HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. Értékeld a témát: -----

#1721 Felhasználó inaktív   toris 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 01. 10:16

Idézet: Nagy Sarga Domper - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 11:04

vagy van még mit fejleszteni ;)

Leginkább ez a jó válasz. (Lásd pár hozzászólással fentebb.) :confused:

#1722 Felhasználó inaktív   ebertek 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 01. 10:17

forum.hwsw.hu
Ping statistics for 195.70.35.136:
    Packets: Sent = 20, Received = 14, Lost = 6 (30% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 50ms, Maximum = 67ms, Average = 54ms

:rolleyes:
ebi :) | flickr | My Webpage

#1723 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 10:18

:omg:  :Đ

Néztem egy speedtestet, 3 megabit, aztán próbaképpen kikaccsoltam a modemet meg vissza:

:eek:  :)

a krv kp rárakott valami ablakot. Na mindeg upc elfelejtette újraindítani a modemet.  :Đ

Szerkesztette: JonesC 2007. 03. 01. 10:20 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#1724 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 10:26

Idézet: ebertek - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 10:17

forum.hwsw.hu
Ping statistics for 195.70.35.136:
    Packets: Sent = 20, Received = 14, Lost = 6 (30% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
    Minimum = 50ms, Maximum = 67ms, Average = 54ms

:rolleyes:

jó elég lesz töled az 50 post h nálad lassú, mindenki tudomásul vette de nem erröl szeretne szerintem mindenki olvasni h nálad mi van, 1x leírod elég.
A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1725 Felhasználó inaktív   Peetie 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 10:27

Egész délelőtt jó volt, most viszont valami megint meghányt. A bix graph is visszaesett a béka ülepe alá. Ping 160, minden második csomag elveszik. De a fórum legalább bejön, oldalakat, ha lassan is, de lehet nézni.

Ha jól látom a main link teljesen megállt  :eek:

Szerkesztette: Peetie 2007. 03. 01. 10:32 -kor

ASUS A8N-E|3000+ A64@9*290|MSI 6600GT|2x512 Twinmos-2,5-3-3-8-1T@220MHz|Maxtor+Samsung 80 GB 7200|LG 1730B TFT|FSP Blue Storm 400W

"Minden probléma megoldására több módszer létezik. Van amelyik elegáns, és van amelyik működik - ha nem is tökéletesen."

#1726 Felhasználó inaktív   Parker 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 10:27

Idézet: toris - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 10:55

@Parker
Tesztelhetem akárhogy, a sebesség legjobb esetben ~6000. Közvetlen szomszédomnál 10000. Ugyanaz a csomag (classic), ugyanaz a lépcsőházi elosztószekrény. Mindössze egy 20 cm-es betonpanel van a két gép között.

Routered van? Teszt előtt le voltak kapcsolva a le illetve feltöltések? Ha van routered, próbáld ki anélkül. Ha vannak aktív letöltések/feltöltések azokat lődd le. Egyébként meg lehet hogy éppen olyan fejállomáson vagy rajta, amelyen éppen "letöltőgépek" tartózkodnak. Érdemes megvárni a bővítés végét, ami Dunaújvárosban Május 7.-ével zárul le (Ha jók a közzétett információk).

#1727 Felhasználó inaktív   gduck 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 10:30

Idézet: toris - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 9:55

@Parker
Tesztelhetem akárhogy, a sebesség legjobb esetben ~6000. Közvetlen szomszédomnál 10000. Ugyanaz a csomag (classic), ugyanaz a lépcsőházi elosztószekrény. Mindössze egy 20 cm-es betonpanel van a két gép között.

Egy frekvencián ha jól tudom 30Mbit/s a max sávszélesség. A frekik száma 100 felett van, csak az a kérdés hogy emnnyit hajtanak ki az optika után! Ezért kell bővíteni a "fejállomásokat"...

UI: Ha nagy zöldséget írtam javítsatok ki :)

#1728 Felhasználó inaktív   H.Andras 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 10:55

http://bix.hu/tg/graph.cgi?design=normal&d...&end=1172742726

Az a kiugras szerdan este 8-10 kozt a chello hatasa? :)

#1729 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 10:56

Sracok! Lenne egy kerdesem....gondolkodom azon, hogy bevezettetem a Chellot. Lehetoseg adott ra (kabel be van vezetve, regen volt kabeltv-m toluk), viszont szeretnem tudni, hogy milyen stabil az adatatvitel...ha pl. egy adott oldal nincs leterhelve (ergo a szervere ki tudja szolgalni a klienseket), akkor konstans tudja a sebessegeket? Itt az emelt 10Mbit-re gondolok. Mert ADSL-nel az tetszik, hogy ott mindig tudja nekem a max. 6.9Mbit/s-et. Most jar le a husegem, s ugyanezert az arert lenne a 10/1Mbit-es csomag.

Helyileg Csepel belvarosa, tehat ha van itt csepeli, akkor az o velemenyet is kivancsian varom. Koszi! :)

#1730 Felhasználó inaktív   toris 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 10:56

@Parker
Nincs router, sem más le illetve feltöltés. 6.03 mbps-ig stabil a letöltés a DU meter szerint is, de ezen érték fölé véletlenül sem megy. Úgy néz ki, mintha ez az érték lenne felsőhatárnak kijelölve.

#1731 Felhasználó inaktív   Parker 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 11:00

Idézet: toris - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 11:56

@Parker
Nincs router, sem más le illetve feltöltés. 6.03 mbps-ig stabil a letöltés a DU meter szerint is, de ezen érték fölé véletlenül sem megy. Úgy néz ki, mintha ez az érték lenne felsőhatárnak kijelölve.

Dolgozónet?

Esetleg 1221, de lehet hogy elhajtanak azzal a mondókával, hogy még tart a fejlesztés.

Szerkesztette: Parker 2007. 03. 01. 11:01 -kor

#1732 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 11:05

Azthiszem jó lesz visszafogni magam =D >>Klikk<<  Itt várpalotán (Chello Medium) tökéletes, nincs és nem is volt semmi fennakadás :) Speedtest szerint hozza az 1,5 mbps t. Igaz ping az egekbe, de az engem egy cseppet se érdekel :) Böngészés is gyors :) Remélem így is marad :)
<a href="http://akyyraweb.hu/egyebek/fullreport.htm" title="Everest Report" target="_blank"><font color="#0066CC"><strong>Everest Report</strong></a>

#1733 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 11:13

Idézet: foxyr - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 10:56

viszont szeretnem tudni, hogy milyen stabil az adatatvitel...ha pl. egy adott oldal nincs leterhelve (ergo a szervere ki tudja szolgalni a klienseket), akkor konstans tudja a sebessegeket? Itt az emelt 10Mbit-re gondolok.

Csepelről jók a tapasztalatok (mármint, chello-t illetően).

A 10/1 stabilitásához még folyamatban vannak a fejlesztések, de inkább azt mondom, hogy a midenkori meghirdetett sebességeket a fejlesztési időszakok végétől (meghirdetni mindig a fejlesztési időszak elejét szokták :) ) stabilan tartják, rendelkezésre állások (nem akarom elkiabálni) nagyon jók.
Ár/teljesítményben meg általában mindig többet adnak, mint az ADSL szolgáltatók. (És nem vagy T-hez kötve még véletlenül sem.)

#1734 Felhasználó inaktív   MarKinG 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 11:17

Idézet: Parker - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 11:00

Dolgozónet?

Esetleg 1221, de lehet hogy elhajtanak azzal a mondókával, hogy még tart a fejlesztés.

classiccal nálam itt is ugyanez van, gondolom a napokban ez javulni fog :)

Szerkesztette: MarKinG 2007. 03. 01. 11:17 -kor

A man must accept his fate or be destroyed by it.

#1735 Felhasználó inaktív   thundermix 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 11:18

Idézet: foxyr - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 11:56

Sracok! Lenne egy kerdesem....gondolkodom azon, hogy bevezettetem a Chellot. Lehetoseg adott ra (kabel be van vezetve, regen volt kabeltv-m toluk), viszont szeretnem tudni, hogy milyen stabil az adatatvitel...ha pl. egy adott oldal nincs leterhelve (ergo a szervere ki tudja szolgalni a klienseket), akkor konstans tudja a sebessegeket? Itt az emelt 10Mbit-re gondolok. Mert ADSL-nel az tetszik, hogy ott mindig tudja nekem a max. 6.9Mbit/s-et. Most jar le a husegem, s ugyanezert az arert lenne a 10/1Mbit-es csomag.

Helyileg Csepel belvarosa, tehat ha van itt csepeli, akkor az o velemenyet is kivancsian varom. Koszi! :)

Szia,
Én a csepeli sportpálya mellett lakom, és tegnap nekem is megemelkedett a sávszélesség, hozta a 10mbit-et. Más kérdés hogy a WLAN-om alul van méretezve hozzá  :rolleyes:
Ill. hogy a kérdésedre is válaszoljak, tavaly március óta amióta előfizető vagyok, max 2-3 olyan kimaradás volt, amikor nem tudta hozni a maximális sávszélt, ne dőlj be mendemondáknak. Az upstream pedig ugyanúgy atomstabil.
Remélem segítettem.
thundermix

#1736 Felhasználó inaktív   stark100 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 11:27

Mondja valaki azt ezek után, hogy a cfos nem jó semmire: Kép

Mindez úgy, hogy a feltöltés korlátlanra volt állítva torrentben. Tegnap még cfos nélkül 40-es uppal is csak negyedét hozta a downnak.
Cfost mindenkinek!  :D (Nem vagyok cfos ügynök ;) )

#1737 Felhasználó inaktív   toris 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 11:31

Idézet: Parker - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 12:00

Dolgozónet?

@Parker
Nem. Chello Classic, Dunaújváros! Úgy gondolom ha a hálózat leterheltsége miatt lenne, akkor azért volna legalább mutatóban 6.03 feletti érték, de nincs. Erre a határra vagyok beállítva. Eddig tökéletes, felette soha semmi.

@NSD
Esetleg vélemény? :respect:

Szerkesztette: toris 2007. 03. 01. 11:32 -kor

#1738 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 11:35

Idézet: thundermix - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 11:18

Szia,
Én a csepeli sportpálya mellett lakom, és tegnap nekem is megemelkedett a sávszélesség, hozta a 10mbit-et. Más kérdés hogy a WLAN-om alul van méretezve hozzá  :rolleyes:
Ill. hogy a kérdésedre is válaszoljak, tavaly március óta amióta előfizető vagyok, max 2-3 olyan kimaradás volt, amikor nem tudta hozni a maximális sávszélt, ne dőlj be mendemondáknak. Az upstream pedig ugyanúgy atomstabil.
Remélem segítettem.

Koszonom :respect: En a belvarosban lakom, Karacsony setalo es a Szent Imre ter kozott....1.5eve fejlesztettek a vonalat, csereltek csillagpontosra, kabeleket csereltek...stb. 2het mulva jar le a husegem az ADSL-nel, igy emiatt gondolkodom, persze csak akkor eri meg leginkabb, ha stabilan tudnam a kb. 7Mbitet ezzel is.

Egyebkent tapasztalatok szerint kb. mennyi ido, amig kijonnek, s bekotik?

#1739 Felhasználó inaktív   Nagy Sarga Domper 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 11:35

Idézet: toris - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 11:31

@Parker
Nem. Chello Classic, Dunaújváros! Úgy gondolom ha a hálózat leterheltsége miatt lenne, akkor azért volna legalább mutatóban 6.03 feletti érték, de nincs. Erre a határra vagyok beállítva. Eddig tökéletes, felette soha semmi.

@NSD
Esetleg vélemény? :respect:

Terhelés nem indokolná. Router vagy vmi szar program nem korlátoz? Gyanús ez a tükörsima 6 mega. Mert ha terhelés miatt lenne, cikkcakkos lenne a teteje (a szomszédban is).

(a modemed felvette a 10/1-et, azzal nincs gond.)

#1740 Felhasználó inaktív   Racecam 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 11:44

Idézet: stark100 - Dátum: 2007. márc. 1., csütörtök - 11:27

Mondja valaki azt ezek után, hogy a cfos nem jó semmire: Link!

Mindez úgy, hogy a feltöltés korlátlanra volt állítva torrentben. Tegnap még cfos nélkül 40-es uppal is csak negyedét hozta a downnak.
Cfost mindenkinek!  :D (Nem vagyok cfos ügynök ;) )

Soha nem volt cfos-om, de nálam anélkül is, mindig jó volt.
Tegnap, amikor tökéletesen ment a dolog 2.1MB/s le, 115kb/s fel volt folyamatosan.
(Minden korlátlanra állítva.)  :)

Szerkesztette: Racecam 2007. 03. 01. 11:46 -kor

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 85
  • 86
  • 87
  • 88
  • 89
  • Utolsó »