[
Kattints ide a teljes méretű képhez ]
Helló!
Tegnap éjjel magától jelezte a gép, hogy new hardware-t talált egy PCI Flash személyében, holott semmi nem volt hozzá csatlakoztatva, ugyanis az új Avermedia TV Tuner, amely csak egy line-in kábellel csatlakozik a géphez is több mint egy napja érkezett, tehát semmi változás nem volt. Magától jelezte, drivert nem talált az új hardwarehez. A tuner a Sounblaster X-FI XtremeMusic line kábelére van téve, és így néz ki:
Mikor indul a gép azóta egy kis pukkanó hangot adnak a hangfalak elképzelhető ,hogy van összefüggés ? de éjjel másik érdekes dolog is történt ugyancsak magától pont fórumozásközben mind az 5 hangfal elkézdett bömbölve sistergő hangot adni kimagából. Tényleg megijjedtem. Ma reggel indításkor megint jött a PCI Flash-es dolog. Ezért újratelepítettem az XP-t. 64 bites XP-ről van szó amúgy. Telepíteni akartam fel az X-FI-t mire közölte az installer, hogy nincs ilyen hardware... ekkor arra gondoltam, hogy az X-FI meghibásodott. Az Alaplapi AC97-t visszakapcsoltam a Biosban gondoltam,hogy az X-FI vissza megy a szervízbe, a gépből ki is szedtem az X-FI-t megnéztem, lefújtam a portól, majd visszaraktam a gépbe, és most megy

. Viszont az eszközkezelőben van egy új hardware amiről nem tudom, hogy milehet. Csak az X-FI, és a Geforce 6600-as PCI-os utóbbi PCI-Express-es. Hogyan lehetne megtudni, hogy most ez milyen hardware-t jelez ? Drivert ugyanúgy nem talál, alaplapi AC97 drivere pedig fennt van.