Idézet: didyman - Dátum: 2012. 05. 19. 08:35
P4-es gépben elképzelni sem lehet akkora HW-körítést, amihez egy 650-es táp kell, az Asus Delta beles szépsége meg pár kabátgombért javítható többnyire.
A táp ventilátor fordulatszámfigyelése fontos dolog, mert jobb, ha az alaplap/szoftver rikácsol a megállt venti miatt, mintha a táp szagából, vagy pukkanásából értesülnél erről.
Köszi szépen a gyors választ, didy! Megvan még a kis szépség, nem dobtam ki...
A ventije halt be és elkezdett főni... A javíttatást megfontolom, bár nem tudom olyan LED-es venti honnét kerülhetne bele -- hacsak nem egy másik, bontottból.
Ami a CORSAIR kérdését illeti: szívem szerint nekem egy VX 450 bőven megfelelt volna ebbe is, csak éppen azt már nem kapni. CX-et, vagy CXV2-t meg nem akartam, mert több tesztben is azt olvastam + djculture (tényleg, hová lett?) is azt írta itt, hogy abban nem a legjobbak a kondik. Szóba jöthetett volna még esetleg a GS 600, de akkor már inkább ezt választottam. A szükség tehát törvényt bontott, ezért lett ez!
Másik, hogy nekem ebbe a régibe egy rakat molex kell, ezen meg 8 van (abból 7 darab használatban) és amit mások a hátrányaként könyvelnek el, hogy tudniillik ez igazából fél-moduláris (semi-modular) az nekem épp jól jött. Ugyanis egy plusz kábelt kellett csak a házba raknom amin a 4 molex volt (4 a fixen is van) a másik 3 pedig jól a dobozában maradt.
Ha a puszta teljesítményt nézed, világos, hogy overkill, ezt tudom én is...