Idézet: stafford - Dátum: 2007. nov. 30., péntek - 16:51
tehat minel kesobb mondom le chello huseget, annal tobbet kell fizetnem?
Én csak belekukkantottam az ÁSZF-etekbe, de úgy látom igen. És akkor ez még viszonylag korrektnek nevezhető, mert nem a fenmaradó részt fizettetik ki.
"Amennyiben az Elfizető az elfizetői szerződés megkötésekor, vagy módosításakor a Szolgáltató által közzétett valamely különleges ajánlat alapján hűségnyilatkozat aláírásával olyan feltételes kedvezményt vett igénybe, amelyet a Szolgáltató a hűségnyilatkozatban megjelölt szolgáltatási szinthez és meghatározott kötelező szerződéses időtartamhoz kötött, abban az esetben ezen időszak alatt az Előfizető a feltételes kedvezmény összegét elveszti az alábbi esetekben:
a) amennyiben az elfizetői szerződését rendes felmondással megszünteti;
...
c) amennyiben az Elfizető az igénybe vett szolgáltatási szintre vonatkozó szerződés-módosítást kezdeményez;
...
A fenti esetekben az Előfizető a feltételes kedvezményt elveszti, és a vállalt hűségnyilatkozatában meghatározott kedvezmények összegének a Szerződés megszüntetéséig, vagy megszűnéséig történő, egyösszegű visszafizetésére köteles. "
Ez szerintem azt jelenti, hogy a felmondásig igénybevett kedvezményeket kell visszafizetni (belépési díj, havi díjkedvezmény a listaárhoz képest, stb...).
De lehet hogy már fáradt vagyok így a hét vége felé, és én értelmezem rosszul.
Szerkesztette: PeterX 2007. 11. 30. 17:22 -kor