Idézet: gemini - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 19:46
a meleg ott is felfelé száll.
ergo a meleget a 8 centis is átszivja magán.
amugy most mondja anyám, hogy otthon kikapcsolta a gépet, és most nem tudja bekapcsolni.
Óóóó, örülnél te ilyen könynen kideríthető problémának!
Én legalábbis amostnaimhoz képest tuti...
Pietrosz/gemini: Ha hátul kifele fúj a proci cooler az már jó, de annak 30%át még mindig a táp szívja ki. Ha 8 centis akkor 5%át sem szívná ki. Rosszul mondom?
Most nekem is 12 centisem van, de a házban tök hideg van; ennek ellenére általában a bal felső sarokban egymás ellen dolgoznak a ventik. Mivel nekem 3 fúj befele is így nins különösebben gond, anno léggel sem volt.
Itt a konfigok 98%ban nem hátrafele fújó hűtő van/lesz, ott pedig tökéletes egymás ellen dolgozás van, és a 12 centis ventis táp és a proci isszák meg a levét. CSAK a tápot 8 centis ventisre cserélve táp hidegebb levegőt fúj, procinak több levegő jut, házventi meg csak végzi a dolgát, de végre az húzza ki a meleget.
Erről próbálok beszélni/írni
Mellesleg rovatban egy vinyót beraktam vírusírtani a gépembe (de rühellek bármit is berakni), satás volt hogy rohadjon meg; így nem tudtam a rackbe rakni. Nagynehezen beszenvedtem a többi eszközhöz (1. vinyóhelyen a vga van, 2.on wd re, 3.on wd re, 4.en zajnyelő szivacs- ennek helyére jött a vendég vinyó, 5. helyen patás samum,6. helyen fdd), vírusírtás megtörtént, vinyó ki (házamban a csövek és kábelek iszonyatos dzsungele/bújtatása van, nagyon nagyon nagyon nehéz bármit is szerelni benne, patás samum kábele eléggé meg lett stresszelve többek között), gép bekapcs... hoppá...
Nem postol végig, USBknél megáll. Sokat szenved/csatlakozók csekkol/usb cuccok le; semmi.
Biosz reset, ehhez vga ki, hangkártya ki hogy vga alsó slotba be mert úgy méltóztatik csak elindulni biosz reset után; változás semmi. Lehúzom patás vinyómat, gép elindul. Csatlakozók csekkol, vinyó vissza, postnál megáll. Fasza, megtört a kábel gondolom, zöld UV reagens vékony csőkábel, világon nem kapok ilyet, q élet. Felcserélem hdd és dvd olvasót, gép megy (úgy néz ki hogy 40eresként még jó), gép nem bootol se raidről se patás vinyóról.
Kábelcsere dvd író és rackel (ehhez vinyó blokk1, vinyó blokk2, vga, pumpa és még pár apróság ki
Raid tömb beállít bootvinyónak, k lassan gép betölt - mint mikor összekócolódnak a meghajtók - betöltés vége elött restart. Vagy 4×. 1×csak jó, vinyó van, restart.
Bioszban letilt patás vinyó, post rendes, bebootolás lassú mint állat megint.
Eljutok wining, norton cd elő, diskdoctor tedd a dolgod! Végigmegy, restart a befejezéséhez. Végig scandiskel, normális sebességgel bebootol, vinyóra írok/olvasok elvileg jó.
1, faxé postol lassan mikor már kábelt is cseréltem
2, de elvileg a kábel is xar ha azzal nem postol,nem?
3, ha fedora bootmanagere hülye, akkor fc újratelep, vagy fixmbr és bye linux?
4, a boot közbeni perces szünet olyasmire emlékeztet mikor a particiókat összekeveri a win vagy hasonló, de betölött win mindent a helyén lát > vendég vinyó összekócolta volna a raiden is a partíció sorrendet boot szempontjából 8elvileg nem, de hát volt ilyenre már példa), meg a single vinyón is a mbrt/bootmanagert?
Ötlet hogy mijarák copat?
Szerkesztette: MC Pite 2007. 03. 06. 21:34 -kor

Súgó
A téma zárva.