Én leírnám pár tapasztalatom és pár kérdésem.
1.) Home Basic-ot még csak fel se telepítsetek, megvenni pláne baromság.
2.) Home Basic verziót csak za rakjon a gépére, akit nem zavar, hogy a rendszerhez soha nem lesz teljes hozzáférése, ugyan is a build-in Administrator account-ot nem lehet benne feloldani.
Business,Starter verziót nem néztem meg, csak az enterprise-ot, egy dolog tűnt fel, hogy nem igen találtam benne még BitLockert sem (azt hiszem ez nem éppen otthoni usereknek van kitalálva), nincsenek benne játékok, movie maker stb, persze vállalati, nem is kell... De nem láttam pluszt sem.
Szóval én maradok az ultimatenél, ha veszek is csak ezt, igaz sok a felesleges vacak benne, de a mai világban kit érdekel pár GB fölösleges adat? amit még nem tudok, hogy a 64bit hogy van most license-re, mert ugye bár a 32/64bit verziókhoz nincs külön CD-Key...
A legfontosabb kérdésem pedig az lenne, hogy tudja-e valaki mikor lesz Ultimate Extras-ban Magyar Lang Pack, jelenleg 15 nyelven van, és elvileg márciusra ígérték. (64bites van fent természetesen). És tudom, hogy van magyar, de letöröltem mivel nem nagyon akart kommunikálni a microsoft.com-al kezdődő oldalakkal 3 telepítésnél sem xD
Esetleg létezik-e nem hivatalos csomag.
Köszi a válaszokat előre is.
Szerkesztette: bitye 2007. 04. 05. 10:47 -kor