Vidu, a videód saját első találkozásomra emlékeztet őkelmével. Én is tűzzel nyomulok, és hát nemigen akart megpörkölődni.
Idézet: bepe_79 - Dátum: 2008. nov. 18., kedd - 0:03
Erdekes, hogy az official forumon (
http://forum.sacredeng.ascaron-net.com/for...splay.php?f=107 ) mindenki minden char-build-nel azt irja, hogy ok a vitality-t toljak az egig.. :confused: Miert? Mi ertelme van ennek? Egy SW-nel miert a Vitality-t tolja, foleg Hardcore fokozaton a strength es a dexterity helyett?
Ott van értelme igazán. Ezek az emberek főleg a closed HC-t tolják az Ascaron zárt szerverein indított karakterekkel, ott pedig kulcsfontosságú az életbenmaradás (PvP különösen) ilyen infrastruktúra mellett. Ahogy én olvastam, a karik halálát 90%-ban lagproblémák okozzák: a játékos azt veszi észre, hogy egyik pillanatban még csépeli az ellent, a másikban meg halott. Azért ez egy kicsit más, mint az otthoni fotelhardcore.

Én is HC módban indítottam a szeráfot, de az inkvizítort már nem – úgyis csinálok mentéseket a kariról, és vissza is tölteném ha meghalna. Mint ahogy meg is teszem a skillek tesztelése miatt (felveszek egy skillt, megyek vele pár szintet, aztán ha nem tetszik, visszaállítom a korábbi állapotot).
Sejtésem szerint egyébként ezek a pure vitality buildek amolyan "első generációs" karakterek lehetnek. Idővel, ha megerősödnek a szerverek, a programot is foltozgatják tovább, illetve az emberek tömegesen érkeznek el nehezebb fokozatokra (gold, plat, nio) ahol a poti-ivásnak már egyre komolyabb penalty-je van, csökkenni fog a vita-használók aránya. Jelenleg azért olyan népszerű a vitality és a constitution, mert arányaiban
sokkal többet adnak a hp-hez, mint az str a dmg-hez. Potizni pedig könnyű, csak ütni kell a szpészt veszettül. :Đ De mondom, szvsz nem lesz mindig így, ezt saját bőrömön tapasztaltam Platinum elején. Szóval aki arra számít, hogy az ezer felhalmozott életpoti majd bármikor kihúzza a csávából, kínos meglepetésekre számíthat magasabb diffeken. :o
Szerkesztette: peti2mtag 2008. 11. 18. 10:09 -kor