HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXX. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXX. OFFenzíva :) Értékeld a témát: -----

#2441 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 02. 28. 20:13

Idézet: Papa - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 21:07

GYERE TOMI, NEKED IS JÓLESZ!

Nem biztos, hogy ott Nektek is annyira jó lesz...  :think:

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#2442 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 20:17

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 20:13

Viszont itt sem jó. Ott még lehet jó is. Ha nem, akkor még mindig lehet máshova lépni - akár haza is, ha netán az ember meggondolja magát.
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#2443 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 20:18

Ott sincs kolbászból a kerítés, ezzel tisztában vagyok. (unk)

Mindegy, tanulhattunk volna már ezekből a helyzetekből.
NK topicba tőlem nem olvastok többet erről a témáról.

Itt csak szép, és általánosan elfogadott dolgokat lehet boncolni. Mint a sör, vagy fegyverek.
I see, mi hibáztunk.
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#2444 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 20:20

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 21:17

Viszont itt sem jó.

Ne haragudj, de úgy gondolom, hogy mi még nem éltünk annyit és úgy, hogy érezzük, hogyan nem jó. Netán koplalsz kétnaponta, vagy megvesz az Isten hidege...?

Tudod, kemény dolog, de szerintem aki hosszabb távra kimegy, attól megvonnám a visszautazás jogát. Mert az már milyen, hogy ha odakint sem találja meg esetleg a számítását, még akkor is vissza tud ide "táncolni", mintha mi sem történt volna... félre ne értsd, nem ellenetek beszélek, viszont most a másik oldalon álltok.

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#2445 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 20:21

Idézet: Papa - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 21:18

Itt csak szép, és általánosan elfogadott dolgokat lehet boncolni.

Ez egyáltalán nem így van.

Idézet

[link]

#2446 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 20:23

Az első évek nem is. De ott is nagyrészt rajtad múlik, hogy mi lesz. Ott sem mindenki kisokos és nagyon akar tanulni... aki ki akar emelkedni, az ki tud.
No sacrifice, no victory.
Yeaah we'll shine like stars in the summer night...

#2447 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 20:23

Mer mér nem jó itt. Mindenhol rossz ahol nem akarjátok, hogy jó legyen. Bármi elég lehet, csak hozzá kell igazítani az igényeket.
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#2448 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 20:24

Idézet: banditos - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 21:23

De ott is nagyrészt rajtad múlik, hogy mi lesz.

Mint ahogy itthon is...  :think:

Idézet

[link]

#2449 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 20:28

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 20:24

Ja
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#2450 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 20:31

Na jól van, én lassan elkoccanok... reményeim szerint pár nap múlva már Magyarországról kapcsolódhatok be közétek.
Addig is további minden jót, nyugodalmas jóéjt, és szép álmokat Nektek...!  :) :hello:

Idézet

[link]

#2451 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 20:33

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 20:24

Akkor te miért mentél ki Bécsbe? :think:
Azt mondják, az ember az, amit megeszik ("ételed az életed"). Ha ez így van, miért van az, hogy a manapság már szinte mindenben megtalálható tartósítószerek fogyasztása ellenére is korán halálozunk el?

#2452 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 20:34

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 20:23

Mer mér nem jó itt. Mindenhol rossz ahol nem akarjátok, hogy jó legyen. Bármi elég lehet, csak hozzá kell igazítani az igényeket.

Ha az emberek így működnének, akkor nem lett volna feltalálva a kerék, a tűz, meg a többi sem :)

#2453 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 20:36

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 21:33

Akkor te miért mentél ki Bécsbe? :think:

Mert az asszony kapott ösztöndíjat, és kimentem vele... és láss csodát: most jövünk is vissza  :)

Idézet

[link]

#2454 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 20:36

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 21:34

Ha az emberek így működnének, akkor nem lett volna feltalálva a kerék, a tűz, meg a többi sem :)

Taníts még, ó Mester...  :omg: :)

Idézet

[link]

#2455 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 20:37

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 20:20

Ne haragudj, de úgy gondolom, hogy mi még nem éltünk annyit és úgy, hogy érezzük, hogyan nem jó. Netán koplalsz kétnaponta, vagy megvesz az Isten hidege...?

Viszont éltünk már annyit, és remélhetőleg látunk annyit a világból, hogy egy képet tudjunk alkotni arról, hogy milyen lehetőségeink vannak kicsiny hazánkban a jövőt tekintve. Aki beéri azzal, ami szte neki megadatott/meg fog adatni, annak no problem. Akinek nem, az tegyen ellene, akár itthon, akár máshol - szabad a döntés mindenkinek.

#2456 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 20:39

OnLány, szerintem a panaszkodást mindenhol meg lehet találni, aki akar talál rá okot...

Témához annyit, hogy úgyérzem minden elvárhatót megtettem eddig. Tanulok. (Félholtan bemegyek laborba, mert nem tudnám bepótolni) Nem szemetelek. Veszek bkv jegyet. Próbálom felelőségteljesen betartani a szabályokat. Nemjárok életveszélyes ronccsal jogosítvány nélkül (Mármint nem a kártya, hanem a vizsga nélkül. :) ). Nem esik ki semmi a számból 10 méterenként.

Törekszem rá, hogy olyat tanuljak amivel el tudok majd helyezkedni, megfelelő körülményeket teremtve magamnak.

Úgyérzem nem lenne lelkiismeret furdalásom, ha ezekután nem tudnék megélni és emiatt elmennék.

Szerintem, ha a felét teljesítené a bagázs, akkor nem itt tartanánk. :smoker:

Egyébként a szabályokkal is van hiba, én nem adnék annyi segélyt a sok ingyenélő naplopónak. Büntetni a pics@'ba a sok kis lopós majmot. Nem kell ide 10M ember. Ki kell semmizni a semmittevőket, csak viszik a pénzt... Ha nem tanulnak a büntetésből akkor jöhet a Pb. :Đ :-10%: :D

#2457 Felhasználó inaktív   OnLány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 20:39

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 20:36

Mert az asszony kapott ösztöndíjat, és kimentem vele... és láss csodát: most jövünk is vissza  :)

Te csak az asszony miatt mentél ki? Nekem úgy rémlik, hogy azért, mert te is kint akartál munkát szerezni. :think:
Ez nem sikerült, ezért visszajössz/jöttök. Nem találtad meg a számításaidat, ne táncolj vissza, megvonjuk tőled a visszautazás jogát! :D

#2458 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 20:40

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 21:37

Akinek nem, az tegyen ellene, akár itthon, akár máshol - szabad a döntés mindenkinek.

Így van. De aki új szobába lép, (véglegesen) elhagyja az elözöt... ezt ne felejtsd el.

Idézet

[link]

#2459 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 20:42

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 21:39

Nekem úgy rémlik, hogy azért, mert te is kint akartál munkát szerezni. :think:
Ez nem sikerült, ezért visszajössz/jöttök. Nem találtad meg a számításaidat, ne táncolj vissza, megvonjuk tőled a visszautazás jogát! :D

Kapaszkodj meg, az asszony hívott ki magához, és be kell valljam: nem is kerestem munkát, pár itthonról megkezdettet folytattam tovább. Valóban jó lett volna odakint munkát kapni, viszont egyátalán nem fektettem bele olyan energiát, ami miatt ez sikeres lett volna.

Idézet

[link]

#2460 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 02. 28. 20:43

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. febr. 28., szerda - 20:31

Addig is további minden jót, nyugodalmas jóéjt, és szép álmokat Nektek...!  :) :hello:

Áruld már el, hogy ezt a sort be lehet tenni FF alá hotkey-re?  :Đ  :omg:
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

Téma megosztása:

• (126 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 121
  • 122
  • 123
  • 124
  • 125
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.