HWSW Informatikai Kerekasztal: Pinnacle TVCenter Pro magyar csatornák! - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Pinnacle TVCenter Pro magyar csatornák! Javított Index.xml a programhoz Értékeld a témát: -----

#1 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 02. 24. 21:21

Hali!
A Pinnacle TVCenter Pro nagyon jó kis cucc lett, bár amikor még írom, a 4.7 bétánál tart.

Azért hoztam létre külön topikot neki, hogy könnyen meg lehessen találni a javított Index.xml fájlt, mert nem bízom a Pinnacle-ben. ;)

Szóval a DirectShow 10-esben (ami a Vistában van) már javították országunkat PAL-B normára. Viszont a Pinnacle TVCenter Pro NEM innen nézi az országbeállítást, hanem a saját, Index.xml fájljából. Ebben javítottam a hazánkra vonatkozó beállításokat (95-ös számú sor) és most letölthetitek.

Letöltés után itt tudjátok cserélni a régivel:

C:\Program Files\Pinnacle\Shared Files\Programs\PclePvr\TuningTables\AnalogTv

Tehát felülírni a régit, majd mehet a csatornakeresés! Mivel a csatornák találatait is megcsinálták (ismétlődő nevekkel probléma volt régebben. ;) ) ezért érdemes rá frissíteni minden PCTV tulajnak, akik már Philips vagy újabb chipsetes tunerrel rendelkeznek (régi PCTV Pro és Rave tulajok sajnos nem élvezhetik).

Remélem ezzel sok időt megspóroltam nektek. ;)

Csatolt fájl:

Sukitore - Igényes, párosan írt erotikus történetek

#2 Felhasználó inaktív   rendiboy 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 01. 21:50

Szia!

Ez mind szép és jó, viszont nekem van egy nagy bibim vele.

Regisztráltam magam a pinnacle oldalán, el is küldték a belépéshez szükséges adatot, majd beléptem és letöltöttem a progit. Eddig minden oké, viszont telepítéskor kér szériaszámot, na azt honnan szerezzek hozzá?

Szerkesztette: rendiboy 2007. 03. 01. 21:50 -kor

Kártyafüggetlen mobilok a legjobb áron: http://www.gsmstudio.hu

#3 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 03. 01. 22:23

Hogy mi? A letöltés ingyen van, az emilcím miatt kell, de semi több. Viszont oda vagyon írva, hogy Pinnacle MediaCenter 3.x és 4.x kiadású kódokkal tudod telepíteni...

Szerkesztette: Mykee 2007. 03. 01. 22:23 -kor

#4 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 01. 23:16

Pinnacle menjen a búsba.... hazahoztam múltkor egy kártyát, Vista szépen fel is ismerte, mondanom sem kell, hogy se kép se hang media centerbe.. mondom jó, regeztem oldalon, letöltöttem a 400megás drivert (majdnem azt hittem, hogy windowsba integrálva kapom :D ) természetesen nem fogadta el a kulcsot... azzal a lendülettel vittem vissza és hoztam egy avermedia MCE 116-ot ami minden nyavaja nélkül megy szépen.
Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#5 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 03. 02. 16:21

Ahhhhogy gondolod.  :Đ Én kicsomagoltam WinRarral, és lőn, ott a driver a könyvtárban, amit külön is telepíthetek és a MediaCenterrel is megy. A saját programjának telepítéséhez kell a kód. De mostmár mindegy. ;)

#6 Felhasználó inaktív   Maxon 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 17:34

Hali!
Ezt a TVCenter progit működésre lehet bírni az 5. generációs (piros nyákos) PCTV Pro-val? Úgy tudom, hogy az már Philips tuneres?

#7 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 03. 10. 18:46

Sajnos nem. A PCTV Pro egyik szériája sem kompatibilis vele, csak a PCTV Stereo, aminek új neve PCTV 100i. Azok voltak az első Philips chipesek...

Szerkesztette: Mykee 2007. 03. 10. 18:46 -kor

#8 Felhasználó inaktív   Sipka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 04. 08. 07:42

Tegnap telepítettem a Vista Home Premium változatát és kisebb problémám akadt a Pinnacle PCTV pro PCI TV tuner kártyámmal. Konkrétan: eszközkezelő látja és szerinte a legfrisebb drájver van telepítve, eredeti drájverét nem engedi telepíteni (szerinte rendszergazdai jog kell hozzá - még jó hogy az vagyok otthon...), media center nem látja. pinnaclesys.com-ról letöltöttem az installert (6,28 Mb) fel is telepítettem, de semmi változás. Letöltöttem a TV Center Pro 4.7-et is, de nem tudom telepíteni, mert termékkulcsot kér (5*5 karakter), ami az eredeti lemezen található az meg sajnos nem jó hozzá (1*10 karakter).    Tegnap ezen a ponton adtam fel... Remélem van azért megoldás és tudom majd vista alatt is használni a tuneremet.
Kérem segítsen, aki tud! Előre is köszi!

#9 Felhasználó inaktív   ToBeY 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 18. 10:24

Hello
Van egy PCTV Stereo (Vista alatt 100i)Milyen tv néző progit ajánlotok?
Most Dscaler van fent.De van egy olyan problémám,hogy miután betölt a Vista,elkezd sistregni a hang.
De ha elinditom a Dsacler-t akkor ok minden utánna.Ha nincs fent a HD Audio driver akkor is ok minden.

#10 Felhasználó inaktív   mesterke77 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 03. 19. 22:45

hali!

en meg kaptam egy ilyen tunert,  vagyis kiszedtem bnőm gépéből :), de semmi doboz nincs, semmi cd.. és kis help kéne
ez egy: Pinnacle Systems GmbH EMPTYV-51013170-1.4A   -kártya, de mi is a pontos neve, mert én a PCTV PRO-t tipepltem volnabe de nemvagyok benne biztos h ez az vagy ez  a pontos. Sztem itt udtok segtíeni ;). jah és még ha betudtátok azonosítani, hol van hozzá faja driver?

thx :up:

Szerkesztette: mesterke77 2008. 03. 19. 22:46 -kor

#11 Felhasználó inaktív   ToBeY 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 30. 08:50

Van egy PCTV Stereo-m Vista alatt (100i-nek hívja) Felettem a Pinnacle TVCenter Pro és nem talál csatornákat miért lehet ez?4.9.2 verziója van meg azt hiszem ez a legfrissebb!

#12 Felhasználó inaktív   Shownyi 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 21. 21:00

Hali!
Nekem egy Pinnacle pctv hybridpro stick(320e)-m van, és nem tudom, hogy az mpeg-4 szabványú adást kezeli-e. A tv centert a pinnacle honlapjáról frissítettem (4.99.2088), így az analóg adás már szépen jön, de a beállítások rendszer fülén a H.264 elölnézetnél azt írja, hogy arra csak próbaverzióm van. Én úgy tudom, hogy a H.264 akármi az mpeg-4 szabványt jelenti, tehát elvileg valamien aktiváló kódot kellene még megvennem, és azzal elvileg már kezelni fogja a nálunk használt DVB-T adást.  Nos elvileg, már van nálunk DVB-T(mpeg-4) sugárzás, de én mégsem találtam a keresés közben digitális adást. A kérdésem az, hogy ez lehet hogy csak azért van, mert rossz a vétel, vagy ez a kütyü nem mpeg-4 kompatibilis? Illetve nem tudtok e az mpeg-4 elölnézethez aktiváló kódot adni, vagy nem e tudjátok, hogy azt hol lehet megtalálni, járt e a kütyühöz, esetleg tudtok-e másik lejátszót, ami kezeli ezt az usb-s eszközt, meg a digitális adást?
Előre is köszi a segítséget!

#13 Felhasználó inaktív   Mykee 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2008. 12. 21. 21:05

Szerintem MPEG-4 kompatibilis, mivel szoftveresen veszi le az adást. Inkább az antenna lehet a probléma, de ne keseredj el, inkább olvasd el itt a DVB-T topik utolsó pár oldalát, és rájössz milyen a vétel..

#14 Felhasználó inaktív   jiatur 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 12. 21. 23:12

Idézet: Shownyi - Dátum: 2008. dec. 21., vasárnap - 21:00

Hali!
Nekem egy Pinnacle pctv hybridpro stick(320e)-m van, és nem tudom, hogy az mpeg-4 szabványú adást kezeli-e. A tv centert a pinnacle honlapjáról frissítettem (4.99.2088), így az analóg adás már szépen jön, de a beállítások rendszer fülén a H.264 elölnézetnél azt írja, hogy arra csak próbaverzióm van. Én úgy tudom, hogy a H.264 akármi az mpeg-4 szabványt jelenti, tehát elvileg valamien aktiváló kódot kellene még megvennem, és azzal elvileg már kezelni fogja a nálunk használt DVB-T adást.  Nos elvileg, már van nálunk DVB-T(mpeg-4) sugárzás, de én mégsem találtam a keresés közben digitális adást. A kérdésem az, hogy ez lehet hogy csak azért van, mert rossz a vétel, vagy ez a kütyü nem mpeg-4 kompatibilis? Illetve nem tudtok e az mpeg-4 elölnézethez aktiváló kódot adni, vagy nem e tudjátok, hogy azt hol lehet megtalálni, járt e a kütyühöz, esetleg tudtok-e másik lejátszót, ami kezeli ezt az usb-s eszközt, meg a digitális adást?
Előre is köszi a segítséget!

Shownyi! Ha  dvbt-s a pinnacléd akkor meny először egy laptoppal egy magaslatra és kerestesd a csatornákat, mert meg fogod találni. Nekem is van kétfajta  aver médiám én sem tudtam, hogy fogja ezen a magyar szabványt ezért a Franciát állítottam be é lönn csoda  a 10-ik emeleten megtaláltam mindketövel az a két adót szegeden. De sajnos ekkor már én balga vetem egy (DTV-1000 MPEG_4 HD-t) ma már tudom, hogy felesleges volt ennyit a tömegtájékoztatásról. Üdv

#15 Felhasználó inaktív   attilav 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 12. 26. 20:32

www.mindigtv.hu írja hogy vidéken tetőantennás vétellel megy a dolog, szvsz nem érdemes vele szenvedni, 10. re rohangálni (még nagynyereségű antenna is kell), kábelen is van már digitális, sőt hd is.
Abit IC7, Kingmax MPXD42F-D8KT4B 400Mhz 2x1GB,
Pioneer 112D, Prescott 2.8, Leadtek A6200TD,
Samsung 160GB 8MB HD160JJ S-ATA NIDEC motor,
WD5002ABYS-01B1B0 S-ATA 500 GB, Hannsg HI221DP 22" LCD,
Intel Pro/100S

#16 Felhasználó inaktív   nimci 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 02. 10:48

Idézet: Mykee - Dátum: 2007. febr. 24., szombat - 21:21

Hali!
A Pinnacle TVCenter Pro nagyon jó kis cucc lett, bár amikor még írom, a 4.7 bétánál tart.

Azért hoztam létre külön topikot neki, hogy könnyen meg lehessen találni a javított Index.xml fájlt, mert nem bízom a Pinnacle-ben. ;)

Szóval a DirectShow 10-esben (ami a Vistában van) már javították országunkat PAL-B normára. Viszont a Pinnacle TVCenter Pro NEM innen nézi az országbeállítást, hanem a saját, Index.xml fájljából. Ebben javítottam a hazánkra vonatkozó beállításokat (95-ös számú sor) és most letölthetitek.

Letöltés után itt tudjátok cserélni a régivel:

C:\Program Files\Pinnacle\Shared Files\Programs\PclePvr\TuningTables\AnalogTv

Tehát felülírni a régit, majd mehet a csatornakeresés! Mivel a csatornák találatait is megcsinálták (ismétlődő nevekkel probléma volt régebben. ;) ) ezért érdemes rá frissíteni minden PCTV tulajnak, akik már Philips vagy újabb chipsetes tunerrel rendelkeznek (régi PCTV Pro és Rave tulajok sajnos nem élvezhetik).

Remélem ezzel sok időt megspóroltam nektek. ;)

Hello!

Tudom ez egy régebbi üzenet, de a probléma nálam csak most lépett fel. Sikeresen telepítettem a Pinnacle TVCenter Pro-t, látszólag minden OK, de nem talál csatornákat, pedig az antennával minden rendben.
Szóval vlaósznű, hogy cserélmen kéne az Index.xml fájlt, de sajnos nem tudom hogyan.

Tud valaki segíteni?

#17 Felhasználó inaktív   Tal 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 17. 00:03

Idézet: nimci - Dátum: 2009. febr. 2., hétfő - 10:48

Hello!

Tudom ez egy régebbi üzenet, de a probléma nálam csak most lépett fel. Sikeresen telepítettem a Pinnacle TVCenter Pro-t, látszólag minden OK, de nem talál csatornákat, pedig az antennával minden rendben.
Szóval vlaósznű, hogy cserélmen kéne az Index.xml fájlt, de sajnos nem tudom hogyan.

Tud valaki segíteni?

Szintén hasonló problémám van nekem is, ha fel tudnád tenni a fájlt újra, vagy elmagyaráznád hogy a fájlban mit kell átírni talán végre működésre bírhatnám!

Előre is köszönöm!

#18 Felhasználó inaktív   oshy 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 22. 09:00

Hali!

Tud valaki segíteni egy TV 2000 XP kártya beüzemeléséhez milyen progi kell?

feltettem egy
TV2000 XP FM RM Deluxe(x86) és egy Pinnacle.TVCenter.Pro.v4.94.1637.Vista.Multilanguage progit.
Windows XP-m van, meg egy TV-m ami elromlott :D
Kompatibilis a progi és a kártya? egyetlen csatornát sem találok, vagy nekem is frissítenem kéne?
Előre is köszönöm!

Üdv: oSHy

#19 Felhasználó inaktív   makkamikka 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 02. 23. 13:52

Sziasztok!
A 340e tip. USB tuneremen a megtalált csatornák képe olyan volt, mintha egy kék színszűrőn keresztül néztem volna. Miután (korábbi tapasztalataim alapján) az országot csatornánként "Hungary"-ról "Germany"-ra állítottam, megjött a rendes kép. Úgy látszik, valahol még úgy tudják, hogy nálunk még a SECAM dívik. A kompozit bemenetre egy videokamera kimenetét kötve szintén elkékült minden. Ennél a bemenetnél azonban sajnos nem találtam országbeállítási lehetőséget.
Hogyan lehetne mégis normális működésre bírni a kompozit bemenetet? Szerintem szoftverprobléma lehet.

Üdv.
Laci

#20 Felhasználó inaktív   mimo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2009. 05. 27. 11:09

Sziasztok!

Nekem is van egy Pinnacle PCTV hibrid Pro Stick (340e) -em és DGI kábel Tv használok. A telepítéssel nem volt nagyobb gondom csak analog Tv beállitásával kellet büvészkedni. Megtaláltam a fentabb irt megoldást, használtam a Germany beállitás, ujra elvégezetem a keresést, talált 60 csatornát, a minőség az javult, de még mindig olyan minta szines mákoszta lenne.

Nem tudom mitévő legyek mert a nyito topik ban leirtak at látom, de nem tudom letöltani leirt vátoztasákot mert nincs ott a link a letöltéshez

Tudja e valaki, hogy miért nem látszik, vagy mi lehet a bállítási hiba?

Téma megosztása:

• (3 Oldal)
  • +
  • 1
  • 2
  • 3
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó