Idézet
ott valami más probléma lesz..
Idézet
Ez egy dologra vezethető vissza: a hangkártyadriverre. Ezt és a videodrivereket átírták, és ahogy a Creative oldalán is le van írva, ha nem jól van megírva egy driver, akkor szaggatások léphetnek fel.
Én azért vagyok mérges, mert a hardvergyártóknak jó ürügy a Vista megjelenése, hogy húzzanak egy vonalat és csak a legújabb eszközökhöz írjanak drivert. Ezzel viszont nemcsak magukat és a felhasználókat, hanem a Microsoftot is szivatják, mert kevesebben állnak át Vistára, mert sok hardvert kéne kidobni és venni. Tehát jó letisztázásra a Vista megjelenése, ami miatt bosszankodunk. Erre jó példa az nForce driverek, az ATI 9500-asnál régebbi kártyái, az Audigy, a webkamerák és soroljam még?
Mivel csak azt az eszközt veszik majd meg, amihez van Vistás driver, ezért a gyártók azt vetetik meg velünk, amit akarnak.
IC 7-es lapom van az alaplapi hangkártyával és egy FX5900-es videókártya.
Ezeket telepítettem:
Chipset utility:
http://downloadfinder.intel.com/scripts-df...53&submit=Go%21
Hangkártya (a legfelsőt):
http://www.realtek.com.tw/downloads/downlo...etDown=false#AC
A 100.65-ös Vista driver már alapból azt írta, hogy nincs a gépben nvidia kártya

, ezért egy régebbi (nem jut eszembe melyik) drivert tettem fel.
Ja, amit már írtam is, hogy az Azureus elindításakor már le is lőtte az Aero szolgáltatást, gondolom a kevés erőforrásra hivatkozva. :Đ
Őszintén szólva sajnálom, hogy így alakult ez most. Ha ezek a számomra alap dolgok legalább probléma nélkül elfutnak, símán eltekintek a használat folyamán jelentkező egyéb hibáktól, azt majd megoldottam(tuk) volna. Kerestem rá vírusírtót is, még a vinyókat is átrendeztem, gondoltam pár hétig tesztelem a Vistát, aztán majd eldöntöm mi legyen. Nos ez lett belőle, néhány óra alatt elegem lett a dologból.
Egyébként nekem nagyon tetszik a Media Center része, szépen rögzít a TV-ből is.
Szerkesztette: Lauda 2007. 03. 17. 09:57 -kor
A közlekedési balesetek 90%-ban a járművezető hibájából történnek. Nem vicc, ez a szomorú valóság!