Idézet: Omega - Dátum: 2007. jún. 4., hétfő - 19:08
Mire jó a SLi?

Két kártyát becsapsz SLi-be, azon az áron kapsz egy darabot, ami gyorsabb.
Csúcskategóriában benchmarkolásban jól jöhet... de szerintem értelme nincsen.
minimize, tudom, hogy személy szerint haragszol rám, amiért a 8800 mellett voltam, amikor Te foggal körömmel ellene. Aztán mégis nekem lett igazam. Felejtsd el. Akkor sem támadásnak írtam amit, és most sem. Egyszerűen arra megy el a történet, hogy kelleni fog a VRAM a nagy textúrákhoz, a jövőbeli játékok meghálálják a memóriát. A 320MB már van ahol kevés egy bizonyos felbontáson/minőségi szinten (tök mindegy, hogy driver hiba, játékhiba vagy nem). Szóval szerintem az 512-640MB az jól fog jönni már a közeljövőben is, ahol még nem kevés a GPU vagy be lehet állítani hogy ne legyen, viszont a memória meg fogy. Ennyi.

"személy szerint haragszol rám, amiért a 8800 mellett voltam, amikor Te foggal körömmel ellene... "
a 8800 ellen??! gondolod, hogy a rábeszélőképességed miatt vettem anno 320-as GTS-t??!
neeem, az nVIDIA-ban bízom, viszont az akkori áron kiadott, valós háttér nélküli 170k-s GTX-eket sokalltam/ ill. sokallom a mostani árakat (kb.120k)is egy részemről kihasználatlan kártyáért.
a mondandóm lényegét Te magad is lehoztad a válaszkommentben, ("A 320MB már van ahol kevés egy bizonyos felbontáson/minőségi szinten"...)
hidd el, "főgurukkal" nem vitázom, viszont igyekszem mások fejével is (pénzbeli háttér, kihasználtság) gondolkodni. Én pl. kétlem, hogy a közeljövőben 1280x1024-es felbontás felett játsszanék, ahová kevés lesz az a 320MB, ott max. majd egy kicsit visszaveszek a "tempóból".
ennyi, abszolúte semmi személyeskedés.
Szerkesztette: minimize 2007. 06. 05. 06:03 -kor
"Három dolog van az életben, ami nem érdekel: a politika, a rapzene, és a maga véleménye..." -Airplane I.-ből szabadon...-
Juan Manuel Fangio& the Maserati 250F
Pagani Zonda F.
Scuderia FERRARI
""Próbáltam Kimit meggyőzni arról, hogy a világbajnokság megnyerése csupán egy cím, amit nem feltétlenül a legjobb pilóta kap, s ezzel a szakma is tisztában van." -Ron Dennis csapatvezető Raikkonen-nek,2005-ben-