Idézet: nyunyu - Dátum: 2007. ápr. 1., vasárnap - 8:05
DHL-nek is legalabb 2 napjaba telik, mire Bp-re er egy csomag Moszkvabol, aztan utana meg a magyar vamhivatal ul rajta minimum 3-4-et, szoval jo, ha a feladas utan egy hettel kezbesiteni tudjak.
Kiralyi postanak 2 hetebe tellett ugyanez a mutatvany Ukrajnabol, csak akkor a magyar vamhivatal elott az ukran is szivozott egy kort. (arrafele a technologia exportja is vamkoteles
Mibol gondolod, hogy pont az USAbol gyorsabban menne? Ugyanugy az EUn kivul van...
20€-tol felfele mar kell fizetni vamkezelesi koltseget, akkor is, ha a csomag vammentes. (szamitogepalkatreszekre amugy 0% a vam.)
Tapasztalatbol mondom. Tobb csomagot is kuldtem mar haza es itt van ilyen verzio, hogy 3-5 nap alatt garantaljak a kezbesitest.(on-line le tudod csekkolni, eppen hol van a csomag). Altalaban a 2-3. napon mar Magyarorszagon van a cucc utana a vamosok szoktak rajta ulni. Eddig meg, ha biztositasi erteknek 200$ alatti erteket adtam meg, szepen idoben ki is postaztak. Eltartott egy darbig, mig rajottem, hogy mivel es hogy kene kuldenem a csomagokat. Raadasul pontosan le is kell irnom, mit kuldok, mert volt mar ra pelda, hogy egy par cipovel kevesebbet postaztak ki v. markas ferfi polo helyett valami szar noi cuccot es cukrot raktak be a kedves magyar vamosok. Az utobbi 8 alkalommal igy kuldve, idoben es telsej tartalommal erkeztek meg a csomagok.
Szerkesztette: Kenobi 2007. 04. 01. 15:05 -kor

Súgó
A téma zárva.