HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. Értékeld a témát: -----

#261 Felhasználó inaktív   PaLa 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 18. 23:02

Idézet: gdeak - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 23:29

Most nem egészen követtem ezt a thread-et, nem tudom, miből indult ki a dolog, de nem egészen értem a dolgot. Azon megy a probléma, hogy ha lejárt a hűség, akokr automatikusan visszatesznek listaárra? Ez már elég rég nincs így UPCnél!

Egy ideje már az a módszer, hogy a hűség lejárta előtt kb. 2 héttel felhívnak, közlik, hogy le fog járni a hűség, és megkérdik, nem akarod e meghosszabbítani. Aztán telefonon meg is lehet kötni rögtön, kipostázzák a szerződést, de nem kell vissza sem küldeni, mert ez meg van oldva jogilag, hogy ne kelljen!

Nem kell szidni upct (mindig), fejlesztenek ők, csak néha kicsit lassan!! :respect:

Ez így van amúgy. De nekem jött a számlával is tájékoztató, hogy híni fognak, vagy hívjam őket fel.

#262 Felhasználó inaktív   SimonTower 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 18. 23:37

Bocsi, de az elmúlt 30 oldal eseményeit nem igazán akarom végignyálazni, azért párt hsz-el megpróbálkoztam.Mi a jósten van még mindig a p2p alkalmazásokkal? Hihetetlen, egyre rosszabb. Mikor emeltek a 20mbit/1mbit a gyakorlatban torrenten pl. max volt, majd később max 130k/128k, aztán 20k/128k, mostanra eljutottunk oda,hogy letöltés jó,ha túllibben a 10kb/sec-en, a feltöltés meg 4-5kb/sec. Természetesen http-ről tölteni 2,4Mb-al tudok, és ftp-re felfelé is 128 stabilan.

Torrent, dc, de még a webkamera is így működik. :)

#263 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 08:54

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 18:10

Nekem korábban 2 évig volt 1-1 adsl, de 1iknél se volt divat, annál inkább az automatikus hűséghosszabbítás.

Azért ez a T-xxx-nál másképp volt !
Lejárt a 2 év hűségem és akartam hosszabbítani,hogy olcsóbb legyen, de nem engedtek újabb hűséget hanem maradt hűség nélkül ugyanolyan áron.
Ezért is léptem le tőlük 4 év után. Ha a hülyék olcsóbban adták volna újabb hűséggel valszeg még mindig ott vagyok.
Így is el lehet veszíteni 1 ügyfelet Tré módszerrel !

#264 Felhasználó inaktív   matamoscas 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 19. 08:54

SimonTower: Igen, kissé elsikkadt ez a téma, nem mintha bármi változott volna. Talán annyi, hogy a letöltésem szélesebb skálán ingadozik, pontosabban nem 32kB/s-re limitált, mint eddig (hanem 150 kB/s körül, persze ez most lehet a reggel miatt), a föltöltés viszont ugyanaz a tré 4kB-8kB/s. Mindez extreme 10 Mbps/1Mbps-en. Több, mint két hete.

K>

Szerkesztette: matamoscas 2007. 03. 19. 08:55 -kor

#265 Felhasználó inaktív   SimonTower 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 09:06

Idézet: matamoscas - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 8:54

SimonTower: Igen, kissé elsikkadt ez a téma, nem mintha bármi változott volna. Talán annyi, hogy a letöltésem szélesebb skálán ingadozik, pontosabban nem 32kB/s-re limitált, mint eddig (hanem 150 kB/s körül, persze ez most lehet a reggel miatt), a föltöltés viszont ugyanaz a tré 4kB-8kB/s. Mindez extreme 10 Mbps/1Mbps-en. Több, mint két hete.

K>

Akkor legalább "megnyugodtam", hogy nem nálam van a hiba. Azért mindenesetre érdekes.

OFF
Kedvesemmel jártunk a Tropicariumban pár hete, és a róla készült közel egy órás videót át akartam küldeni egy ismerősünknek. 3-4 Kb/sec-el mozgott a dolog, közel 2 nap volt,mire átért. Teljesítmény a köbön. Félreértés ne essék, nem ugatni akarok,tudom,hogy fejlesztések vannak, de elképzelhetetlen számomra,hogy emiatt van belassulva, és CSAK a p2p.

#266 Felhasználó inaktív   Parker 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 09:09

Idézet: matamoscas - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 9:54

K>

Már ezerszer legalább elhangzott a fórumon hogy valószínűleg a fejlesztések befejezéséig ilyen lesz a hálózat minősége... Ha a fejlesztések befejezése után is ilyen marad, akkor tényleg valami turpisság van a dologban...

#267 Felhasználó inaktív   shr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 09:51

Idézet: gdeak - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 23:29

Most nem egészen követtem ezt a thread-et, nem tudom, miből indult ki a dolog, de nem egészen értem a dolgot. Azon megy a probléma, hogy ha lejárt a hűség, akokr automatikusan visszatesznek listaárra? Ez már elég rég nincs így UPCnél!

Egy ideje már az a módszer, hogy a hűség lejárta előtt kb. 2 héttel felhívnak, közlik, hogy le fog járni a hűség, és megkérdik, nem akarod e meghosszabbítani. Aztán telefonon meg is lehet kötni rögtön, kipostázzák a szerződést, de nem kell vissza sem küldeni, mert ez meg van oldva jogilag, hogy ne kelljen!

Nem kell szidni upct (mindig), fejlesztenek ők, csak néha kicsit lassan!! :respect:

engem fél éve automatikusan listaárra tettek, akkor ma már másképp van? az jó.
hmm, a fehérvári szivárványnet a baba =) ott egyféle ár van egy csomagnál és kész. van 2000 ft-os pöttöm net is =) a nagyobb csomagoknál a kábeles kicsit drágább a chellós árnál, de nem sokkal (a rádiós több). teljesen jó :) csak a rádiós kihagy, ha vihar van :)

az én netem továbbra is teljesen jó, emeletlen mediumként viselkedik. bár továbbra is az van, hogy ha jelentős részét elviszi a torrent, akkor már az oldalak sem jönnek be. régebben nem volt ilyen. marad annyi le-föl sávszél, hogy ne legyen gond, bőven. no de ez legyen a legnagyobb gondom :)

#268 Felhasználó inaktív   Aramir 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 10:36

Nincs másképpen, mi januárban szaladtunk majdnem bele. Persze kaptunk sms-t meg emailt elötte, hogy fizessünk elő újra egy évre, csak azt hittük, hogy reklámduma :D Szerencsére az utolsó napon neten megkötöttük a szerződést, igaz, így is kikellett fizetni a teljes összeget, amit kiszámláztak (akkor jöttünk rá, hogy gond van, amikor kijött decemberben a januári csekk a listaárral), de a következő hónapból lelett vonva a túfizetés :)

Szerkesztette: Aramir 2007. 03. 19. 10:36 -kor

#269 Felhasználó inaktív   matamoscas 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 10:47

Idézet: Parker - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 9:09

Már ezerszer legalább elhangzott a fórumon hogy valószínűleg a fejlesztések befejezéséig ilyen lesz a hálózat minősége... Ha a fejlesztések befejezése után is ilyen marad, akkor tényleg valami turpisság van a dologban...

Kb. ötven oldal óta követem a fórumot. Ez sokkal inkább találgatások formájában hangzott el, és hivatalos kommunikáció még nem látott napvilágot ez ügyben. Javíts ki, ha nem így volt! Pont azért tartom én is felszínen a témát, hogy esetleg mások írják, hogy "nálam a XIII. kerületben már minden király", hogy lássuk, hogy van-e köze a dolognak a fejlesztési ütemtervhez, pl.

K>

#270 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 11:11

Idézet: gdeak - Dátum: 2007. márc. 18., vasárnap - 22:29

Engem nem hívtak, igaz két héttel előtte én hívtam őket. Lehet, hogy pont másnap akartak, mindenesetre nem vártam meg.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#271 Felhasználó inaktív   SimonTower 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 12:33

Idézet: matamoscas - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 10:47

Kb. ötven oldal óta követem a fórumot. Ez sokkal inkább találgatások formájában hangzott el, és hivatalos kommunikáció még nem látott napvilágot ez ügyben. Javíts ki, ha nem így volt! Pont azért tartom én is felszínen a témát, hogy esetleg mások írják, hogy "nálam a XIII. kerületben már minden király", hogy lássuk, hogy van-e köze a dolognak a fejlesztési ütemtervhez, pl.

K>

így van, köszönöm!  :respect:

Most 2,2k-val szakítok lefelé.Na milyen?  :eek:

#272 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 13:16

Picit :offtopic: mert TV, de azért tessék olvasni.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#273 Felhasználó inaktív   Papesz 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 13:19

Idézet: shr - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 9:51

az én netem továbbra is teljesen jó, emeletlen mediumként viselkedik.

Azért viselkedik emeletlenként, mert azt még sosem emelték. A Medium még csak három hete van a piacon.  ;)
Papesz

#274 Felhasználó inaktív   laci85 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 14:01

Utorrentbe bleleraktam az IPfiltert (chellosokat hagyta csak meg) és utánna 1,2MB/s el jött lefele minden. Csak azt kérdezném hogy ugy be lehet -e állítani az IP tartományokat hogy ne csak chellosat hanem mást is meghagyjon pl: ha serverről tolják meg ilyenek. Csak az adsl IP-ket szürje ki a többit azt ne. Így meg lehet -e csinálni.

#275 Felhasználó inaktív   Samott 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 14:15

Idézet: moq - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 13:16

Picit :offtopic: mert TV, de azért tessék olvasni.

Nekem nem fog hianyozni, egy percet se neztem... ez annyira retegcsatorna volt, meglepo hogy eddig huzta. Termeszetesen nem orulok neki, mert aki szerette annak pont annyira fog hianyozn mint nekem a Nickelodeon... de az AXN-t biztos tobben fogjak nezni, igy a tobbseg jol jar a cserevel.

Samott
(There is always a last time for everything.) Overhead, without any fuss, the stars were going out. | exHWSW - Értünk mindenhez IS @ PH!

#276 Felhasználó inaktív   svartedauen 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 14:17

Idézet: Samott - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 14:15

Nekem nem fog hianyozni, egy percet se neztem... ez annyira retegcsatorna volt, meglepo hogy eddig huzta. Termeszetesen nem orulok neki, mert aki szerette annak pont annyira fog hianyozn mint nekem a Nickelodeon... de az AXN-t biztos tobben fogjak nezni, igy a tobbseg jol jar a cserevel.

Samott

a Bartók rádiót meghagyták.  ;)
So Pure... So Cold... Transilvanian Hunger

#277 Felhasználó inaktív   Ptibo 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 14:25

Utorrentbe bleleraktam az IPfiltert (chellosokat hagyta csak meg) és utánna 1,2MB/s el jött lefele minden. Csak azt kérdezném hogy ugy be lehet -e állítani az IP tartományokat hogy ne csak chellosat hanem mást is meghagyjon pl: ha serverről tolják meg ilyenek. Csak az adsl IP-ket szürje ki a többit azt ne. Így meg lehet -e csinálni.

ez engem is érdekelne....

#278 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 14:34

Idézet: Ptibo - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 14:25

ez engem is érdekelne....

Elmeletileg meg, ha tudod pontosan, hogy melyik ipket akarod engedni, de gyakorlatilag ez megvalosithatatlan.

Viszont nem ertem minek szurni, mar minden forgalom beleszamit a meresbe.

Szerkesztette: repattila 2007. 03. 19. 14:34 -kor

#279 Felhasználó inaktív   ArGa 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 14:50

Idézet: repattila - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 13:34

Elmeletileg meg, ha tudod pontosan, hogy melyik ipket akarod engedni, de gyakorlatilag ez megvalosithatatlan.

Viszont nem ertem minek szurni, mar minden forgalom beleszamit a meresbe.

Mert chellós peerektől jön normális sebességekkel, nem chellósoktól meg csak olyan 0.x kB az elérhető maximum sebesség fel és le is. (legalábbis nálam egy hete)

Szerkesztette: ArGa 2007. 03. 19. 14:52 -kor

#280 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 19. 14:59

Idézet: ArGa - Dátum: 2007. márc. 19., hétfő - 14:50

Mert chellós peerektől jön normális sebességekkel, nem chellósoktól meg csak olyan 0.x kB az elérhető maximum sebesség fel és le is. (legalábbis nálam egy hete)

Akkor a maximum kapcsolatszamot vegyetek nagyobbra szerintem, ugy nem szorulnak ki a chellos peerek.

Téma megosztása:

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 12
  • 13
  • 14
  • 15
  • 16
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.