Sziasztok!
A lényeg, hogy a telefonvezeték meg van sérülve a csatlakozáshoz közel, és szeretném ezt a részét levágni. Mivel blankolóm nincsen, igy házilag valahogyan rá lehet krimpelni az új fejet a levágott vezetékre?
Oldal 1 / 1
Blankolás és krimpelés szerszám nélkül?
Elküldve: 2007. 02. 12. 20:51
Idézet: critical_source - Dátum: 2007. febr. 12., hétfő - 19:36
Sziasztok!
A lényeg, hogy a telefonvezeték meg van sérülve a csatlakozáshoz közel, és szeretném ezt a részét levágni. Mivel blankolóm nincsen, igy házilag valahogyan rá lehet krimpelni az új fejet a levágott vezetékre?
Egy fikarcnyi fogód sincs ?
Elküldve: 2007. 02. 13. 00:33
Venni kell készregyártottat. Legalábbis blankolni egy manikűrollóval is lehet, csak zasszony fog orrbaverni. Dugót rányomni szükség esetén vékony csavarhúzóval, de tényleg nem ajánlom, szopás az egész.
Szerintem vegyél sarkon valami méteres kábelt, vágd félbe, oszt sodord össze az előzővel. Még mindig jobb lesz.
Szerintem vegyél sarkon valami méteres kábelt, vágd félbe, oszt sodord össze az előzővel. Még mindig jobb lesz.
Make love not Wor.
Elküldve: 2007. 02. 13. 00:38
én vékony sima csavarhuzoval szoktam benyomni a tut (pont akkora csavarnyuzo, mint amilyen szele a tu) addig mig nem volt fogom.
alt. nem volt gond vele (jo, mondjuk telefon eleg igenytelen joszag..)
alt. nem volt gond vele (jo, mondjuk telefon eleg igenytelen joszag..)
Elküldve: 2007. 02. 18. 09:10
Figyelj, ha még működik szigeteld le, szard le.
Ha mégsem szarod le, akkor keress egy szakembert, majdcsak van oylan ismerősöd, aki ért hozzá...
Ha mégsem szarod le, akkor keress egy szakembert, majdcsak van oylan ismerősöd, aki ért hozzá...
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1