Idézet: arn - Dátum: 2007. máj. 27., vasárnap - 8:13
a stockcooler csak nagyon kis reszet nyomja ki. nagy reszet bent keringeti, koszonhetoen a kopoltyuknak.
mashol mar volt otletkent ilyen terelo. majd kartonbol hajtogatok aztan kiprobalom. engem a kartya homerseklete addig nem erdekel, amig megy. inkabb vinyoe. de arra kitalaltam egy jot, majd csinalok kepeket. komolyan mondom tobbet agyaltam mar ezen a uatxes kucko elrendezesen, mint a vizhutesen anno :Đ
Persze, a kopoltyúk rontják a kifelé fújás hatásfokát, de alapvetően akkor is egy arra tervezett zárt szar.

Pontosabban nem szar, ilyen keresztmetszetből jobban nem lehet megoldani.
Max ezekkel a terelési trükkökkel és/vagy hátra beépített extra ventikkel lehet javítani a helyzeten. Amúgy engem sem kifejezetten a kártya hőmérséklete érdekel, hanem hogy ez a stock cooleres, terhelt 90 fokos hő hogy hat a többi cuccra.
Idézet
Zárt ház:
idle: gpu: 54
mem: 43
stress: gpu: 67
mem: 54
szerk.: egy 12-est raktam a tetejére, ha nem baj... :o ... csaltam...

Szóval a TR összehasonlítsánál ezek nem "csalások", nem így gondoltam.

Csak egyszerűen nem erre voltam kíváncsi... és ha a fenti, zárt házas, ház, proci, hdd hőfokát is figyelembe vevő összehasonlítást csináltok azért gyökeresen eltérő lehet a kép. Engem inkább ez érdekel, ezért is próbáltam konstruktívan ilyen tesztre sarkallni.
Anno nálam a Silencer5 vs VF-700-nál nyitott háznál terhelve kb. ugyanazt tudták, idleben meg a Silencer jóval melegebb volt. Zárt házban pedig idlében majdnem hozzá melegedett a VF-700 is, terhelve pedig kicsit magasabbra kúszott.