HWSW Informatikai Kerekasztal: Sacred 2 - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Sacred 2 (Publisher: Ascaron)

#761 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 16. 17:57

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. nov. 16., vasárnap - 17:31

Én is így kezdtem, aprólékosan felderítettem mindent, megcsináltam az összes side questet, lvl 4x környékén még nem láttam bosst és közel voltam a két nap játékidőhöz. Silveren így előbbb-utóbb level cap-be fogsz ütközni, onnantól meg nem lesz értelme bóklászni a kevés exp miatt (ha arra hajtasz, hogy mind meglegyen). Kezdheted előről Goldon, de ott is ugyanez lesz, csak később.

Végül úgy döntönttem, elmegyek inkább Niobiumig (legalábbis a Sacred 1-ben az volt a legnehezebb fokozat), és ott teljesítem majd a mellékküldetéseket. Feltéve ha életben maradok odáig. :D

Ez az egyik, a masik meg, hogy szerintem is csak azokat a side quest-eket erdemes megcsinalni, aminek tenyleg van is ertelme (jo cuccot ad, jo sok XP-t ad, stb.) Ilyen pl. a 25 Troll-os kuldi, a special mount-os kuldi, stb.

#762 Felhasználó inaktív   ogmog 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 16. 18:14

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. nov. 16., vasárnap - 17:16

Én befejeztem Goldon (@55), meg megnéztem a Platinum elejét, de most félreteszem a serát egy időre. Kipróbálom a sötét oldalt egy inkvízítorral. :cool:

Kép

Lvl. 55-ön fejezted be aranyon ?
Egy másik fórumon azt olvastam 60-as szinttől lehet arany fokozaton kezdeni... most akkor hogyis van ez, mikortól lehet menni a különböző fokozatokra ?

#763 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 16. 19:51

Idézet: ogmog - Dátum: 2008. nov. 16., vasárnap - 18:14

Egy másik fórumon azt olvastam 60-as szinttől lehet arany fokozaton kezdeni... most akkor hogyis van ez, mikortól lehet menni a különböző fokozatokra ?

Ez csak a multira vonatkozik, egyszemélyes játéknál nincs ilyen kikötés: megcsináltad a silvert, mehetsz goldra, gold után platinumra stb.

#764 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 16. 20:01

A Shadow Warrior-t, amit inditok most, lehet, hogy Hardcore fokozaton inditom, felteszek mindent nala egy lapra. Az egig tapolom nala a hafted lore-t, es kap a kezebe egy brutal nagy war hammer-t vagy valami nyeles buzoganyt. Es csinalom vele a Sacred 2-ot, amig meg nem hal. Utana vege, mert Hardcore-on ha meghal egyszer a kari, akkor megyek a fomenube, es a karinak szevasz.  :D

Szerkesztette: bepe_79 2008. 11. 16. 20:01 -kor

#765 Felhasználó inaktív   ogmog 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2008. 11. 16. 20:36

:up:  Hardcoren tanul meg igazán játszani az ember. Ott nem megy bele mindenféle kétes kimenetelű csatába, megtanul elfutni is  ;)

#766 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 16. 20:50

Idézet: ogmog - Dátum: 2008. nov. 16., vasárnap - 20:36

:up:  Hardcoren tanul meg igazán játszani az ember. Ott nem megy bele mindenféle kétes kimenetelű csatába, megtanul elfutni is  ;)

En mar megtanltam futni par karimmal, ezert 0 death-es meg mindegyik.  ;)
De most bealdozok egy SW-t, elkezdem HC-n, de nem ugy fejlesztem, hogy futni kelljen majd vele.  :cool:
Inkabb az ellenfelek fognak futni, amerre latnak..  :D

#767 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 16. 21:42

Elinditottam Hardcore Mode-ban es Silver fokozaton a Shadow Warrior karakterem, mar lvl3-as:

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]

Elso skill-nek az Armor Lore-t valasztottam, hogy az alap vedettsege meglegyen, es egy sima Brigand ne pufolje szet, masodik skill-nek pedig a Hafted Weapon Lore-t, ahogy azt jo elore el is terveztem, es hullott mar az elejen egy jo kis kek szeletelo bard, ami a kezeben van.  :cool: Az elejen a temetoben minden sirt felnyitogattam es osszeszedtem jopar holmit meg egy csomo health potion-t, indulasnak ez igy pont jo volt. Az ellenfelek erossegen erzem, hogy itt kicsivel jobban kell majd vigyaznom, de hat ettol HC. Az Armor Lore melle kesobb felveszem a Toughness-t is termeszetesen, hogy meg jobban be legyen vedve.

#768 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 16. 23:30

lvl 8 lett a Shadow Warrior-om Hardcore / Silver-en. A Hafted Weapon Lore-ra rasegitettem a Tactics Lore skill-el es a Speed Lore skill-el, szeleteli az elleneket / NPC-ket rendesen. Az elso varosban felvettem a Goblin kuldetest, aminel egy behemot nagy kodobalot kellett vegul legyakni, ugy, hogy korulottem millio kis goblin sertepertelt, de aztan mind meghaltak.  :D Kaptam is a kuldiert egy jo kis sarga unique item-et. Es a tobbi sarga unique cucc is surubben hullik kicsit. Az allando vedelmemet a 2-es szintu aktiv buff adja (a nevet most kapasbol nem tom', ott lathato a jobb also sarokban, a secondary attack-emen pedig a Demonic Blow van, amivel jo nagyokat odacsapok 6-7 masodpercenkent.

Kép

#769 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 11. 16. 23:58

A speed lore szerintem felesleges (én is beválasztottam a pole arm SW-mnek, de azóta csak a cuccok emelik, az a +2 attack és defense semmi a kb 1200 mellett ami most van).
A sárga a rare, a barna a unique.
Szerintem a SW buffok küzül a legértelmesebb a csontiidézés. A tükrözésnek nehezebb fokozatokon lesz értelme, ott is csak akkor, amikor a csontijaid tükrözik felerősítve a bekapott ütéseket. A buffal való hpnövelésnek sok értelmét nem látom, a varázslatellenállásról majd gold vége felé szólok, addig szintén értelmetlen.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#770 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 01:36

Idézet: gazdi - Dátum: 2008. nov. 16., vasárnap - 23:58

A speed lore szerintem felesleges (én is beválasztottam a pole arm SW-mnek, de azóta csak a cuccok emelik, az a +2 attack és defense semmi a kb 1200 mellett ami most van).
A sárga a rare, a barna a unique.
Szerintem a SW buffok küzül a legértelmesebb a csontiidézés. A tükrözésnek nehezebb fokozatokon lesz értelme, ott is csak akkor, amikor a csontijaid tükrözik felerősítve a bekapott ütéseket. A buffal való hpnövelésnek sok értelmét nem látom, a varázslatellenállásról majd gold vége felé szólok, addig szintén értelmetlen.

Nem hiszem, hogy eletben marad addig az SW-m Hardcore-on.  :D Utana meg mar ugyis mindegy..  :Đ A sarkanynal kell majd nagyon vigyazni, mert a nagy behemot meg utana a tuzes dog majdnem kinyirta a Dryad-omat is. Mondjuk ennek az SW-mnek sokkal nagyobb lesz az ellenallokepessege az armor lore es a toughness + a HP-t ado buff miatt. Hat majd meglatjuk, remelem, hogy meg sokaig eletben marad.

#771 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 12:03

'Collateral Damage' vs. 'Victims' – a múltkor hülyeséget írtam, az előbbi a fény-hadjárathoz, az utóbbi a sötét oldalhoz tartozik.

Eddig tetszik az Inq, sokkal jobb a fight music-ja mint a serának. :cool: Még nem döntöttem el mit használjon, de valószínűleg pole arms-os lesz, és most is célom a <0.5 CA regen. :D Stamina és Vitality felesben, skillek közül a "szokásosak" (fókuszok, armor lore, koncentráció).

Kép

#772 Felhasználó inaktív   ttt1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 14:03

Ezt lan-on lehet játszani ua a serialszámmal ?(ha 2 gépre ua.-t teszem fel ).

#773 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 16:17

Lehet.

#774 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 23:01

lvl 12 lett a Shadow Warrior-om Hardcore / Silver-en. Skill-eknek felvettem a Toughness-t is, mert nagyon jol jon az a 'kis' vedelem, a kovetkezo skill-nek pedig valoszinuleg a Death Warrior Focus-t fogom felvenni, hogy leszoritsa a CA-kat es tobb CA MOD legyen.

Kép

#775 Felhasználó inaktív   vidu01 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 17. 23:37

Túl vagyok az eddigi leggázosabb bosskillemen a high elffel, a carnach nevű gyönyörűség eléggé lefárasztotta szegényt! Fire damage ellen igencsak be van védve, alig sebezték a tüzes cuccaim. Csináltam róla videót (első találkám a carnachal):
link
Vildor - lvl80 Dwarf Hunter

#776 Felhasználó inaktív   bepe_79 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 18. 00:03

Erdekes, hogy az official forumon ( http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/for...splay.php?f=107 ) mindenki minden char-build-nel azt irja, hogy ok a vitality-t toljak az egig..  :confused: Miert? Mi ertelme van ennek? Egy SW-nel miert a Vitality-t tolja, foleg Hardcore fokozaton a strength es a dexterity helyett? Na mindegy, en az enyemnel hardcore-on inkabb a dext-et meg a str-et nyomom, es melle pumpalom a hafted lore-t, a tactics-ot es a speed lore-t, es meg igy is tartok tole, hogy nagyon nehezen fogja lenyomni hardcore / silver-en a boss-okat. Az elso kettotol meg nem is tartok, de utana a sarkanyoknal a 2., a tuzes az megfoghat majd ilyen fokozaton. Ha azt tuleli majd a karim, akkor a dzsungelt is tul fogja, mert az a fog boss nem egy nagy durranas, es onnan meg atjutok majd a sivatagba. Ott megintcsak vigyaznom kell majd egy kicsit, hogy ne haljon le, es igy tovabb. Szoval a boss-ok tobbsegetol nem tartok, 1-2 lesz, aminel nagyon vigyaznom kell majd.

#777 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 18. 10:08

Vidu, a videód saját első találkozásomra emlékeztet őkelmével. Én is tűzzel nyomulok, és hát nemigen akart megpörkölődni. :D

Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. nov. 18., kedd - 0:03

Erdekes, hogy az official forumon ( http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/for...splay.php?f=107 ) mindenki minden char-build-nel azt irja, hogy ok a vitality-t toljak az egig..  :confused: Miert? Mi ertelme van ennek? Egy SW-nel miert a Vitality-t tolja, foleg Hardcore fokozaton a strength es a dexterity helyett?

Ott van értelme igazán. Ezek az emberek főleg a closed HC-t tolják az Ascaron zárt szerverein indított karakterekkel, ott pedig kulcsfontosságú az életbenmaradás (PvP különösen) ilyen infrastruktúra mellett. Ahogy én olvastam, a karik halálát 90%-ban lagproblémák okozzák: a játékos azt veszi észre, hogy egyik pillanatban még csépeli az ellent, a másikban meg halott. Azért ez egy kicsit más, mint az otthoni fotelhardcore. ;) Én is HC módban indítottam a szeráfot, de az inkvizítort már nem – úgyis csinálok mentéseket a kariról, és vissza is tölteném ha meghalna. Mint ahogy meg is teszem a skillek tesztelése miatt (felveszek egy skillt, megyek vele pár szintet, aztán ha nem tetszik, visszaállítom a korábbi állapotot).

Sejtésem szerint egyébként ezek a pure vitality buildek amolyan "első generációs" karakterek lehetnek. Idővel, ha megerősödnek a szerverek, a programot is foltozgatják tovább, illetve az emberek tömegesen érkeznek el nehezebb fokozatokra (gold, plat, nio) ahol a poti-ivásnak már egyre komolyabb penalty-je van, csökkenni fog a vita-használók aránya. Jelenleg azért olyan népszerű a vitality és a constitution, mert arányaiban sokkal többet adnak a hp-hez, mint az str a dmg-hez. Potizni pedig könnyű, csak ütni kell a szpészt veszettül. :Đ De mondom, szvsz nem lesz mindig így, ezt saját bőrömön tapasztaltam Platinum elején. Szóval aki arra számít, hogy az ezer felhalmozott életpoti majd bármikor kihúzza a csávából, kínos meglepetésekre számíthat magasabb diffeken. :o

Szerkesztette: peti2mtag 2008. 11. 18. 10:09 -kor

#778 Felhasználó inaktív   Piter 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 18. 10:24

Annyira mégsem tetszik az inkvizítor... ez a paók meg az egész jelenség nagyon ijesztő. :fear: Inkább a bolhás tigris, mint ez a izé, bár ez legalább csendben van. :D Az inkvizítor sem egy dumagép, a sera legalább elszórakoztatott. :Đ

Kép

#779 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 11. 18. 14:52

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. nov. 18., kedd - 10:24

Annyira mégsem tetszik az inkvizítor... ez a paók meg az egész jelenség nagyon ijesztő. :fear: Inkább a bolhás tigris, mint ez a izé, bár ez legalább csendben van. :D Az inkvizítor sem egy dumagép, a sera legalább elszórakoztatott. :Đ

[IMG]s2inqsspider.jpg

Nekem eddig (silver, lvl14) bejön. Majdnem úgy csináltam ahogy korábban mondtam, az épp elérhető ideális fegyver a jobb kézben és egy bot a balban. Ehhez jön a CA-k optimális szinten tartása (jelenleg alig van valami, amiből 1-nél több rúnát olvastam), plusz a kis segítőm állandó jelleggel (nálam nem bugos, nem másolgatja magát). Nincs még egy karakter, ami hasonló hatékonysággal oszlatna tömeget. Nem szét, porrá.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#780 Felhasználó inaktív   Csokis 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 11. 18. 15:11

Idézet: peti2mtag - Dátum: 2008. nov. 18., kedd - 10:24

Ez az állatkád? :blink: Pfújj. :boa: :fear: :omg: :D

Szerkesztette: Csokis 2008. 11. 18. 15:12 -kor

Desktop: Intel i7-3770, 16GB RAM, GeForce GTX 1050 Ti, Xubuntu 18.04 Linux - Linux User #586716
Laptop: Lenovo IdeaPad G500 (Intel Pentium 2020M, 4GB RAM, 1TB HDD) --- Synology DS213j NAS
Music1: ncmpcpp ⇨ Supra USB ⇨ TEAC UD-301 DAC ⇨ Sommer Cable Aqua Blue XLR ⇨ Focal Alpha 65 + IsoAcoustics ISO-L8R155
Music2: ncmpcpp ⇨ Klotz USB ⇨ Acoustic Research AR-UA1 DAC/HeadphoneAmp
Headphone: HiFiMAN HE400S (FocusPad-A earpads + Forza AudioWorks HPC cable), Takstar TS-671, Sennheiser HD 451

Téma megosztása:

• (76 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 37
  • 38
  • 39
  • 40
  • 41
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.