HWSW Informatikai Kerekasztal: A Te weboldalad III - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

A Te weboldalad III

#81 Felhasználó inaktív   Harder 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 24. 21:15

Idézet: Blaziuska - Dátum: 2007. ápr. 24., kedd - 21:11

Hellosztok ,szeretnék segítséget kérni honlapfeltöltés ugyében.
Szóval megcsináltam a honlapot ..........

Fájlok feltöltése FTP-vel
tutorial.hu | mactippek.com | blog.harder.hu

#82 Felhasználó inaktív   ádéesel 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 04. 25. 21:16

Idézet: Blaziuska - Dátum: 2007. ápr. 24., kedd - 20:11

Hellosztok ,szeretnék segítséget kérni honlapfeltöltés ugyében.
Szóval megcsináltam a honlapot ugye Publisherrel és regisztráltam is tárhelyet az atw-nél.Az lenne a kérdés hogy ezt hogyan tudom feltölteni a tárhelyemre,annyit tudok hogy kell hozzá total commander azt is leszedtem magyarul.Ezután mit tegyek a programon belül.
Köszönöm BB

Total commander beállítása:
        Ha kitallóztad a mappát amiből fel szeretnél tölteni, ( Jelen esetben weblapom mappa ) akkor nyomd meg az FTP kapcsólódás ikont.Kiad egy kis ablakot ( kapcsólodás FTP- szerverhez )  Utána pedig, az új kapcsolatra menj rá. Kapcsolat beállításai: kapcsolat neve: Amiről te megjegyzed. Kiszólgáló neve: Ezt a szolgáltató közli veled. Felhasználónév / Jelszó. Ezt is a regisztrációnál közlik veled. Nyomj ok-t, majd kapcsolódás
Ha már kapcsolódtál akkor a total commander ablak két felé lesz osztva. Az egyik mindig a tárhelyed lesz. Ide tudod feltölteni a weblaphoz szükséges dolgokat.
Másolás a tárhelyre: Jobbklikk, majd Másolás(F5) Mappák között váltani egyszerűen dupla balklikkel tudsz.

Sok sikert.

#83 Felhasználó inaktív   Blaziuska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 26. 20:31

Igen köszönöm ezt értem csak még egy olyan probléma lenne hogy a képeket nem jeleníti meg a lapon amit feltöltöttem.Mit kell csinálni?
Itt a lap mgmutatom mi a baj:www.quads.atw.hu
Egyedi és reklámpólók, ajándéktárgyak készítése szublimációs nyomással.

#84 Felhasználó inaktív   qnadam 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 26. 21:42

kisbetűk/nagybetűk?
de fikaszínű ma a horizont, a polipok eszegetik a pici lábam
papírhajó vagyok, most esek szét, az egész mégis bazmeg, de szép - Elefánt

#85 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 02:14

Idézet: Blaziuska - Dátum: 2007. ápr. 26., csütörtök - 20:31

Igen köszönöm ezt értem csak még egy olyan probléma lenne hogy a képeket nem jeleníti meg a lapon amit feltöltöttem.Mit kell csinálni?

Jól linkelted be őket?
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#86 Felhasználó inaktív   ádéesel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 09:44

Idézet: Blaziuska - Dátum: 2007. ápr. 26., csütörtök - 20:31

Nem tudom, hol tartasz? Feltöltötted-e legelőször is a tárhelyedre az "index.html kezdőoldalt? Mert csak utána jöhet a többi. Én jegyzettömbben írom meg az oldalakat, nagyon kell vigyázni az elérési útvonal beírásával. És, hogy minden pontosan legyen megírva, mert egy pont, egy vessző stb és mint írták, a kis és nagybetű is számít.
Ha mégsem boldogulsz, itt egy link, ahol a fórumon direkt ilyen problémák megoldásában segítenek.

http://www.ingyenweblapok.hu/

#87 Felhasználó inaktív   ádéesel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 09:50

Mégegyet. Ha elkészíted a képet feltöltésre, beteszed a gépeden lévő "weblapom" könyvtárában abba a mappába, ahová kell? És megírod az elérési utvonalát a jegyzettömbben, utána meg a totallal feltöltöd? A totallal fel kell töltened először magát a képet is és utána azt a html lapot, ahol a kép elérési útja szerepel. szerepel.

#88 Felhasználó inaktív   Blaziuska 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 15:38

Teljesen kezdő vagyok.Egyenlőre annyit csináltam hogy Publisherbe megcsináltm a kezdőlapot és ezt feltettem a tárhelyre index.html néven.Nem tudm hogy mit kell ezenkívül csibnálni hogy működjön a dolog.Ha valaki elmagyarázná hogy is kell azt nagyon megköszönném.
Üdv BB
Egyedi és reklámpólók, ajándéktárgyak készítése szublimációs nyomással.

#89 Felhasználó inaktív   ádéesel 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 27. 17:23

Idézet: Blaziuska - Dátum: 2007. ápr. 27., péntek - 15:38

Teljesen kezdő vagyok.Egyenlőre annyit csináltam hogy Publisherbe megcsináltm a kezdőlapot és ezt feltettem a tárhelyre index.html néven.Nem tudm hogy mit kell ezenkívül csibnálni hogy működjön a dolog.Ha valaki elmagyarázná hogy is kell azt nagyon megköszönném.
Üdv BB

Húúú, akkor amit adtam linket, nézz be oda, ott vannak tanácsok kezdőknek. Én onnan töltöttem le egy weblapsablont és írtam át. Az egész weblapomat megcsináltam először a gépemen és úgy töltöttem fel.

#90 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 04. 28. 15:23

Csak érdeklődnék, milyen árban tudna valaki írni olyan weboldalt, amelynek tulajdonságai a következők:

- Viszonylag egyszerű kinézet (semmi grafika, logó, kép előre biztosított)
- Tagok regisztrálhatnak (maga, csak regisztrációs php plugint is tudnék adni)
- Az oldal képes mérni, hogy az olalon lévő hírdetésekre melyik tag hányszor kattintott. És ki melyik boxra kattintott.(dátumokkal)
- Az adminisztrátor képes manipulálni a tagok kattintásmennyiségeit, képes bannolni, tiltani, felhasznalot létrehozni, törölni
- Az oldalra lehet szöveget szerkeszteni, csak középre.

- A oldal 3 hasábos, fejléccel, lábléccel, fent 2, lent 2 hirdetési box, jobb, és bal oldalt 10-10 hirdetésbox.(ahova az admin könnyen be tudja rakni a hirdetést).

Szerkesztette: Dextrose 2007. 04. 28. 15:45 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#91 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 16. 20:11

My Webpage

Sziasztok!

Most készülget a weblapom, egyik barátom csinálgatja, építő jellegű kritikát, ötleteket várok... Mai napon készült el, ez a beta verzió, most töltögetem fel a tartalmat, a zeneszámokat rövidítem, a képeket formázom, videó éjjel lesz, szóval inkább a kinézetre, tartalomra gondolok hogy mondjatok véleményt, a többi még alakulgat...

LACI

#92 Felhasználó inaktív   gma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 07:52

Gyertek kritikusok, szedjétek részekre az én oldalamat is, több szem többet lát.
Mi az ami elsőre nem tetszik rajta? Mi az ami jó ötletnek tűnik?
És hogy álltok az alapfilozófiához, amiért az oldal készült?

KATT

Építő kritikát nagyon megköszönöm!

:think:
$ screen bash

#93 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 08:28

na, gyorsan, röviden:

BugaLaci
----------
- vizualitását tekintve szerintem kritizálhatatlan, nem nagyon van neki. a bajom az, hogy szinte mindig ezt szajkózom, de sajnos tényleg kritikán aluli a dolog.
- a menü következetlen. nem előnyös ugy kitenni egy menüpontot, hogy "feltöltés alatt" oldalra visz, illetve ha a menüpontok uj oldalletöltést generálnak, akkor ne legyen ".wml" vagy ".vcf" link közöttük, mert az megtöri a navigációt
- lábléced nincs, illetve ami van, az nem lábléc. senkit se érdekel, hányan voltak itt előtte, az maximum téged.

gma
------
- ez már jobbabb, de a "logo" túlteljesíti a "clickdesign" fogalmát. (főleg hogy bele se illik a siteba) ha már ilyen gradientes, "webkettős" irányba indultál, a fejlécet is próbált affelé terelni; igy ugyan kicsit sem lesz egyedi a lapod, de megüthetsz egy elfogadott, trendi szintet.
- nincs footered. egyáltalán :)
- az oldal célja/tartalma nehezen érthető. persze lejön, vágom, tudom nagyjából mit akartál, de "ajánlásként" kitenni a tartamat, meg a szabályokat, az gáz.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#94 Felhasználó inaktív   gma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 08:40

Idézet: kAy - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 7:28

gma
------
- ez már jobbabb, de a "logo" túlteljesíti a "clickdesign" fogalmát. (főleg hogy bele se illik a siteba) ha már ilyen gradientes, "webkettős" irányba indultál, a fejlécet is próbált affelé terelni; igy ugyan kicsit sem lesz egyedi a lapod, de megüthetsz egy elfogadott, trendi szintet.
- nincs footered. egyáltalán :)
- az oldal célja/tartalma nehezen érthető. persze lejön, vágom, tudom nagyjából mit akartál, de "ajánlásként" kitenni a tartamat, meg a szabályokat, az gáz.

Hi,

na feladtad a leckét, lenne kérdésem is ha nem bánod:
1. Mi az a "clickdesign"?  :D Bocs a hülye kérdésért, de tényleg nemtom mijaz.
A többi a logóval nagyjából tiszta.
2. Nincs footer. Na ez az amit sosem néztem még egy lapon sem  :D Elérhetőség miatt
van szerepe?
3. Ok, ez tökigaz, módosítok rajt. Más lesz a nyitókép is, talán nem a "listának" kellene lennie, hanem
a miért jött létre az oldalnak. Vagy rossz irányban gondolkodom?
$ screen bash

#95 Felhasználó inaktív   d3relict 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 09:14

a clickdesign alatt azt értem, amikor a "designer" elkezd kattingatni fotosopban a blending optionsnál, és értelmetlenül csicsázza fel a layert (kis shadow, kis emboss, kis ez, kis az...).

szóval a logonak valahogy nincs vizuálisan értelme, nincs megtámogatva semmivel, nem illik be.

közben néztem a kategóriákat, szerintem inkább tageld be a tartalmat, és csinálj eg szép szabványos tagfelhőt, előnyösebb lenne.
*derelict flashdev & fotó weblog | SHELL8 "médiaipari faszkivan" | flickr galéria - mindenféle fotózmányok

#96 Felhasználó inaktív   gma 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 09:38

Idézet: kAy - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 8:14

a clickdesign alatt azt értem, amikor a "designer" elkezd kattingatni fotosopban a blending optionsnál, és értelmetlenül csicsázza fel a layert (kis shadow, kis emboss, kis ez, kis az...).

szóval a logonak valahogy nincs vizuálisan értelme, nincs megtámogatva semmivel, nem illik be.

közben néztem a kategóriákat, szerintem inkább tageld be a tartalmat, és csinálj eg szép szabványos tagfelhőt, előnyösebb lenne.

Hm. Köszi a tippeket, megfogadom. Szólok ha változás van  ;)
$ screen bash

#97 Felhasználó inaktív   mizsepizse22 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 10:01

Idézet: kAy - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 9:28

na, gyorsan, röviden:

BugaLaci
----------
- vizualitását tekintve szerintem kritizálhatatlan, nem nagyon van neki. a bajom az, hogy szinte mindig ezt szajkózom, de sajnos tényleg kritikán aluli a dolog.
- a menü következetlen. nem előnyös ugy kitenni egy menüpontot, hogy "feltöltés alatt" oldalra visz, illetve ha a menüpontok uj oldalletöltést generálnak, akkor ne legyen ".wml" vagy ".vcf" link közöttük, mert az megtöri a navigációt
- lábléced nincs, illetve ami van, az nem lábléc. senkit se érdekel, hányan voltak itt előtte, az maximum téged.

Én ilyen egyszerű, gyors weblapot akartam. A menü azt hittem mire berakom oda már fennt lesznek a videók, de legkésőbb 1 napon belül fenn lesz, addig pedig nem akartam levenni a menüt onnan, de lehet hogy az lesz...  Láblécnek te mit javasolnál? Egy mottót? Elérhetőséget? Nekem egyébként teccik az hogyha látom hogy milyen látogatott az a weblap amin barangolok...

De meghallgatom a véleményed, kösz a leírást!

#98 Felhasználó inaktív   peba0706 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 11:48

Sziasztok!
Az egyik lapom itt csücsül a szignómban, a másik meg buzz-os Gépnyomó :D ami még nagyon most indult! :D De azért próbálkozom. Gépnyomó
[ changemydesk.net ] - oszt' nézzedmánmeg!

#99 Felhasználó inaktív   e-lias 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 12:23

Idézet: peba0706 - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 11:48

Sziasztok!
Az egyik lapom itt csücsül a szignómban, a másik meg buzz-os Gépnyomó :D ami még nagyon most indult! :D De azért próbálkozom. Gépnyomó

Nekem túl erős a széleken az árnyék. Elég lenne halványabb.
Meg a fejléc zöldje kicsit kilóg jobbra. Ami ha trehányság, akkor sokat kilóg. Ha design elem akar lenni, akkor meg jobban lógjon ki.
Kicsit hangsúlyosabb footere lehetne a lapnak.

Szerk.: Szignós laphoz.

Szerkesztette: e-lias 2007. 05. 17. 12:23 -kor

#100 Felhasználó inaktív   peba0706 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 05. 17. 12:32

Idézet: e-lias - Dátum: 2007. máj. 17., csütörtök - 13:23

Meg a fejléc zöldje kicsit kilóg jobbra.

Egy képet ha lennél kedves linkelni, mire gondolsz, mert én akárhogy meresztem a szemem, nem látom :)
De örülök, hogy észrevetted! Amint látom hol a hiba, javítom.
[ changemydesk.net ] - oszt' nézzedmánmeg!

Téma megosztása:

• (20 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.