HWSW Informatikai Kerekasztal: LogMeIn - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

LogMeIn Minden ami LogMeIn-nel kapcsolatos Értékeld a témát: -----

#461 Felhasználó inaktív   Noobkillah 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Alkalmi fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 17. 14:38

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. dec. 17., hétfő - 14:11

Ha letoltesz egy Free telepitot es elkuldod neki, az is jo.
Igen, van lehetoseg, bal oldalt Users menupont. Lehet admin es secondary user is.

De a telepítésnél kéri a logmein accountomat jelszavastul, azt meg nem igazán adnám meg neki.

Jah, és secondery usernek felvehetek már meglévő másik accountot is ezexerint?

Szerkesztette: Noobkillah 2007. 12. 17. 14:39 -kor

#462 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2007. 12. 17. 15:40

Idézet: Noobkillah - Dátum: 2007. dec. 17., hétfő - 14:38

De a telepítésnél kéri a logmein accountomat jelszavastul, azt meg nem igazán adnám meg neki.

Jah, és secondery usernek felvehetek már meglévő másik accountot is ezexerint?

Igen, felvehetsz.

Nyomsz egy "Add computer"-t es az .msi-t amit eltolt, azt kuldd el. Az nem fog az kerdezni semmit.

Szerkesztette: FakeJack 2007. 12. 17. 15:41 -kor

#463 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 04:20

IT-Reach-re újabb retrial, aztán rákattintva kiderül, hogy már nem lehetséges. Webcast viszont lesz.

Szerkesztette: zoli62 2007. 12. 18. 04:36 -kor

"Légy szerény mint én..."

#464 Felhasználó inaktív   Noobkillah 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2007. 12. 18. 10:11

Idézet: FakeJack - Dátum: 2007. dec. 17., hétfő - 15:40

Igen, felvehetsz.

Nyomsz egy "Add computer"-t es az .msi-t amit eltolt, azt kuldd el. Az nem fog az kerdezni semmit.

Köszi, így tökéletes!

#465 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2007. 12. 18. 22:04

Logmein Free előfizetést használok, de pár hete kipróbáltam az IT Reach szolgáltatását, amely decembe 14-én járt le. Ezek után tegnap try  get IT Reach free gombra kattintva, és fiókomba belépve a rendszer azt írta ki, hogy hiba történt. Gondolom a trial időszak nemrég történt lejárta miatt nem enged a rendszer ilyen hamar egy újbóli ingyenes előfizetést. 

Támogatási jegy küldésénél nem fogadja el érvényesnek a fiókhoz tartozó e-mail címemet.

#466 Felhasználó inaktív   z00z0 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 10:37

Éppen most tesztelgetem a LogMeIn-t. Kér gyors kérdésem lenne:

- Windows alól másnak annyira irtózatosan lassan töltődik le a Firefox modul - kb. 2 óra a 1,5 megára?? A net amúgy gyors, semmi gond vele - ráadásul ha lejön, akkor meg nem tudja telepíteni. Mindez Vista alatt - próbáltam adminként futtatni a Firefoxot, ekkor is lassan jött le (megint 2 óra :() és ekkor sem telepíti.

- Ha Mac-ről, Firefox beépülő modullal (ami a PC-sel ellentétben gyorsan lejött és azonnal települt) akarok elérni egy PC-s gépet, akkor, hogy az ördögbe tudok a célgépnek elküldeni egy jobbkattintást???  :confused: A ctrl - alt - alma + klikkeket és ezek kombinációit próbáltam, de mind a Windows-zos megfelelőjét eredményezi. (Azt is kipróbáltam, hogy addig a célgépen megcserélem a Vezérlőpultban a bal és jobb egérgombot aztán majd visszaállítom billentyűzetről, de ez meg csak az ottani eszközre érvényes :() Valami ötlet?

#467 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 11:28

Idézet: zoli62 - Dátum: 2007. dec. 18., kedd - 22:04

Logmein Free előfizetést használok, de pár hete kipróbáltam az IT Reach szolgáltatását, amely decembe 14-én járt le. Ezek után tegnap try  get IT Reach free gombra kattintva, és fiókomba belépve a rendszer azt írta ki, hogy hiba történt. Gondolom a trial időszak nemrég történt lejárta miatt nem enged a rendszer ilyen hamar egy újbóli ingyenes előfizetést. 

Támogatási jegy küldésénél nem fogadja el érvényesnek a fiókhoz tartozó e-mail címemet.

Csak egyszer lehet ellőni az IT Reach funkciót ingyenesen.

#468 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 13:09

Idézet: Tiga - Dátum: 2008. jan. 11., péntek - 11:28

Csak egyszer lehet ellőni az IT Reach funkciót ingyenesen.

Ez a retrial akciok miatt nem teljesen igaz, de retrialt 'halmozni' nem biztos, hogy lehet.

#469 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 13:12

Idézet: z00z0 - Dátum: 2008. jan. 11., péntek - 10:37

Éppen most tesztelgetem a LogMeIn-t. Kér gyors kérdésem lenne:

- Windows alól másnak annyira irtózatosan lassan töltődik le a Firefox modul - kb. 2 óra a 1,5 megára?? A net amúgy gyors, semmi gond vele - ráadásul ha lejön, akkor meg nem tudja telepíteni. Mindez Vista alatt - próbáltam adminként futtatni a Firefoxot, ekkor is lassan jött le (megint 2 óra :() és ekkor sem telepíti.

- Ha Mac-ről, Firefox beépülő modullal (ami a PC-sel ellentétben gyorsan lejött és azonnal települt) akarok elérni egy PC-s gépet, akkor, hogy az ördögbe tudok a célgépnek elküldeni egy jobbkattintást???  :confused: A ctrl - alt - alma + klikkeket és ezek kombinációit próbáltam, de mind a Windows-zos megfelelőjét eredményezi. (Azt is kipróbáltam, hogy addig a célgépen megcserélem a Vezérlőpultban a bal és jobb egérgombot aztán majd visszaállítom billentyűzetről, de ez meg csak az ottani eszközre érvényes :() Valami ötlet?

A FireFox plugin dologra csak azt tudom mondani, hogy hivd a supportot. Amugy melyik FF verzio?

A Safari/Firefox pluginnal (tehat nem a Java-ssal!) mennie kene a Ctrl+click kombinacionak Windows hoston is. Milyen Mac-et hasznalsz (gep tipusa, processzor platform, OSX verzio) es milyen egeret?

#470 Felhasználó inaktív   z00z0 

• Újonc
  • Pipa

Elküldve: 2008. 01. 11. 13:18

A legújabb van fent mindig, úgy emlékszem most jár 2.0.0.11-nél.

Ctrl-klikkre Ctrl-klikket csinál a célszámítógépen, tehát a nemösszefügő hozzáadó kijelölést. A Mac az egy eMac, 1,25-ös PowerPC G4, OSX verzió: 10.4.11. Az egér az a "mezei" egygombos USB-s fehér amelyiken nincs is gomb, hanem az egész ház billeg.

#471 Felhasználó inaktív   zoli62 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 12. 18:10

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. jan. 11., péntek - 13:09

Ez a retrial akciok miatt nem teljesen igaz, de retrialt 'halmozni' nem biztos, hogy lehet.

Várok a legközelebbi retrialra. :)

#472 Felhasználó inaktív   filoxera 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 23. 13:03

Üdv mindenkinek!
Egy számomra komoly problémával fordulnék a hozzá értőkhöz :)
Tegnap tettem fel a LogMeIn-t és tetszik meg minden, de úgy fest, hoyg arra amire én szeretném használni nem vált be, mégpedig:
használt e már bárki 3D játékot a LogMeIn-n keresztül?
Nekem minden remote programmal ugyan az volt a hibajelenség, hogy látszólag a gépem elindította, de a távoli képernyőn nem tudott megjelenni a kép..
Semmi hibaüzenet vagy valami felhívás, csak simán nem nem jelenik meg amit látno kellene..
Valami ötlet? beállítás vagy ilyesmi?
ugyan erre a windowsos távoli asztali kapcsolatok visszajelez, hoyg nem támogatja a 3d grafikás megjelenítést.

más:
céges hálózatból nyomulok kifelé az otthoni gépemre, és látszólag gond nélkül felcsatlakozik, és minden funkcionál, de a csatlakozáskor többször kér proxy loginnevet és pwd-öt..nem tudom minek, meg hova, de sok sok mégse után becsatlakozik..lehet van összefüggés is az előző problémával?

Szerkesztette: filoxera 2008. 01. 23. 13:04 -kor

#473 Felhasználó inaktív   charlie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 13:08

nem viszik át az ilyen programok az 3d-s képet (directx-et használnak a játékok képmegjelenitesre, és azért)
MikroVPS | Xen VPS | OpenVZ VPS | SSD VPS

#474 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2008. 01. 23. 13:17

Idézet: filoxera - Dátum: 2008. jan. 23., szerda - 13:03

használt e már bárki 3D játékot a LogMeIn-n keresztül?

A hét vicce  :Đ
Make love not Wor.

#475 Felhasználó inaktív   filoxera 

• Újonc
  • Pipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2008. 01. 23. 13:48

Az ilyen programok..
más fórumokon olvasható, hogy az "ilyen programok" amik sokfélék, bizony működtetik ezt a játékot.
konkrétan, a LogMeIn-re írták, hogy van akinél működik, van akinél a VNC számtalan változata is működteti, sőt telefonról is el tudta egy barátom indítani az ultravnc-vel, szóval nem mondanám egyértelműen, hoyg az "ilyen programok" nem képesek rá, feltételezem csak a feltételeit kell biztosítani..
A tűzfal miatt nekem a VNC kilőve :(
Ezért próbáltam már sokadikként ezt a progit.
Szóval ha valakinek konkrétan van javaslata azt várom..

#476 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 13:54

Idézet: filoxera - Dátum: 2008. jan. 23., szerda - 13:48

Az ilyen programok..
más fórumokon olvasható, hogy az "ilyen programok" amik sokfélék, bizony működtetik ezt a játékot.
konkrétan, a LogMeIn-re írták, hogy van akinél működik

Passziánszozni, meg ilyesmit lehet vele, mást nem. Első körben nem is erre találták ki a logmeint, de munkahelyen tessék dolgozni, játszani meg otthon lehet.
Make love not Wor.

#477 Felhasználó inaktív   debaj 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 23. 14:20

szóval nem mondanám egyértelműen, hoyg az "ilyen programok" nem képesek rá, feltételezem csak a feltételeit kell biztosítani..

A szűk keresztmetszet nem is feltétlenül a program elindítása és a kép megjelenítése lesz, hanem az, hogy utána a folyamatos képmegjelenítés biztosított legyen. Akciójátéknak nem árt 30-60 FPS, stratégiai játék, vagy efféle holmi már 5-10 fps környékén élvezhető, annál lassabb megjelenítés már játszhatatlanné teszi a játékot. Viszont folyamatos 5-10 fps körüli nagyfelbontású mozgókép (a hangról már ne is beszéljünk) megjelenítésére már elég tekintélyes sávszélesség kell, ami elég ritkán adott céges környezetben, otthon meg pláne nem. (Láttam már olyat, hogy valaki felcsatlakozott táveléréssel a saját gépére és lövöldözött egy kicsit, viszont az a koleszban volt, száz megabites hálózaton keresztül.

#478 Felhasználó inaktív   FakeJack 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 05:51

...

Ez erdekes dolog, mert elegge sokvaltozos fuggveny. Lattam mar en is atjonni DirectX-es kepet LogMeIn-en. Ettol fuggetlenul ez nem supportalt feature. Probald meg a mirror drivert kikapcsolni (Preferences > Remote Control) vagy ha ki van, akkor bekapcsolni. Ha be van allitva a remote kepernyo elsotetitese (Blank screen), akkor az is kapcsold ki. A proxy-s kerdes erdekes, de ismerni kene hozza a teljes halozati strukturadat, szoval azt most nem fogjuk megfejteni.

#479 Felhasználó inaktív   pgyafi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 27. 09:04

Idézet: Jahno - Dátum: 2008. jan. 23., szerda - 14:17

A hét vicce  :Đ

azért elsőre én is csodálkoztam, hogy a vista aerója nem megy át rajta,
azt utána kiderült, más hasonló progikkal sem megy  :cool:

#480 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2008. 01. 28. 01:23

Idézet: FakeJack - Dátum: 2008. jan. 27., vasárnap - 5:51

Ez erdekes dolog, mert elegge sokvaltozos fuggveny.

Bazeeeee, most válaszol, hihetetlen, majdnem olyan vagy, mint én, még onnan is supportolsz  :cool:
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (48 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 22
  • 23
  • 24
  • 25
  • 26
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.