HWSW Informatikai Kerekasztal: Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak IV. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (32 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Javaslatok, bírálatok modokról, modoknak IV. Értékeld a témát: -----

#511 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2008. 03. 15. 18:08

Idézet: *Macika* - Dátum: 2008. márc. 15., szombat - 16:58

(Benned is benned van ugyanaz, mint bárkiben.
Kellőképp bunkó viselkedés Belőled is kihozhatja az állatot.
Akkor Te vagy a bűnös, vagy az, aki SZÁNDÉKOSAN provokált, direkt kihozta belőled???)

Kár terelni.

Idézet

Ezek most javaslatok vagy bírálatok?

#512 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 19:56

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. márc. 15., szombat - 18:08

Kár terelni.

Terelés.
Ühüm.

Vagy megint félreértem, vagy megint kitérsz azelől, hogy beláss valamit (amit nem mersz nyilvánosan).
Gondolkoztál már ma?

#513 Felhasználó inaktív   Drummaster 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 20:38

Idézet: *Macika* - Dátum: 2008. márc. 13., csütörtök - 21:48

Te is tudod, hogy egyetlen embert kellett volna kitiltani, aki direkt pukkasztani járt oda, semmi másért.
Hihetetlen nem észrevenni, hogy azóta van ez az állandó civakodás, mióta megjelent ő a topicban. Előtte nem emlékszem ilyenre.

Szerk.: Szerintem.

Nincs igazad.

#514 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 20:49

Idézet: *Macika* - Dátum: 2008. márc. 15., szombat - 19:56

Terelés.
Ühüm.

Vagy megint félreértem, vagy megint kitérsz azelől, hogy beláss valamit (amit nem mersz nyilvánosan).

:D

Nézd meg ki zárta be a topicot, utána ess nekem.

#515 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 22:22

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. márc. 15., szombat - 20:49

:D

Nézd meg ki zárta be a topicot, utána ess nekem.

Nézzétek, továbbra is azt vallom, hogy ha van egy közösség, aki jól elvan évekig, majd 1-2 ember megjelenése és szándékos provokációja után egy eszét vesztett méhkashoz válik hasonlatossá, akkor fel kellene ismerni, hogy valószínűleg az 1-2 ember lehet az oka a fejvesztésnek.

Szerintem.

Nekedesni? Ááááá.

Ha jól sejtem nem véletlenül áll 20%-on a népszerűségem, tehát tudod jól, milyen az, amikor nekiesek valakinek. :)

Szerkesztette: *Macika* 2008. 03. 15. 22:23 -kor

Gondolkoztál már ma?

#516 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 22:28

Idézet: *Macika* - Dátum: 2008. márc. 15., szombat - 22:22

Nézzétek, továbbra is azt vallom, hogy ha van egy közösség, aki jól elvan évekig, majd 1-2 ember megjelenése és szándékos provokációja után egy eszét vesztett méhkashoz válik hasonlatossá, akkor fel kellene ismerni, hogy valószínűleg az 1-2 ember lehet az oka a fejvesztésnek.

Szerintem.

Nekedesni? Ááááá.

Ha jól sejtem nem véletlenül áll 20%-on a népszerűségem, tehát tudod jól, milyen az, amikor nekiesek valakinek. :)

Több, mint tízszer kellett moderálni tavaly május óta azt a topicot. Ez minden, csak nem a "jól el van" kategória.

Úgy is neki lehet esni valakinek, hogy nincs benne konkrét személyeskedés, éppen ellavíroz az ember a határon. Hisz' ezt csinálod évek óta. :)

#517 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 22:29

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. márc. 15., szombat - 22:28

Több, mint tízszer kellett moderálni tavaly május óta azt a topicot. Ez minden, csak nem a "jól el van" kategória.

Úgy is neki lehet esni valakinek, hogy nincs benne konkrét személyeskedés, éppen ellavíroz az ember a határon. Hisz' ezt csinálod évek óta. :)

Igen, nagyjából azóta kaptunk új tagot, jól mondod.
Gondolkoztál már ma?

#518 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 22:48

Idézet: *Macika* - Dátum: 2008. márc. 15., szombat - 16:58

(Benned is benned van ugyanaz, mint bárkiben.
Kellőképp bunkó viselkedés Belőled is kihozhatja az állatot.
Akkor Te vagy a bűnös, vagy az, aki SZÁNDÉKOSAN provokált, direkt kihozta belőled???)

korlátok közé vagy szorítva itt is, az utakon is

lehet hőbörögni, h egy másik állat hozta ki belőled állatot, ezért hágtad át a szabályokat, ez qrvára nem fogja érdekelni a yardot

BŰNÖS VAGY AZÉRT, MERT HAGYTAD, H MÁS ELŐHOZZA BELŐLED AZ ÁLLATOT ÉS AZT TETTED, AMIT !!!

érted???

jah, bocs, h belepofáztam ...
Ciciman is on borda

#519 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 15. 22:49

Idézet: *Macika* - Dátum: 2008. márc. 15., szombat - 22:29

Igen, nagyjából azóta kaptunk új tagot, jól mondod.

Ja, csak a közösség öntisztulni is tud. Az meg nem úgy működik, hogy csípőből tüzelünk valakire, akármit is mond. :)

#520 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 00:04

Idézet: fram - Dátum: 2008. márc. 15., szombat - 22:48

korlátok közé vagy szorítva itt is, az utakon is

lehet hőbörögni, h egy másik állat hozta ki belőled állatot, ezért hágtad át a szabályokat, ez qrvára nem fogja érdekelni a yardot

BŰNÖS VAGY AZÉRT, MERT HAGYTAD, H MÁS ELŐHOZZA BELŐLED AZ ÁLLATOT ÉS AZT TETTED, AMIT !!!

érted???

jah, bocs, h belepofáztam ...

Értem, és igaz.

És ugye csak az a bűnös, akiből kiprovokálták, aki tette, az maszületett bárány?
Gondolkoztál már ma?

#521 Felhasználó inaktív   Papa 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 00:10

Kitkell megverni? :D
Ajánlok Nektek egy kirándulást éjjel Warszawaban, a pelenkagyár körül.
Ott bárkiből kijön az állat :p
Nem a kenyér kicsi, hanem a pofátok nagy.

#522 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 00:10

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. márc. 15., szombat - 22:49

Ja, csak a közösség öntisztulni is tud. Az meg nem úgy működik, hogy csípőből tüzelünk valakire, akármit is mond. :)

Ha tud(na) öntisztulni, nem volna szükség a munkátokra.
Mivel az elmúlt majd 1 évben (azt írtad) havonta volt szükség rátok, ezért mégsem.

Na mindegy, tulajdonképpen semmi bajom a bezárással, a végső csinnek a környékén sem voltam, tehát annyira nem érint...

Csak sem 10, sem 20, sem 30 évvel ezelőtt nem tudtam elfogadni azt, hogy nekem kéne alkalmazkodnom valakihez azért, mert az a valaki nem képes viselkedni.
Gondolkoztál már ma?

#523 Felhasználó inaktív   fram 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 00:40

Idézet: *Macika* - Dátum: 2008. márc. 16., vasárnap - 0:04

És ugye csak az a bűnös, akiből kiprovokálták, aki tette, az maszületett bárány?

ezt majd a yard eldönti

nem te, nem én
---
nem tudom, az itteni yardok mennyire veszik figyelembe, h az vétkes hirtelen felindulásból követte el a hozzászólást  :D
---
nem kívánságműsor, h yardnak ezt+ezt kellene csinálnia
dönt, (a legjobb) belátása szerint

úgy érzed, nem igazságos a döntés? hja kérem, igazságosság köbö az élet amőba állapotában véglegesen elveszett, azóta max keresni lehet ... mindenkinek a saját maga igazát  :)
Ciciman is on borda

#524 Felhasználó inaktív   *Macika* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 02:04

Idézet: fram - Dátum: 2008. márc. 16., vasárnap - 0:40

ezt majd a yard eldönti

nem te, nem én
---
nem tudom, az itteni yardok mennyire veszik figyelembe, h az vétkes hirtelen felindulásból követte el a hozzászólást  :D
---
nem kívánságműsor, h yardnak ezt+ezt kellene csinálnia
dönt, (a legjobb) belátása szerint

úgy érzed, nem igazságos a döntés? hja kérem, igazságosság köbö az élet amőba állapotában véglegesen elveszett, azóta max keresni lehet ... mindenkinek a saját maga igazát  :)

Értem. Igazad lehet...
Gondolkoztál már ma?

#525 Felhasználó inaktív   hebasai1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 07:18

Drummaster moderátornak:

Mivel privátban nem válaszolsz,FakeJack pedig elérhetetlen,kénytelen vagyok itt közzétenni a dolgot,választ várva a kérdéseimre.

"Személyeskedés"-re hivatkozva 1 hét hsz megvonást kaptam (ami tegnap járt le),másik moderátortól 20%-os figyelmeztetés szintugrást,ami időközben 30% lett,de fogalmam sincs miért.Azt sem tudom mik ezek a szintek.(Egyáltalán-ha én 1 moderátornak írok,miért kapok 2 különbözőtől 2 "bűntetést"?)
Mindezt azért,mert egy olyan valakitől kikértem magamnak ill. nem hagytam magam bunkózni,akinek semmi köze nem volt az adott apróban semmihez.Az első oda nem illő és többek között a f@rkammal foglalkozó hsz-a után azonnal jeleztem egy moderátornak.Viszont én nem szoktam hagyni magam,ezért a kis szóváltás tovább folytatódott,részemről eléggé visszafogott hangnemben,ami a másik félről nem mondható el.
Másnap jött 2 privát a fent leírt "bűntetésekkel",amit azóta nehezményezek és többször kértem magyarázatot.

Ha csak a szabályzat ide vonatkozó részét is veszem elő,fölöttébb érthetetlen,miért is kaptam azt,amit:...""A többszöri figyelmeztetés a hozzászólási jog átmeneti - ritkábban nagyon hosszú ideig tartó -- megvonását eredményezheti."
Hol volt a legalább egyszeri figyelmeztetés?Az pedig nem vígasztal,hogy esetleg a másik fél is megkapta ami jár,de azt már a nevezett szóváltás közepette is írta: nem érdekli a 20%,mindegyik aprómba belemocskol-mert valami oknál fogva erre érzett kényszert.

Évek óta csak hasonló atrocítás sem történt velem,ezért várom mielőbbi válaszod. h1

#526 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 07:50

Idézet: hebasai1 - Dátum: 2008. márc. 16., vasárnap - 7:18

Drummaster moderátornak:

Mivel privátban nem válaszolsz,FakeJack pedig elérhetetlen,kénytelen vagyok itt közzétenni a dolgot,választ várva a kérdéseimre.

"Személyeskedés"-re hivatkozva 1 hét hsz megvonást kaptam (ami tegnap járt le),másik moderátortól 20%-os figyelmeztetés szintugrást,ami időközben 30% lett,de fogalmam sincs miért.Azt sem tudom mik ezek a szintek.(Egyáltalán-ha én 1 moderátornak írok,miért kapok 2 különbözőtől 2 "bűntetést"?)
Mindezt azért,mert egy olyan valakitől kikértem magamnak ill. nem hagytam magam bunkózni,akinek semmi köze nem volt az adott apróban semmihez.Az első oda nem illő és többek között a f@rkammal foglalkozó hsz-a után azonnal jeleztem egy moderátornak.Viszont én nem szoktam hagyni magam,ezért a kis szóváltás tovább folytatódott,részemről eléggé visszafogott hangnemben,ami a másik félről nem mondható el.
Másnap jött 2 privát a fent leírt "bűntetésekkel",amit azóta nehezményezek és többször kértem magyarázatot.

Ha csak a szabályzat ide vonatkozó részét is veszem elő,fölöttébb érthetetlen,miért is kaptam azt,amit:...""A többszöri figyelmeztetés a hozzászólási jog átmeneti - ritkábban nagyon hosszú ideig tartó -- megvonását eredményezheti."
Hol volt a legalább egyszeri figyelmeztetés?Az pedig nem vígasztal,hogy esetleg a másik fél is megkapta ami jár,de azt már a nevezett szóváltás közepette is írta: nem érdekli a 20%,mindegyik aprómba belemocskol-mert valami oknál fogva erre érzett kényszert.

Évek óta csak hasonló atrocítás sem történt velem,ezért várom mielőbbi válaszod. h1

Technikai oka van: a két "figyelmeztető" közül csak Drummasternek van joga hozzászólási jogot megvonni, azt viszont csak úgy tudja megtenni, ha behúz még +10%-ot. Ilyen a fórummotor.

Szubjektív rész: visszanéztem a "munkásságodat", teljesen jogos volt az eltiltás, ellenben a hangnemed minden volt csak nem visszafogott.

Egyébként meg ajánlom a szabályzatot elolvasásra, csak egy mondattal kellett volna továbbmenni.

Idézet

Bizonyos, nagyon kirívó esetekben a fórumozó azonnal és végérvényesen kizárható.

#527 Felhasználó inaktív   hebasai1 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 16:13

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. márc. 16., vasárnap - 7:50

Technikai oka van: a két "figyelmeztető" közül csak Drummasternek van joga hozzászólási jogot megvonni, azt viszont csak úgy tudja megtenni, ha behúz még +10%-ot. Ilyen a fórummotor.

Szubjektív rész: visszanéztem a "munkásságodat", teljesen jogos volt az eltiltás, ellenben a hangnemed minden volt csak nem visszafogott.

Egyébként meg ajánlom a szabályzatot elolvasásra, csak egy mondattal kellett volna továbbmenni.

De mi volt kirívó,főleg nagyon kirívó eset?Ha ez így lenne,a másik fél azonnali kizárást érdemel,de ezt nem tudom így történt-e.Ha megmagyarázod,rávilágítasz,talén látni fogom.Én csak védtem magam,ha szerinted nem voltam visszafogott,akkor mit lehet elmondani a másik félről? Egyenesen alpári szavakat használt,ok nélkül.Vagy én kérjek elnézést,mert nem hagytam magam?Engettessék meg nekem,de nem szeretem ezt a játékot.
Magyarázd meg nekem mi ez a %-osdi,meddig lesz ott?Irritál a dolog,mert nem tartom jogosnak és nem is fogom.
A visszafogottságról:3x zártam és nyitottam másik aprót pont azért,hogy ne alacsonyodjak le az illetőhöz,mivel nyíltan leírta,mindegyikbe belepiszkiít,ahogy meg is tette.Tűrtem addig,aztán ez lett belőle.Én visszafogott voltam.

Szerkesztette: hebasai1 2008. 03. 16. 16:20 -kor

#528 Felhasználó inaktív   special 

• project 2501
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 03. 16. 16:35

Idézet

Magyarázd meg nekem mi ez a %-osdi,meddig lesz ott?Irritál a dolog,mert nem tartom jogosnak és nem is fogom.

:D akkor minek magyarázza?

#529 Felhasználó inaktív   Carmaged 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 17:38

Idézet: hebasai1 - Dátum: 2008. márc. 16., vasárnap - 16:13

De mi volt kirívó,főleg nagyon kirívó eset?Ha ez így lenne,a másik fél azonnali kizárást érdemel,de ezt nem tudom így történt-e.Ha megmagyarázod,rávilágítasz,talén látni fogom.Én csak védtem magam,ha szerinted nem voltam visszafogott,akkor mit lehet elmondani a másik félről? Egyenesen alpári szavakat használt,ok nélkül.Vagy én kérjek elnézést,mert nem hagytam magam?Engettessék meg nekem,de nem szeretem ezt a játékot.
A visszafogottságról:3x zártam és nyitottam másik aprót pont azért,hogy ne alacsonyodjak le az illetőhöz,mivel nyíltan leírta,mindegyikbe belepiszkiít,ahogy meg is tette.Tűrtem addig,aztán ez lett belőle.Én visszafogott voltam.

Figyelmeztetési szint, oda van írva. Egyébként általában 3 hónap után évül el, ha nem problémás a fórumozó, bizonyos mérföldköveknél eltiltás jön, 100%-nál végleges kitiltás.

Attól még, hogy valaki "anyáz" téged, neked még nem szabad. Az, hogy a másik fél milyen büntetést kapott, csak rá és a moderatúrára tartozik.

Egyébként elég megnyomni a jelzést, jön a területileg illetékes házigazda és rendet tesz. Tökéletesen fölösleges szájkaratéba belemennni, majd hangoztatni, hogy "de hát a másik ütött először".

#530 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 03. 16. 17:51

Idézet: Carmaged - Dátum: 2008. márc. 16., vasárnap - 17:38

Egyébként elég megnyomni a jelzést, jön a területileg illetékes házigazda és rendet tesz. Tökéletesen fölösleges szájkaratéba belemennni, majd hangoztatni, hogy "de hát a másik ütött először".

Amit egyebkent a figyu privat uzenet reszeben le is irtam.
Email gomb alatt elerheto vagyok. Igaz, mostanaban sok a dolgom, igy nem nezem naponta a leveleimet.

Téma megosztása:

• (32 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 25
  • 26
  • 27
  • 28
  • 29
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.