Nemtom ti hogy vagytok vele, de ez maga a szánalom. Bármit töltök torrenten, max 200k-val jön. Egy 10/1-es neten, havi 9900-ért. Hát nem nagyon tudom elfogadni. Nade nézzük is a problémát objektíven, az ő szemszögükből:
- túl van terhelve a sok p2p-től a rendszer. Akkor miért emeltek 2 hónappal ezelőtt sávszélt a triplájára? Nem hiszem, hogy nem tudták ezt előre...
- falsch marketingduma: "ez azért van, hogy megvédjük a butus kis júzereket..." Hoznék egy példát: veszek egy Porschét nagyonsokért, és elmegyek tankolni. A kutas kideríti, hogy én autópályán akarok vele menni, így aztán valami 82-es benzint önt bele, mert gyorsan menni veszélyes... Persze ha a Hungaroringre mennék kipróbálni, akkor mehet a racing benya. NONSZENSZ. Semmi közük hozzá.
Nem azért fizetek havi 10e forintot, hogy ilyen tempóval töltsek. (200k×8=1600KiloBit/s) 10240 helyett!!!
Nem hiszem, hogy sokan maradnak a UPC-nél ezután, főleg, ha nem változtatnak. Vagy mondják azt:
nesze itt egy 2000kb/s-es csomag havi 3500-ért és p2p-zhetsz vele 200k-ig, és akkor azt mondom, hogy fair az üzlet...
Bezzeg a speedtest.net az megy ezerrel:
Szerkesztette: loopylime 2007. 06. 01. 18:06 -kor
Nem tudom, hogy az Alt+Ctrl+Del kombinációt ki találhatta ki, de Bill Gates tette ismertté.