HWSW Informatikai Kerekasztal: Nagykanizsa és környéke XXXI. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Nagykanizsa és környéke XXXI. Mert offolni kell.... :) Értékeld a témát: -----

#821 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 10. 14:38

Idézet: Lufinyul - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 11:50

Kép :rolleyes:  :eek:

Zasszony hadd vezesse picit a tétékupét, ótópályon úgysem lehet gond... :)

#822 Felhasználó inaktív   !!Áky!! 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 14:43

Idézet: Omega - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 14:33

A gariidő meg telik-múlik...

Tudom... :(
Tauroid @ Twisting Nether ( Wheelchair Corporation )

#823 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 14:52

Idézet: Omega - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 14:36

Nagyon sz@rok erre az utak. A 7-es, a 7-es elkerülő, a 75-ös... :(

Jah.  :(
No sacrifice, no victory.
Yeaah we'll shine like stars in the summer night...

#824 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 14:58

Idézet: !!Áky!! - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 14:43

Tudom... :(

Beszéld meg Luffantóval a tápot, aztán egyeztessetek időpontot, mikor érsz haza. Amíg nem próbáltál a tápot, addig ne kapcsold be a gépet... tudom, hogy nem könnyű, de ha máshogy nem megy... :)
Amúgy ez tuti nem táp probléma. Nekem is volt ilyen, már a mostani tápommal, ami azóta is megy ugye. A lap meg máshol tökéletesen működik. Lehet, hogy egy szétszedés-összerakás segítene, portalanítással és kontaktozással. Esetleg lehet a vinyó is. Samsung?

#825 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 15:00

Idézet

Samsung 120GB SATA
Samsung 2x250GB SATA II 8MB RAID0

:fear:

#826 Felhasználó inaktív   Ndrew 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 15:19

Idézet: =Oli= - Dátum: 2007. Mar. 10., Saturday - 11:00

Hi!

Tököm kivan, ha még 1 áramszünet lesz, felrobbantom Paksot  :reklamacio:  :Đ

Inkább építs még egy tucatot, aztán lenne valami ütős exportcikkünk. :reklamacio:
Szerk.: :D

Szerkesztette: Ndrew 2007. 03. 10. 15:24 -kor

#827 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Hozzászólás ikon  Elküldve: 2007. 03. 10. 15:26

Idézet: Omega - Dátum: 2007. márc. 9., péntek - 11:56

http://www.origo.hu/...309orvosok.html

#828 Felhasználó inaktív   Nevergone 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 15:49

Sziasztok...!
Csak belestem, mert most csak ennyire van lehetőségem... további minden jót, jó szórakozást, és pihentető hétvégét Nektek...!  :hello: :)

Idézet

„én még olyan programozási problémát soha az életemben nem láttam, amiben az alkalmazásoknak kommunikálniuk kellett volna egymással, leszámítva az indítósztring átadását. az interprocessz kommunikáció egy baromság, ha valaki mégis ragaszkodik hozzá, akkor azt a hálózati protokolon keresztül megteheti. ”
[link]

#829 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 16:09

Idézet: Nevergone - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 15:49

Sziasztok...!
Csak belestem, mert most csak ennyire van lehetőségem... további minden jót, jó szórakozást, és pihentető hétvégét Nektek...!  :hello: :)

Tehát ha erre visszaírok, már nem is olvasod? :) Neked is minden jót! :hello:

#830 Felhasználó inaktív   Devyd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 16:19

tuning találkozó a vásárcsarnok mögött! :D
Ma körbenéztem.....eszméletlen jó verdák vannak....
Este hivatalos az Evo 8,9 meg a Subaru WRX ;)
Este lesz gyorsulás.....is... :)
Alaplap:Asrock Dual Sata2,CPU:AMD A64 3200+ E4 + Zalman 7000CU,HDD:Maxtor 160Gb 8mb cacheMemória:Hynix 512DDR400,Video:Galaxy 7300GT 256mb DDR3 ZALMANOptikai :LG 4167B TFT:Acer 1703

#831 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 16:22

Idézet: banditos - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 15:26

Kép

:)

Idézet

..., mivel az új munkahelyért ott kellene hagyniuk régi életüket. ...

Pontosan. Az ember nem vándorcirkusz vagy vadliba, azért ez nem úgy működik, hogy csettintek egyet és pattanok. Főleg nem több évtized után. Helyi kötődések vannak, múlt, ismerősök, egy meglevő és nem pár nap alatt eladható ingatlan, sok-sok papírmunka, és a bizonytalanság. Mi van, ha próbaidő alatt vagy leteltével elbocsájtanak, nem jön be az új hely, magam mögött meg felégettem mindent. És hasonló gondolatok.
Teljesen jogos az ember hozzáállása, azt hiszem, nem nagy elvárás, hogyha van egy többszáz éves város, van valamihez hozzáértés, ambíció, becsületesség és tenni akarás, akkor ott meg lehessen élni. Ha meg nem lehet, akkor kivándorlás lesz, népességcsökkenés, hajléktalanok a lokálpatriótákból és a tenni nem akarókból, végül a város lehúzza kapuit. Ott fognak tömörülni az emberek, ahol lehetőség van, ahol jó a vezetés, ahol lehet élni. Pécsett, Kaposváron, Zalaegerszegen, Szombathelyen, vagy írhatnék bármit, nem ismerem a helyi viszonyokat.
Majd kiderül, mi lesz, sajnos a rendszerváltás óta nyűglődünk. Az ipari tevékenységben gazdag Nagykanizsa jó város volt a rendszerváltás előtt, igazán élhető, és biztosan nem vitte el a pénzt az átkosban. Most viszont fogyatkozik, hanyatlik. Én azt mondom, teljesen jó kicsapódása az országos helyzetnek ez a város, mint egy makett. Kép

#832 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 16:25

Idézet: Devyd - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 16:19

tuning találkozó a vásárcsarnok mögött! :D ...

2 hete is volt...
Sok az ízléstelen verda, meg a semmitmondó, a gagyi. Ami meg igazán jól néz ki, ott pénz van. Nincsen olyan, ami megérdemelne egy közönségdíjat, ez nem igazán jó. Carstayling szervezi most is?

#833 Felhasználó inaktív   Devyd 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 17:01

Idézet: Omega - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 16:25

2 hete is volt...
Sok az ízléstelen verda, meg a semmitmondó, a gagyi. Ami meg igazán jól néz ki, ott pénz van. Nincsen olyan, ami megérdemelne egy közönségdíjat, ez nem igazán jó. Carstayling szervezi most is?

asszem....
mondjuk egy sportkipufogo+egy könnyű felni sztem nem nagy tuning...
van egy két-jó Swift,Opel Calibra.....Skoda :D
Meg Ladák drifteltek ;)
Alaplap:Asrock Dual Sata2,CPU:AMD A64 3200+ E4 + Zalman 7000CU,HDD:Maxtor 160Gb 8mb cacheMemória:Hynix 512DDR400,Video:Galaxy 7300GT 256mb DDR3 ZALMANOptikai :LG 4167B TFT:Acer 1703

#834 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 17:08

Ez a gáz, van ott olyan tütü, amiben a helyzetjelzőt kicserélték zöldre/kékre, és/vagy a kipufogóvéget vagy a kipuffogó hátsó dobot valamire, plusz alufelni, kis fólia, esetleg zene és kész. Vagy gittelt/gipszelt hegesztett spojleres Lada szutyok belsővel... szarrá hajtott Calibra sem nagy eresztés, Swifteken szintén ez a fólia/alufelni/fúvóskürt kipufogó... papírtrabant :p az a narancssárga Skoda Rapid meg eszi az olajat, nem nagy szám szintén... van még zöldneonos VW (ízléstelen), Subaru WRC-n mit nézzek - volt pénze megvette.
Szal' ezért nem megyek rá, nincs ott semmi látnivaló szvsz.

#835 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 17:15

Idézet: Omega - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 16:22

Majd kiderül, mi lesz, sajnos a rendszerváltás óta nyűglődünk. Az ipari tevékenységben gazdag Nagykanizsa jó város volt a rendszerváltás előtt, igazán élhető, és biztosan nem vitte el a pénzt az átkosban. Most viszont fogyatkozik, hanyatlik. Én azt mondom, teljesen jó kicsapódása az országos helyzetnek ez a város, mint egy makett. Kép

Sajnos sokaknak kevés a "majd kiderül mi lesz".  :(
Nekem is. És nem is akarok visszatérni az egyetem után... Hova?  :think:

Egyébként, Pécs sem olyan fasza hely, mint hirdetik. Ha választanom kellene, hol akarok (m)agyarországon élni, akkor Budapest vagy Szeged.

#836 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 17:40

Más meg azt mondja, Szeged sem olyan fasza hely. :) De télleg' ezt kihagytam, ugyanúgy helye volna a fenti listában, ahogyan Nagykanizsának nem.
Budapesten nem akarok élni, semmi esetre sem.

#837 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 17:42

ON
/ self control enabled /
ON
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#838 Felhasználó inaktív   EGOKA 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 18:14

Idézet: Omega - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 18:40

Más meg azt mondja, Szeged sem olyan fasza hely. :) De télleg' ezt kihagytam, ugyanúgy helye volna a fenti listában, ahogyan Nagykanizsának nem.
Budapesten nem akarok élni, semmi esetre sem.

Ha az ember a lehetőségeit nézi, akkor nagyrészt Budapest. Végzettségtől függően lehet még Zeg vagy Esztergom...

Sajnos ilyen világot élünk. Nagyon utálom. Hány ismerősötök van, aki felköltözött Pestre? Nekem egyre több. Már nem hiszem, hogy elég egy kezem. És hány van, aki innen ment vidékre? (A külföldet most hagyjuk...)
<b>If you can't be famous, be infamous</b>
<a href='http://megmentesreerdemeshelyek.blogspot.com/' target='_blank'>Megmentésre érdemes helyek</a>

#839 Felhasználó inaktív   Omega 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 19:06

A lényeg, hogy ez nem helyénvaló. :) Ne legyen kényszer, mert ha van, akkor a (város- vagy állam) vezetés valamit nagyon elbaszott. Az, hogy országok, kontinenesek között van különbség, az elfogadott.
Tudod, valahogy az egész rendszerrel kapcsolatban úgy érzem, itt újra feltalálták a kommunizmust, és ugyanúgy nem működik!
Mert mi is annak a társadalmi, gazdasági formának a lényege? Nem érdemes otthon levestésztát gyúrnod, villanykapcsolót javítanod, tehenet fejned, lakást festened, mert akinek ez a dolga, megcsinálja helyetted, a pénzedért. A pénzedért, amit keresel, azaz amit dolgozol, amihez értesz, abból pénzben kifejezve úgy kijössz, hogy minden nem extra dolgodat finanszírozni tudod. A prémium kategóriás szolgáltatásokra/termékekere meg juthat az extra benefits-ből, a jutalmakból. Ha jobban dolgoztál, többet érdemelsz. Ha ez jól működne, akkor végülis kommunizmus lenne: mindenkinek meg van a helye a társadalomban, mindenki teszi-veszi a dolgát, mindened megvan. Aki valami kiemelkedőt nyújt, annak jut valami extra.
Ezzel szemben az emberek eladósodnak, mert nincs munkájuk, befolyásolva őket többet vállalnak mint amennyit elbírnak, adósságok, hitelek, rohanás, vagyoni és eszmei szegényedés. Ügyeskedésre rákényszerítés, társadalmi rétegeződés erősödése, rétegek közötti rések tágulása, általános társadalmi elégedetlenség, majd ennek kifejeződése, forradalom.
Nem én forrongok, csak úgy írom, gagyi elemzőként.

Gádblesszjú szánofábiccs! :p :)

#840 Felhasználó inaktív   banditos 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 10. 19:57

Idézet: Omega - Dátum: 2007. márc. 10., szombat - 19:06

Tudod, valahogy az egész rendszerrel kapcsolatban úgy érzem, itt újra feltalálták a kommunizmust, és ugyanúgy nem működik!

Kulcsszó: itt.
Miért nem lehet úgy csinálni, mint nyugatra pár kilométerre (Szlovénia) vagy, mint Európa civilizáltabb felén?
És itt ne jöjjön senki a pénzzel...
Például négyes metró. Szép meg jó dolog. De ebben a formában nem. Csak tudnám, hogy Demszky miért ragaszkodik hozzá...és az ország vezetése is. :bolond: Ha a legjobb közlekedési fejlesztést választanák amíg nem késő, akkor is oda lehetne adni a haveroknak a szerződéseket...
Igen, százmilliárddal kevesebb jutna nekik. De könyörgöm, ez olyan nagy ár azért, hogy 20-30(-40) év múlva Budapest toppon legyen és ne arról szóljon mint a mai kosz és szar?

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 40
  • 41
  • 42
  • 43
  • 44
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.