Idézet: FőDudu - Dátum: 2007. okt. 9., kedd - 20:28
A vista indulásakor nem engedi elindítani a Notebook Hardware Controlt. (blookkolt indítópult elemek....)
UAC és Defender kinyírása nélkül rá tudom venni, hogy ne ugasson rá?
Ez az UAC amúgy mire jó? Engem eddig még csak hátráltatott. Amíg be volt kapcsolva mindig baszogatott, hogy nem telepíthetek, mert admin jogosultság kell, de hát halló én vagyok az admin és a fiókom típusa is az, tehát mit akart még az uac? Kilőttem a fenébe

Ha a programot uac kikapccsal telepítettem, akkor utána akár vissza is kapcsolható futott rendesen, szóval én sem értem igazán.
Arról tudtok valamit, hogyan lehet a media playert rávenni, hogy a több audiosávval rendelkező filmeket normálisan játsza le? Az ilyen filmek esetén amilyen szorgalmas egyszerre szól az összes nyelv (nem dvd, hanem divx-es film). Próbáltam a divxpalyert, de az egy kalap sz@r még a képernyőkímélőt sem tudja kikapcsolni, meg eleve nem jól állítgatható.
A nagy kedvencem a bsplayer, de az meg sajnos nem kompatibilis az aero felülettel, így a lejátszáshoz mindig először kikapcsolja azt, majd a program bezárását követően visszaáll, ez az átállás pedig mindig a kép villantásával történik, amiért szintén nem rajongok.
Hihetetlen számomra, hogy oda vissza ajnározza az MS a media playerét, minden baromság benne van, de egy egyszerű lejátszással már nem bírkózik meg.