Idézet: diegho - Dátum: 2007. máj. 28., hétfő - 23:17
és mit nyertem? egy full extrás lapot sok sata2-vel...
Egészségedre

1 év múlva ugyanannyira fog keleni akárkinek 939 meg AM2. Leszámítva hogy már sok éve sok-sok DDR memó került forgalomba, DDR2 pályafutásának jövőre vége, 1 év múlva használpiacon ergo a DDR1nek nem lesz semmi hátránya; sőt.
És ennyitől lenne szar a 939?

:Đ Örülök neki
Egy nem EE AM2es proci ua mint a 939es.
Most ugyan AM2őt éri meg venni, de ettől még nem lesz xar a 939. Na, csak ennyit akartam.
(Pl agyamra megy hogy sok *** meg akarja magyarázni hogy milyen fasza hogy AM2re váltott, és én hülye vagyok hogy nem teszem

. Érdekes, én több csalódott emberrel találkoztam, és mértem is meg használtam is AM2őt, és marhára nem tudom miért cseréljek, haljak meg ha értem. Anno ócsó'é vettem X2őt bele, relatíve ócsó'é 2×1024 DDR500at (ami állítólag marha drága, én nem tudok róla hogy drágább lenne mint az 1000es ram, sőőőt), van rakás sata2őm de akit ez boldogít komolyan lederiválom és elpostázom neki...

. Pláne hogy sata1et jobban szeressük, mert azoknál sose volt kompatibilitási probléma, parasztvakítós szabvány óta akadnak. 9393ről vagy C2 vagy K10; max mikor nem lehetett kapni 939es X2őt és valakinek nagyon kellett és nem volt kess C2-re annak esetleg megérte; de jobban megérte várni. Szvsz.