Tikva:
13. ker egyes reszeiben otthoni netre tul sok megoldas tenyleg nincs. Miota itt lakok 2 havonta hivom a Fata'vot, remenykedven, hogy lesz egyszer DSL lehetoseg, de sehol semmi. Van valami wifis szolgaltato is, de mivel nem 10 meterre igy abban megint nem lehet bizni. Szoval akinek ez nem tetszik, tul sok mas eselye nincs.
Egy idoben napi X-szer szakadt meg a net, volt hogy 10 percente kellett ujrainditanom az SSH-t, UPC kedvesen kozolte hogy cserel modemet ha ugy gondolom, hiaba probaltam mar a hajam tepve elmagyarazni neki, hogy a 13. es a 14. keruletben ugyanabban a pillanatban szakadozik 1-2mp-re es csak a belfold.. 2 honap utan meguntam.. koszonom, nem kell uj modem

Mar megszoktam, hogy idorol idore elojon ez a gond, olyankor nem tudok netezni.. es ilyenkor aztan baromira tud am idegesiteni, hogy nincs mas alternativa.
A 250G kibirhato, bar eddig enis UPC-n belulrol toltotgettem, de majd meglatjuk.
Csak ha valaki egyeduralkodo, atttol meg nem kell a szerencsetlen felhasznalot neha hujenek nezni, mert az attol ideges lesz.. es tudom, hogy jo dolog, hogy ha netelni akar, akkor nem tudja lemondani a szolgaltatast..
Huu 1.5 ev idegeskedes kijott belolem bocsi

Ettol fuggetlenul 1 valamiben remenykedem: hogy ettol a nagy emelestol nem lesz megint hasznalhatatlan szerencsetlen ssh, szegeny nem tehet arrol, hogy erzekeny a vonalra...
Na olvaslak benneteket ezutan is neman, mint eddig, byebye