HWSW Informatikai Kerekasztal: Live messenger probléma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Live messenger probléma! Értékeld a témát: -----

#231 Felhasználó inaktív   sonykor 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2009. 12. 03. 14:53

Sikerült megoldani a Windows Live Hotmail-ban a fiók felvételét. Így kell beállítani:

E-mailcím: ide az e-mail cím kell
POP3-felhasználónév: ide is az e-mail cím kell
Jelszó: amit a legelső levélben adtak meg. Nekem ez: 0952cb7e87e89ae5
de a Beállítások -> Személyes beállítások oldalon lehet megváltoztatni.
Levelek kiszolgálója: pop3.vipmail.hu
Port: 110

Az SSL kapcsolatot nem kell bejelölni. Ki kell venni a pipát.

#232 Felhasználó inaktív   hyde200 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2010. 01. 20. 21:21

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy adott 1 msn regisztrálció ami nem hotmailos és ehhez kapcvsolva 1 másik hotmailos email fiók.
-Hogyan tudnék az msn-en keresztül értesítést kapni a csatolt fiókba érkező levelekről?
-hogyan tudnám a csatolt fiókhoz tartozó levelezést egy az egyben hozzátenni az msn-en használt fiókhoz?

#233 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 21. 13:40

Idézet: hyde200 - Dátum: 2010. jan. 20., szerda - 22:21

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem, hogy adott 1 msn regisztrálció ami nem hotmailos és ehhez kapcvsolva 1 másik hotmailos email fiók.
-Hogyan tudnék az msn-en keresztül értesítést kapni a csatolt fiókba érkező levelekről?
-hogyan tudnám a csatolt fiókhoz tartozó levelezést egy az egyben hozzátenni az msn-en használt fiókhoz?

MSN-en keresztül nem tudom, én a POP Peepert használom több fiók figyelésére is, így nem szükséges keverni a dolgokat. Sem átirányítással, sem POP3-leszedéssel (amikor egyik a másikat töltögeti, vagy egyszeri alkalommal importálja, mint például a GMail).

POP Peeperről annyit érdemes tudni, hogy jóval több, mint egyszerű SysTray értesítő. A kiszolgálón található leveleknek tükörképét mutatja a számítógépen, POP3, IMAP vagy Webes kapcsolódásnál egyaránt. IDLE IMAP beállításnál a szerver azonnal visszajelez a kliensnél, hogy levél érkezett, tehát a periodikus csatlakozást sem kell ilyenkor kivárni. A levelek elolvashatók és törölhetők a segítségével, ami szintén szinkronban történik, de még írni is lehet vele, ha épp így kényelmesebb. Levél érkezését  nem csak bármilyen hanggal, hanem a monitor bekapcsolásával és/vagy a Sroll Lock LED villogtatásával is képes jelezni. Alapból hordozható, saját könyvtárában tartja a fiók stb. beállításokat (*.ini, de titkosított adatokkal), levélmásolatokat, illetve utóbbi ki is kapcsolható, vagy fejlécekre korlátozható.

Spam mappába tévedő "rendes" leveleket viszont nem jelzi, ezzel nem árt néha számolni, vagy szűrővel védekezni.

#234 Felhasználó inaktív   NickBeat 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 26. 23:22

Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy ha csatlakozok valaki hálózatához, akkor hogy tudom ezt visszavonni? Egyszerűen nem találólok rá megoldást, google-ztam is, de leginkább csak a problémával szembesültem, a megoldáss nincs meg... hihetetlen!

Előre is köszi!  :respect:
Desktop: DELL optiplex 755... és ami kell :)
----
PC helyett - Playstation 3 a játékhoz + LG 32LC51 LCD TV

#235 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 27. 13:28

Idézet: NickBeat - Dátum: 2010. jan. 27., szerda - 0:22

Sziasztok!

Nem tudjátok, hogy ha csatlakozok valaki hálózatához, akkor hogy tudom ezt visszavonni? Egyszerűen nem találólok rá megoldást, google-ztam is, de leginkább csak a problémával szembesültem, a megoldáss nincs meg... hihetetlen!

Előre is köszi!  :respect:

Nem mondom, hogy teljesen értem, de a Startmenü tetején a felhasználó ikonjára kattintva, megjelenő ablakban egyet vissza, jelszó törlése?

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  017.png (0byte)
    Letöltések:: 0

#236 Felhasználó inaktív   NickBeat 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 01. 27. 16:16

Idézet: Signal - Dátum: 2010. jan. 27., szerda - 13:28

Nem mondom, hogy teljesen értem, de a Startmenü tetején a felhasználó ikonjára kattintva, megjelenő ablakban egyet vissza, jelszó törlése?

Nem erre gondoltam :) Van, amikor az MSN ablak aljál látod, hogy x csatlakozott y hálózatához, stb... katt rá, és felkínálja a lehetőséget, hogy én is csatlakozlak, az még ok... de de-csatlakozni már nem lehet, nem találok ilyne lehetőséget :)

Tehát a live messenger fehasználójának hálózatáról lenne szó. Remélem sikerült ezúttal jobban leírnom.

Minden esetre köszi a hozzászólást! ;)
Desktop: DELL optiplex 755... és ami kell :)
----
PC helyett - Playstation 3 a játékhoz + LG 32LC51 LCD TV

#237 Felhasználó inaktív   Arthur 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 14. 17:16

Help Me!

A probléma a következő! 

MSNLIVE 2009 amikor bárki hiv kamerával vagy én hívom, az én kamerám képe nem jelenik meg nálam csak a másik félnél!
Nálam egy X áthúzott kamera van mintha nem is lenne kamerám!

Már ujra raktam a msn t de ugyanaz.

Ötlete valakinek?

Köszi

#238 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2010. 02. 14. 17:23

Idézet: Arthur - Dátum: 2010. febr. 14., vasárnap - 17:16

MSNLIVE 2009 amikor bárki hiv kamerával vagy én hívom, az én kamerám képe nem jelenik meg nálam csak a másik félnél!
Nálam egy X áthúzott kamera van mintha nem is lenne kamerám!

Ha a másik félnél megjelenik, akkor teljesen jó, nem? Esetleg kodekpakk lesz az, de annak meg akkor már teljesen midengy.
Make love not Wor.

#239 Felhasználó inaktív   orion844 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 02. 22. 22:11

Sziasztok!

Segítséget szeretnék kérni. Korábban már írta valaki, csak választ nem kapott rá, nálam most ugyanaz a hiba jött elő ezért felteszem én is a kérdést. A Legújabb Windows Live Messenger van fenn a gépen. És van egy olyan hiba, hogy hiába lépek be, és állítom magam láthatóra, elfoglaltra vagy bármira, a többiek végig rejtett állapotban látnak, ergo nem látják hogy fel vagyok lépve. MSNt újraraktam már, de nem segített... Van valakinek valami jó tippje?

Köszönöm előre is!

Krisztián

#240 Felhasználó inaktív   sonykor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 01. 10:35

Napokban a freemail-lal óriáslevélként sikerült átküldeni egy CD méretű fájlt. Diginettel 4-5 perc volt fel és letölteni.

Kár hogy a Live Mailban csak 10MB a csatolmány mérete. Ebben jó lenne ha fejlődne a Live Mail. Akinek lassú a netje az értelemszerüen nem venné igénybe, de akinek gyors netje van, annak hasznos szolgáltatás lenne az óriásmelléklet.

#241 Felhasználó inaktív   sonykor 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 01. 16:37

Live Hotmail-ban levelet írok. Csak ilyen linket tud beilleszteni a levelező:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Egy weboldal linkjének a szövegét akartam bemásolni a levélbe és nem csak a szöveget másolta be, hanem a linket is. Ime:

Kép

Erre kattintva megnyílott a weboldal.
Hogy kell ilyen linket készíteni a hotmail-os levélbe? Mert úgy tűnik, hogy lehet.

#242 Felhasználó inaktív   Signal 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 01. 17:13

Idézet: sonykor - Dátum: 2010. márc. 1., hétfő - 17:37

...Hogy kell ilyen linket készíteni a hotmail-os levélbe? Mert úgy tűnik, hogy lehet.

Nagyon úgy tűnik. Kijelölöd a kívánt szót, rálinkelsz. Működni csak akkor fog, miután elküldted és az Elküldött üzenetek között leellenőrzöd, és persze a címzettnél is működik, már amennyiben HTML-ben nézi a levelet.

Csatolt fájl:

• Csatolt fájl  114.png (0byte)
    Letöltések:: 0

#243 Felhasználó inaktív   ugyiselfelejtem 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 14:34

Sziasztok!
Van egy kis problémám a Messengerrel. Nem szoftveres eredetű, ha minden igaz. Csupán az a problémám vele, hogy hetente többször kéretlen partnerfelkérést kapok olyan címekről, amik valószínűleg nem 1-1 tisztes polgárhoz tartoznak!:) Ha felvesz (1-2t engedtem eleinte), akkor ki-be jelentkezik az illető. Egynél volt, hogy visszaírt (valószínűleg vmi robot) egy Hi! A/S/L-t. biggrin_2.gif Ez hogyan lehetséges/hogyan tudok megszabadulni ezektől?

#244 Felhasználó inaktív   idanka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 14:42

Idézet: ugyiselfelejtem - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 15:34

Sziasztok!
Van egy kis problémám a Messengerrel. Nem szoftveres eredetű, ha minden igaz. Csupán az a problémám vele, hogy hetente többször kéretlen partnerfelkérést kapok olyan címekről, amik valószínűleg nem 1-1 tisztes polgárhoz tartoznak!:) Ha felvesz (1-2t engedtem eleinte), akkor ki-be jelentkezik az illető. Egynél volt, hogy visszaírt (valószínűleg vmi robot) egy Hi! A/S/L-t. biggrin_2.gif Ez hogyan lehetséges/hogyan tudok megszabadulni ezektől?

hmm
Mi itt a probléma? Nem kell engedélyezni csak azt akit ismersz vagy feltételezhető hogy ismersz!

#245 Felhasználó inaktív   ugyiselfelejtem 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 04. 15:14

Idézet: idanka - Dátum: 2010. márc. 4., csütörtök - 14:42

hmm
Mi itt a probléma? Nem kell engedélyezni csak azt akit ismersz vagy feltételezhető hogy ismersz!

Az hogy heti rendszerességgel előfordul és nem tudom az okát.

#246 Felhasználó inaktív   1966 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 05. 07:51

Valószínűleg valahol megadtad az MSN címedet, ami nyilvános lett. Így rátalálnak az erre szakosodott robotok, ahogyan a fórumokra is. Valahogy úgy, mint az e-mail címekre a spammerek.
Kép

#247 Felhasználó inaktív   Blase Marzo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2010. 03. 14. 16:07

Olyan problémám van, hogy fel akartam venni egy embert az MSN-be, erre kiirja :

"Ön nagyon népszerű! Elérte a hálózatába felvehető személyek maximális számát. Ha fel kívánja venni ezt a személyt, először el kell távolítania valakit hálózatából."

Ekkor volt 80 ismerösöm, töröltem belőle 10-et, de még mindig ezt irja ki. Tudja valaki, hogyan lehet megoldani ezt a hibát? Másnak sokkal több ismeröse van és nincs ilyen gondja....

#248 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 17:14

Idézet

Elérte a hálózatába felvehető személyek maximális számát. Ha fel kívánja venni ezt a személyt, először el kell távolítania valakit hálózatából.

Ez meg mi a tököm ezt írja ki pedig nincsenek sokan....töröltem is...
Erre valami megoldás van már?
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#249 Felhasználó inaktív   Bilux 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 15. 17:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Blase Marzo - Dátum: 2010. 03. 14. 16:07

Olyan problémám van, hogy fel akartam venni egy embert az MSN-be, erre kiirja :

"Ön nagyon népszerű! Elérte a hálózatába felvehető személyek maximális számát. Ha fel kívánja venni ezt a személyt, először el kell távolítania valakit hálózatából."

Ekkor volt 80 ismerösöm, töröltem belőle 10-et, de még mindig ezt irja ki. Tudja valaki, hogyan lehet megoldani ezt a hibát? Másnak sokkal több ismeröse van és nincs ilyen gondja....

Látom nem vagyok egyedül :DDD
Intel GM45 + ICH9M|2,26 GHz Intel Core 2 Duo P8400 (1066 MHz FSB, 3 MB L2 cache|512 MB NVIDIA GeForce 9600M GT |2 GB 1066 MHz DDR3|500 GB, 4200 RPM, SATA, 8MB cache|18,4" 1920x1080 pixel, BrilliantView
3DMark06 6565 pont /Windows 7 64bit/
-=Sose félj valami újat csinálni. Emlékezz, hogy egy magányos amatör készítette a Bárkát, és egy halom szakértő a Titanicot.=-

#250 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2010. 03. 23. 12:00

Üdv!

Van némi problem win7+live messenger-el. Mégpedig, hgoy senki nem látja, hogy online vagyok. Mitől lehet? tegnap még látták. Azóta kb semmi nem változott. kilépés-belépés nem segített a dolgon. Más ötlet?

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 11
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.