Idézet: Pietrosz - Dátum: 2007. jún. 10., vasárnap - 21:54
Source engine, Quake 4 pl 1600*1200/4*AA/16AF alatt is cpu limites
http://firingsquad.com/hardware/geforce_88...aling/page8.asp
Igen, itt a GTX-et néztem. De mivel egy GTS-t simán lehet 25%-al magasabb órajelen járatni(gpu-t,ramot is, és akkor a stream procit még külön nem is húztuk.), ezért mertem a GTX eredményhez hasonlítani. Szóval be kéne látni, hogy vannak ilyen játékok/enginek, felesleges itt erősködni, hogy márpedig tök mind1, hogy X2 3600+ vagy X6850 van a gépben...
szerk.: De persze ebbe is bele lehet kötni, kellenének az új tesztek, eredmények hogy ennek a vitának vége lehessen.
Q4 motort ahogy S3at is eléggé ***nak tartom, ezzel gondolom nem vagyok egyedül; de elismerem hogy itt így van. És még vagy 5 játékban. De a játékok nagyjánál olymindegy hogy 2600on ketyeg egy X2 vagy 3,2őn egy C2 ha nagy felbontásban minden maxon szűrőzve játszol; és vmivel gyengébb leírására reagáltam úgy.
Kétség nem fé hozzá hogy erősebb a kóró, soha nem mondtam hgoy nem, csak hogy kevés egy GTShez egy X2 az fa***ág, ezt továbbra is fenntartom. 5000+ -t kényelmeseb el lehet érni bármylik X2vel tudtommal - még enyémmel is

-, kórókból átla tuningnak a 3-3,2Ghzet tekinthetjük sztem (2,8-3,4ig mozognak). Aki 1-3 fp mínusz miatt egyikre azt mondja hogy a GTS kiröhögné az egyiket... az mondja azt; nem érdekel. De a linken ott van a GTS is, van ott elég proci/játék, tessék szemezgetni, beszéljenek helyetem a számok!
Plusz azt is hozzá lehet venni, hogy akiknek még 1280×1024 a max felbontás vszínű nemsok 1680×1050 lesz, csak meg kell látniuk 1-1 SIPS/SPVA panel képét 0,25ös pixel(közök)ekkel
Itt van vga limites mérés is tuningolt és alap X2/C2-vel is, de 'csak' X1900XT meg GX2 van vga fronton, de GTS is befér kb ebbe a kategóriába.
Más kérdés hogy minél erősebb a vga annál több szűrőt rakok/rakunk rá, hogy 50-60 körüli fps-t stabilan tartsa. Elég jó szűrési elhetőségek vannak már az új kártyákon, és inkább azt tolunk rá pluszba minthogy 120fps legyem 2/4× fsaaval. Sztem
Szerkesztette: MC Pite 2007. 06. 11. 07:11 -kor