Felvettem tunerrel egy tévéfilm főcímzenéjét. A narrátor a zene alatt sorolja a stáblistát. A kérdésem az: tud valaki egy - lehetőleg ingyenes - hangszerkesztőt, amivel egyszerűen le tudom választani az emberi hangot a zenéről?
Oldal 1 / 1
Beszéd levétele zene alól
Elküldve: 2007. 03. 23. 17:00
Ha annyira tetszik, nem egyszerűbb beszerezni máshonnan azt a zenét, szöveg nélkül?
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222
Elküldve: 2007. 03. 23. 17:11
Idézet: enescu - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 16:56
Felvettem tunerrel egy tévéfilm főcímzenéjét. A narrátor a zene alatt sorolja a stáblistát. A kérdésem az: tud valaki egy - lehetőleg ingyenes - hangszerkesztőt, amivel egyszerűen le tudom választani az emberi hangot a zenéről?
Nincs ilyen.
Azt ajánlom, amit felettem is.
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”
Elküldve: 2007. 03. 23. 18:06
Idézet: enescu - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 16:56
Mivel az emberi hangot nem külön hangsávra rögzítetted ezért ezt utólag kivenni már nem lehet.
Elküldve: 2007. 03. 23. 18:18
kerdezz neten vagy embereknel ra, hatha ismeri valaki azt a zenet / eloadot es utanna mar konnyebben megtudod szerezni eredetiben. 
esetleg leszedni netrol a filmet, ott nem nagyon van belepofazmany sehol es annak a vegerol lecsiped a zenet..
persze attol fuggy mi az a tevefilm..
esetleg leszedni netrol a filmet, ott nem nagyon van belepofazmany sehol es annak a vegerol lecsiped a zenet..
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf
Téma megosztása:
Oldal 1 / 1

Súgó
A téma zárva.