HWSW Informatikai Kerekasztal: Live messenger probléma! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (16 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Live messenger probléma! Értékeld a témát: -----

#41 Felhasználó inaktív   Airbus A380 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 05. 29. 06:29

Hali  mit kell letölteni hogy kiirja mi szól a winamp-ba?

#42 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 29. 10:33

gen_msn.exe
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#43 Felhasználó inaktív   sydoka 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 30. 15:41

az miért van, hogy pl amerikaiakat lehetetlen felvenni msn-re? csomó melótól estem már el emiatt...  :mad:
azt hittem 1 hálózat az egész, de mintha nem nagyon látnánk egymást külfölddel.

#44 Felhasználó inaktív   mcsjunior 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 06. 17:21

Nem tudja vlki, hogy hogyan lehet visszavarázsolni Plus-ban azt az ikont amivel a plus játékát el lehet érni? Úgy néz ki, hogy ha a személyes üzenetet (amibe berakta, hogy www.msgplus.net) módosítod, akkor eltűnik a játék arany színű indító ikonja :reklamacio:

#45 Felhasználó inaktív   KoXaMan 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 10. 15:57

Hellosztok keresek olyan plugint Messengerhez 8.1 + msn plus amivel a küldö fél neve elött kiirja a az üzenet érkezésének időpontját akinek van ilyen azt irja le a nevet vagy egy link mert en neztem a plus oldalon a scripteket de nem találtam olyat :(

köszi

#46 Felhasználó inaktív   csige 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 27. 09:54

Idézet: Airbus A380 - Dátum: 2007. máj. 29., kedd - 7:29

Hali  mit kell letölteni hogy kiirja mi szól a winamp-ba?

Innen le tudod szedni: http://amip.tools-fo...i/amip/download

Nekem olyan plug-in kellene, amivel a partnerek bejelentkezését tudom változtatni külön-külön, mert az emberek 80%-ra nem vagyok kíváncsi hogy épp bejelentkezik e vagy sem, látezik ilyen?
Köszi a válaszokat.

#47 Felhasználó inaktív   Warrior 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 27. 12:35

Idézet: KoXaMan - Dátum: 2007. jún. 10., vasárnap - 16:57

Hellosztok keresek olyan plugint Messengerhez 8.1 + msn plus amivel a küldö fél neve elött kiirja a az üzenet érkezésének időpontját akinek van ilyen azt irja le a nevet vagy egy link mert en neztem a plus oldalon a scripteket de nem találtam olyat :(

köszi

A messenger-beállításai-oldalon nem nézted? Mert ott van... Eszközök, beállítások, üzenetek...  :smoker:
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."

#48 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 27. 12:53

Íjájj....

Csatolt fájl:

Szerkesztette: BoGab 2007. 07. 27. 12:58 -kor

Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#49 Felhasználó inaktív   BoGab 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 07. 27. 13:07

Idézet: csige - Dátum: 2007. júl. 27., péntek - 10:54

Innen le tudod szedni: http://amip.tools-fo...i/amip/download

Nekem olyan plug-in kellene, amivel a partnerek bejelentkezését tudom változtatni külön-külön, mert az emberek 80%-ra nem vagyok kíváncsi hogy épp bejelentkezik e vagy sem, látezik ilyen?
Köszi a válaszokat.

Mind a kettőtöknek megoldás a messenger live plus:
msgliveplus

winamphoz now playing 1.3

Események testreszabsa pedig:
Live+ beállítások, testreszabás fül, oldalt Esemény-jelzések...
Khef: ebből az lesz, hogy nem lesz semmi értelmes...

We are the swarm. But we are becoming ... much... much more. For the final metamorphosis, has only just begun.

Nem őszinteségre, meg bizalomra kell alapozni egy kapcsolatot, hanem tcp/ip-re!

#50 Felhasználó inaktív   Keli85 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 08. 02. 15:28

Sziasztok!

Mai napon bejelentkeztem az msn hotmail fiókomba freemail.hu-s nevemmel. Ott felajánlotta, hogy térjek át hotmail.com-osra, mert azt jobban támogatja. Meg is tettem, de új nevemmel msnbe való bejelentkezésemkor az összes partner offlineon volt. Próbáltam már újrafelvenni egy barátomat, meg ő is engem, de nem láttuk egymás felvételét jelző elfogadó ablakot se. A kérdésem mit lehet ilyenkor csinálni?
Előre is köszi.

#51 Felhasználó inaktív   frhdiu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 03. 20:26

Hali!
Most telepítettem újra a rendszert (winXP pro) és nem tudom hol kell azt bekapcsolni a live messengerben, hogy a partnerek listán látszon a kép is, ne csak a neve. Eddig be volt állítva, csak már nem emlékszek rá, hogy hol kell bekapcsolni, már végignéztem a beállításokat is. (egyébként 8.1-es + messegnger plus live 4.23 van fent)
Előre is köszi a segítséget!

#52 Felhasználó inaktív   csige 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 06. 13:31

Idézet: BoGab - Dátum: 2007. júl. 27., péntek - 14:07

Mind a kettőtöknek megoldás a messenger live plus:

Események testreszabsa pedig:
Live+ beállítások, testreszabás fül, oldalt Esemény-jelzések...

Köszönöm! Sikerült! ;)

#53 Felhasználó inaktív   Szőrös Toto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 09:05

Idézet: frhdiu - Dátum: 2007. aug. 3., péntek - 21:26

Hali!
Most telepítettem újra a rendszert (winXP pro) és nem tudom hol kell azt bekapcsolni a live messengerben, hogy a partnerek listán látszon a kép is, ne csak a neve. Eddig be volt állítva, csak már nem emlékszek rá, hogy hol kell bekapcsolni, már végignéztem a beállításokat is. (egyébként 8.1-es + messegnger plus live 4.23 van fent)
Előre is köszi a segítséget!

partnerek rendezése, és részletes beállítás kell
Gigabyte GA-X38-DS4 | Intel C2D E8200 2.66@4GHz | Kingmax 2x1GB PC2-8500 | MSI NX8600GT-T2D256E-OC/D3 | Western Digital 250GB SATAII | Samsung 971P | PX-810SA |  Logitech MX300 | DTK WT-MR05BS2-U2A

CPU-Z

#54 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 07. 20:41

Sziasztok!

Nem tudja valaki miért nem tudom telepíteni a Live Messenger 8.5 beta 3 at? Telepítőt elindítom, ekkor megjelenik ez: >>Klikk<<. Majd ha nyomok egy accept et utána ez: >>Klikk<<. Ez utobbi kb 5mp múlva eltűnik és onnantól sehol semmi :(

Szerkesztette: AkyyrA 2007. 08. 07. 20:49 -kor

<a href="http://akyyraweb.hu/egyebek/fullreport.htm" title="Everest Report" target="_blank"><font color="#0066CC"><strong>Everest Report</strong></a>

#55 Felhasználó inaktív   Szőrös Toto 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 09:59

Idézet: AkyyrA - Dátum: 2007. aug. 7., kedd - 21:41

Sziasztok!

Nem tudja valaki miért nem tudom telepíteni a Live Messenger 8.5 beta 3 at? Telepítőt elindítom, ekkor megjelenik ez: >>Klikk<<. Majd ha nyomok egy accept et utána ez: >>Klikk<<. Ez utobbi kb 5mp múlva eltűnik és onnantól sehol semmi :(

Lehet nem megy 64-bit windows-on? :confused:
Gigabyte GA-X38-DS4 | Intel C2D E8200 2.66@4GHz | Kingmax 2x1GB PC2-8500 | MSI NX8600GT-T2D256E-OC/D3 | Western Digital 250GB SATAII | Samsung 971P | PX-810SA |  Logitech MX300 | DTK WT-MR05BS2-U2A

CPU-Z

#56 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 10:33

Lehet  :confused: Bár szomorú leszek ha MS visszafelé fejleszt, mert a 8.1 minden további nélkül felment még a másik rendszeren (úgyanúgy x64, csak épp vista). :eek:
<a href="http://akyyraweb.hu/egyebek/fullreport.htm" title="Everest Report" target="_blank"><font color="#0066CC"><strong>Everest Report</strong></a>

#57 Felhasználó inaktív   dash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 12:05

Sziasztok!

Újraraktam az Xp-t. WLM 8.1 + Plus (legújabb) fresh install. Az előző rendszeren (WLM 8.0 + Plus) úgy volt beállítva a partnerek megjelenítése, hogy mindenkinek láttam a kis aranyos pofikáját vagy az avatarját nem csak akkor ha beszéltem vele. Ezek a képek pont akkorák voltak mint most a sajátom a bal felső sarokban. Igaz így ha sokan voltak fenn akkor görgetni kellett. Most viszont csak azok a rohadt kicsi bábuk vannak, holott az Általános lapfülön a "Mások megjelenítendő kéeinek mutatása" be van jelölve. A Plusban is már vagy 1 órája turkálok de semmi sem változik.
Így viszont totál személytelen az egész; ha egyszer valamelyik haver kirakja a saját fényképét akkor az jól esik látni és nem a szürke kis tökfejeket nézegetni. Remélem hogy valaki tudja a megoldást. Előre is köszi.
For every friend who joins Dropbox, we'll give you both 250 MB of bonus space (up to a limit of 3 GB)!

Nem a linuxot nehéz megtanulni, hanem a windows "hülyeségeit" elfelejteni.

Köpött a maci, fújt a bőrgyár.

#58 Felhasználó inaktív   frhdiu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 16:41

Idézet: dash - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 12:05

Sziasztok!

Újraraktam az Xp-t. WLM 8.1 + Plus (legújabb) fresh install. Az előző rendszeren (WLM 8.0 + Plus) úgy volt beállítva a partnerek megjelenítése, hogy mindenkinek láttam a kis aranyos pofikáját vagy az avatarját nem csak akkor ha beszéltem vele. Ezek a képek pont akkorák voltak mint most a sajátom a bal felső sarokban. Igaz így ha sokan voltak fenn akkor görgetni kellett. Most viszont csak azok a rohadt kicsi bábuk vannak, holott az Általános lapfülön a "Mások megjelenítendő kéeinek mutatása" be van jelölve. A Plusban is már vagy 1 órája turkálok de semmi sem változik.
Így viszont totál személytelen az egész; ha egyszer valamelyik haver kirakja a saját fényképét akkor az jól esik látni és nem a szürke kis tökfejeket nézegetni. Remélem hogy valaki tudja a megoldást. Előre is köszi.

Szia!
Nekem is ez volt a problémám, pedig a telepítés előtt is én kapcsoltam be, hogy a képek is megjelenjenek.
Amúgy nézd meg pár hozzászólással feljebb ott lesz a megoldás. :)
("Partner vagy telefonszám keresésée..." utáni mezőnél van egy fel-le nyíl, odakatt. és a partnerek részletes adatainak megjelenítése) ;)

Szerkesztette: frhdiu 2007. 08. 08. 16:46 -kor

#59 Felhasználó inaktív   frhdiu 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 08. 08. 16:48

Idézet: Szőrös Toto - Dátum: 2007. aug. 7., kedd - 9:05

partnerek rendezése, és részletes beállítás kell

Köszi a segítséget!!! :)

#60 Felhasználó inaktív   dash 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 08. 09. 18:19

Idézet: frhdiu - Dátum: 2007. aug. 8., szerda - 16:41

Szia!
Nekem is ez volt a problémám, pedig a telepítés előtt is én kapcsoltam be, hogy a képek is megjelenjenek.
Amúgy nézd meg pár hozzászólással feljebb ott lesz a megoldás. :)
("Partner vagy telefonszám keresésée..." utáni mezőnél van egy fel-le nyíl, odakatt. és a partnerek részletes adatainak megjelenítése) ;)

Igen, köszi. Annyira advanced feature lehet ez a képmegjelenítés dolog hogy muszáj volt így elrejteni, beállításokban se legyen benne. A script gomb meg ott röhög közvetlen az eszköztáron.  :Đ
For every friend who joins Dropbox, we'll give you both 250 MB of bonus space (up to a limit of 3 GB)!

Nem a linuxot nehéz megtanulni, hanem a windows "hülyeségeit" elfelejteni.

Köpött a maci, fújt a bőrgyár.

Téma megosztása:

• (16 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.