HWSW Informatikai Kerekasztal: Windows Vista V - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Windows Vista V

#3191 Felhasználó inaktív   djculture 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 10. 01. 08:20

Idézet: worxland - Dátum: 2007. okt. 1., hétfő - 0:17

7.9 is okés - tehát elég upgrade-elni.
Szerk.: Most esett le, nincs is még 8-as.  :omg:  :D

http://www.nero.com/...nero8-info.html
Ki a halott vinyók istene?
Hádédész..

#3192 Felhasználó inaktív   FlowM@N 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 08:57

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2007. okt. 1., hétfő - 8:01

Uraim, mint kezdő vistazo kérném segítségetek!

Kíváncsiságomat tovább nem bírtam fékezni ezért feltettem egy másik vinyóra a vista 64-et (eredeti win xp-m a helyén van egy fizikailag másik vinyón függetlenül tőle, csak akkor térek át, ha már mindent meg tudok a vistaval csinálni).

Lényeg, hogy első telepítésem drivereket feltoltam, lényegében, ami van a gépben mindenhez van vista 64-es gyári driver, ezért is bátorodtam fel. Aztán jött a nagy pofára esés. Nem tudom a kép felbontását 1024x768-nál nagyobbra állítani!!!
Ez miféle új feature?
Most a Pista a hülye vagy a catalyst? Egyszerűen nem is látsik a nagyobb felbontások választásának a lehetősége. Még monitor driver ini-t is készítettem hozzá, hogy felismerje rendesen minden paraméterét és képességeit rendesen regisztrálja, amit rendesen telepített elfogadta a rendszer. Ennek ellenére semmi. 1024-ben gond nélkül használja a leggyorsabb képfrissítést, tehát egyértelmű, hogy a monitor képességeivel tisztában van.

Valami ötlet, hogy mivel lehetne megerőszakolni ezt a vackot, hogy végre 1280-ban hajthassam a monitoromat!

Konfig aláírásban.

Nem támogatott felbontások megjelenítése?
| Eredeti Azonosító: 2419 | Hozzászólások: X+320 | Először Regisztrált: 2001. júl. 2. |
:::HWSW World Community-Team©:::    :::Windows Licencek:::    :::Windows Portal:::
If everything seems to be going well, you have obviously overlooked something.

#3193 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 09:02

Idézet: BigBen - Dátum: 2007. szept. 30., vasárnap - 22:19

Milyen DVD író program fut Vista alatt?

CDBurnerXP 4.x
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#3194 Felhasználó inaktív   havri1 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 09:44

Üdw!

Ezt az új Windows DreamScene-t tudja valaki használni?
Nekem ilyen lesz ...

Kép
[ Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Enermax 525W Pro82+, Gigabyte GA-EP35C-DS3R, Core™2 Quad CPU Q9400, Zalman CNPS9500 AT, 2x 4GB Kingmax DDR3-1333 , Gigabyte GTX460OC 768mb, ADATA 64gb SSD, 2x 500GB SATA2 Hitachi (R0),HITACHI 1500GB 7K3000 SATA3, Pioneer 212D, Toshiba SD-M1802, 22"W Asus, Logitec MOMO Racing, APC CS500, Windows 7 / 64, Net : 25/5 DSL Extra by thome

#3195 Felhasználó inaktív   FleetCommand 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 09:53

Idézet: firemage - Dátum: 2007. szept. 28., péntek - 12:40

Idézet: winportal

Ok, ebből már a DreamScene megvan. Most kiadhatnák végre a maradék 20 nyelvi csomagot is...  :think:
Konfig: AMD Phenom II X4 955, Gigabyte 970A-UD3, Corsair Dominator DDR3 8-8-8-24 8 GiB (2x4), Gigabyte Radeon GV-R9270XOC-2GD 2 GiB DDR5, NEC MultiSync EA222WMe monitor, Samsung SH-222AL/RSMS DVD-író, Thermaltake Armor A60 ház, FSP Aurum 600W táp, Logitech C510 webcam, Windows 10 Pro en_US x64, WASD V2 billentyűzet (Cherry MX Green), SteelSeries Rival 300 egér, SteelSeries Siberia V2 White headset

#3196 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 10:01

Frissült a www.tisztaszoftver.hu oldal. Rehet rendelni az érintetteknek a Windows Vista Business, Office Professional 2007 magyar változatokat és könyveket.

Mondjuk az Office-nál ellentmondásokat találtam a GYIK és a megrendelőn más verzió van feltüntetve
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#3197 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 01. 12:16

Idézet: FlowM@N - Dátum: 2007. okt. 1., hétfő - 9:57

Nem támogatott felbontások megjelenítése?

Ez jól hangzik, ezt hol tudom bekapcsolni?
Ilyen nem támogatott csak a képfrissítésnél bökte ki a szememet.
My photos

#3198 Felhasználó inaktív   laragirl83 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 05:48

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2007. okt. 1., hétfő - 8:01

Uraim, mint kezdő vistazo kérném segítségetek!

Kíváncsiságomat tovább nem bírtam fékezni ezért feltettem egy másik vinyóra a vista 64-et (eredeti win xp-m a helyén van egy fizikailag másik vinyón függetlenül tőle, csak akkor térek át, ha már mindent meg tudok a vistaval csinálni).

Lényeg, hogy első telepítésem drivereket feltoltam, lényegében, ami van a gépben mindenhez van vista 64-es gyári driver, ezért is bátorodtam fel. Aztán jött a nagy pofára esés. Nem tudom a kép felbontását 1024x768-nál nagyobbra állítani!!!
Ez miféle új feature?
Most a Pista a hülye vagy a catalyst? Egyszerűen nem is látsik a nagyobb felbontások választásának a lehetősége. Még monitor driver ini-t is készítettem hozzá, hogy felismerje rendesen minden paraméterét és képességeit rendesen regisztrálja, amit rendesen telepített elfogadta a rendszer. Ennek ellenére semmi. 1024-ben gond nélkül használja a leggyorsabb képfrissítést, tehát egyértelmű, hogy a monitor képességeivel tisztában van.

Valami ötlet, hogy mivel lehetne megerőszakolni ezt a vackot, hogy végre 1280-ban hajthassam a monitoromat!

Konfig aláírásban.

ha nvidia vga-d és  DVI-to-DVI monitor kábeled van akkor azért....
kell vagy dvi-to-vga kábel és menni fog.
ASUS P6T Deluxe V2 * INTEL CORE I7 920 "D0" * SCYTHE MUGEN2 * 3x1GB MUSHKIN XP3 CL7 * GAINWARD GTX570 PHANTOM * CORSAIR VX550 * COOLERMASTER HAF922 * SAMSUNG BX2450 24"

#3199 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 07:12

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2007. okt. 2., kedd - 6:48

A felbontást megoldottam leszedtem újraraktam a monitor drivert, meg a catalystban forceoltattam a dolgot aztán így végre be tudtam lőni az 1280x960-at. :)

Eddig igaz pöcsölés után, de valahogy mindent működésre tudtam bírni a Pistában. A dühöngések ellenére meglepően használható.

Most is van ám egy aktuális problémám :D
Tehát divx film képe a tv-re kirakva láthatóan darabosan mozog, míg a monitoron nem. Ilyet a win xp nem produkál. Feltételezem, hogy nem a kodekkel van a gond, akkor a monitoron is darabolna.
Még megkpróbálom a média player deportálni a gépről, hátha csak ő a béna és egy normális lejátszó progi képes rendesen lejátszani.
Más ötlet?
My photos

#3200 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 07:13

Idézet: laragirl83 - Dátum: 2007. okt. 2., kedd - 6:48

Idézet: sebgutkopf @ 2007. okt. 1. - Dátum: hétfő - 8:01

.....
Most a Pista a hülye vagy a catalyst?
.....

Mivel catalyst, gondolom ATI kártyáról van szó..

Nálam egyébként DVI-DVI kábelen gond nélkül megy az NVIDIA kártyával 1280x720-on, vagy amire állítom.

SZVSZ valami frissebb driver megoldhatja a problémát. (vagy jobban elmélyülni a rejtett beállításaiban)

Szerk: Látom közben sikerült megküzdeni vele :D

Szerkesztette: Attees 2007. 10. 02. 07:15 -kor

Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

#3201 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 20:18

Idézet: Attees - Dátum: 2007. okt. 2., kedd - 8:13

Mivel catalyst, gondolom ATI kártyáról van szó..

Nálam egyébként DVI-DVI kábelen gond nélkül megy az NVIDIA kártyával 1280x720-on, vagy amire állítom.

SZVSZ valami frissebb driver megoldhatja a problémát. (vagy jobban elmélyülni a rejtett beállításaiban)

Szerk: Látom közben sikerült megküzdeni vele :D

Ja most a következő problémán dolgozom, hogy miért szaggat a divX tévén :D

Meg van mégegy. Szeretném feltenni az ati tray tool-t, mert a ccc-től borsódzik a hátam, de a tetves Pista csak aláírt driver hajlandó elfogadni.  :reklamacio:  Hát csessze meg, de engem nem érdekel és azt a progit akarom használni, ráadásul a leírás serint vista alatt is mennie kell.
Szóval ezt az aláírást hogyan lehet kicselezni, vagy hogyan tudok aláírást ráhamisítani a driverre? Valamelyik atixxx64.sys fájllal van baja.

Szerkesztette: sebgutkopf 2007. 10. 02. 20:19 -kor

My photos

#3202 Felhasználó inaktív   VKP 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 20:40

Nem jól tudom, hogy x64-en csak aláírt driverek mennek, nincs trükközésre lehetőség?

Szerkesztette: VKP 2007. 10. 02. 20:42 -kor

Rendszergazda vagyok. Ha röhögni lát, mentsen!

"De sokkal nagyobb a valószínűsége annak, hogy Kecskemét külsőn fejedre esik egy bazi nagy sárga tehén."

#3203 Felhasználó inaktív   krisz123 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 20:55

Sziasztok !

Komoly problémával küszködök :
Hogyan lehet megoldani vista alatt, hogy egyszerre szóljon a hangszóró, az spdif kimenet, és a fejhallgató.
Mindig minden program előtt be kell állítani a hang lejátszóeszközök menüben hogy melyik hangkimenet az alapértelmezett, de egyszerre csak egyet enged.Ha pl. egy játéknál elfelejtem, lehet lelőni, majd beállítani a desktopon.
Ezt szeretném megoldani, remélem tud valaki segíteni.

#3204 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 20:56

Idézet: sebgutkopf - Dátum: 2007. okt. 2., kedd - 21:18

Ja most a következő problémán dolgozom, hogy miért szaggat a divX tévén :D

Meg van mégegy. Szeretném feltenni az ati tray tool-t, mert a ccc-től borsódzik a hátam, de a tetves Pista csak aláírt driver hajlandó elfogadni.  :reklamacio:  Hát csessze meg, de engem nem érdekel és azt a progit akarom használni, ráadásul a leírás serint vista alatt is mennie kell.
Szóval ezt az aláírást hogyan lehet kicselezni, vagy hogyan tudok aláírást ráhamisítani a driverre? Valamelyik atixxx64.sys fájllal van baja.

Remélem szeretsz küzdeni  :D

1. Boot közben F8-kiválasztod, hogy engedje az aláíratlan drivereket működni.
(ez egyszerű, de minden indulásná eljátszani...)

VAGY

2. Itt egy csomag, amiben minden okosság benne van.

http://home.arcor.de...Certificate.rar

Nem túl egyszerű, de én megcsináltam (rivatuner szívatott) és működik.

A lényege annyi, hogy lehet parancssorból egy folyamatos teszt módot aktiválni a Vista alatt.
Ha ez megvan, a csomiagban található cuccok segítségével készítesz magadnak egy certificate-et, majd evvel aláírod :D a kívánt drivert (sys fájlt), az általad aláírt fájlt kicseréled a telepített driverben, és a Vista amíg teszt módban futtatod, szépen meg is eszi azt, mondván teszteled a drivert :cool:

Ha kikapcsolod a teszt módot, akkor már megint tiltani fogja, de azon kívül, hogy a képernyő sarkaiba kibiggyeszti, hogy test mode, semmi más különbség nincs tehát nem kell kikapcsolni, és működni fog.

Jó szorakozást ;)
Az Isten Ostora!

A hozzászólás Attees saját nézőpontját tükrözi. A honlap üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal annak tartalmáért.

#3205 Felhasználó inaktív   Attees 

• Tag
  • PipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 02. 20:56

Idézet: VKP - Dátum: 2007. okt. 2., kedd - 21:40

Nem jól tudom, hogy x64-en csak aláírt driverek mennek, nincs trükközésre lehetőség?

Lásd hozzászólásom, lehet trükközni.
Az Isten Ostora!

#3206 Felhasználó inaktív   bon 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 07:18

Akit érint van új X-fi driver (2.15.0003) és új ALchemy driver is (1.00.11) link
A számítógépnek lelke van by BON
Gép: ASUS P6X58D-E, Intel CoreI7 930 2.8Ghz, 6x2GB DDR3 1333MHZ Kingston, Asus GTX275 2DI/896MD3, Sound Blaster X-Fi XtremeGamer, Coolermaster Stacker STC-T01

#3207 Felhasználó inaktív   Hippo 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 03. 17:05

:respect:
Pioneer DEH-P3630MP hungarian user manual-t keresek!

#3208 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 04. 06:57

Idézet: Attees - Dátum: 2007. okt. 2., kedd - 21:56

Remélem szeretsz küzdeni  :D

1. Boot közben F8-kiválasztod, hogy engedje az aláíratlan drivereket működni.
(ez egyszerű, de minden indulásná eljátszani...)

VAGY

2. Itt egy csomag, amiben minden okosság benne van.

http://home.arcor.de...Certificate.rar

Nem túl egyszerű, de én megcsináltam (rivatuner szívatott) és működik.

A lényege annyi, hogy lehet parancssorból egy folyamatos teszt módot aktiválni a Vista alatt.
Ha ez megvan, a csomiagban található cuccok segítségével készítesz magadnak egy certificate-et, majd evvel aláírod :D a kívánt drivert (sys fájlt), az általad aláírt fájlt kicseréled a telepített driverben, és a Vista amíg teszt módban futtatod, szépen meg is eszi azt, mondván teszteled a drivert :cool:

Ha kikapcsolod a teszt módot, akkor már megint tiltani fogja, de azon kívül, hogy a képernyő sarkaiba kibiggyeszti, hogy test mode, semmi más különbség nincs tehát nem kell kikapcsolni, és működni fog.

Jó szorakozást ;)

Egy próbát mindenképpen megér. Köszi! :respect:
My photos

#3209 Felhasználó inaktív   krisz123 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 04. 08:44

Idézet: krisz123 - Dátum: 2007. okt. 2., kedd - 20:55

Sziasztok !

Komoly problémával küszködök :
Hogyan lehet megoldani vista alatt, hogy egyszerre szóljon a hangszóró, az spdif kimenet, és a fejhallgató.
Mindig minden program előtt be kell állítani a hang lejátszóeszközök menüben hogy melyik hangkimenet az alapértelmezett, de egyszerre csak egyet enged.Ha pl. egy játéknál elfelejtem, lehet lelőni, majd beállítani a desktopon.
Ezt szeretném megoldani, remélem tud valaki segíteni.

senki sem tudja a megoldást?

#3210 Felhasználó inaktív   sebgutkopf 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 10. 04. 09:57

Idézet: krisz123 - Dátum: 2007. okt. 4., csütörtök - 9:44

senki sem tudja a megoldást?

Szerintem ez a hangkarid driverétől és vezérlő szoftverétől függ.

A füles és az első hangszórónál külön kimenete van a hangkridnak fülesre és elsőre, vagy az első 2 csatornát használod az egyikhez a hátsó kettőt, meg a másikhoz? Egy jack elosztó esetén mondjuk vili, de akkor a hangerővel lesz gond. A cmss beállítás a hangkarikon ezt megoldja, hogy a hátsó és első ugyanazt adja, ha stereo a jel, vagy film és zene esetén. Gamáknál valamiért mindenképpen külön kezeli őket, ez nekem win xp-n is így van sajna.
My photos

Téma megosztása:

• (178 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 159
  • 160
  • 161
  • 162
  • 163
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.