HWSW Informatikai Kerekasztal: Beszéd levétele zene alól - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

Beszéd levétele zene alól

#1 Felhasználó inaktív   enescu 

• Újonc
  • Pipa
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 23. 16:56

Felvettem tunerrel egy tévéfilm főcímzenéjét. A narrátor a zene alatt sorolja a stáblistát. A kérdésem az: tud valaki egy - lehetőleg ingyenes - hangszerkesztőt, amivel egyszerűen le tudom választani az emberi hangot a zenéről?

#2 Felhasználó inaktív   EV6 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 03. 23. 17:00

Ha annyira tetszik, nem egyszerűbb beszerezni máshonnan azt a zenét, szöveg nélkül?
processzort tervezni gyartani nem kulonosebben nehez, csak tapasztalat es penz kell hozza, a tudas fonn van a neten - vers
Én mágussá, ezzel a köznapi értelemben véve polihisztorrá váltam. - Gyula2222
...a végtelen felénél túl helyezkednek el... - flashdesignor
...jönnek a további tovább konkretizálások egészen addig, h egy egy adott esetben pontosan mik és hogyan vannak. - Gyula2222

#3 Felhasználó inaktív   Lulu64 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 17:11

Idézet: enescu - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 16:56

Felvettem tunerrel egy tévéfilm főcímzenéjét. A narrátor a zene alatt sorolja a stáblistát. A kérdésem az: tud valaki egy - lehetőleg ingyenes - hangszerkesztőt, amivel egyszerűen le tudom választani az emberi hangot a zenéről?

Nincs ilyen.

Azt ajánlom, amit felettem is.
„Érintőlegesen a kör is csak egy pont...”

#4 Felhasználó inaktív   wpepi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 18:06

Idézet: enescu - Dátum: 2007. márc. 23., péntek - 16:56

Mivel az emberi hangot nem külön hangsávra rögzítetted ezért ezt utólag kivenni már nem lehet.

#5 Felhasználó inaktív   des 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 03. 23. 18:18

kerdezz neten vagy embereknel ra, hatha ismeri valaki azt a zenet / eloadot es utanna mar konnyebben megtudod szerezni eredetiben. :)

esetleg leszedni netrol a filmet, ott nem nagyon van belepofazmany sehol es annak a vegerol lecsiped a zenet.. :) persze attol fuggy mi az a tevefilm..
A gépemről küldve billentyűzettel | Egy bringás blogja: http://deviantrider.co.nf

Téma megosztása:

Oldal 1 / 1
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

1 felhasználó olvassa ezt a témát.
0 felhasználó, 1 vendég, 0 anonim felhasználó