Idézet: gemini - Dátum: 2009. júl. 4., szombat - 20:35
...
és arra akartam kilyukadni, hogy nem eszik olyan sokat az x1950xt mint képzeled. ...
Megértettem, mennyit eszik a 1950xt, s hogy specs szerint simán el kell vinnie a saját tápnak. De attól még a táp okozhat újraindulást. De annak ellenére, hogy nem voltam tisztában a felvett árammal, még mindig nyitott kérdés maradt maga az újraindulás ténye - táptól és fogyasztástól függetlenül.
ps.: annyiban változott a helyzet, hogy legfeljebb 10 percenként garantáltan újraindul.
Még épp garanciális, megy vissza ahonnan jött sajnos. Belenéztem volna, hátha látni valami nyomot.
ps/2.: nem vedd magadra, nem neked magyaráztam a kivehető összteljesítmény másodlagosságát s a 12V-os ág "dominanciáját", csupán tényként írtam.

Én akkor is tudomásul veszem, amit mondtok, ha látszólag vitázok vele, amit nem áll szándékomban. Rengeteg átverés van ebben a táp-bizniszben. Igyekszem helyretenni a dolgokat, s megérteni, amit meg lehet, 1 picit talán többet, mint az utca embere.
Szerkesztette: Warrior 2009. 07. 05. 00:20 -kor
"Hey Ripley, don't worry. Me and my squad of ultimate badasses will protect you! Check it out! Independently targeting particle beam phalanx. Vwap! Fry half a city with this puppy. We got tactical smart missiles, phase-plasma pulse rifles, RPGs, we got sonic electronic ball breakers! We got nukes, we got knives, sharp sticks..."