos nekem elég furcsa szerzemény. Egyszer kaptam olyan kulcssoftos számlát, amiről maga a tétel hiányzott, egyébként mindent rajta volt, vég ár is.

#36 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 08:41

Idézet: asdf - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 17:30

Azt, hogy melyik szamlakivonat szerint van fizetve (pl 2007/145), azt nem lehet eltarolni, ezen a ponton mar el is bukott.

A számlakivonat kelte alapján tudhatod a sorszámot is ha nagyon kell. Mire kell, hogy melyiken van kifizetve?  Persze ha több részletben fizetik ki, akkor ciki van. Ezt még a drága programok sem tudják nagyon kezelni.

#37 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 08:44

Idézet: asdf - Dátum: 2007. okt. 6., szombat - 16:56

Mindjart kiprobalom, de szerintem nekunk egy kulon megirt lenne az igazi :)
Mindenesetre alapkovetelmenyek lennenek:
-bevetelezes szamlarol a kovetkezo modon (szamlaszam, szamlavegosszeg, majd tetelek felvetele beszerzesi osszeggel, EAN/UPC kod alapjan, gyari szamokkal -cikktorzsben valaszhatoan, hogy adott termeknel kell-e gyari szam, vagy sem)
-halozatos mukodes (nalunk egyszerre 3 felhasznalo egyideju hasznalata kene de 6 kulon gepen)
-eladas/munkalapra vetel gyari szam alapjan (tehat nem cikkszam alapjan), es rogton szoljon is be, ha van ugyanilyen termek regebbi beszerzessel :)
-megrendeles felvetelenel/szallito keszitesekor illetekes es/vagy telephely (van olyan kuncsaftunk, ahol szamla ugyanoda keszul, de a cucc maga akar 3 kulon varosba megy)
-termekgyartas funkcio
-szamla szallitolevelbol

Meg biztos van meg, amit kihagytam, ezek igy elso blikkre...

A diamond stúdió progiját néztétek?  Nagyjából tudja ezeket.

De túl sokat szeretnétek. Ez már majdnem vállalat irányítási rendszer!

#38 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 11:50

Idézet: pgyafi - Dátum: 2007. dec. 1., szombat - 9:41

A számlakivonat kelte alapján tudhatod a sorszámot is ha nagyon kell. Mire kell, hogy melyiken van kifizetve?  Persze ha több részletben fizetik ki, akkor ciki van. Ezt még a drága programok sem tudják nagyon kezelni.

Igen, ezt utolag vissza is vontam azt hiszem, mert a datumot meg el lehet tarolni, hogy mikor fizettek.
Archív:

#39 Felhasználó inaktív   asdf 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 11:57

Idézet: pgyafi - Dátum: 2007. dec. 1., szombat - 9:44

A diamond stúdió progiját néztétek?  Nagyjából tudja ezeket.

De túl sokat szeretnétek. Ez már majdnem vállalat irányítási rendszer!

Diamondot neztem anno, de nem emlekszem milyen eredmennyel vizsgazott :D (vagy masfel-2 eve foglalkoztam ezzel. De azt tudom, hogy a provimax szamkisker vegzett a legjobb eredmennyel, az mar majdnem jo volt. Csak egyreszt sokba fajt volna, masreszt nem gyari szam alapjan kezeli a termeket, hanem ean alapjan, meg ami nekunk meg nagy hasfajas lett volna, hogy van olyan kuncsaft, hogy egy ceg sok telephellyel, es a szamlazas ertelemszeruen egy helyre megy, viszont a megrendeleseket, munkalapokat viszont telephely/illetekes alapjan kellene kezelni. Ezt mondjuk talan at lehet hidalni, hogy mondjuk otszor veszem fel a cege kuncsaftkent, csak ugye hogy irok hozza olyan infot, amirol en tudom melyik a melyik, a szamlan viszont ez nem szerepel (talan vevokod alapjan lehetne mokazni, most nem remlik, hogy a provimaxban volt-e ilyen, hogy latom a vevokodot)

Szumma negyen lennenk az egeszre, azt meg eleg hobortos nagyzolas lenne vallalatnak nevezni :D
Archív:

#40 Felhasználó inaktív   Miki 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 18:48

Idézet: asdf - Dátum: 2007. dec. 1., szombat - 11:57

meg ami nekunk meg nagy hasfajas lett volna, hogy van olyan kuncsaft, hogy egy ceg sok telephellyel, es a szamlazas ertelemszeruen egy helyre megy, viszont a megrendeleseket, munkalapokat viszont telephely/illetekes alapjan kellene kezelni. Ezt mondjuk talan at lehet hidalni, hogy mondjuk otszor veszem fel a cege kuncsaftkent, csak ugye hogy irok hozza olyan infot, amirol en tudom melyik a melyik, a szamlan viszont ez nem szerepel (talan vevokod alapjan lehetne mokazni, most nem remlik, hogy a provimaxban volt-e ilyen, hogy latom a vevokodot)

Itt van a kezemben egy Provimaxos szamla, ami a kovetkezoket tunteti fel:
- vevo szamlazasi adatai (vevokod is)
- szallitasi - levelezesi cim

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.