HWSW Informatikai Kerekasztal: Sacred 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 51
  • 52
  • 53
  • 54
  • 55
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sacred 2 (Publisher: Ascaron)

#1041 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 12. 17. 22:20

Nagyon kemeny par Goblin beszolas!  :) Irtom oket a Dryad-ommal, es az egyik megszolalt, hogy: Chop her head off, I need a new ash tray..  :D LOL

#1042 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 22:21

Hát szerintem is fel kell venni az alkut minél hamarabb, és a karakter szintje fölé tornászni amennyire csak lehetséges.

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. dec. 17., szerda - 20:44

sacred2.net-re be tudtok lépni?

Internal error, please try again later. (Amúgy most járok ott először, gondolom azzal az account névvel/jelszóval lehetne belépni, amit a netes játékhoz kellett kreálni.)

#1043 Felhasználó inaktív   rage 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 17. 22:43

A probléma a következő:
(nem tudom, hogy a legújabb nvidia driver vagy a patch a hibás benne) éjszaka bizonyos helyeken, s bizonyos szögben ilyen a látvány:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Ha arrébb megyek picit, vagy elfordítom a kamerát, akkor helyreáll, de ha visszatérek az előző állapotba, akkor megint ilyen.
Ugyanez a helyzet zárt barlangokban is.
Mikor utoljára játszottam a játékkal, még 2.0.12 volt, meg a 178.24-es driver, azzal ilyen soha nem fordult elő. Csak hát az új driver nélkül nem jó a GTA, a patch nélkül meg nincs havas pálya...

Szerkesztette: rage 2008. 12. 17. 22:44 -kor

#1044 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 00:01

Most jon le a legujabb, 2.34-es patch nalam, ha feltettem, akkor valoszinuleg nem folytatom a Capricious Hunter Dryad fejlesztest, mert nagyon nem jon be. Nem sebez eleget, a piros erosebb mob-okat kinszenvedes leirtani vele (pedig most nem vettem fel az elejen sem Perception-t, sem Bargaining-et), es a vedelemnek is annyi, mert ugye az elejen Armor Lore-t sem lehet felvenni, amig annak a csoportjabol is fel nem veszek egy tok folosleges skill-t. A Nature fejlesztes talan jobb, meg ha jol olvastam a Wisperish Disease-re erdemes fejleszteni, mert az meg turheto. De az mar nem en leszek, aki arra fejleszt :D , valoszinuleg inditok egy Shadow Warrior-t, es felnyomatom ugy, hogy eletkepes legyen gold-on is. Ha sikerul egy baromi eros karit kihoznom az SW-bol, akkor azt nem fogom felbehagyni, annak oka van, amikor felbehagyom a karit.

#1045 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 01:54

A patch lejott, de az install-nal szol 6%-nal, hogy az egyik file megvaltozott (en nem valtoztattam meg, es eredeti a jatekom..), es nem is hajlando telepulni. Eddig az osszes patch szo nelkul felment, csak ez nem. Kozli, hogy telepitsem ujra az egesz Sacred 2-ot, plusz az osszes patch-et ujra... Masnal is volt ilyen?

#1046 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 12. 18. 07:53

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. dec. 18., csütörtök - 1:54

A patch lejott, de az install-nal szol 6%-nal, hogy az egyik file megvaltozott (en nem valtoztattam meg, es eredeti a jatekom..), es nem is hajlando telepulni. Eddig az osszes patch szo nelkul felment, csak ez nem. Kozli, hogy telepitsem ujra az egesz Sacred 2-ot, plusz az osszes patch-et ujra... Masnal is volt ilyen?

Nekem kínosan lassú ellenőrzés után szó nélkül felment.
Legelső tapasztalatom: valamiért könnyebb a netes játék, mint volt. (Ja, és elindul a fő küldetésszál! :)) Eddig ezüstön indított closed net játékaimban szenvedtem az elején egyedül. Most ugyan még mindig nehezebbnek érzem, mint a helyi egyjátékos világot, de már tudok benne haladni.
Második tapasztalat: szinte azonnal esett egy olyan vállvért, amit eddig nem láttam. Semmi extra tudás, sima kék cucc, csak új design. Örülök, hogy nem csak endgame felszerelésből kaptunk újat.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#1047 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 08:38

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. dec. 18., csütörtök - 1:54

Nekem is sikerült elsőre, de azt olvastam odakint, hogy csak az összes korábbi patch (nem hotfix) feltelepítése esetén megy fel a legújabb:
2.02 -> 2.10 -> 2.12 -> 2.31 -> 2.34
(létezik 2.02 -> 2.12 patch is, de a 2.10 nem hagyható ki)

Gazdi, alkalmasint nyomulhatnánk közösen hálón, csak még fel kell szednem pár kilót, hogy merjek. :Đ

en_UK fájlokat valaki légyzi tegye közzé, fentebb linkeltem a magyart.

#1048 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 09:11

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. dec. 18., csütörtök - 8:38

Nekem is sikerült elsőre, de azt olvastam odakint, hogy csak az összes korábbi patch (nem hotfix) feltelepítése esetén megy fel a legújabb:

Gazdi, alkalmasint nyomulhatnánk közösen hálón, csak még fel kell szednem pár kilót, hogy merjek. :Đ

Es tenyleg ugyanez a hiba a hivatalos forumon is mindenkinek, akinek hivatalos, megvett, UK verzio van:

``The exact message is:
The installed version of Sacred 2 has changed files. The patch cannot be installed. Please reinstall Sacred 2.``

http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/sho...ead.php?t=53661

:(  :reklamacio:

#1049 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 09:18

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. dec. 18., csütörtök - 8:38

2.10-es patch nincs !!! az Ascaron web oldalan. Nekem fent van minden egyes patch, es tovabbra sem megy fel. Ami az Ascaron-tol letoltheto, az mind fent van ( http://update.sacred...ernational.html )

:mad:  :reklamacio:

#1050 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 09:34

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. dec. 18., csütörtök - 9:18

2.10-es patch nincs !!! az Ascaron web oldalan.

A linkje már nincs kint, de a fájl még ott van a dl-mirrorokon. Kattints valamelyikre, és kézzel javítsd át a linket a 2.10-hez. ;)

Ne fáradj, itt van: http://updatedl04.sacred-game.com/sacred2/...UK-2_10_0_0.exe

#1051 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 09:40

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. dec. 18., csütörtök - 9:34

A linkje már nincs kint, de a fájl még ott van a dl-mirrorokon. Kattints valamelyikre, és kézzel javítsd át a linket a 2.10-hez. ;)

Ne fáradj, itt van: http://updatedl04.sacred-game.com/sacred2/...UK-2_10_0_0.exe

OK, koszi! Ez veszesetre jo, de nem menne fel, mert nekem mar 2.31-es a game, csak akkor, hogyha ujratelepitek mindent, ahhoz meg semmi kedvem. Megvarom, amig az Ascaron orvosolja ezt, mert ezt nem hagyhatjak igy: tobb tizezreknek nem mukodik most a 2.34 jelenleg...

#1052 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 12. 18. 09:57

Én sem emlékszem 2.10-re, szerintem 2.02-ről 2.12-re ugrottam.
Az új verzióm (kösz, Kicsim :)) magyar, angol fájlokat kb. Csokistól meg bepétől várhatunk.
A közös netes játék meg, hát, lvl9-en tényleg biztos nagyon veszélyes lennék. :Đ

#1053 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 10:40

Pedig volt 2.10, emlékszem hogy ment a polémia, hogy most kellenek-e a 2.10.1, 2.10.2, 2.11-es hotfixek, amik az általánosan elterjedt vélemény szerint többet ártottak mint használtak. (Ezeket ki is hagytam.)

Én perpill lvl 6 vagyok az erre a projektre szánt karimmal, szóval én nyertem. :Đ

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 12. 18. 10:41 -kor

#1054 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 12. 18. 10:57

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. dec. 18., csütörtök - 10:40

Én perpill lvl 6 vagyok az erre a projektre szánt karimmal, szóval én nyertem. :Đ

Hmm... gondol, gondol.
Nyilván serát indítottál, talán vitality-vel és pajzzsal, gondolom nem egy újabb BFG-picsa lett... Ő az én sötét oldalon álló árnyharcosommal egy helyzetben tudna találkozni az rpg elemek betartásával...
Szóval hacsak nem fél órával korábban lépsz be meló után, mint én, vagyis megmarad a szintkülönbség, akkor bevállalom a pvp-t.  :evil2:

#1055 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 11:12

Jól sejted, nem BFG, ezúttal dual wieldes lesz. :) Viszont nagyon gyenge még, és az is lesz egy darabig, mivel bargaining-es is egyben, és most még azt tápolom inkább. Iszonyú költséges. Lehet hogy silver helyen bronzon kéne fejlődnöm egy darabig...

Ezek szerint különböző irányultságú karakterek nem játszhatnak együtt coopban? :think:

#1056 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 12. 18. 11:36

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. dec. 18., csütörtök - 11:12

Jól sejted, nem BFG, ezúttal dual wieldes lesz. :) Viszont nagyon gyenge még, és az is lesz egy darabig, mivel bargaining-es is egyben, és most még azt tápolom inkább. Iszonyú költséges. Lehet hogy silver helyen bronzon kéne fejlődnöm egy darabig...

Ezek szerint különböző irányultságú karakterek nem játszhatnak együtt coopban? :think:

A bronzot kipróbáltam még a 2.31 előtt, nekem kb. olyan volt, mint szólóban a silver, vagy picit gyengébb. Viszont a dropok pocsékak voltak minden karakterpróbálkozásommal, úgyhogy abbahagytam. Ezért is örültem, hogy 2.34-en könnyebb a silver, mint volt.
Nem próbálkoztam cooppal, fogalmam sincs, hogy lehet-e, ezért írtam oda - gyáván - az rpg elemeket. :)

#1057 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 13:32

E-mailben el tudom kuldeni a file-t, ami kell nektek, feltolteni nem tolthetem fel file-megosztora.

#1058 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 12. 18. 13:49

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. dec. 18., csütörtök - 13:32

E-mailben el tudom kuldeni a file-t, ami kell nektek, feltolteni nem tolthetem fel file-megosztora.

püztem, felteszem ha küldöd

#1059 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 12. 18. 14:23

Kép
nem saját :)

#1060 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 18. 18:17

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. dec. 18., csütörtök - 13:49

püztem, felteszem ha küldöd

Hazaertem melohelyrol, elkuldtem.  :respect:

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első