HWSW Informatikai Kerekasztal: Digi kábel - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Digi kábel tud valaki róla valamit? Értékeld a témát: -----

#701 Felhasználó inaktív   stafford 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 27. 16:32

Idézet: Xabi - Dátum: 2007. nov. 27., kedd - 15:24

Ma kötötték be.
Eddig: net hasít (tényleg 10/10es), a tv minősége pedig kb. hozza az UPC szintjét, vannak csatornk, amelyek szemre jobbak, vannak, amelyek rosszabbak minőségileg, összességében talán kicsit gyengébb (de sokkal olcsóbb-valamit valamiért). SzVSz érdemes bekötni  telefont is, egyrészt mert ingyen van, másrészt ne+tv mellé kapsz pár óra ingyen beszélgetést.
Tv-kábelt rákötötték simán a mostanira, egy utp-t hoztak csak be. Asszem, 2 fúrásból meg is oldották.

X.

Koszi!

Megrendeles es bekotes kozt mennyi ido telt el?

Szerkesztette: stafford 2007. 11. 27. 16:37 -kor

Stafford

#702 Felhasználó inaktív   Xabi 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 11. 27. 16:42

Múlt hét kedden beszéltünk az üzletkötővel, csütörtökön írtuk alá, ma jöttek kötni, visszajöttek 3x, amíg minden működött, de kész van. Viszont Füredin most pörög föl, én úgy tudom, jelenleg 2 hétre vállalják, de erről az üzletkötőt kérdezd.

X.

#703 Felhasználó inaktív   emill 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 28. 20:35

Idézet: stafford - Dátum: 2007. nov. 27., kedd - 13:39

Zuglo - Furedi lakotelepi tv es net tapasztalatok valakinek?

Tapasztalatok??? Tudtommal még nincs. Legalábbis nem igazán hirdetik, hogy már készen vannak. Az van már hetek óta kirakva, hogy az engedélyek beszerzése folyamatban, majd egyszer lesz, addig türelem.
Ha te tudsz valami mást, szólj, mert már hónapok óta arra várok, hogy végre bevezessék. Kösz

#704 Felhasználó inaktív   Xabi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 28. 22:31

Van, ahol már bevezették (pl Zsivora park), meg egy csomó helyen még nem. A társasháznak jóvá kell hagynia a bekötést, ha ez megvan, amint van idejük, húzzák az optikát. Nálunk nyár elején volt erről döntés, szeptemberben kezdték kiépíteni, mostantól lehet bekötni.

X.

#705 Felhasználó inaktív   stafford 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 29. 12:24

Idézet: emill - Dátum: 2007. nov. 28., szerda - 19:35

Tapasztalatok??? Tudtommal még nincs. Legalábbis nem igazán hirdetik, hogy már készen vannak. Az van már hetek óta kirakva, hogy az engedélyek beszerzése folyamatban, majd egyszer lesz, addig türelem.
Ha te tudsz valami mást, szólj, mert már hónapok óta arra várok, hogy végre bevezessék. Kösz

A mi hazunkban (gvadanyi 52-54) mar keszen vannak elvileg. Hetfo este jon a csaj szerzodessel es meg azon a heten be is kotnek...

Most mar csak annak kene utannaszamolnom, hogy erdemes-e a chello husegemet felmondani... Ugyanis a digi is azt a kabelt hasznalna TV-re, amin a chello (net) jon de erre meg rakerdez a csaj.

Szerkesztette: stafford 2007. 11. 29. 12:24 -kor

Stafford

#706 Felhasználó inaktív   junior117 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 29. 14:14

Nalam hetfon kotik  ;) sajnos net csak januartol lesz :(
Soha ne vitatkozz idiótákkal.Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal.

#707 Felhasználó inaktív   vigyex 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 29. 14:37

Idézet: emill - Dátum: 2007. nov. 28., szerda - 20:35

frissült a lista, pár ház van a fürediről is

http://www.digikabel.hu/images/stories/pdf...st-20071129.pdf

#708 Felhasználó inaktív   Iceákos 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 29. 17:28

Ha felkerült a címem (gyakorló 5) akkor nekem kell őket hívni avagy jönnek, kopogtatnak és úgy lehet változtatni. Eddíg is az ő ügyfelük voltam (hdsnet), remélem így simán megy a dolog.

Szóval hívjam az ügyfélszolgálatot, vagy várjak egy üzletkötőre..??

előre is köszi.

Iceűkos

#709 Felhasználó inaktív   Flashget 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 29. 17:55

Idézet: Iceákos - Dátum: 2007. nov. 29., csütörtök - 17:28

Ha felkerült a címem (gyakorló 5) akkor nekem kell őket hívni avagy jönnek, kopogtatnak és úgy lehet változtatni. Eddíg is az ő ügyfelük voltam (hdsnet), remélem így simán megy a dolog.

Szóval hívjam az ügyfélszolgálatot, vagy várjak egy üzletkötőre..??

előre is köszi.

Iceűkos

Egyik sem..menj be személyesen és kösd meg a szerződést! Így tuti lesz..

Hozzánk a lépcsőházba nem jött senki sőt még csak be sem dobtak tájékoztatót..

#710 Felhasználó inaktív   emill 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 29. 19:57

Kösz mindenkinek a Fürediről a tájékoztatót! Felhívtam őket reggel és nekem azt mondta az emberke, hogy jár az üzletkötőjük és majd jön ide is. De jó, hogy olvasom, valszeg az lesz, hogy bemegyek és megkötöm. Nekem elég lenne mondjuk csak januártól a net. Egyébként itt már bekábelezték a házat még nyáron, azért reméltem, hogy hamarabb meglesz a net, de a lényeg, hogy lesz végre.
Hopp azt elfelejtettem megkérdezni, hogy ha a XIV kerben nincs ügyfélszolgálatuk, akkor mindegy, hogy hova megyek el megkötni a szerződést? Egyáltalán mikor lesz itt nekik ügyf.szolg?

Szerkesztette: emill 2007. 11. 29. 20:01 -kor

#711 Felhasználó inaktív   -N- 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 11. 30. 14:33

hi. nagyjabol atolvasgattam a hsz eket.en most lattam nem reg a hazunkban a digi hirdeteset.nem kicsit letaglozott a dolog.foleg hogy nincs 2 hete hogy chellom van 1 ev huseggel.nah most fogalmam sincs hogy lehet lemondani ezt de nem is baj. arra gondoltam hogy csomagot modositok ami 2k kb valasztom a legkisebb csomagot ami 3500+fa a telefon tv marad mert az nalam tokeletes ( a net is 10/1 es jo csak megse 20/20 es nem 4.5k :D ) es ez melle rendelek egy digit 20/20 al ergo: 4.5 digi meg a upc s telefon tv es legkisebb net. es igy nem is kell azt lemondani es arban ugyanott vagyok mint most kb. velemenyek?:) :respect:

#712 Felhasználó inaktív   PeterX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 16:17

Idézet: -N- - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 14:33

hi. nagyjabol atolvasgattam a hsz eket.en most lattam nem reg a hazunkban a digi hirdeteset.nem kicsit letaglozott a dolog.foleg hogy nincs 2 hete hogy chellom van 1 ev huseggel.nah most fogalmam sincs hogy lehet lemondani ezt de nem is baj. arra gondoltam hogy csomagot modositok ami 2k kb valasztom a legkisebb csomagot ami 3500+fa a telefon tv marad mert az nalam tokeletes ( a net is 10/1 es jo csak megse 20/20 es nem 4.5k :D ) es ez melle rendelek egy digit 20/20 al ergo: 4.5 digi meg a upc s telefon tv es legkisebb net. es igy nem is kell azt lemondani es arban ugyanott vagyok mint most kb. velemenyek?:) :respect:

A csomag módosítást nem biztos hogy lefelé is ilyen olcsón megúszod...

Sőt biztos hogy nem:
"A Szolgáltató nem köteles az Elfizető Szolgáltatási Csomagját abban az esetben módosítani, ha az
Elfizetőnek a Szolgáltatóval szemben díjtartozása áll fenn, illetőleg ha az Elfizető kötelezettséget vállalt
egy adott díjcsomag meghatározott időre történ igénybevételére az ebből ered kedvezmények megszerzése
végett. " :(

Viszont ha lemondod, akkor elvileg csak az szerződés felbontásáig igénybevett kedvezményeket kell visszaperkálni, úgyhogy ennek érdemes utánajárni. :think:

Szerkesztette: PeterX 2007. 11. 30. 16:20 -kor

VODKA
-Connecting People-

#713 Felhasználó inaktív   stafford 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 16:51

Idézet: PeterX - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 15:17

A csomag módosítást nem biztos hogy lefelé is ilyen olcsón megúszod...

Sőt biztos hogy nem:
"A Szolgáltató nem köteles az Elfizető Szolgáltatási Csomagját abban az esetben módosítani, ha az
Elfizetőnek a Szolgáltatóval szemben díjtartozása áll fenn, illetőleg ha az Elfizető kötelezettséget vállalt
egy adott díjcsomag meghatározott időre történ igénybevételére az ebből ered kedvezmények megszerzése
végett. " :(

Viszont ha lemondod, akkor elvileg csak az szerződés felbontásáig igénybevett kedvezményeket kell visszaperkálni, úgyhogy ennek érdemes utánajárni. :think:

tehat minel kesobb mondom le chello huseget, annal tobbet kell fizetnem?
Stafford

#714 Felhasználó inaktív   -N- 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 11. 30. 17:01

"Viszont ha lemondod, akkor elvileg csak az szerződés felbontásáig igénybevett kedvezményeket kell visszaperkálni, úgyhogy ennek érdemes utánajárni." en is igy tudom. hogy azt kell kifizetni amit "nyertem" azzal hogy huseget vallaltam. legalabbis valami ilyen eu s jogszabalyrol hallottam.van meg 1 netem otthon anyameknal.ott pl nem engedtek lemondani nem tom mire hivatkozva... csak lecsokkenteni a legkisebb csomagra..igy ha lesz digi mar 3 netem lesz:D de ahogy szamoltam jo lenne az is ha lecsokkentenek a legkisebbre mert akkor anyagilag ugyanitt vagyok...bar azt se bannam ha chello nem lenne ha van digim. csak upc s tv es tel marad es ennyi...nah majd utanna jarok:o koszontem :respect:

#715 Felhasználó inaktív   PeterX 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 17:19

Idézet: stafford - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 16:51

Én csak belekukkantottam az ÁSZF-etekbe, de úgy látom igen. És akkor ez még viszonylag korrektnek nevezhető, mert nem a fenmaradó részt fizettetik ki.

"Amennyiben az Elfizető az elfizetői szerződés megkötésekor, vagy módosításakor a Szolgáltató által közzétett valamely különleges ajánlat alapján hűségnyilatkozat aláírásával olyan feltételes kedvezményt vett igénybe, amelyet a Szolgáltató a hűségnyilatkozatban megjelölt szolgáltatási szinthez és meghatározott kötelező szerződéses időtartamhoz kötött, abban az esetben ezen időszak alatt az Előfizető a feltételes kedvezmény összegét elveszti az alábbi esetekben:
a)  amennyiben az elfizetői szerződését rendes felmondással megszünteti; 
...
c)  amennyiben az Elfizető az igénybe vett szolgáltatási szintre vonatkozó szerződés-módosítást kezdeményez;
...
A fenti esetekben az Előfizető a feltételes kedvezményt elveszti, és a vállalt hűségnyilatkozatában meghatározott kedvezmények összegének a Szerződés megszüntetéséig, vagy megszűnéséig történő, egyösszegű visszafizetésére köteles. "

Ez szerintem azt jelenti, hogy a felmondásig igénybevett kedvezményeket kell visszafizetni (belépési díj, havi díjkedvezmény a listaárhoz képest, stb...).
De lehet hogy már fáradt vagyok így a hét vége felé, és én értelmezem rosszul.

Szerkesztette: PeterX 2007. 11. 30. 17:22 -kor

VODKA
-Connecting People-

#716 Felhasználó inaktív   Miki2 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 11. 30. 21:56

Idézet: stafford - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 16:51

Minél hamarabb bontod fel a hűséget, annál kevesebb pótdíjat kell fizetned, mert még alig vettél igénybe "kedvezményt". Viszont a 20 rugó bekötési díjat rádverik (ha elengedték a hűség fejében).
A trékomnál legalábbis így működik.
Tárgyi tudástól nem elhomályosított éleslátással tekintek a világra.

#717 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 08:48

Idézet: Miki2 - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 22:56

Minél hamarabb bontod fel a hűséget, annál kevesebb pótdíjat kell fizetned, mert még alig vettél igénybe "kedvezményt". Viszont a 20 rugó bekötési díjat rádverik (ha elengedték a hűség fejében).
A trékomnál legalábbis így működik.

csak akkor 24K a bekötésnél megspórolt összeg, ha előtte nem volt semmije, különben 10 v. 5K

"
Díjak:
Meglévő UPC Telefon szolgáltatás vagy meglévő UPC Telefon és kábeltelevíziós szolgáltatás és chello szolgáltatás együttes megrendelése esetén: 4.800 Ft
Meglévő kábeltelevíziós szolgáltatás, vagy kábeltelevíziós és chello szolgáltatás együttes megrendelése esetén: 9.600 Ft
Chello szolgáltatás megrendelése esetén (UPC kábeles szolgáltatással nem rendelkező előfizetőknek):
24.000 Ft
"

#718 Felhasználó inaktív   lajoska1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 01. 23:06

Sziasztok!

Budapest VI. kerületi digisek segítségét, tapasztalatát szeretném kérni. Startnet, basenet, topnet érdekelne, meg a telefonszolgáltatásuk (tvnet + tcomtól akarok szolgáltatót váltani, és a legfontosabb az állandó, stabil elérhetőség lenne).
Mennyire stabil a szolgáltatás?
Milyen gyakran szakad meg?
Milyen gyakran fordul elő, hogy órákig vagy napokig nincs internet vagy telefon?
Mennyire korrekt az ügyfélszolgálatuk?
Mennyire marad el az internetsebesség a maximumtól? Ingadozó vagy stabil szokott inkább lenni? Lassul gyakran?

Előre is köszi. Minden vélemény komoly segítség lenne. A rossz is, a jó is.

#719 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 02. 16:11

Idézet: lajoska1 - Dátum: 2007. dec. 2., vasárnap - 0:06

Sziasztok!

Budapest VI. kerületi digisek segítségét, tapasztalatát szeretném kérni. Startnet, basenet, topnet érdekelne, meg a telefonszolgáltatásuk (tvnet + tcomtól akarok szolgáltatót váltani, és a legfontosabb az állandó, stabil elérhetőség lenne).
Mennyire stabil a szolgáltatás?
Milyen gyakran szakad meg?
Milyen gyakran fordul elő, hogy órákig vagy napokig nincs internet vagy telefon?
Mennyire korrekt az ügyfélszolgálatuk?
Mennyire marad el az internetsebesség a maximumtól? Ingadozó vagy stabil szokott inkább lenni? Lassul gyakran?

Előre is köszi. Minden vélemény komoly segítség lenne. A rossz is, a jó is.

Sebességgel nincs gond, ügyfélszolgálat konvergál a 0hoz.
Telefonról sok jót nem hallottam, állítólag kicsit zajos, de majd kiforrja magát biztos.
Ha matávos minőséget vársz el akkor ne válts a telefonról, nem lesz olyan 1 voip sem.

#720 Felhasználó inaktív   lajoska1 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 12. 02. 16:36

Köszi Uthenger!

A legfontosabb kérdés a digiről:

Milyen gyakran szakad meg az internet?

(A tvnetnél eddig semmi ilyen gondom nem volt.
Kb. 2,5 km-re vagyok a központtól, és dlink 380t a modemem.)

lajoska1

Téma megosztása:

• (134 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 34
  • 35
  • 36
  • 37
  • 38
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.