HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások IX. Értékeld a témát: -----

#441 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 12. 23:08

Idézet: meghaltam - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 19:35

És ha letöltöm, akkor crc hiba lesz? Vagy ez a világ legnagyobb vírusa? Miez miez? :)

De télleg miez? Azonkívül, hogy miez, miez? :)

#442 Felhasználó inaktív   Adam84 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 23:18

Idézet: charlie - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 22:07

nos, akkor pontosabban fogalmazok.

Mennyiért csinaljak meg?
mert mint tudjuk egy csomo dolognal (ami megoldhato viszonyla egyszeruen) a penz hatarozza meg (vagy a nemakaras)

Lehet második vonalad, akár 40 db is

Az első telefonvonal havidíja: 2.400 ft
A második vonal havidíja 1.200 ft.
A harmadiké újra 2.400 Ft.
A negyediké újra 1.200 Ft.

Magyarul minden páratlan vonal havidíja 2.400, és minden párosé 1.200 ft.

A bekötési díj 4.800 ft vonalpáronként (ha hűséget fogadsz a páratlan vonalra).

Két telefonvonalanként kapsz egy modemet. Tehát ha összesen 6 db vonalad lesz, akkor 3 db modemet helyez ki a UPC nálad.

Szerkesztette: Adam84 2007. 02. 12. 23:30 -kor

#443 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 12. 23:33

zsir.
tehát akkor nem kell horribilis osszeget fizetni a masodik, x-edik modemert.

öö, megse inkabb ezzel a kerdesemmel atmegyek a telefonos topikba.

nezzetek be oda is :)
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#444 Felhasználó inaktív   Pimpa28 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 00:42

Sziasztok

Most készülök a chello-ra váltani. Van bármelyikőtöknek chello-tapasztalata Budapest IX. kerületében? Azon belül is József Attila Lakótelep. :)

A segítséget előre is köszönöm, üdv

#445 Felhasználó inaktív   GuMipOkE 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 13. 03:21

Azért kiváncsi leszek, hogy a FUP esetében a 250GB átlagnál mennyire veszik szigorúan a "határeseteket".

Amióta van én mindig DSL-es voltam, és minden évben más szolgáltatóhoz mentem. Szolgáltatásminőség és ár alapján döntöttem, de a legfontosabb kritérium a tényleges korlátlanság volt.  Azokkal a szolgáltatókkal nem is foglalkoztam, ahol forgalomkorlát volt.

Főleg azért, mert nem akarok a forgalommennyiséggel foglalkozni, hanem akkor akarom használni a netet, amikor jólesik, és nem addig, amíg másoknak esik jól. :cool: Ez nálam egy elvi kérdés.

2Mbites dsl-em volt az elmúlt évben (csak pár napja emelték upto 8Mbitre), és havonta átlag 60-70GB az összforgalmam (up/down együtt). Volt olyan hónap, hogy közelítette a 100GB-ot, de csak 1x volt ilyen.

Márc. 1-jével megint letelt az 1 év hűség, és a szolgáltatómnak felmondtam.

Mivel a UPC kezd emberi fogyasztásra alkalmas csomagokat, árakat, és feltételeket alkalmazni,  :D  ezért lehet hogy  beneveznék egy chello extremre. A megemelt sávszélesség ellenére eléggé valószínű, hogy az év nagy részében nem lesz veszélyeztetve a bűvös 250GB-os határ, de ha véletlenül pont 3 hónapban éppen összejönne a 750GB (erre azért kicsi az esély) és erre beint a UPC, akkor nálam biztosan kimegy a biztosíték, és valakit sajátfogúlag marcangolok szét.    :reklamacio:  :D  :cool:

Kérdés, hogy mennyi a UPC tűréshatára ebben a kérdésben.  :think:  Szeretném érezni, hogy tényleg korlátlan netet veszek.  :confused:

#446 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 06:44

Idézet: GuMipOkE - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 4:21

Azért kiváncsi leszek, hogy a FUP esetében a 250GB átlagnál mennyire veszik szigorúan a "határeseteket".

Amióta van én mindig DSL-es voltam, és minden évben más szolgáltatóhoz mentem. Szolgáltatásminőség és ár alapján döntöttem, de a legfontosabb kritérium a tényleges korlátlanság volt.  Azokkal a szolgáltatókkal nem is foglalkoztam, ahol forgalomkorlát volt.

Főleg azért, mert nem akarok a forgalommennyiséggel foglalkozni, hanem akkor akarom használni a netet, amikor jólesik, és nem addig, amíg másoknak esik jól. :cool: Ez nálam egy elvi kérdés.

2Mbites dsl-em volt az elmúlt évben (csak pár napja emelték upto 8Mbitre), és havonta átlag 60-70GB az összforgalmam (up/down együtt). Volt olyan hónap, hogy közelítette a 100GB-ot, de csak 1x volt ilyen.

Mivel a UPC kezd emberi fogyasztásra alkalmas csomagokat, árakat, és feltételeket alkalmazni,  :D  ezért lehet hogy  beneveznék egy chello extremre. A megemelt sávszélesség ellenére eléggé valószínű, hogy az év nagy részében nem lesz veszélyeztetve a bűvös 250GB-os határ, de ha véletlenül pont 3 hónapban éppen összejönne a 750GB (erre azért kicsi az esély) és erre beint a UPC, akkor nálam biztosan kimegy a biztosíték, és valakit sajátfogúlag marcangolok szét.    :reklamacio:  :D  :cool:

Kérdés, hogy mennyi a UPC tűréshatára ebben a kérdésben.  :think:  Szeretném érezni, hogy tényleg korlátlan netet veszek.  :confused:

Igazából senki nem tudja. Megteheti, hogy tűr, de azt is, ha nem. Gondolom, első ilyen alkalomnál van valami ejnyebejnye, aztán korlát, aztán már nem is nagyon forgalmazol 250 gb-ot. De ehhez neked kb. 6 hónapja upc-nél kell lenned mint renitens átlépő. És ha a hűség alatt mondanak fel, akkor nem tudom mi van... Szal vágj bele, ha tudod, hogy nem léped át (egymás után 3 hónapban átlag 250gb-ot :) )

#447 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 07:16

Idézet: GuMipOkE - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 3:21

a szolgaltatok az ugyfelekbol elnek. mivel a haszon miatt csinaljak, ezert probaljak meggatolni az erdekeiket serto tevekenykedoket. de nyilvan nem fognak szerzodest bontani, perelni 750g utan, biztos szepen felszolitanak, aztan korlatoznak majd "talan" szerzodest bontanak. azonnal senkitol nem valnak meg, a negativ reklam rendkivul rossz reklam lenne

#448 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 08:44

Idézet: GuMipOkE - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 3:21

Jelzem, hogy a UPC megint kultúráltabb, mint a T-s ászf, mert aszerint az elmúlt 12 hónap három legnagyobb forgalmú hónapját vizsgálják, a UPC-nél meg mindig az "utolsó" három hónapét....

"Tényleg korlátlan netet" meg béreltvonalon osztanak, bár, amig van sok kis szolgáltató, addig juthat minden évre egy....

#449 Felhasználó inaktív   atari 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 10:39

Van most valami nagy gebasz? Tegnap éjjel 1 óta gyenge hullaszag terjeng felém chelloügyileg (7.ker). Ma reggelig megtért a down/upstream de a dhcp servert nem látja? wtf? :rolleyes:  :confused:

#450 Felhasználó inaktív   Picur 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 11:14

Idézet: PaLa - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 23:08

És ha letöltöm, akkor crc hiba lesz? Vagy ez a világ legnagyobb vírusa? Miez miez? :)

Teli van nullával. Végig...  :Đ :lollypop:
Elég jól be lehetne tömöríteni pedig.  :)
Ha ezek közül bármely proci megszerzésében tudsz segíteni, akkor küldj PÜ-t! Köszi!

#451 Felhasználó inaktív   PunishR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 11:37

Idézet: PaLa - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 23:08

Ezek vegulis etalonok nincs bennuk semmi ertelmes ha van is az max a veletlen muve:) arra hasznaljak hogy megnezzek egy adott rendszer jol kezeli e ezeket a nagymeretu fileokat.
ftp://ftp.fsn.hu/testfiles/README

#452 Felhasználó inaktív   atus3 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 12:06

Idézet: meghaltam - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 18:35

Na letöltöttem ezt a fájlt, hogy kell kicsomagolni és elindítani?

:lame:  :)

#453 Felhasználó inaktív   Viktorka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 12:13

Idézet: atus3 - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 13:06

Na letöltöttem ezt a fájlt, hogy kell kicsomagolni és elindítani?

:lame:  :)

nem kell kicsomagolni, csak küldd tovább 3 ismerősödnek :D

#454 Felhasználó inaktív   sailman 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 13:48

Idézet: atari - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 10:39

Van most valami nagy gebasz? Tegnap éjjel 1 óta gyenge hullaszag terjeng felém chelloügyileg (7.ker). Ma reggelig megtért a down/upstream de a dhcp servert nem látja? wtf? :rolleyes:  :confused:

Nekem se ment, de 1 óra körül megjavult. 
Macbook Pro 15" 2.4 4GB

#455 Felhasználó inaktív   AZO 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 15:49

Ejszaka volt valami leallas VII. keruletben? (nalam volt, de nem tudom miert, vonal sem volt)
If you hold back anything, I'll kill ya. If you bend the truth or I think you're bending the truth, I'll kill ya. If you forget anything I'll kill ya. In fact, you're gonna have to work very hard to stay alive, Nick. Now do you understand everything I've said? Because if you don't, I'll kill ya.

#456 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 16:18

Tegnap este 11 órától ma délelőttig nem volt net, nem tudom mi történt :) (Várpalota)
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#457 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 16:50

Nálam a tegnap délutáni modemrestartokon kívűl semmi probléma nem volt a nettel, kb hajnali 3ig neteztem, délelőtt 9 kor ültem újra gép elé ugyhogy no problem. Kettő közt megg ***** ről lejött egy dv... izé linuxISO :) Pedig T D nem olyan nagy  :think:
<a href="http://akyyraweb.hu/egyebek/fullreport.htm" title="Everest Report" target="_blank"><font color="#0066CC"><strong>Everest Report</strong></a>

#458 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 17:19

Idézet: Adam84 - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 0:18

Magyarul minden páratlan vonal havidíja 2.400, és minden párosé 1.200 ft.

Akkor a párosból szeretnék kérni 4 db-ot :)
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#459 Felhasználó inaktív   HJM 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 17:43

Szép estét mindenkinek!

Megjött a UPC aktuális számlája, idézek róla egy információt:

"Tisztelt Előfizetőnk!

Örömmel értesítjük, hogy 2007. március 1-én chello termékkínálatunk megújul. Az új csomagjainkkal az eddigi havidíj mellett magasabb teljesítményt nyújtunk mindenki számára, és a DolgozóNet kedvezményrendszert is átalakítjuk. A részletekről hamarosan levélben tájékoztatjuk."

A magam részéről tudomásul vettem, hogy örülnöm kellene....
örömömben le is mondtam az HBO-t...
az így megtakarított 3.342 Ft/hó terhére szükség esetén esetleg upgradelhetem a DolgozóNet-emet.

#460 Felhasználó inaktív   Kaitooo 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 13. 18:13

Idézet: HJM - Dátum: 2007. febr. 13., kedd - 18:43

Szép estét mindenkinek!

Megjött a UPC aktuális számlája, idézek róla egy információt:

"Tisztelt Előfizetőnk!

Örömmel értesítjük, hogy 2007. március 1-én chello termékkínálatunk megújul. Az új csomagjainkkal az eddigi havidíj mellett magasabb teljesítményt nyújtunk mindenki számára, és a DolgozóNet kedvezményrendszert is átalakítjuk. A részletekről hamarosan levélben tájékoztatjuk."

A magam részéről tudomásul vettem, hogy örülnöm kellene....
örömömben le is mondtam az HBO-t...
az így megtakarított 3.342 Ft/hó terhére szükség esetén esetleg upgradelhetem a DolgozóNet-emet.

visszolvastal a forumban?
Csak ezert felesleges volt lemondani az HBO-t..
Mondjuk nekem se kene, kalap ****-t nem er :)

Engem az duhit inkabb, hogy nalunk a csaladi cs. + sport1-es csomag 7041ft. Eleg durva..

Téma megosztása:

• (127 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 21
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.