HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXXI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXXI. Mert offolni kell.... :) Értékeld a témát: -----

#501 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 06. 19:42

Idézet: Omega - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 20:32

Teszem hozzá, hogy az öngyilkos merénylőkkel sincs rendben minden, ez igaz. :Đ
De minden elintézésének van egy módja. A brutforce SEHOL nem jött és jön be az élet területén, és nem is fog. Olyan, mint a morfium a vietnámi katonának, amikor lóg a bele. Átmenetileg megoldja a fájást, de ez közép- és hosszútávon vajmi kevés. :)

Igazából nincs más lehetőségük.

Vannak emberek, akiknek nincs módjuk (mondjuk) civilizált módon kifejezésre juttatni gondolataikat/véleményüket/érdeküket. Na akkor jön a terrorizmus. Lásd még ETA. (Ami nem egy porszívó.) Ergo így is el lehet érni valamit. Ha mást nem, h észreveszik őket, felfigyelnek a problámájukra. Ezután jönnek a tárgyalások. Vagyis mégis elérnek valamit. Jobb esetben. Rosszabban folytatódik a terrortámadosok sora. De a végeredmény ugyanaz lesz csak többen halnak meg addig.

Másfelől mi az ami az USA csinál mondjuk Afganisztánban? Az tán nem terrorizmus? Mi közük hozzá? Vagy mi közük Irak belügyeihez. Tudom, tudom az olaj... De nem ezt adagolják a világnak.
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#502 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 19:42

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 19:35

:think:

Igazából nem érdekel. De ezt már párszor kifejtettem. Ha nem lenne tv, nem lenne net, nem lenne telefon, akkor nem is tudnánk Irakról sem.

Sajnálom az egyes emberek hozzátartozóit, de különösebben nem érdekel, nem érint.

Nemár. Ha valamiről nem tudunk az nem is létezik? Ez ennél sokkal bonyolultabb. A balfax Bush iszonyat elbaxta az egészet mert egy fogalmatlan köcsög. Nem így kellett volna ezt megoldani. Nem Husszein volt a legnagyobb ellenség. A terrorizmusnak a pénzforrását kell megszüntetni és azt otthon kellett volna kezdenie.  Pl: a kábítószerfogyasztást a terjesztéssel egy szinten kéne büntetni. Mondjuk az akasztás az épp megfelelő lenne.
© 2005-2010. Alfa 75

ThinkPad T41 Pentium-M 1.6GHz, 1024MB,  14.1, ATI 7500
ThinkPad T23 PIII-M 1.0GHz, 512MB,  14.1, SuperSavage
Thinkpad 360PE 486DX2 50MHz, 9.5"touchscreen, 4MB, 540MB
Workpad  20X Dragonball 16 MHz, 2MB

#503 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 19:44

Idézet: Omega - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 19:30

EGOKA-val értek egyet.
Ezek nem sorkatonák, nem parancsra mennek oda, hanem önként.

Clio, kamera. Brianm74, vegyél, csináld, igazad van. Ezek abba nem gondolnak bele, hogy mi lenne, ha mindenki így közlekedne, s csak ilyen emberek lennének töff-töff 2-3 literes turbódízelekkel meg benzines falókanyalókákkal. Persze ez nem így van, és ők tudják is jól, egyszerűen azzal hogy nekik ilyen gépük van, többeknek érzik magukat nálad és nálam meg a többi tötymörgőnél, és mennek. Az amcsik analógiája kicsiben. Akkor mégis érted, hogy látom a dolgot, ha nem is értesz egyet. Nem is kell. ;)

Szerintem ez halottnak a csók...

Szerinted, akinek BMW-je meg Mercije van, annak olyan nagy ügy kifizetni a 40-50k-s büntetést? Jah meg kap kap 2-3 feketepontot  :omg:

Ilyen területen kéne megszorításokat csinálni wazze', nem másban. Pl az autó kategóriájához igazított büntetések( :think: ), 200km/h felett bye jogsi, stb :)

Szerk: Persze jó ötletnek tartom, kíváncsi vagyok a sok marhára...

Szerkesztette: !!Áky!! 2007. 03. 06. 19:45 -kor

Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

#504 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 19:45

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 20:42

Nemár. Ha valamiről nem tudunk az nem is létezik? Ez ennél sokkal bonyolultabb. A balfax Bush iszonyat elbaxta az egészet mert egy fogalmatlan köcsög. Nem így kellett volna ezt megoldani. Nem Husszein volt a legnagyobb ellenség. A terrorizmusnak a pénzforrását kell megszüntetni és azt otthon kellett volna kezdenie.  Pl: a kábítószerfogyasztást a terjesztéssel egy szinten kéne büntetni. Mondjuk az akasztás az épp megfelelő lenne.

Nem, most pont nem ezt mondtam.

Hanem azt, h semmi közöm hozzá. Olyan ez, mint az india vonatbaleset. Már bocsánat, de mit érint az engem, h meghalt 54 ember tőlem 5000kmre? Olyanok miatt érezzem rosszul magam, amihez kb annyi közöm van, mint egy bolhának az atomenergiához.
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#505 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 19:46

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 19:42

Igazából nincs más lehetőségük.

Vannak emberek, akiknek nincs módjuk (mondjuk) civilizált módon kifejezésre juttatni gondolataikat/véleményüket/érdeküket. Na akkor jön a terrorizmus. Lásd még ETA. (Ami nem egy porszívó.) Ergo így is el lehet érni valamit. Ha mást nem, h észreveszik őket, felfigyelnek a problámájukra. Ezután jönnek a tárgyalások. Vagyis mégis elérnek valamit. Jobb esetben. Rosszabban folytatódik a terrortámadosok sora. De a végeredmény ugyanaz lesz csak többen halnak meg addig.

Másfelől mi az ami az USA csinál mondjuk Afganisztánban? Az tán nem terrorizmus? Mi közük hozzá? Vagy mi közük Irak belügyeihez. Tudom, tudom az olaj... De nem ezt adagolják a világnak.

Azér amit a Tálibok csináltak Afganisztánban az kicsit sok volt. Nehogy má 2000-ben a földön legyen egy olyan hely ahol a nők lefüggönyözve járnak és nem mehetnek pl iskolába mert a szakálas azt mondta. Vagy szétlőnek évezredes szobrokat, mert tilos az emberábrázolás mert a szakálas azt mondta. Afganisztánban nincs olaj.

Egyébként a Korán nem erről szól.

Az ETA-ról annyit, hogy már a baszkok adják fel őket mert már réges rég autonomiájuk van és már rég nem arról szól az egész.
© 2005-2010. Alfa 75

#506 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 19:49

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 19:44

Szerintem ez halottnak a csók...

Szerinted, akinek BMW-je meg Mercije van, annak olyan nagy ügy kifizetni a 40-50k-s büntetést? Jah meg kap kap 2-3 feketepontot  :omg:

Ilyen területen kéne megszorításokat csinálni wazze', nem másban. Pl az autó kategóriájához igazított büntetések( :think: ), 200km/h felett bye jogsi, stb :)

Szerk: Persze jó ötletnek tartom, kíváncsi vagyok a sok marhára...

Finnországban jövedelemhez igazított büntetések vannak. :up: nekik.
© 2005-2010. Alfa 75

#507 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 19:50

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 19:45

Nem, most pont nem ezt mondtam.

Hanem azt, h semmi közöm hozzá. Olyan ez, mint az india vonatbaleset. Már bocsánat, de mit érint az engem, h meghalt 54 ember tőlem 5000kmre? Olyanok miatt érezzem rosszul magam, amihez kb annyi közöm van, mint egy bolhának az atomenergiához.

Nagyjából. Viszont az iraki háború nem egy mindennapos eset. Érdemes foglalkozni vele mert érinthet minket is. Hamarabb mint gondolod.
© 2005-2010. Alfa 75

#508 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 19:52

Idézet: OnLány - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 17:51

Klasszisokkal jobban hangzik ;) De aztán ne vmi zacskós/konzerv süti legyen! :p  :D

Igyekszem.
No sacrifice, no victory.
Yeaah we'll shine like stars in the summer night...

#509 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 19:54

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 20:46

Azér amit a Tálibok csináltak Afganisztánban az kicsit sok volt. Nehogy má 2000-ben a földön legyen egy olyan hely ahol a nők lefüggönyözve járnak és nem mehetnek pl iskolába mert a szakálas azt mondta. Vagy szétlőnek évezredes szobrokat, mert tilos az emberábrázolás mert a szakálas azt mondta. Afganisztánban nincs olaj.

Egyébként a Korán nem erről szól.

Az ETA-ról annyit, hogy már a baszkok adják fel őket mert már réges rég autonomiájuk van és már rég nem arról szól az egész.

Látom ma nem mondhatok semmit, ami tetszik Neked.

Őszintén, honnan tudod, ha tálib nők nem akarnak csadorban járni? A szoborszétlövést nem értem meg. De nem szólok rá semmit. Mindenkor és mindenhol vannak hülyék. De most a terrorizmusról szóltam. Szóval ez nem válasz rá.

A baszkoknak is csak azért vannak jogaik (ahol vannak), mert az ETA révén tudunk róluk.

#510 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 19:55

Ennyi erovel minek a rendorseg. Mit erdekli a masik embert, hogy kiraboltak, leszurtak, lekoptek vkit. :think:
Lehet szeretni, nem szeretni, ma az USA a vilag csendore. Az okorban ott voltak a romaiak, aztan jott szep sorba az aktualis legerosebb nacio, nem mai talalmany ez sem. Mi is talan most eloszor kerulhettunk (volna) az ertelmesebb oldalra, de asszem hala az elmult eveknek, mar ezt is elcsesztuk, mert ket lovat probaltak megulni egy seggel az idiota vezetoink.

Brian, az otlet jo, haszna lesz-e, az mar mas kerdes. :think:
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#511 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 19:55

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 20:50

Nagyjából. Viszont az iraki háború nem egy mindennapos eset. Érdemes foglalkozni vele mert érinthet minket is. Hamarabb mint gondolod.

Néha jobb lenne struccnak lenni...

#512 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 19:56

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 20:55

Ennyi erovel minek a rendorseg. Mit erdekli a masik embert, hogy kiraboltak, leszurtak, lekoptek vkit. :think:
Lehet szeretni, nem szeretni, ma az USA a vilag csendore. Az okorban ott voltak a romaiak, aztan jott szep sorba az aktualis legerosebb nacio, nem mai talalmany ez sem. Mi is talan most eloszor kerulhettunk (volna) az ertelmesebb oldalra, de asszem hala az elmult eveknek, mar ezt is elcsesztuk, mert ket lovat probaltak megulni egy seggel az idiota vezetoink.

Brian, az otlet jo, haszna lesz-e, az mar mas kerdes. :think:

A világ csendőrének kéne h legyen erkölcs, nem?

#513 Felhasználó inaktív   ^Sunrise^ 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 19:59

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 19:56

A világ csendőrének kéne h legyen erkölcs, nem?

Szted a rendorseg az?
÷ Gigabyte N650SLI-DS4 ÷ Intel C2D E2140 1.6@3Ghz ÷ Kingmax 4GB DDR2-800 ÷ Sapphire X1950XT 256MB ÷ Western Digital 250GB + Hitachi 500GB ÷ LG-H42L/LG-4163B ÷ Enermax Noisetaker 475W ÷ Lian Li PC-V1200B ÷ Samsung 40" LE40R72B ÷

Passzív vízhűtés lépésenként, képekben

#514 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 20:00

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 19:54

Látom ma nem mondhatok semmit, ami tetszik Neked.

Őszintén, honnan tudod, ha tálib nők nem akarnak csadorban járni? A szoborszétlövést nem értem meg. De nem szólok rá semmit. Mindenkor és mindenhol vannak hülyék. De most a terrorizmusról szóltam. Szóval ez nem válasz rá.

A baszkoknak is csak azért vannak jogaik (ahol vannak), mert az ETA révén tudunk róluk.

ÁÁÁÁ

Ne már. Nem minden postodra írtam. Csak arra válaszolok amivel nem értek egyet. Amivel egyet értek azt minek ismételjem meg?

Remélem csak viccnek szántad, hogy a Tálib nők szeretnének csadorban járni.

Egyébként, én is azt írtam, hogy a terrorizmusnak a pénzforrását kell megszüntetni.

Egy csomó kisebbség van hasonló helyzetben mint a baszkok (pl: az erdélyi magyarság) és még sem robbantanak fel mindent. Ennek ellenére tudunk róluk és jogaik is lassan lassan lesznek. Egy haverom állandóan azzal arcoskodott, hogy vissza kéne foglalni erdélyt meg minden. Mondom neki miért nem az unióba segítjük őket. Onnantól akkor megyünk amikor akarunk, vehetünk földet stb. Gyakorlatilag mintha a mién lenne.
© 2005-2010. Alfa 75

#515 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 20:01

Idézet: ^Sunrise^ - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 20:59

Szted a rendorseg az?

Mintha direkt nem értenéd amit mondok.

Nyilván annak kéne hogy legyen, aki irányít.

#516 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 20:04

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 21:00

ÁÁÁÁ

Ne már. Nem minden postodra írtam. Csak arra válaszolok amivel nem értek egyet. Amivel egyet értek azt minek ismételjem meg?

Remélem csak viccnek szántad, hogy a Tálib nők szeretnének csadorban járni.

Egyébként, én is azt írtam, hogy a terrorizmusnak a pénzforrását kell megszüntetni.

Egy csomó kisebbség van hasonló helyzetben mint a baszkok (pl: az erdélyi magyarság) és még sem robbantanak fel mindent. Ennek ellenére tudunk róluk és jogaik is lassan lassan lesznek. Egy haverom állandóan azzal arcoskodott, hogy vissza kéne foglalni erdélyt meg minden. Mondom neki miért nem az unióba segítjük őket. Onnantól akkor megyünk amikor akarunk, vehetünk földet stb. Gyakorlatilag mintha a mién lenne.

Képzeld el, h tudom van olyan muzulmán nő, aki rosszul érezné magát csador nélkül. Meztelennek. Olyan, mint a 60as években a mini. Eleinte olyan volt, mintha nem is lenne rajtuk ruha. Mind1.

Ez igaz, de mondtam, h nem vagyunk egyformák. Emberfüggő. Amúgy meg a délebbi népek forróbb vérűek. :)

#517 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 20:15

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 20:04

Képzeld el, h tudom van olyan muzulmán nő, aki rosszul érezné magát csador nélkül. Meztelennek. Olyan, mint a 60as években a mini. Eleinte olyan volt, mintha nem is lenne rajtuk ruha. Mind1.

Ez igaz, de mondtam, h nem vagyunk egyformák. Emberfüggő. Amúgy meg a délebbi népek forróbb vérűek. :)

Ezt nem vitatom, de ha valaki anélkül jelenik meg azt azért nem kéne megkövezni.
© 2005-2010. Alfa 75

#518 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 20:16

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 21:15

Ezt nem vitatom, de ha valaki anélkül jelenik meg azt azért nem kéne megkövezni.

Más kultúra. Más világ. Szerintem meg sem érthetjük.

#519 Felhasználó inaktív   Brianm74 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 20:20

Idézet: EGOKA - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 20:16

Más kultúra. Más világ. Szerintem meg sem érthetjük.

Ne viccelj már. Annál jobban nem utálok semmit, mint mikor valakire rákényszerítenek valamit amit nem akar. Szerintem kifordítva mindenki rózsaszín. Szal legyenek szabályok, de értelmesek és ne lehessen elnyomni senkit.
© 2005-2010. Alfa 75

#520 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 06. 20:24

Idézet: Brianm74 - Dátum: 2007. márc. 6., kedd - 20:20

Ne viccelj már. Annál jobban nem utálok semmit, mint mikor valakire rákényszerítenek valamit amit nem akar. Szerintem kifordítva mindenki rózsaszín. Szal legyenek szabályok, de értelmesek és ne lehessen elnyomni senkit.

Nem akarok beleszólni, de ők így élnek már régóta és szerintük az a "normális". Ők nem tudják milyen az élet nálunk, mi nem tudjuk, hogy milyen náluk. Az is lehet, hogy nem tudnának úgy élni, ahogy mi.
Nemtom....  :think:  :think:  :think: 
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 24
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.