HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. Értékeld a témát: -----

#2581 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 02. 19:24

Idézet: pauz - Dátum: 2007. jún. 2., szombat - 18:23

hi

kis help kellene, elfelejtettem mar, hogyan is tudok ipt cserelni?

mac cserebol jo esellyel lesz ip csere is

#2582 Felhasználó inaktív   egy_senki 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 02. 19:43

Hello!

Az érdekelne, hogy hátha van valakinek tapasztala Linksys WRT54GL router wan-lan áteresztéséről(lehetőleg a plafon érdekelne)?
meg bármi, ami szerinte fontos lehet, ha chello extreme-t szeretnék szétdobni vele.

Köszönöm.

#2583 Felhasználó inaktív   lipigab 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 20:01

Idézet: Xero - Dátum: 2007. jún. 2., szombat - 0:24

Ez a p2p mizéria kezd szánalmas lenni. A tizedét kapom annak kb mint amiért fizetek. Ha ez megy a hónap végéig már látom lelki szemeim előtt ahogy bevonulok a központba és megíveltetem az egyik droid feje felé a modemet. Had örüljön. Most is 20e körüli számlát perkálunk upöcsének de egy normális sebességem sincsen p2p-ben.
Amugy odafent a drága kis buksi fejeseknek üzenem nem csak warez létezik ám ilyen hálókon!

Egyetertek!!!

Par napig megint jo volt aztan ma ismet 30Kb/sec

Rohadt szemetek :boa:

#2584 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 20:14

Idézet: lipigab - Dátum: 2007. jún. 2., szombat - 20:01

Egyetertek!!!

Par napig megint jo volt aztan ma ismet 30Kb/sec

Rohadt szemetek :boa:

Azért próbáljuk legalább mi megőrizni emberi mivoltunkat, hamár egy ilyen ...finoman szólva nem korrekt kommunikációjú céggel hozott össze minket a sors.

Amit művelnek valóban tarthatatlan, de próbáljunk meg bízni benne, hogy a bővítési időszak lezárultával normalizálódik a helyzet. (előtört belőlem az idealista)

Mindenesetre neked legalább abban a szerencsében volt részed, hogy pár napig ment....
Itt újpesten már szinte semmit nem lehet csinálni akadások nélkül a neten.
Úgy néz ki a megbízhatósági listán a csepel-újpest csúcstartóból átmegyünk a miskolc-angyalföld antirekorderekig...

maxt

(update: korábban említett szomszédnál 2 napja beütött a korlát. lehet mégiscsak olvassák ezt a fórumot olyanok akik matatják a rendszert, és korlátozgatnak a kimaradt pontokon ... és most nem az általam mélyen tisztelt NSD-re gondoltam)

#2585 Felhasználó inaktív   twollah 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 20:37

Irtam egy kis szosszenetet a Prohardver LOGOUT reszebe a P2P lassitasrol.

P2P lassitas

Remelem lesz vmi foganatja a dolognak.
twollah / bRoKEn hOPe, sUppLeX
<a href='http://www.supplex.com' target='_blank'>http://www.supplex.com</a>

HoW aBOuT a nIcE bIg CuP oF sHuT tHe fUCk uP?

Ingyen software minden nap. Miért fizetnél ha ingyen is megkaphatod?

Blogom

DeFeNDeR oF THe HaTe

#2586 Felhasználó inaktív   CorsairS 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 20:44

Idézet: egy_senki - Dátum: 2007. jún. 2., szombat - 20:43

Hello!

Az érdekelne, hogy hátha van valakinek tapasztala Linksys WRT54GL router wan-lan áteresztéséről(lehetőleg a plafon érdekelne)?
meg bármi, ami szerinte fontos lehet, ha chello extreme-t szeretnék szétdobni vele.

Köszönöm.

Nekem ilyen router van, 10 mbitet simán hozza WAN oldalon, alap és dd-wrt firmwirekkel is.
MAC klonozás után megy vele a net tökéletesen.

#2587 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 20:44

Idézet: Gizmoka - Dátum: 2007. jún. 2., szombat - 12:25

Ha lehet Mozilla Firefox-ra is optimalizáljuk a mérőt! Ez már alap kár ,hogy odabenn nem tudják.  :D
Nekem nem ír semmi számot ki az oszlopnál.  :omg: Pedig a legjobb böngészöt használom.  :p

igen, sok helyen meglepően nem gondolnak a Firefoxra... láttam már drága nagynevű cég által készített oldalt, ami úgy szétesett FF alatt, ahogy nekem direkt se menne. inkább flash programozónak tartom magam, de azért a html oldalak készítésénél is figyelembe szoktam venni, hogy IE és FF alatt is menjen (ha lehet, persze Opera alatt is), persze az se mindegy, hogy régi vagy új IE... nem olyan ördöngösség ám.
mondjuk jó, hogy figyelembe veszem a FF-ot, elvégre én azt használok. ha azt akarom nézni, új IE alatt milyen, azt is FF-ban nézem, az IE tab elég kellemes :D

viszont nekem is működik a mérő 3 hónap szünet után.

#2588 Felhasználó inaktív   Shadowman007 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 20:54

Idézet: Shadowman007 - Dátum: 2007. máj. 31., csütörtök - 14:18

Várpalotán frankó most a ping!!! :eek:  :eek:  :eek:

Csomagok: küldött = 100, fogadott = 100, elveszett = 0 (0% veszteség),
Oda-vissza út ideje közelítőlegesen, milliszekundumban:
    minimum = 14ms, maximum = 845ms, átlag = 185ms

Még mindíg GÁZ!!! :reklamacio:  :reklamacio:  :reklamacio:

Csütörtökön felhívtam őket, aztmodták valami elszált a városba.
Letöltés is bárhonnan 250-300k.

NSD nem tudsz esetleg valamit?  :think:
http://www.videa.hu/main.php?page=play&v=MQ54IAz46OIt1aXZ
Chello??? Az mi??? Az valami ütős hangszer??? ÁÁÁ dehogy inkább szivatós...

#2589 Felhasználó inaktív   RosszQtya 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 06. 02. 21:17

P2P is lehetne annyira tökéletes mint a köcsög számláló  :eek:

#2590 Felhasználó inaktív   adam.k 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 21:28

Idézet: twollah - Dátum: 2007. jún. 2., szombat - 20:37

Irtam egy kis szosszenetet a Prohardver LOGOUT reszebe a P2P lassitasrol.

Meg sosem hallottam errol a logout -rol, nem tudom ez valami portal vagy valami blog gyujtemeny, de nem is erdekes.  Azt tartom szomorunak, hogy manapsag ilyen vulgaris, paraszt stilussal meg lehet jelenni, es irasnak lehet nevezni.

Vagy irjal ocsem, korrektul, vagy sehogy.

Meg ha el is tudnal erni barmit is a nyilvanos megjelenessel, a problema koztudatba terjesztesevel, azt most vagtad el, egy ilyen szerzemennyel.  Szamomra legalabbis a dolog (problemanak azert nem neveznem a p2p anti-priorizalast, szamomra biztos nem problema) lenyegerol abszolut elterelodik a figyelem, hogy miert kell ilyen modon fogalmazni, mashogy is neven lehet nevezni a dolgokat.

#2591 Felhasználó inaktív   SySERR 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 21:37

Erdekes ez a korlatozas:
Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Jol lehet latni, hogy mikor korlatozzak megjobban! :p
A topicot is siman vissza lehetne nevezni a regire.
http://www.rtvstat.hu/ - A legtöbb magyar rádió és TV egy helyen!

#2592 Felhasználó inaktív   bean 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 22:13

Idézet: loopylime - Dátum: 2007. jún. 1., péntek - 19:03

Nem hiszem, hogy sokan maradnak a UPC-nél ezután, főleg, ha nem változtatnak. Vagy mondják azt:
nesze itt egy 2000kb/s-es csomag havi 3500-ért és p2p-zhetsz vele 200k-ig, és akkor azt mondom, hogy fair az üzlet...

Elmondtuk ezt már sokszor, nagyon kevés ember hagyja-hagyná ott a chellót csak ezért a marhaságért. Az ügyfelek elsöprő része (több mint 90%) nem is tudja mi az a P2P amiért mi itten sírunk. És amúgy nem is okkal sírunk, nagyon sokszor teljes sebességgel jön a torrent. Egyszerű ügyfél leperkál pár ezrest, te meg fizetsz, hmmmm, ötször annyit maximum és letöltesz... hmmm nyolcvanszor annyit :) ? Természetesen számos költség nem forgalomfüggő -- de számos az. Hidd el, nem érik meg az ipari forgalmazók a UPC-nek...

#2593 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 22:39

Ehhez egyvalamit tudok hozzászólni, amibe senki sem köthet bele: ha már ott van a 750GB/hónapos korlát, akkor nem mindegy, hogy az ember hogyan használja fel?

#2594 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 23:00

Idézet: bean - Dátum: 2007. jún. 2., szombat - 22:13

Elmondtuk ezt már sokszor, nagyon kevés ember hagyja-hagyná ott a chellót csak ezért a marhaságért. Az ügyfelek elsöprő része (több mint 90%) nem is tudja mi az a P2P amiért mi itten sírunk. És amúgy nem is okkal sírunk, nagyon sokszor teljes sebességgel jön a torrent. Egyszerű ügyfél leperkál pár ezrest, te meg fizetsz, hmmmm, ötször annyit maximum és letöltesz... hmmm nyolcvanszor annyit :) ? Természetesen számos költség nem forgalomfüggő -- de számos az. Hidd el, nem érik meg az ipari forgalmazók a UPC-nek...

Lehet, hogy sokan nem használják, de őszintén szólva nem azért fizetek ennyit, hogy a upc.hu-t 10MBittel hozzam be. Internetre fizettem elő (a reklám szerint villámgyors) és nem csak webre.
Abban pedig egyáltalán nincs igazad, hogy a torrent teljes sebességgel menne... legalábbis nálam nem fordult elő a (vissza)fejlesztés kezdete óta...
Ha a tizede meglenne a csomagom névleges sebességének, akkor már kevéssé lennék morcos, de hogy kb 1/100 sebességgel csorog, ez vérlázító!

maxt

#2595 Felhasználó inaktív   maxt 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 23:03

Idézet: Takeshi - Dátum: 2007. jún. 2., szombat - 22:39

Ehhez egyvalamit tudok hozzászólni, amibe senki sem köthet bele: ha már ott van a 750GB/hónapos korlát, akkor nem mindegy, hogy az ember hogyan használja fel?

Csak a pontosság kedvéért: 750Gb/3hónap.

A problémáról pedig egy vicc jutott eszembe (ezen a helyzeten már csak röhögni lehet):

"Járni jár, de nem jut!"

maxt

#2596 Felhasználó inaktív   CyberLord 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 02. 23:52

Ha marad a lassitás, akkor lesz okom naponta többször is az ügyfélszolgálatosokon levezetni a dühömet, aztán a végén kiharcolhatok egy szerzőzédontást is, +éri  :reklamacio:  =  :up:

#2597 Felhasználó inaktív   Pimpa28 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 00:07

Kis esti fejtvény. Ha ez a p2p-script priorizál és nem kénye-kedve szerint korlátoz, akkor vajh, miért 50 kbyte/sec-kel száguld a cumó éjjel 1-kor?

NSD, ez valószínűleg kardinálisabb kérdés, mint, hogy van tooltip funkció az új mérőben...

#2598 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 00:33

Idézet: adam.k - Dátum: 2007. jún. 2., szombat - 22:28

Meg sosem hallottam errol a logout -rol, nem tudom ez valami portal vagy valami blog gyujtemeny, de nem is erdekes.  Azt tartom szomorunak, hogy manapsag ilyen vulgaris, paraszt stilussal meg lehet jelenni, es irasnak lehet nevezni.

Vagy irjal ocsem, korrektul, vagy sehogy.

Meg ha el is tudnal erni barmit is a nyilvanos megjelenessel, a problema koztudatba terjesztesevel, azt most vagtad el, egy ilyen szerzemennyel.  Szamomra legalabbis a dolog (problemanak azert nem neveznem a p2p anti-priorizalast, szamomra biztos nem problema) lenyegerol abszolut elterelodik a figyelem, hogy miert kell ilyen modon fogalmazni, mashogy is neven lehet nevezni a dolgokat.

:up:  :respect:
Papesz

#2599 Felhasználó inaktív   Takeshi 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 02:16

Idézet: maxt - Dátum: 2007. jún. 2., szombat - 23:03

Csak a pontosság kedvéért: 750Gb/3hónap.

A problémáról pedig egy vicc jutott eszembe (ezen a helyzeten már csak röhögni lehet):

"Járni jár, de nem jut!"

maxt

elírtam, bocs... de a lényeg ott van

#2600 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 06. 03. 05:52

Idézet: maxt - Dátum: 2007. jún. 2., szombat - 23:00

Ha a tizede meglenne a csomagom névleges sebességének, akkor már kevéssé lennék morcos, de hogy kb 1/100 sebességgel csorog, ez vérlázító!

maxt

probalom humorral megkozeliteni a dolgot: mivel mindenki a letoltesi sebessegre panaszkodik es a feltoltesi nagyjabol rendben van, a upc reklamozhatna a csomagjait "torrent aranyjavitokent" is  :Đ

Téma megosztása:

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 128
  • 129
  • 130
  • 131
  • 132
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.