Live messenger probléma!
Elküldve: 2009. 12. 03. 14:53
E-mailcím: ide az e-mail cím kell
POP3-felhasználónév: ide is az e-mail cím kell
Jelszó: amit a legelső levélben adtak meg. Nekem ez: 0952cb7e87e89ae5
de a Beállítások -> Személyes beállítások oldalon lehet megváltoztatni.
Levelek kiszolgálója: pop3.vipmail.hu
Port: 110
Az SSL kapcsolatot nem kell bejelölni. Ki kell venni a pipát.
Elküldve: 2010. 01. 20. 21:21
Az lenne a kérdésem, hogy adott 1 msn regisztrálció ami nem hotmailos és ehhez kapcvsolva 1 másik hotmailos email fiók.
-Hogyan tudnék az msn-en keresztül értesítést kapni a csatolt fiókba érkező levelekről?
-hogyan tudnám a csatolt fiókhoz tartozó levelezést egy az egyben hozzátenni az msn-en használt fiókhoz?
Elküldve: 2010. 01. 21. 13:40
Idézet: hyde200 - Dátum: 2010. jan. 20., szerda - 22:21
Az lenne a kérdésem, hogy adott 1 msn regisztrálció ami nem hotmailos és ehhez kapcvsolva 1 másik hotmailos email fiók.
-Hogyan tudnék az msn-en keresztül értesítést kapni a csatolt fiókba érkező levelekről?
-hogyan tudnám a csatolt fiókhoz tartozó levelezést egy az egyben hozzátenni az msn-en használt fiókhoz?
MSN-en keresztül nem tudom, én a POP Peepert használom több fiók figyelésére is, így nem szükséges keverni a dolgokat. Sem átirányítással, sem POP3-leszedéssel (amikor egyik a másikat töltögeti, vagy egyszeri alkalommal importálja, mint például a GMail).
POP Peeperről annyit érdemes tudni, hogy jóval több, mint egyszerű SysTray értesítő. A kiszolgálón található leveleknek tükörképét mutatja a számítógépen, POP3, IMAP vagy Webes kapcsolódásnál egyaránt. IDLE IMAP beállításnál a szerver azonnal visszajelez a kliensnél, hogy levél érkezett, tehát a periodikus csatlakozást sem kell ilyenkor kivárni. A levelek elolvashatók és törölhetők a segítségével, ami szintén szinkronban történik, de még írni is lehet vele, ha épp így kényelmesebb. Levél érkezését nem csak bármilyen hanggal, hanem a monitor bekapcsolásával és/vagy a Sroll Lock LED villogtatásával is képes jelezni. Alapból hordozható, saját könyvtárában tartja a fiók stb. beállításokat (*.ini, de titkosított adatokkal), levélmásolatokat, illetve utóbbi ki is kapcsolható, vagy fejlécekre korlátozható.
Spam mappába tévedő "rendes" leveleket viszont nem jelzi, ezzel nem árt néha számolni, vagy szűrővel védekezni.
Elküldve: 2010. 01. 26. 23:22
Nem tudjátok, hogy ha csatlakozok valaki hálózatához, akkor hogy tudom ezt visszavonni? Egyszerűen nem találólok rá megoldást, google-ztam is, de leginkább csak a problémával szembesültem, a megoldáss nincs meg... hihetetlen!
Előre is köszi!
----
PC helyett - Playstation 3 a játékhoz + LG 32LC51 LCD TV
Elküldve: 2010. 01. 27. 13:28
Idézet: NickBeat - Dátum: 2010. jan. 27., szerda - 0:22
Nem tudjátok, hogy ha csatlakozok valaki hálózatához, akkor hogy tudom ezt visszavonni? Egyszerűen nem találólok rá megoldást, google-ztam is, de leginkább csak a problémával szembesültem, a megoldáss nincs meg... hihetetlen!
Előre is köszi!
Nem mondom, hogy teljesen értem, de a Startmenü tetején a felhasználó ikonjára kattintva, megjelenő ablakban egyet vissza, jelszó törlése?
Csatolt fájl:
-
017.png (0byte)
Letöltések:: 0
Elküldve: 2010. 01. 27. 16:16
Idézet: Signal - Dátum: 2010. jan. 27., szerda - 13:28
Nem erre gondoltam
Tehát a live messenger fehasználójának hálózatáról lenne szó. Remélem sikerült ezúttal jobban leírnom.
Minden esetre köszi a hozzászólást!
----
PC helyett - Playstation 3 a játékhoz + LG 32LC51 LCD TV
Elküldve: 2010. 02. 14. 17:16
A probléma a következő!
MSNLIVE 2009 amikor bárki hiv kamerával vagy én hívom, az én kamerám képe nem jelenik meg nálam csak a másik félnél!
Nálam egy X áthúzott kamera van mintha nem is lenne kamerám!
Már ujra raktam a msn t de ugyanaz.
Ötlete valakinek?
Köszi
Elküldve: 2010. 02. 14. 17:23
Idézet: Arthur - Dátum: 2010. febr. 14., vasárnap - 17:16
Nálam egy X áthúzott kamera van mintha nem is lenne kamerám!
Ha a másik félnél megjelenik, akkor teljesen jó, nem? Esetleg kodekpakk lesz az, de annak meg akkor már teljesen midengy.
Elküldve: 2010. 02. 22. 22:11
Segítséget szeretnék kérni. Korábban már írta valaki, csak választ nem kapott rá, nálam most ugyanaz a hiba jött elő ezért felteszem én is a kérdést. A Legújabb Windows Live Messenger van fenn a gépen. És van egy olyan hiba, hogy hiába lépek be, és állítom magam láthatóra, elfoglaltra vagy bármira, a többiek végig rejtett állapotban látnak, ergo nem látják hogy fel vagyok lépve. MSNt újraraktam már, de nem segített... Van valakinek valami jó tippje?
Köszönöm előre is!
Krisztián
Elküldve: 2010. 03. 01. 10:35
Kár hogy a Live Mailban csak 10MB a csatolmány mérete. Ebben jó lenne ha fejlődne a Live Mail. Akinek lassú a netje az értelemszerüen nem venné igénybe, de akinek gyors netje van, annak hasznos szolgáltatás lenne az óriásmelléklet.
Elküldve: 2010. 03. 01. 16:37

[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Egy weboldal linkjének a szövegét akartam bemásolni a levélbe és nem csak a szöveget másolta be, hanem a linket is. Ime:

Erre kattintva megnyílott a weboldal.
Hogy kell ilyen linket készíteni a hotmail-os levélbe? Mert úgy tűnik, hogy lehet.
Elküldve: 2010. 03. 01. 17:13
Idézet: sonykor - Dátum: 2010. márc. 1., hétfő - 17:37
Nagyon úgy tűnik. Kijelölöd a kívánt szót, rálinkelsz. Működni csak akkor fog, miután elküldted és az Elküldött üzenetek között leellenőrzöd, és persze a címzettnél is működik, már amennyiben HTML-ben nézi a levelet.
Csatolt fájl:
-
114.png (0byte)
Letöltések:: 0
Elküldve: 2010. 03. 04. 14:34
Van egy kis problémám a Messengerrel. Nem szoftveres eredetű, ha minden igaz. Csupán az a problémám vele, hogy hetente többször kéretlen partnerfelkérést kapok olyan címekről, amik valószínűleg nem 1-1 tisztes polgárhoz tartoznak!
Elküldve: 2010. 03. 04. 14:42
Idézet: ugyiselfelejtem - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 15:34
Van egy kis problémám a Messengerrel. Nem szoftveres eredetű, ha minden igaz. Csupán az a problémám vele, hogy hetente többször kéretlen partnerfelkérést kapok olyan címekről, amik valószínűleg nem 1-1 tisztes polgárhoz tartoznak!
hmm
Mi itt a probléma? Nem kell engedélyezni csak azt akit ismersz vagy feltételezhető hogy ismersz!
Elküldve: 2010. 03. 04. 15:14
Idézet: idanka - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 14:42
Mi itt a probléma? Nem kell engedélyezni csak azt akit ismersz vagy feltételezhető hogy ismersz!
Az hogy heti rendszerességgel előfordul és nem tudom az okát.
Elküldve: 2010. 03. 05. 07:51
Elküldve: 2010. 03. 14. 16:07
"Ön nagyon népszerű! Elérte a hálózatába felvehető személyek maximális számát. Ha fel kívánja venni ezt a személyt, először el kell távolítania valakit hálózatából."
Ekkor volt 80 ismerösöm, töröltem belőle 10-et, de még mindig ezt irja ki. Tudja valaki, hogyan lehet megoldani ezt a hibát? Másnak sokkal több ismeröse van és nincs ilyen gondja....
Elküldve: 2010. 03. 15. 17:14
Idézet
Ez meg mi a tököm ezt írja ki pedig nincsenek sokan....töröltem is...
Erre valami megoldás van már?
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-
Elküldve: 2010. 03. 15. 17:17
Idézet: Blase Marzo - Dátum: 2010. 03. 14. 16:07
"Ön nagyon népszerű! Elérte a hálózatába felvehető személyek maximális számát. Ha fel kívánja venni ezt a személyt, először el kell távolítania valakit hálózatából."
Ekkor volt 80 ismerösöm, töröltem belőle 10-et, de még mindig ezt irja ki. Tudja valaki, hogyan lehet megoldani ezt a hibát? Másnak sokkal több ismeröse van és nincs ilyen gondja....
Látom nem vagyok egyedül :DDD
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

Súgó
A téma zárva.