A Te weboldalad III
Elküldve: 2008. 07. 17. 18:23
http://des.virtualplastic.net
egyébként lehet ismeritek, de én a http://browsershots.org -on szoktam leellenőrizni különféle browserekkel. sokat nem érdemes kiválasztani, mert 5-6 browser esetében is sokszor lassú.
Elküldve: 2008. 07. 18. 19:21
ne kíméljetek..most olyanom van,meg vastag a bőröm,ja és csak egy szimpla családi site..köszi!
Elküldve: 2008. 07. 20. 22:22
Idézet: des - Dátum: 2008. júl. 17., csütörtök - 18:23
http://des.virtualplastic.net
egyébként lehet ismeritek, de én a http://browsershots.org -on szoktam leellenőrizni különféle browserekkel. sokat nem érdemes kiválasztani, mert 5-6 browser esetében is sokszor lassú.
Designja nekem tetszene, ha olvashatóak lennének rajta a dolgok, de túl egyformák a háttérszínek és a betűk színe.
Kódilag tudnék kötözködni, egyrészt egy rendes doctype-pal már strict modeban renderelődne, és akkor talán nem lenne annyi különbség a böngészők közt megjelenítésileg, meg a javascriptes háttérszínváltogatás is elég fura és elavult megoldás, és a design részét képző képeket meg háttérként szokás megadni, de bőven lehetne rosszabb, meg legalább tableless.
Szerkesztette: Levente 2008. 07. 20. 22:23 -kor
Elküldve: 2008. 07. 20. 22:28
Idézet: theobaldo - Dátum: 2008. júl. 18., péntek - 19:21
ne kíméljetek..most olyanom van,meg vastag a bőröm,ja és csak egy szimpla családi site..köszi!
Rögtön azzal kezdeném, hogy utálom a csupa flash-es oldalakat, szóval ez is benne lesz a véleményemben.
A belépőoldal tök felesleges és ronda is. A menünek nevezett oldalon elég nehéz bármit is megtalálni, keresgélni kell, hogy vajon hol lehetnek a menüpontok.
Igazából többet nem is nagyon akarok írni, nekem nagyon nem jön be, viszont gondolom lesz, akinek meg igen, és nem idegesítik a felesleges animációk, amik lassítják a böngészést...
Szerkesztette: Levente 2008. 07. 20. 22:29 -kor
Elküldve: 2008. 07. 21. 00:15
Idézet: Levente - Dátum: 2008. Jul. 20., Sunday - 23:22
Kódilag tudnék kötözködni, egyrészt egy rendes doctype-pal már strict modeban renderelődne, és akkor talán nem lenne annyi különbség a böngészők közt megjelenítésileg, meg a javascriptes háttérszínváltogatás is elég fura és elavult megoldás, és a design részét képző képeket meg háttérként szokás megadni, de bőven lehetne rosszabb, meg legalább tableless.
közben már megcsináltam, ami problémás volt. ie6,ie7, ff2,ff3, opera, netscape, meg még valamivel néztem. rendben voltak ha jól emlékszem.

tudom, hogy az onmouseoveres coloros dolgot css-ben sokkal egyszerübb, csak ennek az oldalnak a terve már régebben megvolt, és anno akkor én ezt még javascripttel csináltam meg. hogy miért, azt nem tudom. úgy adódott. meg én nem vagyok sitebuilder meg semmi hasonló, nem igazán foglalkoztat a dolog, hogy mi elavúlt, vagy mi nem. (pl 9 évig ie6-ot használtam, 1 éve van csak ff2-őm) nyilván ha probléma van, utána nézek, és ha az elavúltságból adódik a probléma, akkor nyílván lépek valamit.
a színekkel kapcsolatban: nekem meg tetszenek az ilyen lágy színek. (okés, nem magamnak csináltam az oldalt, de olyan színeket meg nem fogok használni, ami nekem nem tetszik. pl nekem már az sem tetszik, ha totál fekete lenne a szöveg szine. nagyon elütne a többitől és akkor már mindent meg kellene változtatni.

btw, thx a kritikát.
amúgy mi van a doctype-al? jó az falura nem?

Elküldve: 2008. 07. 21. 21:02
Első saját oldalam szeretném bemutatni.
Téma: seedszerverek.
Tartalom ez egy adatbázis, sok seedszerverszolgáltatóval, bannercserével, seedszerverek tesztjeivel, referenciákkal(amiket tőletek is várok).
Az oldal designja, felépítése tudásomhoz mérten fejlődik.
Seedszerver adatbázis itt
Üdv
Tyborrex
Elküldve: 2008. 07. 21. 21:15
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2008. 07. 21. 22:11
Idézet: qnadam - Dátum: 2008. júl. 21., hétfő - 22:15
"én vakarom a te hátad, te vakarod az enyémet"
Elküldve: 2008. 07. 21. 22:20
btw az olyan oldalak, amiken más oldalak bannerjai vannak eldobálva, valahogy mindig komolytalan benyomást keltettek bennem.
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt
Elküldve: 2008. 07. 22. 05:57
Idézet: qnadam - Dátum: 2008. júl. 21., hétfő - 22:20
az összes ilyen, ahol banner van

Elküldve: 2008. 07. 22. 11:00
Idézet: des - Dátum: 2008. júl. 21., hétfő - 0:15

Hát, elmegy, csak ez még a régi, Quirks módra kényszeríti a böngészőket, ahol a szabványok nem olyan fontosak, ellenben ha egy Standard módú doctype lenne benne, akkor igyekeznének alkalmazkodni a szabványokhoz, amennyire tudnak.
Elküldve: 2008. 07. 27. 18:29
Elküldve: 2008. 07. 27. 18:47
Idézet: kAy - Dátum: 2008. júl. 27., vasárnap - 18:29
http://www.derelict.hu/

Jó dolog ez a wordpress, sok terhet levesz az ember válláról.
Beleolvastam az egyik blogbejegyzésedbe:
Idézet
Rohadt genya vagyok, tudom...
Amúgy érdekes volt a cikk, nekem tetszett.

Elküldve: 2008. 07. 27. 19:22
Idézet: Delawer - Dátum: 2008. júl. 27., vasárnap - 19:47

Jó dolog ez a wordpress, sok terhet levesz az ember válláról.
Beleolvastam az egyik blogbejegyzésedbe:
Rohadt genya vagyok, tudom...
Amúgy érdekes volt a cikk, nekem tetszett.

hajjajj, elgépeltem itt-ott

örülök hogy tetszett, ilyesmi témában akarok majd működni, aztán meglátjuk érdekel e vkit.
amugy igen, a wordpress igenjó dolog, bár azért szenvedtem vele itt-ott (pl totál kuka vagyok php-hoz, mégis össze kellett szenvednem egy plugint

Elküldve: 2008. 07. 31. 13:28
Idézet: kAy - Dátum: 2008. júl. 27., vasárnap - 19:22

örülök hogy tetszett, ilyesmi témában akarok majd működni, aztán meglátjuk érdekel e vkit.
amugy igen, a wordpress igenjó dolog, bár azért szenvedtem vele itt-ott (pl totál kuka vagyok php-hoz, mégis össze kellett szenvednem egy plugint

qva jó az oldal, de erre mondják, hogy olyan mint egy tömörített fájl. Nagyon sok info kis helyen, nincs szellőzés.
A "kay mutatja, szereti, szeretne", meg kay mondta hogy....... ezeknek értelme meg semmi.
Amúgy " vállalkozó szellemű modelt " én is szeretnék estére. hih
Elküldve: 2008. 07. 31. 13:51
Idézet: xillo - Dátum: 2008. júl. 31., csütörtök - 14:28
A "kay mutatja, szereti, szeretne", meg kay mondta hogy....... ezeknek értelme meg semmi.
Amúgy " vállalkozó szellemű modelt " én is szeretnék estére. hih
nekem pont a tömörsége tetszik, de más is mondta már ezt negativumként, szóval lehet benne vmi.
a plurk az meg plurk

Elküldve: 2008. 08. 04. 11:15
nemrég lettünk kész egy menedzser játék weboldallal.
A játékban a magyar olimpiai sportolók versenyszámaiból kell kiválogatni a legesélyesebbeket, és a valós olimpiai eredmények alapján nyeremény krediteket írunk jóvá. Az nyer, aki a Pekingi Olimpia végére a legtöbb pontot gyűjti össze. Bővebben a Játékszabályokban.
A játék weboldala: Peking Manager
Kíváncsian várom a véleményeteket, és persze bátran játsszatok, mobiltelefonokat (pl. Nokia N95 8GB, stb.) és egyéb ajándékokat lehet nyerni

Elküldve: 2008. 09. 10. 13:47
Ma indult utjara, meg sok hibaja van de kivancsi vagyok a velemenyetekre
www.bball.hu
Elküldve: 2008. 09. 10. 13:53
Idézet: CosmoBacsika - Dátum: 2008. szept. 10., szerda - 14:47
www.bball.hu
visualice nekem bejön, a többi részét nem néztem át még.
Elküldve: 2008. 09. 10. 22:12
Idézet: CosmoBacsika - Dátum: 2008. szept. 10., szerda - 13:47
www.bball.hu
Nem rossz.

Az az össze-vissza mozgó banner az oldal közepén úgy vonzza a figyelmet, mint egy punci. Grat. annak, aki csinálta.