HWSW Informatikai Kerekasztal: UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

UPC chello: bővítések és volt korlátozások X. Értékeld a témát: -----

#621 Felhasználó inaktív   NeoMaN01 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 26. 05:34

Idézet: Zozo® - Dátum: 2007. márc. 26., hétfő - 2:15

Nem a p2p korlátozással van a gond, hanem a tálalással, senki nem mond semmit, aki meg igen az sem az igazat, könnyebb lenne elfogadni, mint így ami most van.

Így van!
GREENPEACE
„Gyermekeid 21. századáért harcolsz – pokolba a szabályokkal!”
Greenpeace ...mivel csak ez az egy Föld létezik

#622 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 07:44

Idézet: Zozo® - Dátum: 2007. márc. 26., hétfő - 3:15

Nem a p2p korlátozással van a gond, hanem a tálalással, senki nem mond semmit, aki meg igen az sem az igazat, könnyebb lenne elfogadni, mint így ami most van.

Mi az isten nyilát nem lehet a tálaláson megérteni?
"Június végéig fennakadások várhatóak az internet szolgáltatásban." Külön csöngessen be mindenkihez egy UPC marketinges, hogy ezt elmondja személyesen?

Érdekes, hogy megint hétvégére gárgyult el ez a topik. :D (noh ez nem neked szól, csak épp ide írtam)

Szerkesztette: ufonauta 2007. 03. 26. 07:44 -kor

#623 Felhasználó inaktív   meghaltam 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 07:49

meg fogtok kovezni: tobb varosban is hasznalok chello-t/adsl-t, mindenhol rendben jon minden, ha nem is teljes sebesseggel, de nekem eleg gyorsan  :typing:

#624 Felhasználó inaktív   alibabusic 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 08:24

Akkor majd mit szóltok most a hétvégén - jövünk mi /Minimum, Medium/ a 3x emeléssel .
Töltünk majd ezerrel mint állat  :)

#625 Felhasználó inaktív   Uthenger 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 09:24

Idézet: repattila - Dátum: 2007. márc. 25., vasárnap - 23:17

Szerintem viszont meg csak most jon a fekete leves. Legalabbis eleg valoszinunek tartom, hogy az elofizetok nagy resze a kisebb csomagokat veszi igenybe, igaz meglehet, hogy ok kevesebbet forgalmaznak, de viszont azt jellemzoen csucsidoben, igy akkor meg szukebb lesz az eddig se tul szellos sav.

szerintem is...
150-200 ezer chello-s lehet, ennek szerintem nincs negyede sem az extreme és prof csomag, nagyon sok kicsi bizony nagyon sokat tud tölteni...
főleg a mediumosok

#626 Felhasználó inaktív   b0rZ 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 09:30

zendules :)
-= ZenészHUB :: the one and only =-

#627 Felhasználó inaktív   CyberLord 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 09:35

pár napja szakada net IV. kerben. Eddig vártam 1221-el, de ha még 1x észreveszem, nem lesz kegyelem ! :o

#628 Felhasználó inaktív   llamada 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 09:36

Idézet: Uthenger - Dátum: 2007. márc. 26., hétfő - 9:24

szerintem is...
150-200 ezer chello-s lehet, ennek szerintem nincs negyede sem az extreme és prof csomag, nagyon sok kicsi bizony nagyon sokat tud tölteni...
főleg a mediumosok

Szerintem idáig a legnépszerűbb a classic volt, én azt hinném, hogy abból van a legtöbb. Az meg most Extreme-s lett (grrrr, minusz Dolgozónet ugye).

Lehet, hogy a havi limitet mégiscsak korán volt feloldani a fejlesztések lezárulta előtt.

#629 Felhasználó inaktív   foxyr 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 10:05

Valaki tud vmi erdemi infot arrol, hogy marcius 31. utan milyen akcio lesz? Csak mert a jelenlegi akcio 31-ig szol, s nekem addig van neten a jelenlegi szolgaltatomnal, s ha valami jo(bb) kis akcio lenne, akkor varnek aprilis 1-jeig a megrendelessel.

#630 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 10:17

hajajj majd ha megkapják a light meg standart userek is az emelést
akkor lesz megint szép kis lehalás szerintem :D
kíváncsi leszek mi lesz itt eger körül :think:

#631 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 10:20

Idézet: jozsef85 - Dátum: 2007. márc. 26., hétfő - 10:17

hajajj majd ha megkapják a light meg standart userek is az emelést
akkor lesz megint szép kis lehalás szerintem :D
kíváncsi leszek mi lesz itt eger körül :think:

Az azért már nem lesz akkora sávszéltöbblet... szerintem... bár állítólag belőlük több van, így lehet, hogy a szorzat mégiscsak kijön akkorára, mint amennyit a classic/plus hozott.
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#632 Felhasználó inaktív   jozsef85 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 10:23

Idézet: moq - Dátum: 2007. márc. 26., hétfő - 10:20

Az azért már nem lesz akkora sávszéltöbblet... szerintem... bár állítólag belőlük több van, így lehet, hogy a szorzat mégiscsak kijön akkorára, mint amennyit a classic/plus hozott.

na meg classic/plus emeléskor csomóan csak hetekkel később kapták a hírt hogy indítsák újra a modemet mert csak akkor lesz gyorsabb a sebesség...
most már szerintem többen tudták meg azt hogy a kisebb csomagokban április 1-től lesz gyorsítás
mindenesetre klassz lesz

#633 Felhasználó inaktív   AkyyrA 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 10:39

Majd kérvényezzük hogy  extreme/professional menjen pihire és minimum/medium előfizetőkhöz csoportosítsák át az erőforrásokat  :Đ  :reszeg:  :help:
<a href="http://akyyraweb.hu/egyebek/fullreport.htm" title="Everest Report" target="_blank"><font color="#0066CC"><strong>Everest Report</strong></a>

#634 Felhasználó inaktív   Parker 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 11:30

Idézet: AkyyrA - Dátum: 2007. márc. 26., hétfő - 11:39

Majd kérvényezzük hogy  extreme/professional menjen pihire és minimum/medium előfizetőkhöz csoportosítsák át az erőforrásokat  :Đ  :reszeg:  :help:

Te most hergeled a népet. :D

#635 Felhasználó inaktív   moq 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 12:02

Idézet: Parker - Dátum: 2007. márc. 26., hétfő - 11:30

Te most hergeled a népet. :D

Belefér ;) hagy legyen jó napja :p
Nem azért vagyok vegetáriánus, mert szeretem az állatokat, hanem azért, mert gyűlölöm a növényeket.

#636 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 12:08

Idézet: llamada - Dátum: 2007. márc. 26., hétfő - 9:36

Lehet, hogy a havi limitet mégiscsak korán volt feloldani a fejlesztések lezárulta előtt.

Így, hogy még a fejlesztések vége előtt "elszabadították" a felhasználókat (szerintem sokan elkezdtek bátrabban töltögetni, akit eddig visszatartott az öt-tizenöt-harminc-hatvan giga korlát), könnyebben megtalálják a rendszer hiányosságait, nem azon kell gondolkodniuk, hogy most akkor ez az egység bírni fogja, nem fogja bírni, hanem látják, hogy a leterheltsége megugrott a maximumhoz képest negyedről félre, úgyhogy bírni fogja, itt meg egyharmadról megugrott háromnegyedre, cserélni kell. Biharbányán égnek a vonalak, hogy fél óra az index.hu, a fejegység bírná, a kábel ereszt valahol. Ésatöbbi.

#637 Felhasználó inaktív   repattila 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 12:14

Idézet: ufonauta - Dátum: 2007. márc. 26., hétfő - 7:44

"Június végéig fennakadások várhatóak az internet szolgáltatásban." Külön csöngessen be mindenkihez egy UPC marketinges, hogy ezt elmondja személyesen?

Érdekes, hogy megint hétvégére gárgyult el ez a topik. :D (noh ez nem neked szól, csak épp ide írtam)

Tudod azert mindenkinek konnyebben bevenne a gyomra, ha az UPC egy kedves emailben kozolte volna, hogy a szolgaltatas megbizhatosaga erdekeben a p2p forgalmat limitalja, ennyi semmi tobb nem kellett volna.
Mert ami most van az az elofizeto hulyenek nezese, ami sokakat sert, nem meglepo modon (nem vagyunk meg hozzaszokva es oszinten szolva en nem is szeretnek hozzaszokni, mert a legtobb ember van annyira ertelmes, hogy felfogja az okokat, ha elmagyarazzak neki).

Mert kicsit mas tortenet, hogy lesznek a forgalom novekedesebol eredo fennakadasok, mint a szandekos forgalomkorlatozas...

#638 Felhasználó inaktív   Zozo® 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 12:50

Idézet: ufonauta - Dátum: 2007. márc. 26., hétfő - 7:44

Te nem érted miről van szó?
Lassan olvass, hogy meg is értsd :D  Nem kell felhívjon, emailt küldjön, hanem ne hazudjon ha korlátozás van, mert ez nem fennakadás! Ennyi és nem több.
Linux For Human Beings

#639 Felhasználó inaktív   Furi 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 26. 14:20

Idézet: AkyyrA - Dátum: 2007. márc. 25., vasárnap - 22:19

Amúgy nem 1 nem 2 filmet megvettem már, de míg 4-5000ft egy NORMÁLIS (Nem 10éves kutyát se érdeklő 900ft os) DVD film, meg 20000ft egy játék,  addig ez fog menni, mindenki tölti ahonnan tudja.

:offtopic: Nekem csak eredeti filmjeim vannak, de utoljara eleg ritkan vettem 4000 ft, vagy afelett dvd-t. Atlagban 2700-3800 korul van egy nagy sikeru film, az szuper extrakkal felvertezett filmek is csak nagyon ritkan kerulnek tobbe  (nem beled akartam kotni, csak sokan meg mindig azzal jonnek, hogy egy atlag film 6-7 ezer ft). Netes boltokban erdemes egyebkent korulnezni ,filmeket venni, ott nagyon sok akcio van szerencsere (www.xpress.hu, www.netpiac.hu, stb).

#640 Felhasználó inaktív   ufonauta 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 26. 14:41

Idézet: Zozo&reg; - Dátum: 2007. márc. 26., hétfő - 13:50

Te nem érted miről van szó?
Lassan olvass, hogy meg is értsd :D  Nem kell felhívjon, emailt küldjön, hanem ne hazudjon ha korlátozás van, mert ez nem fennakadás! Ennyi és nem több.

Nincs korlátozás. Prioritást kap a http és ftp forgalom a torrenttel szemben. Így a forgalom függvényében még akár jöhet is rendesen az anyag a torrenten.

Téma megosztása:

• (156 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 30
  • 31
  • 32
  • 33
  • 34
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.